Sziasztok!
Yusz: Vius szülési sérült, elfelejtettek megcsászározni. Most vannak ügyvédnél a papírjaim, várjuk a szakértő véleményét, hogy érdemes-e perelni vagy sem.... Ugyanis 4 indok is volt a császárra és nem császároztak meg (Magas vérnyomás, rossz lepényi keringés, kis súlyú magzat, rossz vérenzimérték avagy terhességi toxémia, mást alapból császároznak, engem valamiért nem, pedig ezek közül ha már 1 fennál, az már indok a császárra!!) Hja és a klinika zárómon ezek fel is vannak sorolva a 7 felsorolt diagnózisból, 4 eleve indok lenne csaszira......
Szóval Vius most 4,5 éves, epilepsziás, enyhe értelmi fogyatékos, súlyos magatartászavar, nem szobatiszta, nem beszél, baromi nehéz vele, sokat sír, állandóan nyekereg, nem tud semmivel játszani rossz a finommotorikája, esik kel, szal eléggé kikészít nap végére.....
Vius speciális oviba jár a város másik végébe, egy élmény reggelente a 4 gyereket 3 különböző intézménybe vinni
. Marci 6.-kos 12 éves lesz januárban. Bogi most kezdte az elsőt ének-zene tagozatra jár a közeli szegedi szinten bivaly erős általánosban!
Zalán meg még itthon van, mert még csak 2 éves a kislegény
Hja még annyit, hogy a férfiak 98%-ka menekül ha sérült a gyereke... a suliba aminek az óvodai csoportjába jár Vius, apukákat nem is látni, csak anyukák vannak, mert apuka szép angolosan lelép, és ezt rohadt nagy igazságtalanságnak érzem, mert ketten akartuk ezeket a gyerekeket, és ő itthagyja nekem a sérült gyereket akit életem végéig gondoznom kell, mert valszeg nem lesz képes önálló életre, ő meg éli világát a nőjével, mennek horgászni, bulizni ideoda, nekem fizet havi 30at és ezzel le van tudva az egész "kötelesség". Nemigazán látogatja őket, mert a nője nem engedi, de ez persze hülyeség, ha akarna jönne.... De tán a nője zsarolja, hogyha eljön akkor kirakja meg ilyenek....
Szal egyszerűen lelketlen féreg, akit nem érdekelnek a gyerekei, ennyi. Pedig nem volt ám ilyen, nagyon jó arc volt régebben, csak valamiért a gyerekek számának növekedésével, egyenes arányban csökkent a lelkesedés...
és nem tudta elviselni a sérült gyerek állandó nyekergését (én is nehezen viselem sokszor állatira kiakadok, vannak olyan gondolataim, hogy beadom bentlakásos intézménybe, ahol szintén ilyen sérült gyerekek vannak, mert már nem bírom tovább....
, hétvégén haza lehet hozni, de hétköznap ott van, megfelelő ellátást kap, fejlesztést...stb, Nem akarom hogy rámenjem az életem a kapcsoltam (Bár Karesz nagyon jól kezeli, sokkal jobban, mint én!!!!, és végtelen a türelme, enyém meg sajna nem
), meg az egészséges gyerekeim élete, mert nem hagyja őket, tanulni, aludni, játszani gyakice semmit....
szal így ez van, most perpill nem vagyok jó passzban, ma párszor rendesen kiakasztott.....
Hja egyébként, álmaim pasija avagy a párom infraszaunákat készít, nézzétek meg a weboldalát
www.infrapark.hu ez volt itt a reklám helye
És Bogim szobájába csinált egy meseszép ívelt kovácsoltvas korlátos galériát pár napja lett kész
Meg a kicsik szobájába alkotott egy naaaaagyon klassz beépített gardrób szekrényt, 2 beépített emeletes ággyal létrákkal az aprónépnek. Ha érdekel dobok fotókat
Szuperügyi. A Marci anyai nagymamája szerint is egy zseni, szokott jönni hozzánk, jól megvagyunk, nagyon csípem
Hja Marci anyukája egyébként rákban meghalt 2 éve. 2 gyereket hagyott árván 2 apától
Úgyhogy Marcinak van még egy tesója a Levi aki Békés megyében él apukájával és a nagymamájával! Karesz és Marci anyu elváltak (de utána is nagyon jó volt a kapcsoltauk!!!), akkor vette magához a Marcit amikor anyuka már nagyon beteg volt....
Szal az élet útjai kifürkészhetetlenek! Nekem jó, hogy így alakult, mármint a Karesz vonatkozásában, mert ég és föld a mostani kapcsolatom meg a régi. Én is most jöttem rá, milyen különbségek vannak férfi és FÉRFI, no meg persze apa és APA között.....háááát most már nem sajnálom, hogy így alakult, sőt
De tavaly ilyenkor még nem így gondoltam, rettentő gatya voltam, totál kikészített a "drága" ex.
Yusz h1n1 miatt no para, kicsit felfújják a dolgot szvsz, és ne parázz a még meg nem történt dolgokon, mert semmi értelme
meg aztán meg se fog történni...
think positive...
Panni: Hova jár a fiad suliba? Milyen volt az első hete?
Nekem is most kezdte ugye Bogim, nincs fiú az osztályban, 22 lány csücsükél a padokban és zseniális a tanítónénije
Judy: Igen jót tett, most így utólag már én is így gondolom
Új babócához naaagyon drukkolok
No eldugultam, bocs a litániáért
Jócakát