Új privát üzeneted érkezett!

Adrienne,
Istenhegyin adnak dvd-t! :P Nekem megvan a 12, és a 18 hetes is :wink: Nem csinálsz terhes vonalzót?

tillidian

Till!
Köszönöm a választ! :)
Még nem csinálok terhesvonalzót, nem merek... Majd akkor, ha a genetikain minden rendben lesz, és betöltöm a 13. terhességi hetet. Sajnos februárban a 13. hétben vetéltem el... Egyre jobban félek, ahogyan közeleg ez az idő..
Vendég

Ammonitesz, sok boldogságot kívánok nektek!

skrisz72

Sziasztok!

Krisz: gratulálok!!! :D Majd mesélj, ha lesz időd!

Adrienne: drukkolok hogy minden rendben legyen. Tudom, hogy könnyű mondani, de tessék pozitívan hozzáállni! És vigyázz magatokra!!!!
adri85

Felmerült egy kérdés, a szülés utáni műszeres méhtisztítást minden orvos rutinból csinálja, ha kell, ha nem, vagy ez orvosfüggő?
pacsuli

SKrisz!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Gratulálok! :)
Adri! Köszönöm a bíztatást! :) Zsirai is nagyon bíztat most, szerinte sincs miért izgulni! :) Én azért remélem, hogy szerdán már megnyugodhatok! :)
Vendég

Adri, szerintem ugorj be a blogomra, ott leírtam a szülést részletesen. Semmi extra, csak egy orvosi jellegű leírás. Ide hosszú lenne bemásolni, nem akarom ezzel terhelni a topikot.

Adrienn, már csak egyet kell aludni és szerda!

skrisz72

Sziasztok!
Megérkeztem az Istenhegyiről! :)
Minden a legnagyobb rendben van Kicsi Kincsünkkel! Szép nagy már, és nagyon aktív! :) Most egy kicsit megnyugodtam. :)
Nagyon köszönöm Nektek a drukkolást, nagyon ügyesek vagytok, jól csináltátok! :)
Vendég

Adrienn, örülök, hogy minden rendben! :D

skrisz72

Sziasztok Lányok! :)
Mindenki eltűnt???? :) Hogy vannak a babások??? És a kismamik??? Írjatok! :)
Vendég

Adrienne,
én itt vagyok :lol:

Lányok,
NST-re kell beutaló? Vagy csak hívjam fel a Pálmát? 36. héten már kell menni?
Múltkor beszéltem a választott szülésznőmmel, és ő azt mondta, hogy a 36. héten keressem NST ügyben...akkor most a szülőszobára menjek NSTre vagy a Pálmához? :roll:

Skrisz, Nyulaszka,
szerintetek kérjek alapítványi szobát, megéri? És az 1 vagy 2 ágyas jobb? :roll:

Húúú, mennyit kérdezek :P

tillidian

Tilli, nem kell beutaló. A szülészetre menj a szülésznőhöz.
Én jól éreztem magam a kétágyasban. Tudtunk tapasztalatot cserélni a szobatársammal. Összehangoltuk az etetéseket is, így tudtunk pihenni is.

Adrienn, itt vagyunk, csak most már nehéz időt szakítani a fórumozásra. Kis vámpír állandóan enne. Lassan elérjük a születési súlyt. Tegnap este 3320 grammot mértem. Már csak 40 gramm kell. :wink: Jó nehezen indult be a tömeggyarapodás.

Dobok egy képet:

Kép

skrisz72

Sziasztok!
Eszter gyönyörű baba! :) Nem baj, hogy nehezen indult be, a lényeg, hogy most már szépen gyarapodik! :)

Az alapítványi szoba árai most milyenek? Ott kell a kórházban fizetni, vagy csekket adnak???
Vendég

Skrisz,
kösziiii! :D

Adrienne,
úgy tudom, a 2 ágyas 5000, az 1 ágyas 7000/nap. (?)
Nem tom, hogy kell fizetni :roll:
Te hogy vagy? :P

tillidian

Adrienn, csekket adnak.

skrisz72

Sziasztok!

Most regisztráltam, magam az oldalra. Októberben fogok szülni Dr. Kiánál. Közületek szült nála vki? Ha igen milyen volt? Előre is köszi
csil

Szia Csil! Én nem szültem nála, de egy tündér! Az egyik legjobb fej doki. Kedves, figyelmes, nem durva. Farkas Adriennel brilliáns páros. Ő a szülésznő. Ha még nem választottál, őt tudom ajánlani.

skrisz72

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm Till, jól vagyunk! :) Sajnos a cukrommal van némi gondom, de holnap megyek a dokimhoz, Ő profi ebben. :) Amúgy minden rendben. :)
És Ti hogy vagytok? Már lassan a célegyenesben vagytok! :) Fiú lesz vagy lány??? Mi a neve?
Csil! Dr. Kiáról én is csak jókat hallottam. Abból viszont nagyon sokat! :)
Vendég

Skrisz,

gyönyörű a kisbabád, gratulálok hozzá!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak, gyönyörűek a babák!
Skrisz, neked még friss az élmény a kórházzal kapcsolatban. Milyenek a csecsemősök? Én majdnem egy éve szültem, és akkor voltak problémáim a hozzáállásukkal. Nem ment a szopizás, mert Niki állandóan csak aludt. Fölébresztették, rámtették, aztán kimentek. Hiába mondtam, hogy újra bealszik, mondták cibáljam a fülét, csikizzem a talpát, de semmi. Aztán közben már tejem is lett, és iszonyat fájt, hogy nem szopizott, aztán picit fejtem, mire pont benyitott egy csecsemős -akit aznap pár órával korábban kértem, hogy engedjen be oda egy fotelra, csak épp pár órára elfelejtett - és jól lecseszett, hogy képzelem, hogy nem a gyereknek adom. Aki természetesen aludt. Aztán végül beengedett, és ott cibálta Nekem, hogy maradjon ébren. Négy nap alatt alig szopizott, és semmit nem kapott. Tudom, hogy ott szopizás pártiak, ami persze nem rossz, csak egy kis megnyugtatás jól esett volna. Persze ez már "rég" volt, az emlékek megszépültek.
De azért kíváncsi lennék a tapasztalatokra.

Köszi Kriszta
kriszta15

Köszi!

Skrisz

Ez megnyugtató, amit irtál. Szülésznőt még nem választottam, de lehet nem is lesz fogadott, de azért köszi a tanácsot.
csil

Kriszta, a csecsemősök nem változtak. Nekem vegyes érzelmeim vannak így utólag. Én pénteken szültem, hétvégén nem nagyon foglalkoztak velünk. Néha bejöttek, hogy szopizik-e a gyerek, mondtuk igen. Aztán hétfőn rengeteget sírt Eszter, egész nap homorította a testét, rángatta a fejét, nem kapta be a cicit. Mindenki azt mondta, biztos fáj a hasa. Hát már tudom, hogy nem. Csak ügyetlenkedett és behisztizett, hogy nem tudja bekapni a cicit. Éjjel rajtam aludt egy darabig, de mikor megint üvöltésbe kezdett, kértem, hogy mérjék meg a lázát. 38,9 volt. (a kórteremben is 40 fok volt) Gyorsan vérvétel, kiderült, hogy a kiszáradás felé haladunk. Onnantól kiemelt figyelmet kaptam. Két óránként mérlegelés, etetés, mérlegelés, vízivás. Segítettek fejni pohárba, úgy itattuk a gyereket. Rendszeresen jöttek, segítettek szoptatni. Akkor már sokkal jobb fejek voltak és sokat segítettek. Egyébként még mindig az dívik, hogy nem kap a gyerek sem vizet, sem tápszert. Ha sír, tedd cicire. Az én kislányom fejét három kézzel szorítottuk rá a cicire, hogy egyen. A mai napig is vannak ilyen homorítós, hisztis rohamai, ha elügyetlenkedi a cicibekapást. :D Egyébként szerintem nem mérték meg a babákat minden nap, mert akkor előbb kiderült volna, hogy veszít a súlyából a gyerek. 3360 grammal született, és lementünk 2980 grammra! Plusz egy napot rá kellett húznunk a kórházban, hogy összeszedje magát. 3060 grammal hoztuk haza.

Pannati, köszi a dícséretet. :D

skrisz72

Kriszta,
én 8 éve szültem a Péterfyben, és semlegesek a tapasztalataim. Ha kértem, segítettek, de az 5 nap alatt egyszer sem cseréltek ágyneműt - képzelhetitek, milyen volt már az :shock: :x
Remélem, most jobb lesz, és nyilván így, hogy van már tapasztalatom, nem szorulok majd annyira rájuk :roll:

Adrienne,
mizu cukor ügyben? (Én IR-es vagyok, nyomom a diétát, így most normál a cukrom, pedig csak a 12. hétig szedtem a merckformint)
Lencsi baba kislány :wink: (a nevét megírom priviben, és persze bárkinek, akit érdekel, csak itt nem publikus, nehogy a család felismerjen :roll: )

Csil,
üdv a Csapatban! Én is októberben szülök! Te mikor? :P

tillidian

Csecsemősök: sajnos máshol is hasonló a helyzet... Ebben sajnos minden kórház egyforma... :(

Till: hát, én is IR-es és PCOS vagyok, én mostanra építem le a metet, azóta vacakol a cukrom... Én Zaránddal is inzulinos voltam, nem volt elegendő a diéta, majd kiderül, hogy most mi lesz.... Viszont most a vérnyomásom is magas már, így hétfőn kapok ABPM-et (24 órás vérnyomásmérőt), és majd annak függvényében kiderül, kell-e gyógyszert szedjek vagy nem... Most itt tartunk. Amúgy tegnap voltam a dokimnál, minden rendben van a kis pocaklakóval, növöget szépen... És még mindig olyan kis aktív, hogy csak na! :D Te kihez jársz endokrinológushoz? Mikor mész a Péterfybe???
Vendég

Október 22-re vagyok kiirva, bár most csütörtökön voltam ultrahangon és 32 hét helyett még csak 30 hét 5 napnál tartottunk, meg a súlya miatt is gondolták mivel 1669g-nak mérték. Állitólag nem lesz egy nagylány de azért remélem nem lesz emiatt semmi gond.Majdnem két hét eltérés, de mivel uh-án mindig le voltunk maradva 1 héttel azt mondták nincs gond. Till neked már sokkal közelebb van szurkolok!
csil

Csil,
már most is rendben van a Kisasszony súlya, percet se aggódj! :P

(Vackorom 41 hétre 2900gr 50 centivel született, ő volt a legkisebb az újszülöttek közt!
Most 8 évesen 136 cm, 35 kg és 36-os a lába :wink: szal megnőnek!!! :lol: )

Köszi, én is nagyon szurkolok Neked! :P

Adrienne,
akkor kijutott Neked is bőven! :oops:
(Nekem az IR mellé van még hypo-thyreosis (pajzs-alulműködés) és magas FSH, bár az most nem érdekes :wink:
A Mens Mentisbe jártam Dr. Breyer Helgához, sokat köszönhetek neki :P )

tillidian

:D :D :D
Pm alulműködésem nekem is van! Mi nagyon hasonló dolgokkal küszködünk, bár nekem az FSH-m viszonylag jó, nekem a tesztoszteronom magas...
Én a Tűű dokihoz járok! :) Nekem "Ő csinálta" a fiamat is, és a mostani terhességemhez is Ő segített hozzá. :)
A Péterfyban kinél fogsz szülni?
Vendég

Sziasztok!
Új vagyok még köztetek, segítségeteket szeretném kérni, mert nagyon sok ez a 94 oldal :oops: . Második babámat várom február elejére. Az elsőt a Sote II. Klinikán szültem, a másodikat úgy tűnik a Péterfyben fogom, a Dr. Kiánál.
Ahogy olvasgattalak benneteket, hát a csecsemősök nagyjából olyan "segítőkészek", mint a II. női klinikán. Persze nem akarok előre ítélkezni. Nincsennek nagy elvárásaim egyébként a szülészetet illetően se, csak jól jönne egy pár infó, pláne, hogy a Kia doktorhoz is most kerültem. Még 3x találkoztam vele, szóval kicsit el vagyok veszve.
Tudom, hogy minden szülés más, de jól jönne egy pár tapasztalat a kórházról, meg esetleg a dokiról is: természetes szülésnél, ha elvileg minden rendben van, mennyire szólnak bele? Gondolok itt oxitocinra, gátmetszésre, ilyenekre. Rögtön mellre teszik a babát, foltozás után kicsit együtt lehetünk. Az osztályon első éjszaka elviszik, vagy lehet velem is?

Segítségeteket előre is köszönöm!
szonja77

Csil, az én babám is mindig le volt maradva egy héttel, és azt mondták nem lesz nagy baba. Ehhez képest 3360 grammal, 54 cm-rel született. BPD 97! Na ennyit az UH-os saccolásról. Ja, és csak a 41. héten született meg, úgy kellett kirúgdalni. :wink:

Szia Szonja, én csak a császáros szülésről tudok nyilatkozni. De eredetileg azt beszéltük meg a dokival és a szülésznővel, hogy lesz gátvédelem, de ha kell, vágnak. Mi eleve oxitocinnal indítottunk, mert magától nem akart kijönni a kisasszony. Lassú cseppes infúzióban adták, hogy ne rögtön egy perces fájásaim legyenek. Az már más kérdés, hogy 11 óra alatt egyszer sem éreztem az igazi szülési fájdalmakat, mert a primer fájásaim gyengék voltak. Ha természetes szülésed van, akkor rögtön kérheted mellre és éjjel már veled lehet. Ha császáros vagy, apa is mellre veheti rögtön, de éjjel nem lehet veled a baba.

skrisz72

Kedves Kriszta!
Köszönöm, egy kicsit megnyugodtam. Igényeim és elvárásaim nem igen vannak a szülészetet illetően, inkább csak azt tudom, mit nem szeretnék. Persze majd beszélek a dokival is. Csak így a másodikkal már több para van bennem. Mégegyszer köszönöm!
Gratulálok a kislányodhoz!
szonja77

Csil, én Kiánál fogok szülni, remélem a héten! Nagyon meg vagyok vele elégedve!! Szülés után majd írok ha gondolod!!

Skrisz, gyönyörű Eszter!!

Kép
kata05

Kedves Kata!
Engem is érdekelne a Kia doktor, ha nem gond.
Nem is tudom mit kívánjak: rövid, problémamentes szülést, és jó egészséget nektek!
Köszönöm!
szonja77

Szonja, persze hogy nem gond!Szülés után mindenről beszámolok. Bár ő az a doki akire ilyen szempontból az életemet rá merném bizni!!És tudom hogy minden szituációban a legjobb döntést fogja meghozni!!

Amúgy ha nem jön a baba a héten jövő pénteken indítja a szülést, de remélem lehet vele alkudozni, én ha nincs gond a babával nem szeretnék indítást.

Kép
kata05

Köszi lányok mindenkinek a megnyugtató válaszokat :!:

Skrisz gratula Eszti babához gyönyörü kislány!
Kata köszi szükség lesz minden tapasztalatra, te már célegyenesben vagy. Remélem elkerülheted az inditást és minden a lehető legjobban fog alakulni! Nagyon drukkolok :)
csil

Sziasztok! Én hamarosan a Péterfyben fogok szülni, ha minden igaz október elején. És van egy örökmozgó 20 hónapos kislányom is, aki szintén a Péterfyben született. Szeretném megkérdezni azokat, akik nemrégiben szültek, hogy milyen összeget adtatok a választott szülésznőknek? Ha ciki ide beírni, kérlek írjatok privit. Nagyon köszönöm. Üdv,kona

Kép
kona

Kata!
Reméljük, mielőbb olvashatjuk a beszámolódat! Aztán majd ezek szerint Konáét is hamarosan. Várom mindkettőt. Azért már kezdek kicsit megnyugodni, mert a Kia doktorról csak jót olvastam eddig, a kórház se tűnik annyira vészesnek számomra. Egyébként akikkel én eddig találkoztam (labor, portás, ekg, vérellátó) mindenki nagyon kedves volt. És higgyétek el, nem mindenhol van ez így. És még az szimpatikus itt, hogy nincs víz, meg tápszer. A II. Sote-n nagy divatja van a cukros víznek, ráadásul abból a fajta cumisüvegből, aminek orrán-száján ömlik a víz.

Lányok! :oops: Hogy, vagy hol lehet ilyen szép terhes vonalzókat csinálni?
Köszönöm!
szonja77

Szonja, ha megszületik a babád, minden nap fürdés után méresd le! Nagyon fontos. Nehogy elkezdjen nagy ütemben fogyni, mint az enyém.
Ha rákattintasz a vonalzókra, akkor azon az oldalon találod magad, ahol le lehet gyártani őket. :D [/b]

skrisz72

Till???? Merre vagy???
:)
Vendég

[quote="szonja77"]S írta:szonja77ziasztok!
Új vagyok még köztetek, segítségeteket szeretném kérni, mert nagyon sok ez a 94 oldal :oops: . Második babámat várom február elejére. Az elsőt a Sote II. Klinikán szültem, a másodikat úgy tűnik a Péterfyben fogom, a Dr. Kiánál.
Ahogy olvasgattalak benneteket, hát a csecsemősök nagyjából olyan "segítőkészek", mint a II. női klinikán. Persze nem akarok előre ítélkezni. Nincsennek nagy elvárásaim egyébként a szülészetet illetően se, csak jól jönne egy pár infó, pláne, hogy a Kia doktorhoz is most kerültem. Még 3x találkoztam vele, szóval kicsit el vagyok veszve.
Tudom, hogy minden szülés más, de jól jönne egy pár tapasztalat a kórházról, meg esetleg a dokiról is: természetes szülésnél, ha elvileg minden rendben van, mennyire szólnak bele? Gondolok itt oxitocinra, gátmetszésre, ilyenekre. Rögtön mellre teszik a babát, foltozás után kicsit együtt lehetünk. Az osztályon első éjszaka elviszik, vagy lehet velem is?

Segítségeteket előre is köszönöm!

szia! Szerintem eléggé dokifüggő, hogy melyik mennyire avatkozik bele a szülés menetébe. Egyébként pár hozzászólással korábban kérdeztem ezzel kapcsolatban, akkor most újra: mennyire kórházi rutin a szülés utáni műszeres kitakarítás, és mennyire inkább dokifüggő?
(nekem két és fél éve a CSer Kati, a szülésznőm azt mondta, ez itt rutin, de az előző helyén, a Jahnban nem volt az.)
Nekem az ügyeletes doki, Versényi, azonnal be akart avatkozni, magyarán gyorsítani akart, mert szivárgott a magzatvíz, és még nem voltak fájásaim.
Ja és a dokimtól úgy tudom, hogy kórházi rutin bekötni mindenkinek egy infúziós kanült, merthogy hátha majd kell. Ez tényleg minden dokinál így van?
Azt is ugyanígy adagolta be nekem, hogy a szülés utáni oxitocin meg a kaparás is rutin, mert különben a lepény nem tudna megszületni, meg túlságosan vérezne az anya.
Pont ezek miatt keresek új dokit a kórházban, mert szeretnék ugyanitt szülni majd, de nem nagyon látom tisztán, miben mondott igazat és miben nem, mármint hogy mi függött tőle és mi tényleg a rutin. Mindenesetre van ennél természet-barátabb kórház is.

Ami nekem kissé hátborzongató adalék a kórház természet-ellenességéhez: ha az első császár volt, a másodikat automatikusan a 38. héten kiveszik. Ez az új igazgató előírása.
pacsuli

"ha az első császár volt, a másodikat automatikusan a 38. héten kiveszik. Ez az új igazgató előírása."
Én erre a múlt héten rákérdeztem az orvosomnál, és azt mondta, hogy nyugodtan megpróbálhatom rendesen megszülni, ha szeretném! :) És én hiszek Neki! :)
Vendég

Sziasztok!
Amit Pacsuli írt, az egy rémálom. Legalábbis számomra. Nem kell nekem bordásfal, meg jacuzzi, meg halk zene és gyertyafény. A dokim kell, meg szülésznő, meg egy szoba kell, ahol, ha minden rendben van, hagynak békébe szülni. Nem kell oxitocin, meg hasba könyöklés, és kanult meg eda-t se akarok (na ez az, ami viszont még változhat helyben) és nagyon szeretnék gátvédelmet. Persze mindezt akkor, ha minden rendben megy.
Megkérdezem majd a dokimat (már nem is sokára megyek), és gondolom ha megbeszélünk valamit, akkor nem fog homlokegyenest mást csinálni a szülőszobán, ugye? Ha nem tud áment mondani az elképzelésemre, akkor viszont keresek mást. Mert az fontos, hogy benne akkor és ott megbízhassak. Gondolom mindenki így van ezzel.
Jártam ma egyébként a szülészeten. Hát igen, érdekes a wc, meg a zuhanyzó. De csak ezért nem fogok más kórházba menni. Azt a remélhetőleg három napot kibírom, ha nem lesz alapítványi szoba.
Remélem azért Katától, meg Konától jó híreket kapunk! Velük, meg a babájukkal kapcsolatban is. Meg ami minket is megnyugtat.
Adrienn! Drukkolok, hogy rendben legyen minden!
Krisz! Kicsit el vagyok képedve, hogy nem mérnek automatikusan. Nem akarok állandóan összehasonlítani, a II.-es nőin a szobába volt a mérleg. Minden este mérni kellett, meg füzetbe írni. Még azt is írni kellett, hogy szopizott-e a baba, vagy a lefejt tejet ette cumiból. És ha a születési súlyához képest több mint 10%-ot csökkent a súlya, akkor azt mondták nincs hazamenetel. Egyébként ők is mérték fürdetések előtt. Úgyhogy köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Sziasztok!
szonja77

Szonja!
Te hova jársz terhesgondozásra? A Péterfybe, vagy magánrendelésre?
Vendég

Szia Adrienn!
Magánrendelésre. Miért kérdzed? Nagyok az igényeim, vagy butaságokat írok?
szonja77

Nem, nem, Szonja! :)
Én is magánrendelésre (is) járok! :) Csak azért kérdeztem, hogy esetleg összefuthatunk a Péterfyben. :) Én a vérvételt, a vérnyomásmérést és egyebeket csináltatok a Péterfyben (meg némi bónusz UH-t ;) ), egyébként havonta az orvosom magánrendelésére megyek ! :)
Amúgy mennyi idős a nagy gyermeked?
Vendég

[quote="-adrienne-"]& írta:-adrienne-quot;ha az első császár volt, a másodikat automatikusan a 38. héten kiveszik. Ez az új igazgató előírása."
Én erre a múlt héten rákérdeztem az orvosomnál, és azt mondta, hogy nyugodtan megpróbálhatom rendesen megszülni, ha szeretném! :) És én hiszek Neki! :)

Drukkolok :) Nekem ezt kb egy éve mondta a dokim, miután döbbenten rákérdeztem nála, mert egy másik dokihoz járó lánytól hallottam. És még bizonygatta is a doki, hogy dehát annak a babának már olyan mindegy, hogy azt a maradék kétszáz grammot hol szedi magára, meg hogy jobb így mindenkinek, szépen előre tudható időben, stb... Merthogy a heg szétnyílása micsoda borzasztóan fenyegető veszély, azért lett ez az új előírás. Csodálkoztam is, hogy sok más kórházban érdekes, nem fenyeget ennyire. (De azt tudom, hogy jópár előszörre császározott ismerősöm vért izzadt, mire talált olyan orvost - akárhol -, aki elvállalta úgy, hogy megpróbálná előbb természetesen megszülni a másodikat.)

Jó, akkor konkrétan: aki már szült a Péterfyben természetes úton, volt szülés után oxitocin és műszeres kitakarítás vagy nem? És ha nem, az melyik dokinál volt? Rohanok hozzá :)
pacsuli

Sziasztok!
Adrienn! Hát én is úgy, mint Te. Vérvétel, meg az elején az EKG a Péterfyben, meg most a 18. heti ultrahang is ott. Egyébként meg a magánrendelő. Összefuthatunk a Péterfyben. Bár nem igazán tudom, hogy most mikor és mire kell mennem. Az AFP-n túl vagyok (a vérvételen, meg az uh-n is), asszem legközelebb talán a terheléses vércukor jön? De hogy hányadik héten? Látom, hogy Te 17.-én mész vérvételre. Na én akkor már a dokimhoz megyek. De utána összefuthatunk. Még van egy kis időnk szülésig :wink:

Hát az első szülöttem most 2 és fél éves. És most a 19. hét 4 napján tartok. Szóval nem sokkal előtted. Ja, és mindkettő fiú.

Pacsuli! Szerdán megyek a dokimhoz, megkérdezem ezeket a rémhíreket. Gondolod, hogy mást mond, mint ami a szülőszobán történni fog? Az a baj, hogy minden ismerős, aki itt szült, császárral szült. Tényleg jelentkezzen már valaki, aki itt természetesen szült.
Sziasztok!
szonja77

Adrienn!
Jól látom, hogy ma két éves a gyermeked?
Boldog születésnapot kívánok!

Kép
szonja77

szonja, ugyan, biztos nem ejt át a dokid. engem az izgat így viszont, hogy vajon az én dokim meg az ismerős lány dokija miért állítja be úgy az esetleg csak saját meggyőződését (ki kell venni a második gyereket 38. hét után), hogy kórházi protokoll? ez ébresztett kételyeket bennem a saját dokim egyéb ilyen dolgai miatt is (mint pl az általam említett szülés utáni műszeres kitakarítás - tehát lehetséges, hogy más dokiknál az se rutin? ezt is kérdzed meg légyszi a dokidtól!)
pacsuli

Sziasztok!
Szonja! :) Gratulálok a fiúkhoz! :)
Köszönjük szépen a születésnapi köszöntést! :)
Vendég

Sziasztok!

Pacsuli! Mindent megkérdezek, mert már napok óta nem tudok aludni emiatt. Nem tudom, hogy mit csinálok, ha nem egyezünk ki. Mert jó, jó keresek dokit, de könnyű volt mondani. Hol találok? És vajon vállal egy majdnem félidős kismamát. Már ott tartok, hogy inkább itthon szülök.

Az előző dokimat egyébként 10 év után hagytam ott. Itt is és más fórumokon is nagyon dícsérték, de valahogy volt egy-két momentum, amitől úgy éreztem, hogy váltanom kell. Emberileg nagyon kedves volt, mindig mindenre készséggel válaszolt. De például az első gyerekemnél majdnem három hetente mentem hozzá, pedig a 32. hétig minden leletem rendben volt. Összeszámoltam, hogy hányszor voltam nála és mi pénzt hagytam ott...nemhogy betelt a kiskönyvem, még hátulra is pecsételt. Szóval szülhettem volna a Telki Magánklinikán. És nem akarok anyagias lenni, de valahogy olyan palimadár érzésem volt.
Aztán kb. félidőben valami hólyagfertőzést szedtem össze, rosszul lettem vásárlás közbe. Felhívtam és közölte, hogy ugye nem gondolom, hogy ezért ő bejön a kórházba. Menjek be, mondjam, hogy az ő betege vagyok és majd az ottlévő kolléga felírja az antibiotikumot.
Én még ezt is megértettem volna. Csak azt nem, ahogy ezt előadta. És még voltak dolgok. De a nevét nem írom le, mert ennek ellenére tisztelem, becsülöm, csak én eljöttem.
Tudom, hogy mindenkinek más a jó doki, és mindenki mást vár el. Meg azt is tudom, hogy sokszor biztos tele lehetett a töke, hogy állandóan csörög a telefonja. De ő ezt vállalta, kismamákkal van körbevéve, akik sokszor érzékenyebbek a fránya hormonok miatt.

De azért most vannak kételyeim, hogy jól tettem-e, hogy otthagytam. Mert a II.-es nőin azért nem voltak ilyenek a szülést illetően.

Adrienn!
Kitaláltam, hogy hogyan találkozhatnánk. Állítólag októbertől lehet majd menni ilyen szülőszoba látogatásra. Nem tudom, hogy akarsz-e jönni, de ott esetleg összefuthatnánk.
Tényleg, Te az első gyermekedet itt szülted? És most ki is a dokid? A Zsirai doktor, jól emlékszem?

Sziasztok!
szonja77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?