Sziasztok
Rebecca
Már a cigis topicban is olvastalak, és probáltam rálelni az nlc n a topicra de nem találtam
tuti béna voltam csak, megadnád az urljét?
Annyira szörnyű, hogy egyes emberek úgy itélnek meg másokat, hogy belese gondolnak igazán a helyzetükbe. Nekem nincs kire hagynom a babócámat, így mindenhova cipelem magammal, ebből kifolyólag sokszor beleesett az utjainkba egy két szopi idő is. Kénytelen voltam megoldani a dolgot, mert a babóca az első és nem az hogy mit gondolnak arról, hogy én most szoptatok.
Előfordult, hogy egy parkban a padon szoptattam meg a fiam, de senkinek sem tünt fel, mindenki azt hitte alszik a karomban, miközben ő elégedetten kajcsizott. A cumisüvegből ő sem fogadja el a tejet, csak a dijázn csomagulásut szereti
Bucska
mikor sikerül autot kunyiznom én is sokszor a hátsó ülésre elvonulva oldom meg a helyzetet, a kutya nem szokta észrevenni, hogy mit csinálunk mi ott hátul
A legrosszabb az, hogy már annyira kihalt az emberekből az empátia, hogy az már szörnyű, sokan tényleg legszivesebben nem létezőknek tartanák azokat az embereket akik valamiért kilógnak a sorból (sérült, fogyatékkal élőt, hajléktalant, stb)
Alapból olyan tipus vagyok, hogy a gyerekmekem sokkal fontosabb számomra, mint az hogy mit gondolnak arról, hogy hol szoptatom meg. Hála az égnek még engem sem ért atrocitás amiatt, hgoy nem otthon szoptattam meg, de ahogy ismerem magam, abszolute hidegvérrel közölném az illetővel, hogy foglalkozzon azzal amivel egyidős
Azt persze hozzáteszem, hogy ha tehetem diszkréten, elvonulva szoktam etetni és nem a tér közepére kiülve, cicit kidobva szoptatni
A pasinak meg meglátszik hogy lővése sincsen a gyermek etetéséről, tuti, hogy ő is úgy nött fel, hogy márpedig nem kapsz mást mig ezt meg nem eszed.....
üdv
Ági