Eves: szerintem semmilyen jelentosege nincs annak, hogy ki kivan sot es ki edeset, ki savanyut, stb.
Legalabbis nalam nincs.
Nah, nekem szinte mar tuti biztos, hogy fiam lesz (csak akkor lesz biztos szamomra, ha latom), de en eszek mindent. Tulnyomo reszt a gyumolcsot kivanom, tehat inkabb edeset, de emellett lecsuszik a savanyu is, a zsiros kaja is. Igazabol minden lemegy a kenyeren kivul.
Egyebkent felrakom nektek Eriket 2D-s alulnezetbol, hogy lassatok egy friss kukacot.
Mas: a kovetkezo heten eltunok, ez szinte biztos. Anyukamekhoz indulunk remelhetoleg perceken belul es naluk nincs net (aminek meg orulok is, mert igy senki figyelmet nem vonja el semmi mas a csaladon kivul). Telefonrol netezni inkabb nem szeretnek, mert az angol mobilnet MO-on nem annyira occso.
Jovohet penteken jelentkezem elvileg.
Nori!
Annyit szeretnek kerni toled, hogy e-mailben dobd mar at nekem a tali vegleges idopontjat, ha addig ezer szazalekra le lesz fixalva, mert nem hiszem, hogy hirtelen vissza tudok majd olvasni X oldalt.
Koszonom!
Jah, es meg valami: talaltam Wallmark rozstabit, amit ajanlottal. Biztam benne, hogy az segit lekuzdeni a tudatalattimat, ugyanis en olyan bena vagyok, hogy csak a sajat wc-men tudok alkotni, vendegsegben nem. Ha egy hetig vagyok valahol, akkor egy hetig szenvedek. Hat, ez csodakat muvelt. Kettot vettem be este, ma mar szerintem az is kint van, amit holnap fogok megenni. Koszi meg egyszer!
Vigyazzatok a babakra es magatokra, puszi!