Új privát üzeneted érkezett!

BBCode

Kép
jázmin20

ahh, de hülye vagyok, majd kiszúrta a szemem...Köszi Jázmin!!
:)
Hiába, az angol nyelvnemtudásom hátráltat...átlátszónak csiáltam a hátteret, így meg nem látszott a betűű..de most így jó.De azt továbbra se mtudom, hogy a betűszín hogyan változtatható.

KépKépKép
tünci28

Beutaltak a genetikus macához, az előzmények miatt, fussunk egy kört. Bejelentkeztem, két hét múlva tud fogadni majd.
Egyáltalán nem volt szimpi a múltkor, nem baj, mosoly fel és meghallgatom, aztán kijövök.

Betti
Kép
betti0412

Grácus, várunk az eredményekkel!!!!Csupa jó hírt hozzál ám!!!!

Betti, ilyenkor mi van, mit tud még mondani??Max kitöltet egy kérdőívet...

KépKépKép
tünci28

Ezen a képen Viola baba van?

Betti
Kép
betti0412

Igen, a kis Szerelmem..Ez az utolsó ultrahangos felvétel róla, elmúlt 23 hetes és a kis arcát mindig belefúrta a méhlepénybe, azért nem látszik és teljesen kinyújtózva alukált, a másik keze a feje alatt van...Édesem...itt még jól volt...

KépKépKép
tünci28

Nem tudom mit fog mondani. Szerintem százalékokat, meg beszélgetünk erről arról, meg javasolja majd az amniocentézist. Elhozom tőle rá a beutalót, aztán majd eldöntöm de legalább nem kell kétszer menni.

Betti
Kép
betti0412

Kérdőív nem lesz, csak felajánlja a méhlepénybiopsziát, mivel beteg volt az első baba.

Kép
jázmin20

hellóóóóó Mindenki!

Tünci, nagyon kis aranyos Viola! Nekünk is van ilyen hasonló profilképünk a babánkról. Szintén 23 hetes.

néztem a lilypie-t: ha ezzel az alappal meg szárnyakkal csinálom (ahogy Te), háttérszín nélkül, akkor feketék a betűim. Betűszínt asszem nem lehet állítani, talán automatikusan igazodik a háttérhez. Vagy mégsem. Nemtom neked miért lett fehér, ha nem állítasz be külön háttérszínt... :?:

Kép
franka

Vonalzó témában nem tudok segiteni, sosem volt olyanom.

Betti
Kép
betti0412

Miért kell genetikushoz menned? Franciskát és a második babát (mi a neve? :oops: ) sem genetikai ok miatt veszítettétek el.. Vagy rosszul tudom?

Vagy rutinszerűen elküldenek minden vizsgálatra, aztán amit akarsz, azt megcsináltatod?

Kép
franka

Franka, próbálgattam és tényleg van,amikor automatikusan feketével írja.De először,amikor már megvolt a kód, akkor levettem a hátteret és a fehér betűk persze olvashatatlanok voltak..
mostmár kitanultam azt az oldalt, ez sokkal szebb, meg lehet írni bele szöveget.

KépKépKép
tünci28

HÁt ezt el kell mondjam.Védőnőnél ma volt egy anya-lánya terhes pár...(Anya lehetett kb pár évvel idősebb nálam)amikor elmentem köszöntem ,hogy sziasztok és a lány(kb 6-7 hónapos terhes) visszaköszönt ,hogy csókolom....na, vajon???

Persze számoljunk le a társadalmi előítéletekkel.

Hallottam ,hogy kaptak az önkormányzattól egy házat, hogy legyen azért hol lakniuk..de amúgy minden oké velük, mi baj is lehetne, biztos mindent megtesznek a babákért, szedik a vitamint, meg egészségesen esznek.,nem is cigiznek,áá, dehogy... :evil:

KépKépKép
tünci28

Franka
Franciskának volt nagy betegsége, genetikai, nyitott hátgerinc kopony torzulással.
A másodiknál is arra gyanakodtak, hogy a genetika szórakozhat, de biztos nem volt.

Betti
Kép
betti0412

Házat én is kaptam, csak én a banktól.....

Betti
Kép
betti0412

Ház helyett elköttetném az összeset.

Kép
jázmin20

De az nem eu. konforn.... :?

KépKépKép
tünci28

Hagyjuk ezt a témát, mert csak felmérgelem magam az ilyen... hogy is hívjam őket...és olyat mondok, hogy magamra haragítok mindenkit a nézeteim miatt.

Kép
jázmin20

Tegnap vettem 2 pár bőr cipőt 526 forintért!A postköltség majd a duplája, de a lényeg, hogy van 2 pár új cipőm 1500ért... 8)

Kép
jázmin20

Petesejt szelekció:

http://hvg.hu/egeszseg/20090902_lombikb ... esejt.aspx

Jázi, nálatok mi lesz a megoldás, mit mondott a doki? Tudnak ilyesmit csinálni?

Kép
franka

Franka:
magyarországon nincs preimlantációs genetikai beavatkozás, vagyis, hogy a megtermékenyített 8 sejtes embriókból vesznek mintát és nézik meg kromoszóma szinten, így csak az egészséges embrikék kerülnek beültetésre, és így elkerülhető lenne a chorionboholy és a magzatvíz mintavétel.Szóval ilyen lehetőség nincs.És nem azért mert nincs technikai háttér, hanem mert nincs engedély!!!
Czeizel nem támogatja a lombikot.De a mi esetünkben az van, hogy automatikusan mennem kell méhlepénybiopsziára 12 hetesen.Nálunk ez alap lesz, mivel genetikai betegséget hordozok...ott dől el, hogy maradhat e velem a tesóbaba...

Ja, amúgy legközelebb Prágában van erre a módszerre lehetőség, de több százezres a buli, utánajártunk.

Kép
jázmin20

Jázmin, hol rendelted?

A másik témát hagyjuk, igazad van..csak amiatt írtam le ,hogy olyan fiatal ,hogy nekem, aki 30, csókolomot köszönt..na mindegy.

Kiváncsi vagyok ,hogy mi lesz a vizsgálatok eredménye, amit a Czeizel kért, igazán iparkodhatnának vele már...

KépKépKép
tünci28

Valószínű ugyanz, mint szegeden, hogy kt.hordozó vagyok.Jövőhétre meglesz, remélem mehetünk is hétvége fele, ki kell vegyek egy nap szabit akkor, mivel 3 óra az út pestre fel...

A tesz veszen vásárolok megszállottan egy ideje, imádom azt a helyet.Online turi.Fillérekért szeruek felsőket főleg, ez a cipő az első zsákmányom.De pl jön a héten 2000ért vadiúj csípő farmer.Ez a hobbim, kb 5 ezret költök havonta, de ennyiért van egy csomó egyedi cuccom, ami olcsóbb, mint a kínai és tuti nem jön szembe.
Cipő íme:ez az én stílusom, farmerhez, rohangálósnak vettem, mondom 526 forint a kettő pár és bőr!
Kép

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Na megjöttem az egész napom elment! 3/4 7-re már ott voltam húztam sorszámot Én lettem volna az első erre 8 óra előtt lehoztak a meddőségiról vagy 8 kismamát és beadták a kiskönyveket, aztán osztályos betegek akiket a mentő hozzot be, és nst után a kismamák volt fél 10 mire elkezdték a rendelést erre a sorszámomat kihagyták vártam még pár sorszámot hátha hívnak közbe még mindig név szereint is hívtak be betegeket húztam újat még 10 várakozó volt előttem közben elment a doki 2x is 3x-ra meg már más jött vissza! Fél 12-kor kerültem be
a bal petef. van egy 14mm-es 13mm-es, és egy 10mm-es
a jobb petef. volt egy 18mm-es egy 11mm-es és három 10mm-es tüsző endometrium 8mm-es volt és pénteken kell vissza mennem még!

Dr Vegera nézet meg és elégé rendes volt!

Puszi!

Kép
grácus

Menten betojok. :shock:

Azt hiszem, hogy mostmár én is rászánom magam erre,már annyiszor akartam és van is egy csomó eladó apróságom és hátha találok jó dolgokat.

Na, ez lesz a holnapi program, elmélyedek benne.
Bende is már annyiszor ajánlotta!!

KépKépKép
tünci28

Szia Grácus!

De jóóó, a 18-as lesz a befutó!!!Ez jó sok, még akár több is lehet,mindjárt visszanézem ,nekem hogy is volt Violával!

Egy pillanat...

KépKépKép
tünci28

Grácus:
cn15.endometrium 6mm,kettő bal oldalt 2db,11,-13mm, jobb oldal egy se
cn19.endom 13 mm,tüsző:18,-20
cn21.endom.16 tüsző nincs már...

És aztán két hét múlva már tudtam ,hogy Viola ott van...

Ennyi tüszővel sikerül biztosan!!!!!

Örülök, hogy rendes volt a Vegera, nekem Ő az egyik mumus.... :(

KépKépKép
tünci28

uh laborba nem érdemes 9 előtt menni..viszont általában 10-11 körül már csak lézengenek, dokik is, betegek is, addigra elfogynak.

KépKépKép
tünci28

Köszi, hogy megnézted. Én is nagyon bizom, hogy össze jön végre.
Pénteken előbb nem is megyek be csak a fél 9-es busszal ha ezt tudtam volna ma is azzal mentem volna és nem a fél 6-sal! :?

Sajna pénteken sem lesz a doki majd csak hétfőn de az asszistense azt mondta, hogy valószínűleg még hétfőn is kell mennem!

Most megyek eszek valamit mert már éhen halok!
Kellemes estét! Puszi!

Kép
grácus

Szerintem a 18-asnak adjatok apával a napokban, hétfőig nem húzza! :wink: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Jázmin, ezerrel teszveszelek, mint aki kapott egy új játékot,már mutogatom a páromnak ,hogy jaj, ez de jó, jaj, ez de szép!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt mondja:jól van drágám, játszál....

De egy 1000ért olyan szép pulcsit láttam!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.02 17:32-kor.

KépKépKép
tünci28

Sajna nekem nem reped meg magától így tüszőrepesztő injekciót kell majd kapnom valamikor! :( De rajta vagyunk az ügyon már napok óta! :lol: :wink:

Kép
grácus

állítólag egy fergeteges együttlét repeszthet.... :lol: 8)

KépKépKép
tünci28

Jázmin, kérdés:

az egy forintos aukcióknak mi értelme?Azon mit nyer az eladó??
tünci28

Hát onnan indul a LICITÁLÁS!
aarnika

Kép

Csak úgy.
aarnika

Jó reggelt!

aarnika, ne mááár, azt én is értem, de láttam olyat is ,hogy 1 forintról indult és anniyért is kelt el...meg 10 forintért....Ezt mért csinálják?

Jázmin, ez Neked :

.......
......

ezt azért vettem ki, mert nem akarok senkit megbántani....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.03 08:22-kor.

KépKépKép
tünci28

Aarnika ez a virág egy gerbera?

KépKépKép
tünci28

Tünci:az 1 forintos dolgok két ok miatt indulnak:

1.pocsék áru, de így meg lehet tőle szabadulni jelképes összegért
2.baromi jó cucc és egy csomó embernek kéne, így egymásra fognak licitálni, hogy megszerezzék maguknak.

Valóban jó játék, imádom, ha gondolod megadom a nevemet és megnézheted miket vettem eddig és kitől, mert azoknak mindig hasonló cuccaik vannak.

Ismerősöd:köszi a féltést, de Czeizel nem lombikpárti.Nem megyünk lombikra, csak végső esetben, bár megjegyzem halkan, hogy én nagyon akartam!Akkor valószínű fogunk annyi pénzt adni, hogy segítsenek a törvény megkerülésével akár...de hivatalosan akkor sincs preimlplantációs eljárásra lehetőség.
Most amúgy sem lesz vizsgálat, csak megerősítik vagy sem a szegedi kr.vizsgálat eredményét, miszerint genetikai betegségem van.Ezellen nincs mit tenni, szúrásra kell menni és ott vagy igen, vagy nem...nincs más lehetőség spontán terhesség esetére.
És nem fognak rám iszonyú évek várni, mert mégegyszer ez nem történhet meg velünk és nekem is lesz gyönyörű kisbabám!!!CSAKAZÉRTIS.

Kép
jázmin20

Akárhogy is kívánom ,hogy a korábbi genetikai előrejelzés téves legyen és minél hamarabb sikerüljön!!!

És CSAKAZÉRTIS!!!!!!!!++++++++++++++++++++++ :)

KépKépKép
tünci28

Igen Tünci, ez egy szép, piros gerbera, itt, az asztalomon, csak a vaku elhalványította a színét, én meg képszerkesztővel eljátszottam vele. :-)

Hát, a tíz forintos végső árra nem tudok mit mondani. (lehet, hogy az eladó annyira éhes volt, hogy egy kiflire elcserélt bármit)
aarnika

De a 10 forintból még 4 forint a jutaléka a tesz vesznek!Úgyhogy fél kifliért... :D

Kép
jázmin20

KÉsz vagyok a szomszédtól:

76 éves , böszme fia 43, naponta 50* jön hozzá és üvölt(mert kopogni ,na azt neeeem):Mutter, heló, hun vagy mán?????
öregasszony, üvölt:Itt vagyok már ba**meg, gyüvök mán!
Ami még durvább, tinédzser unoka, dettó.Ugyanez a beszéd,pedig városba jár iskolába, egyszerűen nem értem.
Ezt írja irodalom dologzatba év elején??Nyári élményem:vótam a nagymuternál, oszt gyűttünk, meg mán mentünk is.... :roll:

Ez engem földhöz vág, akárhányszor hallom, ez nem tájszólás, ez egyszerűség..de pont az előbb olvastam egy másik topikban, egy lány egyetemre jár, tanító lesz, dátum:"25.-éra kaptam időpontot..."
Igazán nem értem ezeket a dolgokat.

KépKépKép
tünci28

[quote="jázmin20"]. írta:jázmin20..magyarországon nincs preimlantációs genetikai beavatkozás, vagyis, hogy a megtermékenyített 8 sejtes embriókból vesznek mintát és nézik meg kromoszóma szinten, így csak az egészséges embrikék kerülnek beültetésre, és így elkerülhető lenne a chorionboholy és a magzatvíz mintavétel.Szóval ilyen lehetőség nincs.És nem azért mert nincs technikai háttér, hanem mert nincs engedély!!!

:shock: :shock: :shock:
aarnika

A jutalék százalékos, vagy meghatározott összeg?
aarnika

Naaa, ilyen alacsony árnál is van jutalék?Akkor nem olvastam figyelmesen, bár inkább tényleg nézelődtem csak.mintha csak az lenne fizetős, ha 3000 felett van, de akkor átolvasom rendesen.

Kell nekem vmi heti terv..van ,hogy éppencsak főzök, emg néhány apróság, mást nem csinálok.Ma meg majd meg akarok szakadni, kisuvickoltama fürdőt, konyhát takarítottam, mindjárt elmegyek boltba, meg temetőbe, gazoltam, aztán összeszedtem a gazt, megint vasalni is kell, meg a múltkorról megmaradt két ablakot is meg kell pucolni..És amit mindennél jobban rühellek, a mindenféle leveleket, ezmegazokat kellene lefűzni, rendezni..mert azt jó sokáig, csak egy dossziéba beteszem, nagyritkán szétválogatom, de ez középkori kínzással felér.

Bosszankodom a védőnőn, hogy nem beszéltük meg, hogy mikor jön és idegesít, hogy itt vidéken biztos az a szokás ,hogy csak úgy rajtaütésszerűen megjelenik...ez olyan kellemetlen, mert tuti akkor lesz a párom zoknija gombóccá gyúrva a földön..És azt hiszem volt képe beírni a ház állapotára a 3-as kódot!!!Ezért még számolok vele, mert a házunk igencsak érzékeny pontom!!!!! :evil:

KépKépKép
tünci28

Az intelligencia nem diplomafüggő, tapasztalat.És igen, döbbenet, mennyire primitív emberek léteznek, pedig első körben azt hinnéd, hogy tip-top, aztán kibújik a szög a zsákból...(pl lásd itt történt keves hozzászóló esetét, aki nem mellesleg édesanya)De mi a tökömért megy 50szer oda egy nap a böszme?

Kép
jázmin20

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Ez engem földhöz vág, [...] egy lány egyetemre jár, tanító lesz, dátum:"25.-éra kaptam időpontot..."
Igazán nem értem ezeket a dolgokat.

Tünci, csak kapcsold be pár percre a tv-t vagy a rádiót. És hallgasd meg a "hivatásosokat", akiknek az lenne a dolguk, hogy az anyanyelvet híven közvetítsék a "népnek". Vagy nézz bele (majdnem) akármilyen újságba. Brrrr!
aarnika

A védőnő pontoz???? :shock: :shock: :shock:
Minek képzeli magát?

Aarnika:sajnos igaz...legközelebb Prágában van hivatalosan.

Kép
jázmin20

Máunika só meg győzike...az kell nekünk...arra van igény.

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?