Hajni, és amikor pici a baba?akkor is kint alszik a babakocsiban, mégsem beteg
Én nem félek ettől.Sztem ez csak egészségesebbé teszi őket.Meg be vannak kegyetlenül bugyolálva.
Leselkedni azért nem lehet, mert ha te kimész és végre nem üvölt, meglát téged, újrakezdi,Tök logikus.
Nekem egyetlen bajom a tea.semmi más.Nrm vihetek be vizet, mert ha nekem megengednek valamit, a másik 20 is akar csak egy valamit bevinni és akkor vége a rendnek.
Így is nagy dolog, hogy nem tiltólistás a cumika és hogy alvónyuszit is bevihetek, tehát bármit ami a gyerek kényelmét segíti, bevihetek.
Hogy mi a módszerem?inkább nem írom le.CSak azt, mi ott.
1.nap
9-10ig tart és bent vagyok én is.Ezzel még nem volt amúgy bajom.
2.nap
9-11 ha már nem sír, kint vagyok az átadóban, és ha sír, behívnak.
3.nap
8-11,45
ott reggelizik velem együtt, és velem ebédel.
4.nap
8-11,45
átadóban várok és ha nem tudják se reggel, se ebédkor etetni, behívnak és behívnak, ha sír
5.nap
8-15
megmutatják az ágyat, ha alszik, marad 15-ig, ha nem, akkor vihetem, egyébbként uaz, mint a 4.nap
6.naptól uaz, mint az 5.nap
11.naptól vihetem egész végig.
Nos, ez az ő rendszerük.Nekünk nem vált be.az én módszeremmel már ott tartunk, hogy hiába a 6.napon vagyunk, H múlt pénteken, azaz 5.napon ott aludt és semmi baja sem volt.Imád bent lenni,játszik, dumál.
Reggel sír, kb 3-5 percet, de én kimegyek, nem vigasztalom, hanem a dadus vagy a gnő és lenyugszik,elfelejti.Aztán délután már állítólag mutatja az ajtót, hogy jön majd anya.Édes pasi.
Egy anyuka, ahogy írtam is, a 3.hetet, az a 11.napon van és még ott tartanak, mint a 3.nap.Sztem ez nem helyes, nem engedi elválni a gyereket és minden elkámpicsorodásra bent van.A gyerek szórakozik vele, egyértelmű.Nagyon látszik a gyerekén, hogy tudja, hogy sír, jön anya és végül anya feladja, bent marad....Azt mondja, kicsi még.
De akkor minek adja böclsibe?És mikor nem lesz kicsi.Utóbbira azt válaszolta, majd gimiben.Erre megszólalt egy másik anyuka, belőled lesz a szar anyós.Én is így gondolom, de nem mertem mondani neki.
Azt mondta, jövő héttől dolgozik, hát nem fog, ez tutti, mert ott fog gubbasztani.
Egy biztos, el kell engedni a gyereket annak, aki böclsibe vagy oviba adja, mert minél lassabban engedjük el, annál nehezebb lesz.Szerintem legalábbis.
És bízni kell a gnőkben, tudják, mi a dolguk.Ha esetleg valami oltári nagy eltérés van (pl az én beszoktatásom és az övéké), akkor szólhatunk, de amúgy bízni kell.És fontos a hatűározott fellépés, a gyerek miatt leginkáb.ő megérzi, ha nem vagyunk határozottak és a fenti anyuka esete alapján mondhatom, ki is használják ezt a bébik nagyon ügyesen.