2009.09.05 21:15
Szerző: tünci28
Szép estét..
Zaha, azt hiszem megtalálta Aarnika a nevet, aki segített, még megnézzük.
A családit én is hagytam a fenébe, ahhoz már se erőm, sem idegzetem nem volt..
Betti ,amit Aarnika írt a masszázsról, hajszálra ezt mondta a dokim, majdnem szó szerint!!!!Talpmasszázs főleg tilos!!!!
Kozmetikusnál meg az uh tilos.
A másik,amit Betti kérdezett...azt én is meg szeretném kérdezni...
Meg is magyarázom, jó, csak SEMMIKÉPPEN nem szeretnék ebből semmilyen újabb vitát, csak szeretnék tisztán látni.
No.
Igen, emlékszem, milyen a fájdalom tetőpontján szembesülni terhességgel, babákkal.Ki- ki a saját egyénisége szerint reagál rá(nincs jó vagy rossz reakció, csak reakció van!!!) és mindenki a saját tempója szerint gyógyul.
Ezért nagyon régóta, igazából még Boboka és Betti (sajnos elvesztett) babája óta gondolkodom ,hogy nyithatnánk egy másik topikot, s ez maradna az ,ami volt.Ezt akkor senki sem akarta!
Akkor a topik nem változik és helye lenne minden nap a gyásznak,senki sem érezné ,hogy nincs kinek elmondani a fájó gondolatait...
Néhányan az elmúlt időszakban jószándékkal figyelmeztettek, néhányan ingerültebben rendre utasítottak, s volt egy -két támadó hang, hogy ideje lenne továbblépni nekem, Bettinek,Szintinek,stb, úgy,ahogy Boboka tette... s ezután is minden kismamának..
Mert, ha annyira megértelek Titeket, amennyire állítom ,akkor miért kényszerítem rátok ezt, akkor mért kell ,hogy már csak a nevem megjelenésével is szembesülnötök a várandóságommal...????néhányan képmutatónak neveztek.A fenti sorokat vetették a szememre és nem tudom ,hogy jogosan-e, de majd Ti segítetek ebben is ,ugye??
Nem vagyunk egyformák, ebben sem, semmiben sem.
Volt aki jobban viselte a topikban sorban megjelenő kismamákat, volt ,aki nehezebben.Ez nem jó, vagy rossz, ez is csak egyszerűen VAN.Helye van!
Sokszor írtam mennyire fontos nekem ez a topik, hogy mennyire ragaszkodom hozzá, még csak meg sem tudom magyarázni, így van és pont.FÉlek magára hagyni, félek ,hogy akkor már nem kell senkinek..Talán vannak, akikkel tegnap, vagy a múlt héten történt meg ez a borzalom, ami velünk és nem tud , nem mer írni nekünk, vagy úgy érzi már nincs itt helye..Pedig van, mindig van.
Az az igazság, hogy elkerülhetjük mindig a terhességgel kapcsolatos témákat, nem is fontos ,hogy írjam, elég egy sor a kérdésetekre.köszönöm ,jól vagyok.
De ha vannak ellenérzések, akkor azt már kiváltja a nevem megjelenése a topikban, szóval azt nem igazán hiszem ,hogy kifejezetten az írásaimmal lenne gond,nem hiszem ,hogy bármikor szándékosan tapintatlan ,vagy bántó lettem volna.
Egy ideje már rágódom ezen és nagyon szeretném, ha most eldönthetnénk..
Ha szeretnétek ezt a topikot annak ,mai volt, ha használjátok úgy, amiért létrejött, akkor nyugodt szívvel hagyom itt, minden keserűség nélkül, nagy szeretettel Nektek!
Kérlek írjatok, mit szeretnétek.Kérlek írjatok Ti is, Ti ,akik nem írtok, mert friss a seb és Nektek még megállt az ÉLET, nektek még nincs tovább élet..Ha szertnétek írjatok, s mindenki megtalálja a helyét...
Ez a topik közös, nem az enyém, vagy a mienk, vagy a másik oldalé, vagy akárkié!
Mindannyiónkért jött létre, ezután is annak kell lennie!
Aztán az is lehet ,hogy az egész nem ér ennyi szót, akkor majd azt is megmondjátok, mert nagyszerű emberek vagytok Ti mind!!!
Sok puszi, szép álmokat!!