Sziasztok csajok!
Gratulálunk Dóra babához!
Tuntun:kaki ügyben egyetértek a csajokkal.
Berni szintén zenész
kinyílt a csípa
Én most azt vetettem be,hogy ha duzzog vagy szemtelen ,azt mondom neki :Ja majd így állok hozzá én is ,ha kérsz tőlem valamit!
Be is tartom,ha kér mondjuk valamit a pl.valami extrát ,mit tudomén mondjuk újságot akkor emlékeztetem a viselkedésére.
Úgy nézki ,hogy egyenlőre hatásos.
Viszont a Zsombi
azért is,épp 5 perce tört össze egy csészét,megint
Na de ennyit rólunk.
Ricsi nagyon okos,érett fiú.Próbálj meg vele elbeszélgetni ,hogy ez a viselkedés neked mennyire fáj.
Olyan ügysen segített neked Erik evésénél is.
A szülőiértekezlet
Nálunk jövőhéten lesz.
Annyi szigor van nálunk,hogy 15.30 előtt nem lehet a gyerekért felmenni az osztályba.Csak akkor jöhet a gyerk előbb ki az iskolából,haellenőrzőben engedélyt kértünk a tanárnőtől és ezt a potán a biztonságiőrnek megmutatjuk.
Ha otthon hagyja pl a torna zsákját nem vihetem utána a biztonsági őr kinyatj az ajtót és szünetben lehívja a gyereket és kamerákkal figyelik a suli folyósoít.
Ha sürgős elintézni valónk van a suliban,pl ebéd lemondás igazgtósággal van elinténzni valónk.Akkor beenged a biztonsági őr.
DE kisérettel mehetek csak fel.
Kicsit szar ,DE ez a gyerek biztonságát szolgálja.
A mai világba sajnos......kell!
Csak pénteken jöhetnek a gyerekek 13 órakor haza,ha nincs órájuk délután.Reggel 8 óra előtt 5 percel a suliban kell lennie mindenkinek 8 kor a bitonsági őr bezárja a bejárati ajtót(nincs kapuja a sulinak)és csak csengetni lehet,ha akarsz valamit.
Más szigorításról nem tudok ,ez tavaly is így volt.
Annyi változás van a suliban,hogy akadály menetsítették.
Van lift a suliban és az udvarra és az iskolába is betud jönni pl kerkes székes gyerek.A padlót is renoválták,hogy vak gyekrek is tudjon közlekedni.Érdes felületet raktak bele,persze más-más durva ságút.Pl lépcsőnél hogy figyelmezetsse. Egyébként már van is vak gyerek a suliban láttam évnyíton,anyukája kisérte ,sajnos ő biztos ,hogy vak és nem gyengén látó
botjával tájékozódik.
Jó sajnálattal nem megy semmire ,gondolom tele a padlás vele,inkább tolerálni kell a dolgot és ha engedi segíteni neki.
Egyenlőre ennyit tudunk az idei évről.
Ani:örülök,hogy kezdtek jobban lenni!
Been,Dadomi:üdv a fedélzeten!
Lányok képeket az iwiw-re raktunk.
Sajna nincs sok időm most kicsinyítgetni.
Ma Viktor nap van.
Vikiviktorék:Boldog Viktor napot!