Sziasztok!
Este bealudtam altatás közben, éjfélkor riadtam fel, de akkor már hulla voltam!
Bocsi...
Most épp rántott húsit készítek, remélem nem ég oda...
De a fene fenét eszik, akkor is jövök már, mert nagyon rég nem voltam!
Mi jól vagyunk, kisebb felújítást végeztünk a házon több kevesebb sikerrel, de sokmindent már nem tervezünk javítani rajta, mert szeretnénk eladni. Sajnos még nem tudjuk hirdetni, mert jelzálog van rajta, most ezen vagyunk, hogy lekerüljön róla, remélem sikerül mielőbb!
Vince is sokat haladt előre értelmileg, de szavakat ő sem nagyon mond, vagyis magyaráz, de babanyelven.
Egyedül tisztán az "anyát" mondja, ennek nagyon örülök!
Sajnos egyre többet veszekednek Violával, és nem is mindig a nagyobbik a ludas, sokszor minden ok nélkül Vince hozzávág dolgokat, meg verekszik, harap, de hogy miért csinál ilyeneket?! Amúgy jókedélyű, folyton mosolyog mindenkire, bohóckodik, szeret a középpontban lenni. Épp tegnap mértem meg, 83 cm, 10 kg.
Cumi: mi nyáron szerencsésen leszoktunk róla, már csak a ciciről kéne, de arról nem nagyon akar!
Violka nehezen zökken vissza az oviba, nálunk minden reggel sírás van, oviban is, sajnos ő ilyen kis érzékeny!
Pedig délben megyek érte.
Réka!
Megkaptad a privit? Remélem igen! Nagyon jó fotókat tettél fel megint, apa püfölése csúúúúúúúúúúúúúúcs!!!
Csilla!
Patkány! Nincs is olyan ikon, ami kifejezné az undoromat! Te egy hős vagy, hogy így viselted, én rettenetesen írtózom az ilyenektől!!!!!!!!!!! Még amikor dolgoztam, nekünk kellett a tálalást felügyelnünk az élelmezésen, ott csótányok voltak, meg se mertem semmit fogni!
Nagyon oda kellett figyelni, mert mindent megmásztak! Hiába volt rendszeres írtás, semmi sem segített! Ami vígasztal, hogy még főiskolás koromban voltunk gyakorlaton egy bp-i előkelő szálloda konyháján, és ott is láttam ilyen dögöket!
Szly!
Én is babára gondoltam először!
Nem lehet könnyű most neked, tényleg Jázmin hogy viseli?
Roli biciklizéséhez nagy gratula, nem mindennapi az biztos! Hogy tanulta meg?
Berni!
Még annyit fűznék hozzá, hogy ez a magvas dolog is olyan, hogy egyéni tolerancia függvénye, Vince is magostól eszi, kutya baja tőle, engem viszont irtóra felfúj! Ki kell tapasztalni.
Én is észrevettem, mennyire üres a strand, és csatlakozom az előttem szólókhoz, miért is akarsz te még 20 kg-t leadni?
Nagyon jól néztek ki!
Joli!
Megoldódott Csongi füle?
Kittina!
Együttérzek veled allergia terén, nekem anyósom van oda nagyon, ő asztmás is, most rettenetesen szenved tőle!
1x elkülöm, nehogy elszálljon!