sziasztok!
Cini!
hát én nem halászra megyek...
sajna gyönygösön most épp, remélem ideiglenesen nincs háziorvosnál vérvétel.
Így az sztk-ba kell mennem.
Már izgalommal várom a pénteki fagyizást. Közben Dóri is megtanulta, hogyan kell fagyizni...eddig harapta, mostmár nyalni is tudja
Hetti
én nagyon felfázós vagyok, idén már 4 szer voltam...
ami nekem nagyon bejött, az a zsurlós ülőfürdő, rengeteg folyadék, még talán a gyógyszertárban kapható gyógynövény tinktúra, sajna az üvegét ár kidobtam, de a tescos gyógyszertárban kapható.
de a legtutibb az ülőfürdő (zsurlófú-kifejezetten húgyuti gyulladásokra való), ebből készített tea. nap 3-4 liter folyadék! így nem fáj, ha pisilsz, mert higítja a vizeletet és a bacikat is kiüríti a szervezetből.
Én sokat szenvedek tőle, de ezek segítettek igazán.
Nők, írtam privibe burkolót, nekünk ő csinálta az erkélyt, nagyon szép lett, és gyorsan végzett vele. Még hamarabb ismertem, minthogy a munkát megcsinálta, mert amúgy munkatársam volt.
Egyik barátnőm is most szoktatja bölcsibe a kisfiát. Jeruzsálem útiba. hétfőn kezdték, de jól viseli a kisfiú. Csak némely gyerek érdekes...
elmotorozott egy nagyon szép kis szőke kislány mellett, s az meg beszólt, hogy " menjél, k.csög", hát érdekes, vajon kitől hallotta...2,5 éves kislány...én teljesen ledöbbentem, hogy ilyen szülők is vannak, akik nem tudják, legalább a gyerek előtt türtőztetni magukat...?
Hetti, neked milyen tapasztalataid vannak eddig?