Szép jó napot mindenkinek!!
Előkerültem a kertből.....Füvet nyírtunk....Vagyis Apjuk nyírta én meg néztem
Képzeljétek pont a kertünk előtt, kb 15 méterrel arrébb elkezdték egy óvoda építését...Reggel 7-kor állnak neki minden hétköznap reggel
Zsu - Igen, van 7 db növényünk, mindnek adtunk nevet
Egyébként pedig tényleg " hibbantak" vagyunk, úgyhogy semmi gond nincs azzal, hogy ezt írtad
Ha most leírnám az összes növény nevét akkor már nem is lenne kétséged, hogy nem vagyunk 100-asok
A tüneteid nagyon babásnak tűnnek.....A kezeim csuriban vannak!!!+++
Réka - Az autóügy....Hát igen....Csak annyira bosszantó, hogy az ember állandóan csak tolja bele a lét ezerrel és mindig jön valami
Ezért jobb ilyen szempontból annak aki tömegközlekedéssel jár....Csak sajnos itt kint nem nagyon megoldható...Meg hát lusta is vagyok, bevallom őszintén
Hozzánőtt a seggemhez a kocsi, mint egy tumor
Susytunder - Lehet tényleg elkéne menned dokihoz, bár ha csak pár napod van a tesztelésig, lehet én is inkább megvárnám és utána mennék!Köszi az ötleteket virág ügyben, akkor lehet ősszel megpróbálom átültetni, addig pedig rehabilitáción és minden napi megfigyelésen van a páciens
Csip-csip- Szióka!!!Most mi a helyzet nálatok lakás ügyben???Lesz valami??
Joli - Szerintem ne izgulj, tuti, hogy minden rendben van odabent...Az, hogy az egyik nap rosszabbul vagy mint a másikon semmit sem jelent, az én barátnőmnek egész végig semmi baja sem volt, se hányinger semmi....Ez annyira egyénenként és naponként is változik....Szerintem a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, mert azzal ártasz a babának a legtöbbet úgyhogy nyugi!!!
Mondom ezt én, aztán tuti, ha egyszer babás leszek én is szétparázom majd az agyamat
Onlány - Nagyon sajnálom Anyukádat...olvastam a másik topikban!Annyira szemetek az emberek és mindig a rendesek szívják meg
De biztos van valami áthidaló megoldás....Táppénz vagy hasonló! A progi szinthez meg ilyesmikhez én nem nagyon konyítok, de vannak itt profik, mint pl. Betty, ő biztos tud ebben segíteni.....Ja a kislányod egyszerűen gyönyörű!!
Annyira kis huncutnak látszik, meglehet zabálni
Anita1984 - Helló-Belló!!Szerintem ha 26-án vagy 27-én volt a pé-d, akkor most a 8-ik vagy 9-ik DPO-n vagy szerintem!!
Betty- Szevassssz!!!!Mizujs nálad te csajszi??
Akit kihagytam azoknak is szép napot, élvezzük ki még a jó időt, mert úgy hallottam hétvégén jön az aminek nem kéne....16 fok, eső
Szeretettel:
Ancsa