Új privát üzeneted érkezett!

Nézd Jázmin:725945403,tetszik...
tünci28

Itt szerencsére 22 fok van és nagyon nagyon élvezzük. Végre ki lehet menni kirándulni és nem csak pihegsz, meg menekülsz az árnyékba.
Jázmin, gondoltam rád, hogy ott arra mi mindig meg szoktunk dögleni az időben, mert nyugatról mindig hozzánk nyomja a meleget. Végre tudom milyen mikor bejön az amit az időjósok mondanak és nem 48 óra késéssel.

Betti
Kép
betti0412

Tünci:ha már megkaptad postán a jelszót, és be vagy regisztrálva, akkor tudsz vásárolni.Addig én sem tudtam.ÓÓÓ, de szép...látom még 5 napig él, ha addig nem kapnád meg, én szívesen levadászom neked, csak mondd meg, mennyit adnál max érte.

Betti:itt még este 8 után klímáztunk itthon, beállt a 30 fok, borzalom volt, aztán 11 kor lecsapott egy bazi nagy vihar.Jáájj, félek a viharban, a villámlás a halálom... :roll: Most jó, hosszúnaciba nyomultam reggel a boltba.Jó pihit!

Kép
jázmin20

Jázmin, köszi ,akkor most pipa vagyok...tiszta hülye rendszer ,akkor mért enged licitálni...van egy másik, amire licitáltam és el is fogadta, az holnap lejár, akkor hiába nyerem meg, nem tudom majd megvenni???De mérges vagyok.... :evil: (pontosabban hisztis)

A füli sajnos nem lesz jó, megkérdeztem, nagyon hosszú, a vállamig érne, akkor beleakad a hajamba...

Villámlás, nálunk is volt, egyedül voltam.... :(

KépKépKép
tünci28

óó,ezt találtm,akkor mégis.

"Új felhasználóknak > Felhasználói fiók aktiválása >

Még nem aktiváltam a fiókomat. Tudom használni a TeszVeszt?

Akik nem aktiválták a fiókjukat:

nem tudnak eladni a TeszVeszen;
ha az eladó nem engedélyezi, nem vehetik meg a termékét licit nélkül;
az aukció utolsó napján már nem licitálhatnak, kivéve, ha már korábban licitáltak az adott aukción.
"
tünci28

Sziasztok!

Leda, Baraknak érjen a füle bokáig!!! Kép

Hogy van mindenki?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Délután megpróbálok majd képbe kerülni, ha Vince alszik. Addig főzőcske, de itt leszek nagyjából.
Pussz

Ja, és Jázmin, köszi a virágokat, kedvenceim a rózsaszínek...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!!!!!!!!!!!!!

Így örülök Neked! Kép

Leda, jaj, azt hiszem egy napos késésben vagyunk ,de nagyon boldog szülit Baraknak!!!!
Kép

KépKépKép
tünci28

Helló Tüncike, hogy érzed magad?
Jó ez a majom :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

Érdekes, hogy mennyit alszunk itt!
De valahogy otthon mindig van valami, itt meg......van más program is, de napi 14 órát biztos alszok. Élvezem. Délután bérlünk biciklit és nekivágunk itt a környéknek kicsit.
Az lesz az aktiv pihenés.
Páromat életembe nem láttam még biciklin, muris látvány lesz, én régebben csak azzal jártam, de sajnos Szegeden kisebb öngyilkosság, ha kimerészkedsz az utakra.

Baraknak én is boldog szülinapot kívánok!

Betti
Kép
betti0412

Amit úgy gondoltam, otthon is el tudnék viselni, az a reggeli svédasztal itt.
Pedig nem eszünk semmivel sem többet, de egy órát simán elücsörgünk lent, olyan jó kényelmesen és együtt reggelizni. Erre nagyon nagyon ritkán van alkalom, hogy együnk együtt reggel. Ne csak kutyafuttában rohanjunk, pár falatot bekapva.
Megyek mert 11-re be vagyok jelentve kozmetikushoz, nagykezelésre! Egy éve nem voltam, szerintem lesz dolga rendesen 90 percig, én meg csak úgy elleszek majd....hiányzik már a bőrömnek egy kis pakolás, gyömöszölés, hidratálás. Olyan száraz, néha le tudom húzni magamról.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Én is boldog szülinapot kívánok Baraknak!

Tünci köszi Én is gondoltam, hogy nem fogom kihúzni hétfőig de a dokim asszistense azt mondta a dokim meg mást! :lol:

Hát igen nagyon beteg lett volna néha elképzelem milyen lett volna ha megszülöm a kicsi hasa meg a feje meg a végtagjai! :cry: :cry:

Kellemes hétvégét! Én már hétfőn megyek dolgozni!

Puszi!
grácus

Zaha, köszönöm most "jól" vagyok.
Ma szeretnék elmenni nagybevásárlást csinálni, de még nem jelentkezett a sofőr barátom, úgyhogy ha fél órán belül ne m hív, akkor elmegyek az itteniben, mert az meg bezár délben.
Amúgy semmi extra, ma még csak leveleket írtam, meg most megmostam a hajam,párom alszik, csendben vagyok.

Grácus, aztán remélem mihamarabb táppénzre mész.Gondolom, hogy terhesen nem dolgoznál ott ,ugye?

Betti,kérlek csináljh az uradról képet a bicón!!!!! :lol:
Ejnye milyenek vagyunk...
Reggeli:nem emlékszem ,hogy évente néhnáy alkalomnál többször volna rá lehetőségünk... :?
Élvezzétek ki a semmittevést...

KépKépKép
tünci28

Terhesen nem lehet ott dolgozni az előző babával is otthon voltam veszélyeztetett terhes voltam meg most is az leszek! Meg magasvérnyomásom is van :(
grácus

Tünci, örülök, hogy jól vagy, értem én.
Aztán ne cipekedj, jó?

Betti, de jó Nektek! Én is el tudnék most lébecolni egy kicsit ott.
Kozmetikus, miegymás...mmm.

Grácus, szorítok Nektek.
Te, Dusán nem kelet-magyarországi, hm? Ismerek egy fiútestvér-triót, különleges nevük van mindhármuknak, egyikük Dusán...és ismerős a képen.

Jázmin, Franka, Szintike?
Na bocs, úgy szólongatok itt mindenkit, mintha én állandóan itt lógnék...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Az nem a férjem ők 10 vannak tesvérek :lol:
:lol:
grácus

Zaha, csak szólongass, nem baj!!!! :wink:

Szintivel remélem nincs baj, napok óta nem írt!!!

Grácus, igen gondoltam, va negy barátnőm ,aki egy telepet vezet és Ő is azonnal ment táppénzre, amikor kiderült.

Neki állok az ebédnek, már farkaséhes vagyok, székelykáposzta lesz, kértek? :lol:

KépKépKép
tünci28

Igen Én kérek már olyan régen ettem :lol:

Tünci olvasgattam a topic elejét és látam Violáról képet olyan szép és formás kisbaba volt....
:cry: :cry:
grácus

Székelykápi nekem is jöhet!
Én meg mindjárt felrobbanok, egész délelőtt itt bűvészkedem a kajával, kerestem a neten egy túróspite receptet, hát akkora egy sz.r lett, legszívesebben belenyomnám a fejét annak, aki feltette.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szívből utálom a konyhai melót. :roll:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sajnos netről már Én is jártam már így nem lett jó! :(
grácus

Most megyek kész az ebéd már éhen halok! Aztán pihenek egy kicsit vagyis inkább gyereket csinálunk! :lol: :oops:

Puszi!
grácus

Akkor megkérlek Titeket, hogy ha ilyesmit találnék írni, hogy na gyerekek, sütök már valami finomságot, legyetek szívesek küldeni egy golyót fejbe, ötöt testbe.
Előre is köszönet érte. :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

Grácus, aztán ügyik legyetek!
10-en? :shock: Én meg sokaltam a párom 5 testvérét... :lol:

Zaha, óó, hányszor jártam így...ha a múltkor a kacsasültnél arra a netes receptre hallgatok, mnodhatom ehetetlne lett volna..meg főleg a párolt kápi, aminek simán kellett egy óra, ott meg azt írták 10 perc..

aA sütést én sem szeretem annyira..vagyis inkább tartok tőle.Egyszerűbbeket csinálok sűrűn, de a drágább, bonyolultakat inkább kihagyom, szétvágna az ideg, ha többezer forintot ki kellene dobni.

Viszont ismerek vkit, aki ollllyan sütiket rittyent, hogy csak na!!!!!!
Majd megkérem ,hogy küldjön képet, aztán eldicsekszem az Ő műveivel.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.05 11:16-kor.

KépKépKép
tünci28

Zaha, Te teljesen kész vagy!!!!!!!!!! :lol: Egyet fejbe ,ötöt testbe????A tutira mész, mi????????????Bolond, vagy Te lyány!!!
Annyira bizti nem rossz, az uram megenné, ne aggódj... :lol: Biztos a Tied is falja majd ,mint egy hős!!!Egyszer leszólt vmi kaját az uram, na abból olyan balhé volt, hogy azóta se mer egy nyikkot sem szólni... :lol:

KépKépKép
tünci28

Hát, az enyém ilyenkor ránéz, udvariasan megköszöni, de MOST nem kér...a Tiéd tényleg egy hős. :wink:
Pedig hányszor megfogadtam, hogy szépen elpatázok a cukiba és hozok, nem állok itt neki tüsténekdni, utána tiszta dzsuva minden, és annyi időt felemészt.
Hát, ilyen asszony vagyok én 8) :lol:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bende kollegináról van szó?? :wink:
Meg Melcsi is jó kis képeket rakott fel sütikről régebben, meg még tán Hettuli is, ugye? Meg Hasli.
Küldhetnének valamit...mindjárt itt van anyóspajti, én meg blamálom magam. Help...

Grácus, akkor Ti nem unatkoztok, ha összejön a család :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, nincs nálatok cukifutár??
Gyorsan rendelj, a konyhát hagyd kupiban és mond ,hogy Te csináltad!!!!

Egy másik leányzóra gondoltam, lehet lelopok képet az iwiwjéről(csak a sütik), remélem nem haragszik, végülis az nyilvános...

De tényleg a többi csajszik is milyen tortákat tudnak rittyenteni.Én azt még csak gyümiset mertem.az egyszerű, könnyű.

KépKépKép
tünci28

...
tünci28

Hát Csajok, amikor 90 percig masszírozzák valami illatos lágy krémmel az arcod, nyakad, karod, dekoltázsod, közben jön a gőz rád, issza be a bőröd, legalább is az enyém, halvány fények, tenger morajlós, csengős zenével......hát azt most így le sem tudom írni.
Baromi jó volt. Így most végig tudnék menni az összes cuccon, ami itt van, csak az a baj, hogy a német turisták euro nyugdíjához van beárazva a szolgáltatás, nem a magyar ropogós forintokhoz.
A párom most van masszírozáson, sose volt még, szegénykém, le kellett kísérnem, ő egyedül be nem megy, férfi.....egy óra, kíváncsi leszek rá.
Szépent tisztul az idő, délután még lesz valami a bicikllizésből. Nem áll esőre, így én nagyon rá vagyok készülve.

Sütéssel én sehogysem állok. Főzni minden nap szinte főzök, sülteket sütök, de édességet nem. Kettőnkre annyira nincs is igény itthon, páromnak elég egy doboz fagyi, nem igazán sütis, inkább csokis. Így ezt a területet még nem próbáltam.

Betti
Kép
betti0412

Megy az RTL-en a szépségválasztás......nem szeretem egyébként, csak várom az uram, és hát csupa önbizalom növelő képeket látok...sehol egy kis zsírpárna, vagy narancsbőr vagy valami emberi.
Csillogó fogak, hibátlan barna bőr, feszes fenék, semmi has, ez van.

Betti
Kép
betti0412

Betti, amit rajtuk látsz, valójában egy "divatbemutató" kellékei, csak ez esetben nem selyem és batiszt az alapanyag, hanem emberi bőr és nyálkahártya és hús és csont..., és nem varrónők dolgoznak vele, hanem orvosegyetemet végzettek.
(vagy a hamvas szépségek még csak tizenhat évesek, de azok mi is voltunk valaha...)
Szóval, érezd jól magad a saját bőrödben! (pláne most, hogy ennyi finomságot ajándékoztál neki)
aarnika

Szióka lányok!

Megvagyok én is jólvagyok,a hétvégén nálunk búcsú van,ilyenkor
körhinták,árusok vannak itt!Van lehetőség a pénzköltésre :roll: :?
Késöbb a kedvesem és Fruzsi kimennek,én pedig csinálom a kalácsot.
Kekszes,földiepres sütés nélküli.De fini :D

Betti igen szépek ezek a lányok!De ugye ez a dolguk,hogy csecsések legyenek!Milyen volt a szerbiai láttad?Nekem nem sikerült!
Jó neketek,hogy ilyen szupi hétvégétek van!Használjátok ki minden percét! :wink: Jó biccezést d.u.-ra! :)

Már nálunk is szép az idő!Ugy 22-23 fok van,pont elfogadható,kellemes!Örülnék,ha mindég ilyen lenne,mennyit megtakaritanánk a fütésen és a téli cuccokon!Legalább egy nyaralást! :roll: 8)

Tünci örülök,hogy jobban vagy!Szeresd azt a pici pocaklakót nagyon,hisz ő is a te részed!Örülj neki nagyon,hisz látod ő első probálkozási hónapban összejött!Jól vagy?Rosszullét van?
Hány hetes vagy most?

Zaha túrós akármi :( kár,hogy nem sikerült,de bizti fincsi lett! :wink: Enyém férjem sem szól semmit,ha az ebéd nincs éppen a toppon!Én mindég igyekszem! :wink:

Grácus sok sikert a .....(tudod mihez :oops: :lol: )no jó csak vicc!
Remélem ebben a hónapban sikerül!Lehet a házassági évfordulótokon már ott lapul a picibabó a pocidban! :wink:

Én Fruzsit a férjem szülinapján(házassági évf.után 1 nappal)tudtam meg,hogy lesz!Kistesót pedig Fruzsi első szülinapján!

Aarnika ha nem titok te mivel foglalkozol?
szintus

Na, heló, Te világ csavargója Szinti!
Hol voltál mostanában?Néztelek a másikban is, de oda se írtál mostanában, a februáriba.

Én jól, ég a gyomrom, sokat eszek.

Bettiii, ne meséld el!!ÁÁÁÁÁ, úgy irigyellek!!!Már kozmetikusnál sem voltam vagy egy éve..igen, kb.Az arcmasszázs olyan jó, de 90 perc-ig???Ilyen is van?????Nálunk kb 15-20 perc, szerintem nézi is az órát....de most nem telik rá, még ritkán sem, sajnos..

Én is néztem a királynőst egy darabig, de idegesített.pl az USA lány kifejezetten csúnyácska volt(már a többieh képest), de azért olyan még nem volt, hogy ne legyenek bennt az első 10-ben..No, meg a dél-amerikai keresztül kasul műtöttek...Szépek, tényleg, ,mint vmi szobrok, de valahogy mégsem az igazi..sokszor látok a buszon olyan természetesen gyönyörű lányokat, hogy nem tudok másfelé nézni.Ez valami más.

Olyan jó lett az ebéd, ne mtudok felállni a székről, lehúz a sejhajom... :lol:

KépKépKép
tünci28

Betti, Te aztán tudsz élni, hallod-e. 8)
Én mindig azzal akasztom ki a kozmetikust, hogy kösz, de nem kérek masszázst, tisztítás, gőz, nyomkodás, pakolás és viszlát. Utálom, amikor siklik a krémes keze a képemen és összedzsuvázza a nyakam, hajam. Nem vagyok száz, tudom... :shock:

Szintike, és Te hogy vagy? Voltál mostanában dokinál?
Honnan szerválsz földiepret a kalácshoz? Nagyon jól hangzik, pláne hogy sütés nélküli... :wink:
Fruzsi hogy van?

Tünci, szedsz valamit a gyomorégésre?
Na, nekünk meg a lelkünk szép, nem igaz? 8) Különben meg varázs nélkül nem működik, Márai Sanyi bátyánk is megmondta, hogy a "szépség hideg láng, nem lehet mellette melegedni".
Cukifutár, itt??? Még rendes út sincs... :roll:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha ,a masszirga a legjobb a világon..és az úgyis benne van az árban..azt kifizetteti, ha nem kéred is!No, majd megyünk együtt, én kapom a masszirgát, de meg a fájdalmas részt... :lol:

hogy szedek-e vmit a gyomorégésre?Szedek hát, kekszet... :mrgreen:

Én legközelebb karácsonykor szerintem rendelek sütit onnan ,ahonnan a férjem tortáját, az jó és olcsó.

hogy érted ,hogy nincs rendes út?Új az utca?Állítólag ezt ,amiben lakunk kb 8-9 éve aszfaltozták, de már tele van kátyúval.

KépKépKép
tünci28

Nekem is égett anno, mindkétszer :( Rennie-t és Maalox-ot ettem/ittam rá, egész jó volt.

Közös kozmetikában benne vagyok!

Hát, ez itt a pusztulat földje volt egy domboldalon, ahova építkeztünk. Mikor vettük a telket, tényleg semmi nem volt itt. Aztán kinőtt a földből egy új utca, csak az önkormányzatnak nem sikerült lekövetnie a dolgokat...és hónapok óta csatornáznak, emiatt az egy darab főút is szinte járhatatlan.
Falusi élet, lálálálálá :roll:

Zaha

Kép
Kép
zaha

hát egyszer csak elkészül, akkor meg gyönyörű lesz és ha szerencsétek lesz, akkor csendes is.

Az én szülőfalumban, nem messze innen, kb másfél éve, mniden nap bemondják a helyi rádióban ,hogy egyoldali útlezárás..és nem ám azért mert dolgoznak ,hanem mert a csatornázás után nem tudták helyreállítani az utat.Így most szakaszonként közlekednek azóta is...

KépKépKép
tünci28

Beszélgetés a férjemmel:

F:jaj, ma már aztán nagyon nincs kedvem dolgozni...
Én:Hát,Múcika, akkor ne menjél...
F: De muszáj mennem ,hogy Te egész nap tudj vásárolni a teszveszen..

Hát nem csudaférj! :lol:
tünci28

Az hát, most már meg kell tartanod! :lol:

Hát itt is ez van, felbontották az utat, most próbálják aszfaltozni, állandóan le van zárva valamelyik oldal, hónapok óta. Mindenkinek tele a micsodája. Szép kis falu egyébként, de elég elmaradott.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Mondani akartam, hogy szépek a vonalzóitok, Frankáé, Jázminé, Tiéd... :(

Mi van a barátnőd nővérével? Jelentkezett azóta?

Figyelj Tünci, Te tudod, hogyan lehet a babakötvényt visszamondani vagy megszüntetni? Küldtek levelet anno, de nem akarom, mit lehet tenni?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Addig jó, mert amikor felkapott lesz, akkor majd minden nap elmegy az utcában 1500 autó, mnit nálunk, aztán nyáron is csukni kell az ablakot... :?
tünci28

Húú Zaha..húh, még megvan?Jaaaj..az egy szörnyűség ,mire megszünteted..borzalom, rémálom, Melcsikével kegyetlenül kínlódtunk, mire megtaláltuk a megfelelő személy, egy "illetékest", aki értette, hogy ilyen is van ,hogy meghal egy baba..jaj, ráadásul mindkettejüknek... :cry:

Visszakeresem, mert már nem emlékszem, kis türelmeted kérem..

Talán, Neked könnyebb, ha van közjegyző barátod..

Na, mindjárt..

KépKépKép
tünci28

Hát nem találom..viszon láttam Boboka kisfiának a képét, úgy elbőgtem magam..Ő olyan nagy volt és mégsem sikerült neki.. :cry:

Zaha, amire emlékszem ,ami biztos:
Közjegyzővel csináltatni kell egy öröklési bizonyítványt..ill.kettőt.Ezt megcsinálja a halotti alapján.

Írni kell egy kérvény, amiben leírod, hogy kéred ez és ez miatt az állam által nevükre nyittot babakötvény számlát(ez nem azonos a strart számlával!!!,ez az államkincstári nyilvántartási szám, ezt is ők adják meg a MÁK!!!) és kéritek az összegkifizetését .
A levélbe bele kell tenni a születési és halotti anyakönyvi kiv.másolatát, személyes adatok(Tied és férjedé, mert egyenlő részben öröklitek, két egyenlő részben fogják kifizetni--név, cím, szletési adatok, szem.ig, szám.)kérheted postai úton, kérheted bankszámlára utalni.

Ezer telefon után találtam a hold utcai fiókban egy hölgyet, neki már sírva mondtam a magamét, hogy mért mondatják el velem ennyiszer..Ő kifejezetten "az ilyen eseteket" intézi, kedves és segítőkész volt, de már nem tudom a nevét.

A levelet is a központba kell küldeni(Hold u)

Azt hiszem ennyi.Talán ha van egy jó közjegyződ, akkor az egészet megcsinálja helyetted.... :cry: Jobb lenne.

KépKépKép
tünci28

Nekem nem kell a pénz sem, hagyjanak vele békén. Hajninak nem csináltak, mert ő még aznap meghalt, csak Zalánnak van. :(
Én is láttam tegnap Lackót. Olyan nagyon gyönyörű kisfiú volt, megsirattam nagyon. :cry: Boboka mindjárt finisel, megpróbálom felhívni valamelyik nap.
Merthogy tegnap este az elejéről olvasgattam, tulajdonképpen onnan jutott eszembe ez az ostoba kötvény.

Köszi, hogy leírtad.

Az előbb futottam egy órát. Hallgatom azokat a zenéket, amiket a kórházban, és akkor hajt valami. Talán a düh vagy a kétségbeesés.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, ha anyakönyveztetted, akkor mindegy ,hogy csak egy nap volt,akkor megnyitották.

Most lehet, hogy furcsát mondok, ne haragudj érte, de kérd el a pénzt, mert akkor ott marad a rohadt államnak..én az egészet a férjemével együtt a koraszülött mentőknek adtuk..abból napokig tankolják a mentőautót és babákat mentenek..olyanokat, mnit Viola, Zalánka, Bogika, Hajnus..
Mert van ,amikor azért áll a koraszülött mentő, mert nincs pénz a fenntartására..
érted, szóval a rohadt állam amúgy nem adná nekik... :cry:
Vagy add a kórház koraszülött intenzívének,mert az állam a kórházakat sem támogatja..

Ne haragudj nem beleszólni akarok, de ha már mindenképp teendő van vele, akor legalább.... :cry:

Még egyszer ,ne haragudj..

KépKépKép
tünci28

Igazad van, csak...nem tudom. Hajna családi pótlékát sem vettem fel, nem bírtam. Pedig tényleg jó helye lehetne. Hányok az egésztől. Na, majd utánanézek, és nagyon köszi még egyszer, jaj, dehogy haragszom. :(

Kisanyával mi van, még a nyaralásról sem számolt be, ejnye. :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Olyan jót bicikliztünk, két órát itt a dombokon, némelyikre mire feltekertem lógott a belem is....
De gyönyörű helyeket találtunk. Holnap is elmegyünk, épp jó az idő 22 fok, bicikliidő.

Betti
Kép
betti0412

Érdekes, hogy a védőnéni azt mondta, ne hagyjam ki a talpmasszázst, itt meg mikor kérdeztem, határozottan elutasított a masszőr, főleg a talpmasszázstól, de az összes többit sem vállalják be még saját felelősségre sem..........
De nem is erőltettem, elég volt ez a kozmetikai is, bőven.
Tök jó, hogy ilyen egyértelmű információk vannak.

Lányok, komolyan és a legnagyobb tisztelettel kérdezem, zavar-e valakit a hozzászólásom vagy a jelenlétem? Esetleg könnyebbséget okozna -e ha nem írnék a fórumra?
Őszintén szeretném a véleményetek, nem pedig azt, amit illik esetleg. Fontos, hogy tudjam, okozok-e fájdalmat, szomorúságot, egyebet, valami olyat, amit nem akartok tovább vagy sok esetleg.

Betti
Kép
betti0412

Betti, ezt miért érzed így? Hogy zavarnál bárkit is? Tényleg érdekel. (akár priviben)

A talpmasszázstól én is eltanácsolnálak.
A "kozmetikai-", szóval dekoltázstól fölfelé, bármikor, bármennyi, de a többi masszázszsal nagyon óvatosan bánnék (ezek egy része méregtelenít, magyarán a szövetekből a vérbe nyom hirtelen egy csomó anyagcsereterméket, ami most, nem biztos, hogy jó lenne nektek).
A talpat meg semmiképpen. Azzal végképp mindenféle, igen erőteljes (és esetleg ebben a helyzetben nemkívánatos) hatást lehet kiváltani.

Én meg örülök neked, de ezt úgyis tudod.
aarnika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?