Vevikk: várunk a hírekkel, bár tudom, csak este mentek a dokkerhez! Aztán jó hírekkel gyere!!!
Brigi: egész jól megúsztad a szülőit! Jó talit ma Reménnyel!
Colin: jó kis kálvária, nem mondom! A lényeg, hogy az eredmény jó legyen.
Mikor mész érte?
Vicky: örülök, hogy jók az eredményeid!
Most már újra dolgozol?
Dita: végre beindul a várva várt babaszoba projekt, kb egyszerre fogunk végezni vele. Talán a hétvégére most már tényleg mi is megleszünk a szekrény összerakással, legalábbis nagyon remélem
Remény: nem is kérdeztem, voltatok ti is a Máriában hétvégén és mit vettetek?
Csajok a takarítással csak óvatosan!!! Nehogy megerőltessétek magatokat!!!! Nincs aki segítsen nektek?
Nekem nagyon jó dolgom van szerencsére, jövőhét hétvégén jön a család nagytakarítani, engem nem engednek dolgozni. Ezért is uncsi itthon már, hiába van net ill. sok könyv... főzni, mosni, mosogatni, törölgetni, felmosni persze lehet, de pl. székre nem állhatok fel letörölgetni a polcokat ill. nem engednek már nagytakarítani sem.
Tegnap felhívtam a dokkert a tenyésztés és az ellenanyagteszt miatt és a leleteim szerencsére negatívak.
Csajok ez a tanfolyam tényleg nagyon hasznos! Akinek még nincs babája, csak azt tudom mondani, járjon el a szülésfelkészítőre, megéri.
Tegnap az újszülöttekről volt szó. Nagyon megható volt hallgatni a szülésznőt, ahogy a kicsi babákról beszélt, egy-két résznél nagyon elérzékenyültem és nagyon sok hasznos infó hangzott el.
És van egy jó hírem, ami szerintem sokaknak nagy dilemma a babával kapcsolatban, hogy mit tegyünk, ha bejelez a légzésfigyelő ill. nem vesz levegőt a baba.
Jövőhéten kivételesen 4-kor fog kezdődni a szülésfelkészítő és a téma a baba újraélesztése lesz. Egy vendég előadó fogja tartani. 4-5-ig tart és utána rögtön folytatódik a normális szülésfelkészítő tanfolyam, a szoptatás lesz a témája.
Tényleg Bikmakk, miért nem jelentkezik már? Remélem, nincs semmi baj velük!