Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A fenti kérdések után egy ajánló:
http://www.kismama.lap.hu/
http://baba.lap.hu
Liv

Kép

Kép
liv

AndiKép
Mennyibe kerül ez a pelenkázó komód ? Nekem is tetszik, és nekünk ráadásul 2 IKEÁS kiságyat sikerült kapnunk kókusszal, így pont passzolna hozzá.

Irma takarót mi is vettünk 2-t! A Tescoban is akciós egy aranyos polár babapléd. Kék és piros katica van rajta.

LivKép
Nekem is fáj néha a mellem. Szerintem ez normális. Nem egy meghatározott helyen hanem néha itt néha ott.

KormiKép
A 6,5 kg nagyon jó a 34. héten. Engedd ela füled mellett a szentbeszédet. Jó hogy nem fogyni kell!

Ezen a hétvégén nem vettünk semmit a babáknak. Hurrá! Már ennek is örülni kell, mert kész anyagi csőd ez a vásárlás.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Liv! Dolgoznak a hormonok! Nekem is fáj a mellem, főleg este!

Kicsit stresszes hétvégém volt (ezt nem részletezném) és gondolom ettől, nagyon sokat keményedett a hasam! Ma már jobb, bár egész nap csak fekszek! Dokihoz legközelebb úgy két és fél hét múlva kell mennem! Ugye szerintetek sincs gond!? Vagy menjek el előbb?

Puszi
Györesz 24+2

Kép
Kép
györesz

Györesz, ha sokat idegeskedtél a hétvégén, biztos amiatt keményedett többet a hasad. Szerintem ha nagyon aggódsz, még mindig jobb, ha elmész előbb orvoshoz, mint ha még két és fél hétig idegeskedsz, mert az fontos, hogy nyugodt legyél, ne stresszelj.

Naponta kétszer-háromszor csuklik a babám. Ez természetes?

Liv

Kép

Kép
liv

Szia Liv!
Hát majd meglátom, hogy hogy leszek! Csütörtökön megyek 3D-s UH-ra és aztán meglátom! Különben beleolvastam a méhszáj topic archivjába és ott egy lány azt írta, hogy akik keményednek azok figyeljék meg, hogy amikor meg kellene jönni, akkor mindig többször keményedünk és tényleg így van! Persze a stressz is rossz, tudom! Majd igyekszem elkerülni!

Szerintem nem baj ha csuklik, bitos sok magzatvizet nyel! Én sokszor nem is tudom, hogy most mit csinál, mert egyfolytába rugkapál, úszkál, forgolódik, meg fogalmam sincs, hogy mit csinálhat még, de nagyon eleven!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Liv!

Miléna is folyton csuklott, Korina sosem. Az ikrek meg felváltva csuklanak, hol többször, hol kevesebbszer. Teljesen normális, ne aggódj!
linato

Szia Liv!

Nem baj, ha sokat csuklik, nyugi. A lányom anno napi 4-5 negyedórás csuklás kiselőadást tartott, és nem volt vele semmi probléma. Csak velem, mert néha már nekem volt sok KépKépKép Egyébként megszületése után is sokat csuklott, de őt nem zavarta.
A mostani Pocaklakó mondjuk eddig alig alkotott valamit ilyen téren, de hát minden baba más.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!
Most láttam a Cora újságban,hogy a Libero pelenka akciós.138db és csak 3999Ft.29Ft/db.Ez nagyon jó ár mert a "névtelen"pelus is ennyibe kerül és ez tuti jó minőség.14.-től érvényes az akció ha valakit érdekel.GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

T.Andi: Angolpólyát adnak a kórházban, azt mondták. Csak ha nem abban akarod látni a babádat, vagy a pólyán belül nem túl rongyos ruházatot szeretnél találni, akkor célszerű saját cuccot vinni. Amit még az átlagtól eltérőnek mondtak legutóbb, hogy ebben a kórházban nem tiltják a kismamának a vajúdás alatt az ivást, sőt az evést se nagyon, bár erről érdemes azért a saját orvost megkérdezni. Sulyok doki szerint könnyebben boldogulnak egy olyan kismamával a szülés végső fázisában, aki nem áll már a szomjhalál szélén. Bár erről egy aneszteziológusnak totál ellentétes véleménye lenne.
Minden alkalommal lehet bármiről kérdezni, nem csak az aktuális témával kapcsolatban, s ha épp nincs szülés, akkor meg lehet nézni a szülőszobákat is. Mi már megnéztük, elég meggyőzőek.
Egyébként nem épp a kórház közelében lakunk, hanem a Közép Ferencvárosban, ahol 'élvezhetjük' a tömbrehabilitáció áldásait (úgymint 2-3 építkezés a lakással szemben, meg az örök játék, hogy az egyirányú utcarendszer mely része van az adott napon önkényesen lezárva). A háziorvosunk azonban szintén a X. kerületben van, pár percnyire a kórháztól, valahogy így sikerült az orvosválasztás. Ha belegondolok, hogy a Szt. István kórház itt van az utcánk végén, s ezen kívül is 10 perc sétatávolságon belül vagy 2 szülészet is található, néha megértem a férjem morgását, hogy hogy tudtunk egy ilyen messzi kórházban kikötni.

Ma úgy éreztem egy picit magam, mintha karácsony lenne. A sógoromék meghozták vidékről a bababútort, meg újabb két szatyor babaholmit. Imádom az ilyen csomagokat átturni, hogy milyen kincsek kerülnek belőlük elő. A héten hozzák fel Pestre a szüleim a kimosott, rendbehozott babaholmikat, alig várom már. Lassan már csak babakocsit kell vennünk, mert a család kitalálta, hogy amit kapnánk, az nagyon rossz állapotban van, inkább vegyünk újat. Csak az a baj, hogy ilyesmit még sose néztünk, s azt se tudjuk, milyet akarunk, az időnk meg lassan kezd fogyni, főleg, hogy nem vagyok már túl mozgékony.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

T.Andi!
Nagyon szép menyasszony voltál!
Megint becsípődött a derekam,nagyon fáj de csak akkor ha emelek,mozgok.A hétvégén engem is utólért a hiszti.A két spániel rendszeresen a virágoknál keres árnyékot.A kiskertet kikaparják és nem győzök utánuk pakolni.Addig fajult a dolog,hogy sírtam és azt mondtam a páromnak nem csinálok itthon semmit mert nics látszata.( de rájöttem,hogy magammal tolok ki mert a munka megvár)
Még van 2,5hónapom hátra de már most olyan nehéz a pocimat cipelni.Mi lesz szeptemberben?Elkezdett dagadni a lábam.Fáj és feszül.Olyan mintha kinőttem volna a bőrömet.
Ez egy panaszos levél lett,bocs!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!
Én ma el Balatonra. Két hét múlva jövök. Addig is vigyázzatok magatokra és a pocitokra. Rakok fel még egy táblát. Aztán majd javítom ha változik közben valami.
Beszti! Persze te is felrakhatod, ha már hiányolják.Kép
<pre>
NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS IDEJE SZÜLÉS HELYE
Bellana 36 4 egy kisfiú Gergely 2004.08.05 Jávorszky Ödön kórház
Kormi 34 0 egy kisfiú Benedek/Domonkos 2004.08.23 Bajcsy kórház
Babs 32 5 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina 2004.09.01 Máv Kórház
Betti 32 0 egy baba 2004.09.06 Toldi Ferenc kórház
Macs 32 0 egy baba 2004.09.06 Kútvölgyi kórház
Pocó 31 6 egy baba 2004.09.07 Dél-Pesti kórház
Noémi 31 5 egy baba Heléna/Alex 2004.09.08 Máv Kórház
Ildikó 31 5 két kisfiú 2004.09.08 Kiskunhalas
R.Edit 31 2 egy kisfiú Bálint 2004.09.11 Szt.Imre Kórház
Patricia 31 1 egy baba 2004.09.12
Beszti 30 5 egy baba Hanna/ 2004.09.15 Máv Kórház
Zsófi 30 3 egy kislány Rozi 2004.09.17 Sote 2-es Klinika
Brius 30 2 egy kisfiú Brandon 2004.09.18 USA Milwaukee
Csengo 30 2 egy kisfiú Miklós 2004.09.18 Szt.Margit kórház
Trompipi 30 2 egy kislány Lili 2004.09.18 Bajcsy kórház
Orsoly 30 2 egy kisfiú 2004.09.18 Sote 2-es Klinika
Alice 30 2 egy baba 2004.09.18 Kútvölgyi kórház
Bea 29 6 egy baba 2004.09.21 Uzsóki Kórház
Dino 29 5 egy kisfiú Bernát 2004.09.22 Schöpf-Mérei kórház
Kata 29 3 egy kislány Dorka 2004.09.24 Máv Kórház
Mágika 29 3 egy kisfiú Zoltán Tamás, 2004.09.24 Máv Kórház
Moszi 29 3 egy kislány Viktoria Anasztázia, 2004.09.24 Szt.Imre Kórház
Csirkesz 29 2 egy kisfiú Botond 2004.09.25 Uzsoki úti kórház
Momo 29 1 egy kislány Emese 2004.09.26 Szt.István kóház
Linato 29 1 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza 2004.09.26 Szt.István kóház
Laura 28 6 egy kisfiú Balázs Krisztián, 2004.09.28 Uzsoki úti kórház
G.-né Kriszti 28 4 egy kislány 2004.09.30 Mezőtúri kórház
Zsuzsa 28 1 egy baba 2004.10.03 Kistarcsa
Krisztinke 28 0 egy baba 2004.10.04 Péterfy kórház
Moncsi 27 6 egy kisfiú Gábriel 2004.10.05 Barcelona Institut Dexeus
Persela 27 5 egy baba 2004.10.06 Uzsoki úti kórház
Niki 27 0 egy baba 2004.10.11 Szt. Margit kórház
Judy 26 6 egy kisfiú 2004.10.12 Kútvölgyi kórház
Macsek 26 6 egy kisfiú Márk 2004.10.12 Szt.Imre Kórház
Bibi 26 4 egy baba Zsófia/Zsolt 2004.10.14 Szt.István kóház
Cateye 26 0 két kisfiú, Olivér, Sámuel 2004.10.18 Schöpf-Mérei kórház
Liv 25 5 egy kisfiú Dávid (Szonja) 2004.10.20 Kútvölgyi kórház
Motiot 25 2 egy kisfiú Ábel (Emese) 2004.10.23 Stuttgart/Németország
Eszter 24 4 két kisfiú Ferenc, Péter 2004.10.28 Sote 1-es Klinika
Szila 24 4 egy baba 2004.10.28 Péterfy kórház
Györesz 24 3 egy baba Norbi/Dorina 2004.10.29 Kútvölgyi kórház
Iboly 24 1 egy kisfiú Dániel 2004.10.31 Budai Honvéd Kórház
Marica 22 6 egy baba Róbert/Mariann 2004.11.09 Szegedi Klinika
Edina 22 5 egy baba 2004.11.10 Sote 2-es Klinika
Orsi 20 5 két kisfiú Máté, Levente 2004.11.24 Sote 2-es Klinika
Babóca 17 5 egy baba 2004.12.15 Schöpf-Mérei kórház</pre>

Kellemes pihenést mindenkinek.Kép
linato

Sziasztok!
Látom akívak voltatok a hétvégén is, én úgy érzem magam mint akin átment egy úthenerKép, ez a festés anny ikosszal és porral jár, a bojler amit vettünk meg nem olyan mint a régi (át kell alakítani a falon lévő függesztést), egy-két napig meleg víz nélkül leszünk, úgy hogy most szép tiszta vagyok, és hálózsákban alszunkKép
Mára kész lesz minden, a babónak hamvas barack színű szobája lesz, a jövő héten összerakjuk az ágyat is.Kép
Elhívtam anyukámat segíteni atakarításban.
A dokihoz is mennem kell a héten, legalább anyu megnézi az UH-t, az ő idejébe még nem volt ilyesmi, se afp, se semmi, nem borzolták a kismamák idegeit annyit, mondjuk az UH jó lett volna, mert és fenékkel előre jöttem a világra (biztos formáltam már előre a véleményem a világról)Kép
Nos nem nyavajgok tovább, ha szép tiszta lesz minden egy hétig csak pihenni fogok.....vagy két hétig Kép
Legyetek jók, babóra magatokra vigyázni!
Pusszi
Noémi
fantikbaba

Ez lemaradt!
Liv nekem is kb naponta kétszer csuklik, amikor pld reggelizem, vagy vizet iszom.....olyan aranyosan teszi hogy mindig megsimizom érteKép
Gyakorolja csak a légző mozgást és a nyelést Kép
Noémi
fantikbaba

Sziasztok!
Köszi a válaszokat csuklásügyben! Kép
Tegnap összesen négyszer csuklott a bébi, ma pedig már reggel ötkor kezdte. Kép
Képzeljétek, ma 2 megálló alatt négyen akarták átadni a helyet a villamoson. Olyan jólesett. Kép
A múltkor a barátnőmnek is át akarták adni a helyet a buszon - pedig ő nem is kismama. Kép (Nem is fogadta el.)
Puszi mindenkinek, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

REmelem mindenkinek jol telt a hetvegeje. Kép

Fantikbaba!
Nem irigyellek. Mi most fejeztuk be a lakasfelujitast, addig anyukameknal laktunk a tetoterbe es most szombaton koltoztunk vissza. Mondjuk nekunk teglaig lett rombolva minden uj ablak, viz, csatorna, villany meg minden. december kozepe ota keszult.
Ki voltam en is nagyon a felujitastol, de megerte.
Csak ez eltessen, hogy utana minden milyen szep es jo lesz.
Igaz nalunk meg nem latszik, mert minden dobozokban van, a butorok uresek ezert nagy a kupi. Kép
De egy het mulva remelek minden kesz lesz vegleg. Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!
Á! Itt van táblázat, jól emlékeztem, hogy kisfiad lesz! Bárcsak már én is tudnám! Majd csütörtökön!

Györesz 24+3

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam, de remélem van aki emlékszik rám innen Kép El is voltunk utazva meg jöttünk mentünk egyfolytában de mostmár rendszeresebben fogok írni.
Röviden rólunk aki nem emlékezne ránk, van egy három éves kislányom Barbara, és most vagyok várandós a második babánkal aki a doki szerint ismét kislány lesz, aminek mi nagyon örülünk Kép
Nevet még pontosat nem tudok azért nem is nagyon akarok írni Kép
Ma kezdtem a 28-dik hetet, és nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem annyira megy az idő, hogy el sem hiszem. Ez az utcsó harmad nagyon hamar elrepül. Eddig 6-7 kilót híztam, de még nem vizesedek. Az első terhességemmel toxemiás voltam és 28 kilót híztam aminek a nagy rész víz volt, nagyon félek ismét ne legyek vizes remélem ha leszek is nem annyira mint az előzőnél.
Na jó befogtam, nagyjából ennyi rólunk, és most csütörtökön megyek dokihoz már alig várom, hogy lássam UH-n a babát.
Remélem mindenki jól van Kép
Szép napot
Niki
lani

NikiKép

Jó, hogy visszatértél. A 28 kiló rettenetes lehetett, már csak a sok felelsleges víz miatt. Nehéz volt ennyi plusz súllyal mozogni? Vagy hogyan befolyásolta ez a rengeteg víz a hétköznapjaidat? Mikor kezdődött anno?
Drukkolok, hogy ez most elkerüljönKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok mamik Kép

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége.
Képzeljétek én komoly babakelengye vásárlásba fogtam, megvettem egy kiskacsás vízhőmérőt, mint a legeslegfontosabb tartozékot a baba váráshoz Kép Kép
Most péntekre viszont beterveztük, hogy uccu neki, bevásárolunk. Már nagyon várom.

Kérdésem van: Láttam már olyan hálózsákot, ami ujj nélküli, olyat ami ujjas és most láttam egy olyat, ami tényleg olyan mint egy felnőtt hálózsák, egyene felső résszel és egy kapucnis tetővel. Használt valaki ilyet? vagy ez tök hülyeség, csak már nem tudnak mit kitalálni?
Válaszokat előre is köszi.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Túléltem a hétvégét, de úgy érzem magam kb. mint akin átment egy kisebb fajta, karcsú úthenger. Nagyjából (!!) kész a festés. Azért szerintem a héten még minden este lesz mit tenni, nem fogunk unatkozni. (Befejezés, takarítás, kidobozolás).

Úgyhogy Margit szigetet később vizsgálom be... Most bejöttem a melóhelyemre kipihenni magam... Kép
Szerencsére a kisfönököm és a nagyfőnököm is szabira ment egész héten, ha bezárom az ajtót talál észre sem veszik, ha egész héten nem csinálok az ég világon semmit.
Csak hangosan kell köszönni érkezéskor és induláskor, hogy azért lássák a többiek hogy voltam! Kép Kép Kép

Eltűntettük a sarokgarniturát./Írtam korábban hogy "balhé" volt belőle, hogy anyám pasijának a lakásában lakunk albérletben, és nem fér el sehol a gyerekágy, csak a sarokgarnitura helyén, a fazon viszont nem igazán lelkesedett az ötletért, hogy változtassunk a dolgon./ Anyám segített szombaton estig, akkor jött érte a pasija, hát látnotok kellett volna az arcát...Kép KépKép
Szerencsére anyám benne volt a buliban, sőt még ő mondta a többi cuccra, hogy "ezt a szart se tarsátok itt porfogónak, meg ezt se, meg ezt se..." Kép Kép Kép
Mondjuk az is a fazont jellemzi, hogy 10 éve nem volt még tisztasági festés sem a lakásban, a fűrészporos tapéta teljesen szarul volt felrakva /festés közben felhólyagosodott és le akart potyogni,/, az első festést meg csak ott csinálták meg, ahol a "papok táncolnak", pl.: folyosón a lécfogast, (2 csavar tartja) "körbefestették", stb. No nem is számít, nem én élek együtt egy ilyen igénytelen foszerral.. Kép Kép Kép Viszont ahhoz képest, hogy anyám meg mi ott lelkesedtük, hogy milyen frankó szép lett a szoba, a fazon arcáról leginkább azt sírt le, hogy mi a f.sznak csináltunk ekkora kuplerájt... Kép Kép Kép

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de kikivánkozott! Kép

Macs
maccs

Sziasztok!

Csirkesz!

Hát nagyon rossz volt legugolni se nagyon tudtam a végén az újjaimat se mozgatni.. nem volt kellemes. Hát elég korán kezdődött már az 5-dik hónaptól kb. És a végére mint egy elefánt Kép A vérnyomim is tök magas volt be is kellett feküdnöm 1 hétre kivizsgálásra de nem találtam semmit. Hát ez volt, sztem most nem lesz mert már akkor lenne legalábbis remélem Kép Kép Kép

Edit: A hálózsákot alvásra akarod használni vagy levegőztetésre???
Hát attól függ milyen, mondjuk én nem nagyon szerettem mert mindig elcsavarodott de vannak már bitzos tök jó fajták is Kép

Maccs: néztem, hogy okt 12 re vagy kiírva, én 10 re. A képen jóó nagy a pocid Kép)))))))))))))))))
Fürödtél is?

Niki
lani

Niki Kép

Nem tudom mire akarom használni Kép
Tudod tapasztalt mama vagyok Kép
Csak tudom, hogy hálózsákot szoktak venni a babának. Gondolom ezzel betakargatom, de ha kivisszük sétálni akkor is jó lehet. vagy tök hülye vagyok?

Edit
Kép

Kép
reditke

Mármint nem ezzel takargatom be, hanem takaró helyett ebbe dugom bele Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!

Ha vastagabbat veszel az tök jó persze ha kiviszed benne de valszeg ősz télre már úgyis overál kell, de tök hülye nem vagy Kép Kép Kép
Habár most nézem, te szept elejére vagy kiírva Kép Akkor viszont jól jöhet Kép

Niki
lani

Szia Niki!

Macsek11 van okt. 12-re kiírva, én Maccs néven futok és orvosaink szerint szept.6. a mi nagy napunk, tehát egy hónappat előbb vagyok..

Hogy fürödtem-e?! NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kép A tenger amúgy sincs tiltólistán (só fertőtlenítő hatása miatt), de az apartmanban is olyan tiszta volt a medence (minden este egy nagy vödör tisztítószerrel pucolták ki, kilestem! Kép/, hogy abba is simán belemertem menni.

De bizony jó nagy a pocim! Kép

Rendszeresen "fennakadok" tárgyakban, mert nem tudom kiszámítani hogy el fogok-e férni közöttük, és tegnap este újabb sztorim volt:
Halálosan ki voltam dögölve, sajgott a talpam, és úgy döntöttem, hogy nem-ajánlás ide vagy oda, én ülve fogok fürcsizni. Már ahogy betettem a kádba a seggemet rájöttem, hogy ez nem is volt olyan nagy ötlet, mert nem férek el rendesen (nem tudom oldalt eléggé szétterpeszteni a lábam, viszont így meg nyomja a pocim a combámat - ill. fordítva) de igazán csak azután ért a meglepetés, hogy fel akartam állni, no és az aztán már sehogy sem ment. Kiabáltam is a páromnak, hgy help és társai, de csak nem jött válasz. Kiderült, hogy jólnevelt férj módjára kiment az erkélyre dohányozni, és naná hogy nem hallotta meg a sivitozásomat! Kép
Úgyhogy vagy 10 percig küzdöttem, mint a malac a jégen, mire segített nekem Kép Kép Kép

Tanulság: vagy engedjétek meg a férjeteknek hogy bent cigizzen, vagy ne legyetek lusták és zuhanyozzatok állva! Kép Kép Kép

Macs
maccs

Hogy kezelték a toxémiát?
Voltak görcseid is (eklampszia ha jól tudom?)?
maccs

EditKép
Azt az egyenes hálózsákot nem nagyon ajánlják, mert belecsúszik a baba, és fulladásveszélyes. Igaz nagyon szép meg árulják az ágyneművel egy mintával, de nem éri meg. Szerintem az új nélküli vastag hálózsák a jó altatásra, és abból 2 számmal nagyobbat mondtak, hogy érdemes venni. Abba kis rugiba, vagy body-ba is beteheted a babát. Akkor a paplan viszont felesleges.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Niki jo hogy itt vagyKép. Olvastam hogy lanyod lesz. Gratula. Penteken voltam uh-n a MArgitban, utana lementem a terhesgondozoba. Eddig mindig a maganrendelesen voltam a dokinal, furcsa is volt hogy mas is benn volt a rendeloben. Te a maganrendelobe jarsz?
NAlam minden oke. Vagyis mar 12 kg plussznal jarok, de nalam semmi jele a toxemianak. pedig az utolso 6,5 kilot kb 5 het alatt szedtem fel es most is tornazom es nem zabalok. Vernyomasom es a leleteim oke, ugyhogy remelem nekem semmi bajom.

Voltunk a kikaban gyerekagyat nezni, meg pelenkazot, de pont ami tetszett azon nem volt ar. Azert legalabb a ferjem ha szukseg lenne ra, egyedul is tudna venni barmit. Ja van kirakva szalag es mindig irogatjatok hogy hany centi a derekatok, hat most en is megmertem. 112. Mivel eddig nem mertem nem tudom hogy ez orias-e. Nekem pont jo.

Lassan ideje lenne bemennem a korhazban megnezni a szuloszobat. Mindenki volt mar vagy nem kell elkapkodni?

csengo 30+2
Vendég

Sziasztok!

MaccsKépKép

Magika, Noémi: irigykedem ezerrelKép Biztos szépek letettekKép

Niki: szia! El tudom képzelni, hogy érezhetted magad. Kisfiammal én 11 kilót híztam a végéig, és már az sok volt, nem tudom, mi lett volna, ha még tovább hízom. Remélem, most nem lesz ilyen irányú tapasztalatod, eddig egész jól haladszKép Hiába, tényleg minden terhesség más.

Edit: komoly beruházás!! Már előrébb vagytok a vásárlással, mint miKépKép Addig eljutottam, hogy összeírtam, mire van szükségünk, majd augusztusban elindulunk, és beszerezzük ezeket.
Vízhőmérőt még hozzá sem írtamKép Anno volt nekünk egy, de nem is használtam, mindig belemártottam a könyökömet a vízbe, ha az jó volt, mehetett a pacsaKép
Hálózsák: nekünk ujjatlan hálózsákunk maradt a fiam "kelengyéjéből", és nagyon szerettemKép - Mármint nem én használtamKép - de kényelmes a babának, és ha hűvősebb éjszaka a levegő, akkor sem tud kitakarózni belőle.

Kriszti: mostanában én is kicsit nyűgösebb vagyok, el sem mesélem a tegnapi napotKép el lehet képzelni.

Vigyázzatok magatokra, szép napot!

Lau
28+6
lau

Szia Lau!

Hagytunk neked egy kis "sarkot" jó sok flikk-flakk, cikk-cakk beugróval, még meggondolhatod magad, jöhetsz ma este segíteni, azt írtad szeretsz festeni.. ! Kép

Ne legyetek nyűgösek, egy kismami legyen boldog és kiegyensúlyozott.. - Mondom én akinek azt mondta a szombaton a férje, hogy alig vagyok agresszívabb egy kilövés előtt álló pitbullnál! Kép

Kisgyerekes mamik!

Szóval melyik napszak lenne jó a talihoz?!

Macs
maccs

Helló MamócákKép
A hétvégén én is beszereztem egy iggggen fontos cuccot a babának: lila, hatalmas pocakú, pihe-puha, gyömöszölni való, újszülöttnél némileg nagyobb viziló figurátKépKép Már vele alszunk, hogy mama és papa szaga legyenKép A lexuperebb, hogy bele lehet fúrni az ujjunkat az orrábaKép
Csináltunk még egy jó vásárt is: elmentünk turizni, és vettünk egy nagy szatyor rugdalózót, kisgatyát és kispulcsitKép Olyan hihetetlenül szépek, némelyikben még a bolti cetli is benne volt. A 12 kisszerkóért fizettünk 5.000 Ft-ot.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Edit!
Én is olyat vettem a Máriaboltban. Az enyém rózsaszín természetesen, gondolom te kéket. Kép

Én is nyűgös vagyok. Talán a múlt heti meleg tette meg a hatását. Nálam a pocsék éjszakák, és ma reggeli BKV-s miatt, reggel harapni tudtam volna, ha valaki úgy szól hozzám.
Szerencsére nem votl bent senki, így nem esettt bajuk. Kép

Babacsuklást még nem éreztem. De szombaton este megint bulizott egyett hosszasan, tetszett neki a film. Kép

Nektek mennyi időre keményedik meg a hasatok?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Edit!
Én is olyat vettem a Máriaboltban. Az enyém rózsaszín természetesen, gondolom te kéket. Kép

Én is nyűgös vagyok. Talán a múlt heti meleg tette meg a hatását. Nálam a pocsék éjszakák, és ma reggeli BKV-s miatt, reggel harapni tudtam volna, ha valaki úgy szól hozzám.Kép
Szerencsére nem volt bent senki, így nem esett bajuk.

Babacsuklást még nem éreztem. De szombaton este megint bulizott egyett hosszasan kb. 3/4 órát, tetszett neki a film.Kép

Nektek mennyi időre keményedik meg a hasatok?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Maccs: Kép
Ez jóKép egy kismami boldog és kiegyensúlyozottKép Végülis mindenki ezt várja el tőlünk, és csodálkoznak, mikor néha kiborulunkKép
de a hasonlat nem rosszKép

Lau
lau

Bocs, de a gépem agyára ment a meleg, és kétszer küldte el, amit én egyszer. Kép

KépKép
Kép
moszmota

Csirkesz: hol is van ez pontosan??KépKép Mármint a bolt, ahol vettétek a ruhácskákat.
Aranyos lehet a vizilóKép

Moszi: mit mondtál, meddig dolgozol még?
L
lau

LauKép A turi Veszprémben van, Potom-nak hívják. A múlt héten is jártam ott, akkor mondták, hogy erre a hétre kimondottan gyerek és babacuccokat rendeltek, mert az van kifogyóban. Pénteken érkezett az áru, így szombaton kész aranybánya várt ránk.
A gyerekruhák is nagyon szépek, és igényesek voltak, de pár évre előre azért még nem akartunk vásárolni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LauKép A turi Veszprémben van, Potom-nak hívják. A múlt héten is jártam ott, akkor mondták, hogy erre a hétre kimondottan gyerek és babacuccokat rendeltek, mert az van kifogyóban. Pénteken érkezett az áru, így szombaton kész aranybánya várt ránk.
A gyerekruhák is nagyon szépek, és igényesek voltak, de pár évre előre azért még nem akartunk vásárolni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

MosziKép
Az én gépem is olyan, mint a tiedKép Duplázza a műveleteimetKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lau!
Már csak ezt a hónapot tervezem. Ha viszont a maihoz hasonló állpaot lesz a BKV-n, akkor hamarabb is elmegyek. De jó lenne még ezt a hónapot kibírni.

KépKép
Kép
moszmota

A meleg és a frontok már gépekre is hatnak. Kép

KépKép
Kép
moszmota

Csirkesz: akkor max. augusztusban jutok el oda, mikor úgyis megyünk a BalcsihozKép Címét esetleg tudod?Kép

Moszi: el tudom képzelni a BKV-s állapotokat...
Vigyázz magadra nagyon!
lau

MacsKép

Kádas sztoriKép

NikiKép
Üdv. itt újraKép

LivKép
Az én kis mocorgóm is csuklik sokat. Tegnap már aggódtam is miatta, mert elég sokáig tartott.

Vásárlás,
Szombaton megvettük a kiságyat a babónak. Remélem elégedett lesz vele és sokat fog benne aludniKép

Keményedés,
Most hétvégén én is keményedtem sokat. Tegnap este még fájt is egy kicsit. Aztán gyorsan lepihiztem és elmúltKép

Pusz Mindenkinek!
Moncsi
minike

LinatoKép

Nagyon jó idöt és sok pihizést a BalcsihozKép

Moncsi
minike

Turi:
Potom turit én Budapesten is láttam több helyen. Most hirtelen egy jut eszembe. Az a Keletinél van a Rottenbiller u.-ban. A Baross tértöl kell gyalogolni és a bal oldalon van, néhány sarokra.

Moncsi
minike

Niki Kép Cat Kép Lau Kép Moszi Kép

Köszi a hálózsákos hozzászólásokat.
Úgy érzem, akkor ujjatlan vastagot veszünk. Láttam is egyet hétvégén, szürkés-sárgás pici delfines.
Cat Kép
Akkor egy "még nem tudjuk mekkora bébinek" elvileg 68-as-t érdemes venni szerinted? Mert ugye nem tudjuk mekkora lesz és persze az uh által adott méretekről is annyi mindent hall az ember Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Lau!
Igyekszem! A babára nagyon vigyázok!Kép

Mimike!
Pihitől nekem is múlik, de tegnap a szülőktől jöttük vissza autóval, így a viszintest el kellett felejtenem, és ráadásnak kaptunk egy 1,5 órás balesetes dugót.Kép
A keméynedést is kezdetben csak úgy érzem, mintha lenyeltem volna el hatalmas görögdinnyét, és mikor megfogom a hasam, akkor érzem, hogy tényleg lenyeltemKép, mert olyan kemény is.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

LauKép Pontos címet jövő héten tudok mondani. Az biztos, hogy a Házgyári úton van, de a házszámot nem tudom. A Házgyári út város széli/végi részén van.

MacsKép
Kádas sztori nem semmiKép Csak, hogy ne maradj emlék nélkül az eset kapcsán(Kép):
Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

EditKép
Igen 68-ast érdemes venni. Hol láttál ekkorát ? Én nem láttam csak 74-est, de az még nagy lenne.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Én a Madrinában láttam tegnap. Igaz nem tudtam teljes testközelből megnézni és megtapizni, mert szépen le volt nylonozva, csak láttam hogy 56-tól egészen 100x-es méretig van.
Olyan 5.000 Ft körül volt, és ránézésre vastag és ujjatlan.
Azért vagyok ilyen bizonytaln, mert tegnap csak egy gyors rohanásra futottam be, hogy lássam mégis mik vannak egy ilyen kismama plazaban, csak ezen megakadt a szemem, de megbontatni nem akartam, hisz úgysem állt szándékomban venni.

Egyébként ez a bébiruhákkal szemben lógó falon van kitéve, ahol a különböző (2-4) részes ágyneműgarnitúrák.
Remélem tényleg az, amire gondolok Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?