Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

lukácsné: mikor kéne megjönnie? de szerintem a 17 nap az így is érvényes!

kiss angyal: az biztos, hogy elfogod bolondítani a keresztgyerekedet :lol: és nem csak a hangoddal! De elég megnyerő hangod van :D

Sajtocska, kakti: merre vagytok?

Kép
sztyopane

Sziasztok Csajszik!
Ne hari de nagyon ki vagyok akadva mert a Mami nem javus semmitt,sött enni sem eszik és annyira gyenge.Egyszerüen annyira fáj hogy nem tudunk rajta segiteni!Amugy el vagyok!Pusza

Kép
rózsa11

Heni: én tudtam,hogy ez a vizsgálat fájdalmas...amikor bementem mondtam is a dr.nőnek,hogy nagyon vigyázzon rám :oops: nem hitegetett,csak azt mondta,hogy vigyázni fog nagyon...ez sajna ilyen vizsgálat :cry: de aznap 3-an mentünk és csak én tudtam,hogy mire számíthatok...hát a másik 2 lány jobban ki volt borulva, mert nekik ezt nem mondták,hogy ennyire "kellemetlen"...én akkor sírtam el majdnem magam mikor az Anyukámat felhívtam,hogy túl vagyok rajta...Szegénykém Te meg nem is bírtad visszatartani a könnyeidet :cry:
Azért eddig még mindenki túlélte, szóval ne ijedjen meg senki annyira ,hogy ezért adja fel az egészet :!: :!: :!: Nem egy felemelő érzés,de szerintem a szülés sokkal jobban fájhat :!: :!: :!: Mindenkire fog vigyázni a doki,és sajna ez egy olyan lépés amit nem lehet kihagyni a kivizsgálásokból :!:
kiss angyal

Rózsa, sajnálom, hogy nem javul a Mami... :( Nagyon rossz lehet. :(
Vendég

Sziasztok!

Ha valakit érdekel az egészségpénztár neve, írjatok privit,abban szívesen megírom.

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok,

jó kis diskurzus alakult ki itt az átjárhatóságiról. Szerencsére engem nem érint, mert volt lapar műtétem, ahol megnézték ezt is, szerencsére átjárhatóak a petevezetékeim.

A nőgyógyászati vizsgálatot az az orvos csinálja, akihez járni fogok? :?:

Sztyopane remélem a mensi manók minél hamarabb megérkeznek hozzátok, és kezdhettek.

A Fer nekünk is bejött! 5 millió után 23 millió lett! Igaz most nem szedjük mert tényleg nem olcsó de azért szed Api vitaminokat.

Rózsa mennek a drukkok alig várom hogy hozd a jó hírt. Oroszlán szintén jöhetne már a pozitív hírekkel. Olyan jó lenne!

A spermavizsgálat eredményét meg tudjuk kérdezni telefonon? Elmondják? Vagy majd csak a megbeszélésen tudjuk meg? :?:

Lukácsné remélem a tenger megajándékoz benneteket egy kisbabával. Szorítok!

Rózsa sajnálom anyósodat (ugye jól emlékszem hogy ő a Mami?) Biztosan javulni fog az állapota, ne adjátok fel! Nekem szegény apósomnál találtak daganatot néhány éve, háromszor műtötték 20 kilót fogyott. Mindvégig reménykedtünk, hogy legyőzi és sikerült. Ma már olyan mint régen. Mindig van remény.
vayacon

Kiss Angyal

Én abban reménykedem-és elvileg így van-hogy elfogadják az uhg-os átjárhatósági eredményét(most nyári),mert nekem zárt a fél oldalam és nem szeretnék szenvedni.A dokim kollégája volt Székesfehérváron a Szűcsnek és ismerek olyat,akit kezelt lombikon,nála elfogadta az én dokim által csinált echovist vizsgálati eredményt.
Vendég

Ja és még annyit: a szülés überbrutálkemény fájdalom,de utána huss,elfelejted! Közben konkrétan úgy érzed belehalsz-de azért ritkán szoktak :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Remélem tudtok segíteni és válaszoltok. Mártit kérdeztem priviben, de sajnos nem ír, (lehet, hogy szabin van), így felteszem nektek a kérdéseket, hátha tud valaki mondani valamit.
Még nyáron voltunk kivizsgáláson Szűcs dokinál, és azt tanácsolta, hogy az eredmények alapján még a nyár menjen otthon, párnák közt, és ha a nyár nem hoz eredményt, akkor szeptemberben vár minket egy inszemre. Azt mondta, hogy nem kell a vér és hormonvizsgálatokat ismételni, de a spermavizsgálat 3 hónapos lehet csak. Ha a párom jún. 16-án adta le a katonákat, akkor most ha szept. 10. lesz az én első napom, és mondjuk megyek a 3. nap (erre is be kell jelentkezni??), akkor a párom még átmegy a léc alatt, vagy újra neki kell ugrania a mintavételnek?
Mit gondoltok?

Köszi
Mari
kalmanka

Vayacon, meg fogják kérdezni, hogy kihez jársz és akkor oda fogják a kartonodat rakni.A sperma vizsgálat eredményét meg tudod kérdezni telefonon, elmondják.
Vendég

Zsu, köszi a választ!

Újabb kérdéssel jelentkezem! :lol: Valaki le tudná írni, hogy milyen az inszem menete? Hányadik ciklusnapon kezdődik, mikor mi történik?
vayacon

Sziasztok!

Kiss Angyal!
Tuti a szülés fájdalmasabb, mint a HSG, de ott azonnal elfelejted a fájdalmat a végeredmény miatt!!

Vayacon!
Igen, a nőgyógyi vizsgálatot a saját dokid csinálja akihez jársz, aszem talán a 20.cn i vérvétel után.

Inszem menete ( húúú már alig emlékszem rá ) A 3. ciklusnapon
( rendes vérzéstől számítva, barnázgatás nem számít ) kell menni UH ra, ha minden OK, nincs cizta pl, akkor felírja a szurit, és elmondja mikor mennyit szúrj belőle, kb 1 hét múlva vissza kell menni, UH n megnézi, mi, hogyan mennyi tüsző fejlődik, ezek alapján módosíthat a szurik mennyiségén, talán mégegyszer vissza kell menni, ismét megnézi, hogy hogyan állnak a tüszők, és felírja a tüszőrepesztő injekciót.
Ezt is pontosan elmondja, hogy mikor kell beadni, izomba, vagy hasba is mehet e, és a szuri beadása után 36 órával inszem.

Inszem napján reggel apa megy, leadja a katonákat, és neki megmondják, hogy te hányra menj "belövésre"

Nagyjából ennyi, friss inszemesek szóljatok, ha valamit nem jól írtam, illetve kérdezz nyugodtan, ha van még valami kérdésed ezzel kapcsolatban.

Milyennincsmeg!
Szerintem tuti, hogy elfogadják az UH s átjárhatóságit, főleg, hogy ilyen friss az lelet. Végülis az eredmény a lényeg, nem a hagyományos HSG hez ragaszkodnak, hanem ahhoz, hogy legyen róla papír, hogy átjárható e valaki, vagy nem.

Kalmanka!
Szerintem esélyes, hogy új spermavizsgálat kell, mert amikor beavatkozás lesz, már letelik a 3 hónap.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni

Köszi,ez jó hír!! :)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Köszönöm hogy velünk vagytok.Most ment be a Drágám hozzá kért egy kis házi tejet és vitt neki hátha enne már belöle.
Heni!
Igy van a menette az inszemnek ahogy leirtad!
Én amugy jól vagyok!És bizom!!!!!Puszi mindenkinek azért olvaslak benetekett csak nem mindig van kedvem irni.

Kép
rózsa11

Sziasztok!

vayacon:igen ez a menete ahogy Henikém leirta!
és telón tudsz érdeklődni eredmények miatt!

Rózsa:neked így utólag is nagyon sok boldog névnapot szeretnék kívánni!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valaki nincs jól nálatok?anyósod?????most olvasok vissza!
friss házi tejcsi jót fog tenni neki!
de nem feladni!
neked meg nagyon nagyon drukkolok

:lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Van eladó 2 doboz merional
felhasználható 2010.09-ig
irányára:800ft /db
Törökszentmiklóson lakom
rafiimola

Heni: igazad van a végeredménnyel kapcsolatban :D Te hol tartasz? Mikor kezdődik újra a projekt???

Rózsa: sajnálom a Mamit :( mond meg neki,hogy muszály jobban lennie,mert jön az unokája..
kiss angyal

Sziasztok!

Oroszlán!
Merre???? Nagyon várunk ám a jó hírekkel!!!

Rózsa!
Sajnálom Mamit!
tényleg nagyon fontos a pozitív hozzáállás, és hogy ne hagyjátok hogy elhagyja magát és túlságosan belekeseredjen! Ha bíztok a felépülésben, sokkal nagyobb az esély mint ha belenyugszotok! Sokat gondolok rátok!

HSG: nekem a Jánosban csinálták, és tudtam hogy nem lesz egyszerű, és valószínűleg többet fogok érezni a "kellemetlennél"... hát úgy is lett! :roll:
Nekem a nőgyógyászom csinálta, még mielőtt a meddőségibe kerültem.
Többektől hallottam, hogy semmiség, és többen mesélték, hogy ilyet még sosem éreztek, annyira pocsék volt...
kellemesnek semmiképpen sem mondanám, mondjuk nem hosszú idő a "fájdalom" része... az egész eljárás max 10 perc volt.
Én utána mondtam Lintner dokinak, hogy melyik rész fájt, ő meg elmesélte, hogy akkor éppen mi történt... ha ezeket a részeket előre hallom, sokkal rosszabb érzésre számítottam volna.
Én fel voltam készülve a fájdalomra, és ilyen tudattal ki lehetett bírni. A rögzítési szakasz és a felfújás az pocsék érzés...illetve az amikor kiszedik belőled azt a fél műtőnyi cuccot amit betettek, és azt hiszed, hogy majd megkönnyebbülsz és elmúlik az a feszítő érzés, de nem múlik el azonnal. Nekem aznap fájdogált a hasam, de ennyi. úgy, hogy állítólag orvosi szakkönyvbe illőek azok a részeim, tehát nálam nem volt szűkület, sem elzáródás, se nem volt túl kacskaringós. állítólag ezek befolyásolják azt hogy milyen érzés.
Mondjuk nálam bejátszott az is, hogy mikor elkezdtük a HSG-t, mondta a dokim, hogy nem lesz gond, és ne féljek...aztán néhány centi után mondta, hogy kicsit picinek születtem, ezért a belső részek sem túl tágasak, mert úgy arányaiban minden elég pici bennem :oops: ezért valószínű kicsit fájni fog. Na ez így is lett, mert nekem már az sem volt egy jó érzés, mikor feltette a szondát (leeresztve), nemhogy mikor felfújta, és végigtolta a kontraszt anyagot.
Én azt gondolom, hogy ha a fájdalomra készül valaki, akkor max pozitívan csalódhat! én így szoktam :roll:
DE az igaz, hogy mindenki túléli, és biztosan sehol sincs a szülési fájdalomhoz képest!

LÁnyok!
én most kezdek parázni, hogy Lac spermavizsgálata ki ne csússzon a 3 hónapból.
csináltassuk meg az utazás előtt, biztos ami biztos?
ezt telefonon megmondják, hogy mikori volt a legutolsó?

Eszter

eszter82
Budapest

Eszter:persze telón tudsz érdeklődni hogy mikor volt az utolsó!
:lol: :lol:
de én azt mondom hogy biztos ami biztos!nem tudom hová utaztok de én megcsináltatnám a helyedbe ha olyan időpontot mondanak ami már meghaladja a 3 hónapot!
mindenesetre jó pihenést kívánok nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok leendő anyukák!

2 évvel ezelőtt én is a BMC-be jártam lombikozni , hál' Istennek a 4. próbálkozásunkat siker koronázta. Ma már másfél évesek a hármasikreink , akik gyönyörűek és egészségesek / 2 fiú+ 1 lány/.
Az apropó, amiért most írok, hogy maradt 17 ampulla progesteron injekciónk, /2011 -ig jók/ amiktől szeretnék megválni. Ha valakinek szüksége lenne rá , küldjön egy privit és megbeszéljük.
Ha bármivel kapcsolatban kérdésetek lenne, csak tegyétek fel, igyekszem rá válaszolni , ahogy az időm engedi. Később megpróbálok képeket is feltenni a mazsolákról :lol: .

Üdv: Éva

Éva

Kép
évi_76

Sziasztok!

Kiss Angyal!
Okt 19-én kell visszamennem újabb IR vizsgálatra, rá egy hétre pedig az endokrinológushoz, ahol minden kiderül, hogy mennyit javultam 3 hónap alatt a diétának ill a fogyásnak köszönhetően. Addig is szurkolok itt nektek!!!!

Éva!
Nem semmi 3as ikrek :shock: :shock: Gratulálok!!! Bizti nehéz lehet velük, dehát ez legyen a legnagyobb probléma :)
Kíváncsian várom a fotókat róluk!!!

Puszi

heni77

Sting!

Barcelona :) (első közös nyaralás, ez lesz a nászút is - így 3 és fél év után, és az első pihi nekünk...ennyit a rendezvényszervezésről :? )
szept végén megyünk... úgyhogy még van időnk :)
de nem akarok ezzel is időt vesztegetni.

szerintetek ha Konc Doktor azt mondta, hogy a köv. ciklus 1-2-3. napjának valamelyikén soron kívül vár, akkor már azelőtt meg kellene legyen az új spermavizsgálat, vagy akkor küldi el az Uramat?
mert akkor azért megyek, hogy újra kezdjük a lombikot...

eszter

eszter82
Budapest

Eszter:szerintem ha már akkor kezditek a lombikot akkor már elötte meg kéne legyen a spermavizsgálat mert ha bacis még van időtök kezelni!szerintem.... :oops: :oops:

első közös nyaralás?az nagyon jó kis kikapcsolódás!nászúttal egybekötve! :lol: :lol:

Éva:szia!gratula a 3manóhoz!tényleg megnéznénk őket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Szia!

Heni, köszi, hogy leírtad az inszemet. Te is 77-es vagy? :lol: Van esetleg olyan gyógyszer, ami mindenkinek kell? Mert látom, páran árulnak olcsóbban itt gyógyszereket, nekem lehet hogy be kellene szereznem ilyeneket mert nem túl biztos most az anyagi helyzetünk.

Éva, gratul a hármas ikrekhez, nem semmi érzés lehet. :lol: Várjuk a fotót!
vayacon

Eszter: tuti,hogy előbb kell a spermavizsgálat!!!!azt intézzétek el a nyaralás előtt mindenféleképpen :!: :!: :!:

Heni: én ma voltam terheléses cukor és inzilin vizsgálaton...hétfőn lesz meg az eredmény...magán úton mentem,de úgy érzem,hogy ettől leszek nyugott ha megtudom,hogy ez is rendben van...olyan sz@r volt egész nap éreztem ezt a "finom" cukoros ízt a számban..meg is sikerült állapítanom,hogy nekem nem úgy műkösik a dolog ahogy kéne :lol: hipochonder lévén fel is sikerült állítanom a diagnózis :roll: :roll: :roll: nagyon szorítok neked,hogy a jóslatom (egyszer már írtam a Te terhességedről) megvalósoljon :D :wink: :wink:

Éva: 4.lombik :?: :?: :?: megemelem a kalapom a kitartásodért :!: :!: :!: azért a 4.-nél az ember már nem sok esélyt lát a + tesztre :oops: :shock: Nagyon örülök,hogy írtál nekünk,mert ilyenkor annyi + kapunk a kitartásunk megerősítésére :!: :!: :!: Gartulálok a 3-om babához :D :D :D gondolom testvérkéken már nem nagyon jut időtök gondolkozni :D :D :D Gyere hozzánk ha van időd és osztd meg velünk a kitartásod történetét :D
kiss angyal

Heni: és még annyi,hogy a kedvenc számom a 19 :D :D :D Tuti minden rendben lesz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D :D ( legjobb barátnőm pedig Heni, aki novemberben fog szülni :D )..Jaaajjjjjjj minden egyben van a BABÁDHOZ!!!!!!!!!!!!
kiss angyal

Helló!

Kiss Angyal!
ÁMEN!!!! Nem is emlékszem a jóslatodra, de remélem te vérbeli boszi vagy, mert így minden egyben lenne :)

A barátnőm nagy jósnőmániás, és egyszer mikor ment hozzá elvitte a fényképünket ( páromról meg rólam ) aki akkor azt mondta, hogy fogyjak egy pár kilót, mert így nem sikerül, 2010 ben viszont egyértelműen lát babát nálunk.
Na az első rész bejött neki, mert utána kiderült az IR, és fogytam is már 12 kg ot!!! Már csak a második részre gyúrunk, hogy igaza legyen :lol: :lol: :lol:

heni77

Sziasztok!

Angyal:magunkra nincs valami kis boszis jóslatod??????? :P :P :P :P
mondjuk jövő hóban babásak leszünk..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként terheléses cukorra térve nekünk megcsinálták Kaktival még Bmc-ben!
amikor a hormonokat vizsgálták......
belőlem majdnem kijött!
egyébként remélem nincs gond nálad!

hajrá Heni!!!!!!!!!!!a jóslat befog jönni!!!!!!!!!tuti!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként nem semmi ez a 12 kiló leadás!ügyi vagy és kitartó :!: :!: :!:
sting1982

Egyébként BABÁS asszonykák!!!!!!!!!!!!!!!!!

IGAZÁN JÖHETNÉTEK TÖBBET HAD LEGYÜNK TELE TÖBB ENERGY-VEL A TI PÉLDÁTOKAT KÖVETVE :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Hali,
rózsa, nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön most az inszem.
A mamának meg jobbulást, remélem hamarosan jól lesz.

Eszter, szerintem is előbb kellene a baci vizsgálat. Mivel kb. még 1 hét az eredmény és nektek szerintem el szeretné majd indítani akkor a lombikot.

Én is ma fogom bejelenteni a párom, nálunk is lejárt a 3 hónap. Így okt-ben, ha kezdem az inszemet már meglesz.

Heni, 12kg az nagyon szuper tuti meg lesz az eredménye és tényleg 2010-ben már pocakos leszel!
woody

Szervusztok!

Valaki kérdezte, hogy vagyok!
Köszi, jól! Csak rohadt sokat melózom, és állandóan álmos vagyok. Nincs erőm a gépet nézni még otthon is. :?

Szerdán megkuksiztuk a mi kis Porontyunkat a dottore rendelőjében. A kis drágánk nagyon szégyellős, mert a placenta mögé elbújt, és nem is láttuk igazán élesen. Így aztán sajnos fotót sem kaptunk Róla. De azt láttuk, hogy fickándozik ezerrel, és jól van. Láttuk a kis szívét (hallottuk is), a gyomrát, a combikáját, bordáit, és persze a buci fejét. :D Ma voltam AFP vérvételen, aminek 2 hét múlva meg lesz az eredménye, és akkor megyünk a 18. hetes genetikai UH-ra. Remélem, akkor többet látok majd belőle. :)
Hát így nagy hirtelen ennyi van. Továbbra is jól viselem az állapotot, csak dolgozni ne kellene. De sajnos nagyon sokba kerülne nekünk, ha már most otthon maradnék betegácsiba, így idén még szeretnék dolgozni, ameddig bírok.

Remélem, mindenki jól van, és Böbének üzenem: ugye nem keserítettelek el jobban a privimmel?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép
Háááj!!! :)

Vayacon:
Találó a 3D-s képed. A moziban kb. én is ekkorára tátottam a szám. :lol:

Heni:
Okt. 19-ig nem is mész a BMC-be? Te már túl bombázó lettél, mostmár tuti lesz kedve hozzátok érkezni a gyerkőcnek! :D
Mindenki örülne egy ilyen csini-anyunak!

Lia:
Üdv! Remélem most sikerrel jártok! ++++++++++++++++++++ :)

Zsu:
Milyen rendes anyukád, hogy segít. Biztos minden oké lesz, szorítok!

Milyennincsmeg:
Lehet, hogy a te anyukád megdöbbent, amikor először hallotta, hogy segítséggel lehet csak unokája. Szerintem nehéz neki elfogadnia ezt a helyzetet, valószínűleg nem akarta tudomásul venni elsőre, ezért váltott témát - nem pedig azért, mert nem érdekli a dolog. Biztos szoknia kell a gondolatot, legyél vele türelmes.

Szöszi:
Akkor jó erőgyűjtést és hajrá lombik!!! :lol:

Vbeni:
Arcüreged meggyógyult? Ráment a fogadra, azért kellett húzni? Gyógyulj meg mihamarabb!

Sting:
Francos ciszta!!! :evil: No, azért fel a fejjel! Nekem sűrűn visszamarad, de eddig még mindig távozott a mensivel. Ha mégse, kapsz rá gyogyót. De neked majd a bládi kiviszi, TUTIRA!!! :)

Woody:
Jobb ilyenkor dolgozni, az legalább eltereli a figyelmedet egy kicsit. Nem ér feladni, a következő sikerül!!! :D

Sztyopáné:
Hajrá piroska!!! Aztán már neked sem kell a partvonalon kuporogni! :wink:

Lukácsné:
Fraánya bacik!!! :evil:
Majd a tengerparti kirucc meghozza a pozi-tesztet! Szívből kívánom nektek! :)

Rózsa:
Nahát... A múltkor még javulgatott az anyósod, mostmeg szegény nem akart enni... Hátha a tejecske meghozza az étvágyát, no meg az unoka, azt még látnia kell és játszani is vele! Nemigaz? :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok!!! A PCOS Közönségtalálkozóra jön valaki?
Én írtam emailt a megadott @-ra, hogy szeretnék menni. Biztosan érdekes lesz és tanulságos (talán reményt is ad és sok pozitív energiát).

Pá Drágáim!
sajt@

Rólunk dióhéj:
A Zuram jobban van, csütörtökön már dolgozni ment.
Én kaki vagyok... Bekaptam valami vírust, szememre bazi nagy herpesz nőtt (biztos irígyelték odafenn a szépségemet :wink: ), az állkapcsom és a fülem találkozásához pedig egy dudor(???), nem is értem... A vírusfertőzés összes nyamvadt tünetét is produkálom, ahogy kell - orrfolyás, tüsszögés, rossz közérzet, fáradékonyság. Emellet az allergiám is beköszönt ezerrel.
Jelenleg a patikusokat és a gyógyszergyártókat szponzorálom igen tetemes összegekkel.
Szedem az IR-re a Merckformint, a cisztára a fogigátlót, a herpeszre krémet és marhadrága gyógyszert, a kopaszra Hairclinic-et. Az allergiára már nem merem bevenni a gyógyszert, nehogy totál K.O. legyek.

Hmmm... Jó vastag héja lett ennek a diónak!

Ráadásul a diabetológushoz időpontot szerettem volna kérni. Na, ez sem egyszerű, mert előtte fel kell, hogy vegyék a rendelő recepcióján az adataimat. Természetesen nem lehet telefonon bediktálni, király, nem? Ezért be kéne menni személyesen a recepcióra, majd felhívni a diabetólógiát, hogy hoppá! jöhet az időpont! DE!!! Addig kell egy halom nagyrutin és plusz vizsgálatok, 24 órás gyűjtött vizelet, meg a csuda tudja mi még... Szemészeti lelt is kell (persze oda is be kell jelentkezni). Ezeket a papírokat kellene a diab.dokinőhöz vinni, aki nem volt túl szimpi a telefonba, mert egyből ledagizott és közölte, hogy első gyerekhez öregecske vagyok már...
Milyen jó neki, hogy nem kellett sokat tökölnie a babáért.
Bocsi, hogy kifakadtam, de most ez sok volt egyszerre... Asszem tudomásul kell vennem, hogy macerás bejutni egy diabetológushoz. Esetleg ismertek olyat aki kedvesebb, mindamellett jó szakember és tb-alapon lehet járni hozzá?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

SAjt, ez a diabetológus elég bunkó!Ilyet mondani! :shock: Én tuti beszóltam volna neki, szerintem inkább menj máshoz, bár nem tudok ajánlani senkit :( A gyógyszerészek is jól megélnek belőled mostanság!Remélem hamar rendbejösz! Kitartás!:)
Vendég

Köszi. igyexem! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

sajtocska: nem semmi ami veled mostanság történik! Csajé hát elég már a "jóból" másnak is hagyjál már egy kis vírust nem kell összeszedned az összeset. :wink: A felújítás ,hogy halad? Diaetológust meg hagyd a franca ilyen bunkó, hogy lehet egy orvos :twisted:

Kakti: szia, amennyire tudsz azért pihenj. Akkor cunkásod lesz, hogy ilyen kis szégyenlős? :lol:

Rózsa: remélem a mamid már jobban van, mondjad neki, hogy még az unokáját látnia kell

angyalka drága apa hazaért már? küldtem pü-t

Kép
sztyopane

Sztyopáné:

Sajnos még nem tudjuk, mi lesz belőle. Mi abban reménykedünk, hogy vágott lesz a lába közt, és nem sodrott. :lol:
Egész pontosan Apa reménykedik, hogy lánya lesz, én meg nagyon örülnék, ha ő igazán boldog lenne. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy kiskukacosnak nem örülnénk, nyilván nagyon fogunk annak is örülni. De Apának az egész családjában egyetlen kislány van, minden ágon fiúk az utódok. Így évek óta arra vágyott, hogy kislánya legyen. (én meg abban bízom, hogy a családjukban azért vannak X kromoszómák is! :lol: )

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sztyopane: nem kaptam privit :( Apa elvileg jön éjszaka...Tied itthon van már :?: :?:

Sajt: Ez nem semmi,hogy mennyi nyavalyád van :shock: szemeden herpesz :?: nekem a számon és az orromban szokott lenni az is botrányosan kellemes érzés...el tudom képzelni milyen frenetikus lehet ez az ember szemén :cry: szerintem keressél egy másik diabetológust!!!!ez egy roppan "kellemes modorú,szimpatikus" nő lehet :evil: :evil: :evil: szerintem nagyon fontos,hogy amikor dokihoz megy az ember lánya ne összeszorult gyomorral kelljen ballagni az obijektum felé :!:
kiss angyal

Sziasztok!

Sajti!
Ari vagy, de a 12 kg ból gondolom sejthető, hogy nem 50 kilós voltam, de mostmár mindenképp szebb vagyok :lol: :lol: :oops:
Igen, sajna október végéig tuti nem megyek a BMC be, és utána sem biztos még, attól függ, hogy milyen lesz az ereményem.
Itthon csináltam egy próba terheléses vizsgálatot, az 1 órás cukrom úgy néz ki jó lett talán, mert 52g szénhidrátos kaja után 1 órával, 5,2 lett!!! és ez az IR vizsgálaton 75g CH terhelésre 11 :shock: volt júniusban.
Hát az inzulin értékről sajna fogalmam sincsen, remélem az is rendeződik, de be kell valljam, hogy a sport nem nagyon megy :oops: , a diétába tök jól belejöttem, na de a mozgás.............
Tényleg jól elkapott a nyavaja, a herpesz meg monnnnyyyon le!!!! :evil:
Tényleg, a lakás készen lett már végre??? Engem is érdekelne már!!!
Ja igen, szerintem is másik diabetológushoz menj inkább, de arra számíts, hogy 1 - 1,5 hónap a várólista TB alapon.
Mekkora bunkó, hogy ledagizott, dagi neki a jó curva anyja, biztos elküldtem volna a köcsögöt a fenébe!!!!!

heni77

Helloka Mindenkinek!

Kakti:szia!örülök hogy jól vagytok!de a sok munka mellett azért állj meg néha pihizni is! :lol: :lol:
kis manó nem akarja hogy tudjátok milyen nemű lessz :P :P ez édi :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok:most mennem kell melózni de majd holnap jövök ám... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

puszi és mindenki vigyázzon magára!!!!!!!!!!
sting1982

Sziasztok! Bocsi h zavarok, de egy kedves barátnőm most kezdi a kezeléseket. Megtudnátok mondani mennyibe kerül most kb?

Köszi :)

chesti

Chesti!

milyen kezelésre gondolsz?
inszem?
lombik?
rövid vagy hosszú protokoll?

ez sok mindentől függ...

egyébként ha van kis időd, vagy neki olvasgatni, az elmúlt hetekben írtunk ezekről az eljárásokról jónéhány dolgot, és árakat is...

kb az elmúlt egy hónapot érdemes átnézni ilyen szempontból...

eszter

eszter82
Budapest

Köszi köszi. Megmondom neki, h olvassa át akkor az elmúlt egy hónapot. :)
Még egyenlőre csak a kivizsgálásokra járnak. Nekem meg már 4 éve volt és nem nagyon emlékszem az árakra, meg azóta gondolom feljebb is mentek az árak.

Remélem hamarosan a babás topicban olvasgatlak titeket. :)

chesti

Megjöttünk a nyaralásból. Tettem fel a babásba képeket. Majd megpróbálok visszaolvasni.
vicky79
Budapest III. kerület

szia Vicky!!!!

Remélem jól éreztétek magatokat! Megnéztem a képeket nagyon helyesek vagytok :D .

angyalka: tegnap küldtem Pü-t! Remélem ez már elment :shock:

Kép
sztyopane

Sajt@
Az arcüregyulladás húzodott le a fogamra. Ma volt az első nap, hogy nem vettem be fájdalomcsillapítót. Remélem most már rendbe fog jönni. Az egész egyébként csalán kiütéssel, száj dagadással kezdődött.
A PCOS találkozón még gondolkodom, de jó lenne menni.
Én Tűű dokihoz járok, aki a PCO- val foglalkozik.

Remélem Te is hamar túl leszel a bajokon és akkor már csak egy dologra kell koncentrálnotok.
vnbeni

Rózsa
Mikor kell menned tesztelni?
vnbeni

Vayacon
Nekem az átjárhatóságit a Szent Imrében csinálták és semmit nem éreztem. Igaz, hogy kaptam érzéstelenítőt.
vnbeni

Elvesztettük a Mamát reszkettek!!

Kép
rózsa11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?