Jó reggelt Lányok!!!
Mindenkinek köszönöm szépen a köszöntést! Nekem is nagyon jól esett!
Henikém: annyira nagyon örülök és én is nagyon büszke vagyok Rád, hogy ilyen ügyes vagy!
Kemény kitartó munkád van a 12 kiló mínuszban és lesz ebből még több is, csak így tovább!!!! Gratulálok!
puszikállak
Colin: igazuk van a többieknek, ne törődj anyósodékkal. A Baba elszívja azt, amire neki szüksége van és független attól ki mennyit hízik. Ez is alkati kérdés elsősorban és persze akinek még diétázni is kell, ők is hasonló helyzetben vannak. A tanfolyam nagyon hasznos volt, kicsit lejjebb részletezem is.
Remény: nekem 7000-ért sikerült egy ugyanilyen mérleget szereznem, mint Neked.
Nagyon jó áron vetted meg, ügyi Vagy!!!
A lehel úti babadiszkont ott van a lehel térnél a villamosmegállónak által a westend irányába. Én azért akarok oda elmenni, mert kaptunk egy kiságyat az egyik Babánknak, amit ott vettek 2,5 éve és meg akarom nézni, hogy esetleg tudnék-e ugyanolyat venni a másik Babócánknak is. Egyébként még nem voltam ott, de még a Máriában sem. Mindkettőt a net alapján ismerem, az által tényleg jobbnak tűnik a Mária.
Akire: úgy látom, Neked is jól összehozták Anyudék a szüli- és névnapodat! Az iwiw-en láttam, hogy holnap lesz a szülinapod is, úgyhogy Isten éltessen ez alkalomból is, így előre!!!
Különben a mi kisfiunk Nándika is így fog járni a kis Drágám, mert a névnapja okt. 19-én van és a szülinapja, vajon mikor lesz???
Ezt még nem tudni, de szerintem nagyon közel a névnapjához.
Egyébként gratula a jó AFP-hez és az UHU-hoz! Örülök, hogy minden ok!
Ditus: tegnap végre elmentünk az ágyneműkért, holnap valószínű elhozzuk végre a bababútorokat. Már nagyon várom! Szerintem hétvégén meg lesz a szoba, ha minden jól megy. Majd teszek képeket és pocakfotót is igyekszem majd csináltatni Apával.
A tanfolyam szuper volt, csak is ajánlani tudom mindenkinek, még akik nem a Jánosban szülnek azoknak is hasznos infók hangzanak el.
Még a páromnak is tetszett.
A szülésznő nagyon kedves és rengeteget beszél, de nagyon szimpatikus és tényleg jó és hasznos dolgokat mond. (Persze speciálisan a Jánosra vonatkozó infók is elhangzanak)
Egyébként 6 alkalmas, alkalmanként 1,5-2 óra.
A tematika az, aminek Remény a napokban felrakta a linkjét ide a topikba. Ugyanaz a szülésznő tartja, akinek az előadását valaki egyszer feljegyzetelte.
Témák röviden:
1. Vajúdás, szülés
2. Relaxáció, légzéstechnika a vajúdás alatt
3. Az újszülött
4. Szoptatás
5. Gyermekágy, császármetszés
6. Hazamenetel, első napok otthon
Tegnap a 2. óra (Relaxáció, légzéstechnika a vajúdás alatt) volt, tehát egyről már lemaradtunk, de a jegyzet elég jól összefoglalja az órák anyagát. Igazából szerintem ez nekünk nem is lesz olyan nagy érvágás, főleg ha császárunk lesz.
Mindenesetre megyünk a következő alkalmakra is, ezt már eldöntöttük.
puszi Mindenkinek!!!