Aproo!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
De.....nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat és főleg, ha nem értik meg, mit akarok mondani!!
1. nem azt írtam, hogy Eni és Bori a probléma. Hanem az a vita és csúnya oda-vissza írkálás, ami kettőjük között zajlott!
Mert ha jól emlékszem, akkor pl. Emese is azért nem jött/jön már egy jó ideje, mert ez a "dolog" "betett" az Ő lelkének (is)! Voltak egy jó páran, akik erre a dologra hivatkozva nem jönnek már annyit vagy egyáltalán nem!!! Szóval ezt nem én találtam ki! Többek is mondták/írták.
2, ahogy Ancsa is írta szólásszabadság van!! Az, ha valaki mindig csak gyűjti magában a rossz érzéseket és nem meri elmondani, ami szerinte nem úgy van, vagy Ő nem úgy látja.....ez az ő dolga. Nem kell azért bántani a másikat, mert az "szókimondóbb".
Szóval, akkor Te ezt mondjuk úgy érted, hogy.....anno pl. Memme leszólhatta Verot, és megmondhatta neki, hogy az Ő hibája volt, hogy két szülése nem úgy sikerült ahogy, mert nem beszélt a dokival meg a szülésznővel.....én meg nem mondhatok véleményt?
3. Teljesen mindegy, hogy most Eniről vagy Memméről vagy akárkiről is legyen szó, szerinted az rendben van, hogy ha pl te valakit megkeresel priviben vagy sms-en vagy telón.....akár többször is....akkor az ne írjon neked vissza??? Hát ez érdekes. Mert én úgy gondolom, hogy igenis az intelligencia kérdése, hogy válaszol az ember! Még akkor is, ha az illető nem szimpi. Akkor legalább írja meg azt, hogy "bocsi, de nem vagy az esetem nem kívánok veled kommunikálni semmilyen szinten!" Lehet, hogy elsőre rosszul esik az embernek, de akkor legalább tudja, hogy az illetővel hányadán áll!!! És ha már itt tartunk, akkor azért esett rosszul nekem az, hogy Eni többször sem válaszolt nekem semmilyen formában, mert mikor megszültem utána beszélgettünk,....... mert Ő pont a folyosón várt CTG-re és nem azt vettem le a beszélgetésünkből, hogy nem vagyok neki szimpi.
És egyszer-kétszer találkoztunk CTG-n is és mindig kedvesen írtunk egymásnak itt is.......
4, A név nélkült azt nem arra értettem, hogy anonimként írsz, hanem arra, hogy " x és barátai......" kezdetű mondatodra.
Az, hogy nem személyesen tőled kérdeztem meg, hogy kivel találkoztatok.....hát igen. Ebben igazad van. Csak "úgy" feltettem a kérdést, hátha valaki válaszol rá. De ezt is csak rám fogod, pedig Ancsa is meg Kriszta is megkérdezte anno. Csak úgy látszik arra már nem emlékszel. Vagy őket szereted és tőlük nem veszed zokon!
Akkor erre most válaszul megkérdezhetem tőled , hogy a tehogyanra most Tünde és barátai írnak és aki nem kívánatos az ne menjen oda?! És ne is olvassa? Vagy csak én ne?!?!
5, Orsiban volt annyi és ezt ezúton is köszönöm Neki, hogy írt privit és "elrendeztük a félreértést"... Remélem azért ezek után még szóba állsz Orsival!!!! Te viszont akkor sem vetted a fáradtságot.....csak gyűjtötted magadban a mérgedet, hogy majd egyszer "robbanthass" irányomban....ami most sikerült is. Szóval beszélhetnénk arról, hogy mi a jobb. Kimondani/elmondani normálisan a véleményünket vagy gyűjtögetni magunkban és várni az alkalmas pillanatra. Mert ugye végülis Te is ezt tetted. Mondhatnám én is, hogy te is kíváncsi voltál arra, hogy ahogy te fogalmaztál "beszólok"-e most is.
6, Ne akard a "számba adni", hogy mit mondtam volna Neked....vagy bárki másnak....ha ugyanúgy mint Tünde elköszön. Tündének sem mondtam semmit. Se rosszat, se jót. Látszik, hogy benned csak a rosszindulat van meg felém.....mindjárt ezt feltételezed.....pedig nem is ismersz!!! Sosem találkoztál velem és sosem beszéltél velem két szót sem, úgy hogy ezt most meg én kérem ki magamnak!!!!
7. Nem bunkóztam le senkit!!!! Nem azt írtam, hogy Aproo te bunkó vagy, hanem azt, hogy bunkó dolognak tartom azt, hogy valaki azt feltételezi, hogy a régiek el lettek üldözve!!!!! Vajon mivel??? Azzal, hogy az ember elmondja a véleményét?!?!? És személy szerint én üldöztem el mindenkit????
Hát ez érdekes, ezt még nem mondta nekem senki!!! Mert tudod, nekem néha az jött le, hogy Tünde és Memme és még egy páran elmondhatják a véleményüket a többiek meg nem!!! Nekem ezért mindig be is szóltak!!! Azért, mert valaki/k nem merik felvállalni a véleményüket, az az ő bajuk. Nem tehet róla se Memme, se Tünde, se én, hogy vannak akik nem merik elmondani azt, amit gondolnak, mert félnek. De mitől? Ha szépen, normálisan mondod el a véleményedet, akkor azt nem veheti bántónak senki!!!! Csak tudod, az a baj, hogy mindenki szereti inkább a rossz oldalát nézni a dolgoknak és nem a jót. És ha valaki valami olyat ír amiről neked nem az a véleményed, akkor inkább nem szólsz semmit, nehogy megbánts mást. De ez egy hülyeség!!! Te nem úgy látod a dolgot és kész!!! Akinek nem inge nem veszi magára!!! De itt mindig valaki/k magukra veszik a dolgokat, pedig nem is lett címezve senkinek sem, csak elmondta xy a véleményét!!!
8, Az, hogy éjszaka poénkodtunk...msn-en is meg itt is.... az miért baj? Baj az, ha az emberek jól érzik magukat???
És megpróbálják feldobni az itteni éjszakai életet?? És akkor ezt magára vegye, Tenci is meg Ancsa is meg egyszer egyszer Brigi is meg Kriszta is meg Reni is? Mert nem csak arról tudunk írni, hogy ez vagy az rossz vagy szegény gyerek beteg vagy mi nem érezzük jól magunkat, mert nem aludtunk eleget, stbstbstb?
9, Nyugodtan megírhattad volna most is őszintén és nem kertelve, hogy a tehogyan fórumra be ne tegyem a lábamat!!!
Szóval akkor most ki piszkálódik és tilt meg valamit a másiknak?
10. azt hiszem, hogy neked nem igazán "szóltam" be.....mostanáig. Mindig megkérdeztem hogy van Levi, hogy sikerültek a dzsemek stbstbstb. Igazából itt, ha valakivel "hadban" is áltam az Tünde meg Memme volt. De ahogy Ők is én is elmondtam a véleményemet...igaz szinte sosem egyezett! De azért rámfogni, hogy csak miattam mentek el innen a régiek......igazságtalan!!!!
Lillus!
Mindenkinek szíve joga oda írni, ahova akar!!!! Nehogy eltünjél már Te is?!?!?!
Bogi meg nagyon édes a képen! Csak nem egyedül akar már fürdeni?!?!?!
Boszi!
Állatkert lefújva betegek miatt!!!
Ha lesz rá alkalmas idő, bepótoljuk! De lehet, hogy most meg Adri lesz beteg!
Fájlalja a fülét!
Lara jobban van már?
Orsi!
Neked is köszi a köszöntést!
Boszi hol látta a konyhádat?
Én is megnézhetem?
Betegeskedő Lurkóknak jobbulást!!!!!
Mentem fürdetni, majd még jövök!