Sziasztok,
a babák nagyon szépek!
Ha van valakinek cukrászdába ismerőse, légyszi írjon egy mélt, előre is köszi!
Gabici,
én sohasem voltam nádszál karcsú, bár sohasem látták a tényleges súlyomat, köszönhetően a versenyszerű sportnak, de bizony kellett az energia. Viszont valszeg ennek köszönhetően a terhesség ideje alatt csak úgy kúsztak felfelé a dekák egymás után, hiába csináltam én bármit is. Egy idő után már nem érdekelt. szerencsére a szoptatással mentek lefelé, és nagoyn figyeltem mit ettem. Az Atkins-t nem ajánlanám én sem, és aki egy picit is egészséges életmódban gondolkodik, senki sem. A szénhidrátok borzasztó fontosak, nemcsak energia szempontjából, hanem szellemileg is. más okból kifolyólag én csináltam teljes szénhidrát mentes diétát, nem ajánlanám senkinek, 2 hét múlva olyan depis volt, hogy csak na, mindenen felfortyantam, és bár min. 3 hónapig kellett volna tartanom, azt mondtam inkább maradjak beteg, de ezt nem csinálom tovább.
Próbáld ki inkább a 4 napos diétát (
www.mindmegette.hu) bár ha szoptatsz én is inkább az Update-t ajánlanám, a Norbi-félét. ha kell küldök táblázatot /mondjuk ez csak egy része/
Egyébként ilyenkor könnyű dolga van az ember lányának, délelőtt egyen, igyon gyümölcsöt és gyümölcslevet, délben könnyű ebéd /főzelék, leves, tészta is mehet módjával, sült kurmpli, rizibizi mindenféle zöldséggel, salátával/, délután vmi zöldségfélét is ropogtathatsz, egy joghurt, vagy vmi tejtermék -féleség, este sonka vagy sovány sült husi salátával. Fontos, hogy ne keverd a szénhidrátot a fehérjével, erre nagyon vigyázz, tehát lehet enni sült krumplit ebédre, de csak salátával, husit inkább ne. Este vacsinál pedig ehetsz husit salátával, de rizst, krumplit akkor már ne.
Érdemes hétvégén összeállítani egy étrendet a köv. hétre, és azt betartani. Pici torna sem árthat, napi 10-20 perc is több mint semmi. És jó nagyokat sétálni, és sétálni.
Én majdnem 30 kilót híztam és egy év alatt ment le, az első időben nagyon sok, aztán a többi folyamatosan. Szerencsére a sok sportnak köszönhetően a bőröm nem sínylette meg, jó rugalmas.
Bocs a locsifecsiért.
Lányok, vasárnap már nem tart a Molnár Anna bébiúszást? Csak szombaton van?
Ágci