Hallé!
Zozo passz, mosószappan és sika sika????
Képzeljétek hogy jártunk ma. Elvittük reggel Viust az ovijába (speciális iskola és ovi egyben ugyebár) Kis műanyag motorok a folyosón a tanterem előtt az ovisoknak kirakva, lehet használni soha senki nem szólt ránk még.
Zaza rápattan egyik mocira és megindult (minden nap ezt csinálja, amíg adjuk be a Viust!), megkerülte a lépcsőfeljárót, mondta neki a párom, hogy egy kört mehet aztán indulunk haza!
A lépcsőnél lévő tanterem előtt álltak egy jópáran, szülők a gyerekkel, tanárnénik stb. Zaza véletlenül egy picit nekiment egy férfi lábának,ahogy ott kerülgette az embereket, de nem lendületből, szal éppencsakhogy, erre a faszkalap belerugott a gyerekbe, úgy hogy leesett a motorról!
Odarohantam, kérdem tőle, miért rugott bele a kisfiamba?
Válasza: Én? Nem tudom miről beszél!
Mondom ne tagadja le, láttam és a párom is látta.
Ő: én nem tudom maga miről beszél!
Mondom neki, hogy ne haragudjon de maga egy felnőtt férfi, egy apuka aki ide hozza a sérült gyerekét erre felkiált, hogy ő nem apuka, csak segítő (támogató szolgálat). Jó akkor is felnőtt ember miért rúg bele egy 2 éves kisfiúba? Ha neki is megy motorral (mondom nagyon picit szinte csak súrolta) a éábának, akkor se kéne belerúgni.
Erre a pasi: A kisfiú volt (és mutat a sérült kisfiúra akit kísért be a bal kezében fogta a kicsi kezét)
Erre odajön egy nő, hogy a férfi biztosan nem tett ilyet, hosz mindketten a segítő szolgálatnál dolgoznak, és mit képzelek én magamról, hogy ezt állatom róla.
Hát modnom ez nem lehet igaz, meghazudtol a képembe hazudik miközbe én is meg Karesz is láttuk (meg még lehet látták jópáran, scak addigra odébbmentünk) Hja persze a kolléganője ott se volt, bent volt egy egész másik terembe, nem is látta az egészet, csak melléállt.
Mondtam a pasinak, hogy naggggyon szégyellje össze magát, amiért ilyet tesz és még utána a képembe hazudik, letagadja, a rohadék!
Hja és akkor vettem észre hogy az igazgatónő meg az igazgató helyettes is lent vannak és végighallgatták az egészet, akkor jött oda a Karesz is és mondta ő is hogy látta... (karesz haláli nyugi ember, én az ellenkezője, tűzről pattanok és ölök a gyerekeimért, ő is, csak ő higgadtan tudja ezeket a helyzeteket kezelni
!
Na utána otthagytam a picsába azt a férget!
Hja és Zaza is mondta, hogy bácsi belerugott a hasamba!!!! Úgyhogy dögöljön meg az ilyen
Amúgy a "segítőkről" megvan a büdös véleményem. Reggelente ha hozzák a gyerekeket (8kor kezdődik a tantás, rendszerint olyan fél 9 fele érnek oda), kiszáll a kocsiból, elszívja a cigijét, és csak utána viszi be a gyerekeket akik addig szerencsétlenek az autóban ülnek és várják, hogy őméltóságok elpöfékeljenek
No meg amikor a Felhő utcai napköziotthonos intézetbe hordtam Viust gyógytornára és jött a támogató szolgálat a gyerekekért, a kis miniszoknyás műkörmös picsa, nem szállt ki az autóból, mert ő ugyan nem fogja meg a gyereket, hisz folyik a nyála.....
Az ottani nevelők tették be a kocsiba a gyerekeket és majd a szülők otthon kiszedik
Az ilyen miért jelentkezik ilyen munkára? menjen el bakker szoláriustúdióba mutogatni magát, de ne sérült kiszolgáltatott gyerekekkel foglalkozzon...
Bocs de nagyon a bögyömben volt, muszáj volt kiírni magamból....