Új privát üzeneted érkezett!

kitalalaltam = kitálaltam

sünciboglya

Szijasztok Csajok!

Köszi mindenkitől a szalon dícséretet! :oops:
Igen-igen nagyon hiányoznak még a kiegészítők a képek, a virágok, növények csecse-becsék!Meg a nagy tükör!!!!!!!

Sikerült berendeznünk Bubu szobáját is, de hullák vagyunk! :?
Nagyon jó lett a szobácskája, szuper az emeletes ágya, minden bútora natúr fenyő!
Majd mutizom!

Nemrég értünk haza anysomtól! Jól éreztük magunkat, de annyira fáj a hátam, most hamar le akarok dőlni!
Persze ma sem tudtam tanulni, de holnap ha hazaérek nekiesek! :wink:

Mindenkinek írok holnap de most hulla vagyok! :cry:

Liniék mikor jönnek haza?????Remélem nem ragadnak kint örökre!

Jaj csajok nagyon jól esett amit írtatok Bogiról, mert borzalmasan bánt a dolog! :oops: :oops: :oops:
Egyik gyerekem se volt ilyen bunkócska!
Nehéz esett, mert szerintem nem mindegy hogy reagálom le, met akkor még esteleg dühöt is érez utána..... :roll:
Szerintem is az lehet, hogy azt próbálgatja milyen amikor nem Ő a kicsi és a gyenge! :oops:
De az biztos, hogy nagyon oda kell figyelni rá!!!!!
Csak már attól féltem, hogy megutáltok emiatt! :cry: Én leszek a bunkó anyuka a tirpák verekedős gyerekével!
Vendég

Orsi! Bogi nem tirpak verekedos! Az en kis kedvencem, nagyon ari kislany! :D
Te meg nem vagy bunko anyuka! :D

Ha visszagondolok milyen kezelhetetlen voltam gyereknek, a pofamrol leeg a bor! De minden gyereknel van ilyen idoszak, Bogi is eppen valamilyen korszakat eli. Talan hogy sokat kell tanulnod es sokat vagy tavol? Fogalmam sincs, laikus reven, de biztos vagyok benne ha beall a rend szeptemberben, Bogi is megnyugszik.
Es te is kicsit nyugodtabb leszel amikor lemegy a vizsgaidoszak! :)

A szalon csodaszep, elmentettem a kepeket es idonkent megbamulom oket! (jobb hijan, mivel mar csak kepekrol nezegethetem egy jo ideig.)

joejt es jo pihit mindenkinek!

sünciboglya

Mia!

De aranyos vagy,amit írtál Bogiról! :cry: :cry: :cry:
IMÁDLAK!!!!! Tudod?
Biztos amit mondasz, alig várom, hogy minden visszaáljon a rendes kerékvágásba!

Mutizol majd babaszobáról képet?????De izgi lehet!
Én nagon irigyellek, hogy nemsokára babázhatsz!!!!!!

Remélem ha bűvős 36 hét után leszel, mozgolódhatsz már! :wink:
Akkor még lesz 3 heted okt 8-ig! :lol:

Puszikállak és nagyon köszönöm hogy ilyen kedves vagy hozzám!!!!
Vendég

Orsi:
Ha meglesz a baba es lesz idod te is joheccccc babazni! Meg mindenki johet :D
Szerintem en kriptaszokeveny leszek, meg vizihulla, de az nem gond. (Noemi az etalon nalam szules utan, de felek nem tudom majd hozni a formamat hogy olyan stramm legyek!)

A babaszobafoto meg varat magara, csak a csupasz falak vannak egyenlore, se karnis, se vilagitas...... mint egy yeti-lak. :twisted:
De ha parom tud szerezni furot akkor elobb-utobb lesz karnis is.... remelhetoleg :D (Nalunk a lukfuras mindig tortura.)

Ha meglesz a fuggony is, igerem teszek kepet fel!

Jah: megneztem a Picassa-s kepeket, irto aranyosak a gyerkocok a Jozsef teres jatszon! :D

Dolli: klassz helyeken jartatok nagyon a nyaralas alkalmabol!:D

Asszem betett nekem a vacsira keszitett tojasrantotta....... bezzeg apa, vigyorog ki a fejebol annyira jot tett a lelkivilaganak! :D

nya tsok!

sünciboglya

Szép jó reggelt!!!!

Mia, oksi, majd fotózok és mielőtt feltenném megmutizom! Egy van, aminél Rád gondoltam.... :wink: annyira cuki pihepuha télibundi, abban hoztuk haza Bubót, szegénykém elveszett benne, olyan pici volt :wink: :lol:
Megmutizod az ágytakarót(a linkjét) 25 az nem is vészes, feltéve ha munkás én láttam 44ért is, de az csodaszép! Várj, megkeresem...
Meg van: http://patchwork-angel.gportal.hu/ itt olyan szépeket láttam!
Várjuk a fotót a babaszobáról!!! :D

Orsi, Bogi egy tündér, az hogy ilyenek előfordulnak, na bumm, nem állandóan csinálja.... Bubónál engem meg az zavar, hogy baromi irigy, és nem tudom erről leszoktatni.... evvan...
Kivi leszek, milyen lesz az elő nap Bubunak és Fruzsinak, majd mesélj!!!
sylph

Mia: Ha megszületett Patrik viszek Neked annyi sütit, hogy győzd majd megenni. :lol: :lol: :lol:

Szilvi: a lányka rucikból a 62-68-as méretek engem is érdekelnek.

Épp akartam kérdezni Tőletek nincs-e eladó rucitok. Tegnap ismételten rájöttem: aranyból vannak a babaruhák. :shock:
Szerencsére a teszveszen vannak tök jó cuccok, bár most amit vettem ott az 62-nek volt hírdetve ezzel szemben már rá sem jön Lilire. :roll: Mindegy ennyi belefér.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok, szét vág az ideg :evil: :evil: :evil: :evil:
Emlékeztek, mondtam, hogy az érdi újságban írták, hogy bővítés lesz 3oviban, és új felvétel lesz kiírva... na erről senki nem tud semmit :!: :!: :!: :!: Se a jegyző, se a hum.pol osztályon, SENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi a sz@rnak írnak ilyeneket, csak hitegetik a jónépet :evil:
Komolyan mondom, bemegyek oszt' szétütök valakit!!!!!!!!!
Kép

Már felhívtam a kisfenyvest, 11után lesz benn az igazgató, hátha van náluk üresedés.... aztán, ha nincs, délután felhívom az összes ovit! Jobb ötletem nincs :cry:

Valakinek valami ötlete???????
sylph

Hajni, látom, közben írtál.... ja én is ezért félek egy kicsit feltenni a teszveszre, hisz hiába van rajta a méret, mosásban baromira össze tudnak menni!

Vannak 62-68 asak, bár sok rózsaszín nincs, mert Lili sokáig Bubó cuccait hordta, de vannak unisex szinek is... Egyszer gyertek el és át kell túrni! :lol:
sylph

Sziasztok!

Orsi!
Van tükröd a szalonba?

Mia, Hajni!
Annyira jó babaruhák vannak a Spar melletti Angex turkálóba. Én egy zacskó ruhát szoktam venni.
két, három ezer forintér! Jó minőségű, márkás és szerintem tuti nem használt!! Nézzetek be, hetente cserélik az egész bolt árukészletét. Én ruhát mindig turkálóba szoktam venni, csak a cipőt nem, például a harisnyákat vadászni szoktam, mert ezerszer jobbak a kinti harisnyák mint amit itthon lehet kapni (szerintem)

Mennem kell, még jövök!!!
Vendég

Szilvi: én nem bánom ha nem rózsaszín, Apa fejlövése, hogy mindennek rózsaszínnek kell lenni. :roll: Egyik naplesétálok Lilivel turizni, jó? :lol:
Hát ez az, látom mennyi gond van az ovikkal. Remélem találsz valahol helyet!

Zsand: Be tudok menni oda nagy babakocsival?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, okés! Gyertek!!!! Szólj, hogy mikor jó Nektek!
Mi van, az előbb még más centid volt.... nem találod az igazit? :wink: Kattints rá az én centimre, ott kismillió variáció van!!!! :wink: :lol:
sylph

sziasztok:)

Szilvi:
Vegul is a Vatera-n van a patchwork takaro, most csak ketto van amibe bele vagyok szeretve... es 20 ezerert "vesztegetik" eppen oket.
Viszont ezekhez van 2 db parnahuzat is.... Olcsobbak mint amit elozoleg talaltam. Es ezek amerikai gyartmanyuak, a korabbiak, a 25 ezerert magyar keszitesuek voltak, de azokat nem talalom sajnos. :(

http://n2.vatera.hu/photos/19/70/c09_1_big.jpg

http://img.vatera.hu/photos/49/70/c09_1_big.jpg

Ovi: Rohadt, mocsok helyzet ez ami van!!!! Tenyleg lehazudjak az egrol a csillagokat! Mi meg, halandok csak kapkodjuk a fejunket hogy eppen milyen boduletes hulyegeseget akarnak belegyomoszolni a fejunkbe!
Ilyen helyzetben fogalmam sincs mi lenne a jo otlet, viszont az mindenkeppen jo ha vegigtelefonalod az ovikat...... Hatha!!!

Hajni:
csokikremeset kerekszepen!!!! Meg gyumolcsoset, meg habosat, meg, meg, meg ..... :mrgreen:
Gomboc Arturnak baaaaaaaaaaarmi joooooo :D:D:D

TeszVesz: Szilvi, altalaban a mamak merni szoktak a cuccokat, meg ha valaki vasarol akkor is a mereteket keri, igy nincs gond. Mi is vettunk mar olyan cuccot aminek koze nem volt a szamozashoz, de a hossz alapjan azert be tudtuk loni a valos meretet. :)

Overall: van mar 3 teli es 2 atmeneti, meg varok 3db-ot, azokban is van ilyen is olyan is. :D
Vettunk egy 56-osat is. ANnyira icicpici, hofeher, mint egy kis felho! :D

zsand:
Ket cimet adott nekem ki a Net az Angex-re, Erden. Angyalka utca 2.
Diósdi utca 48. Melyik a jobb? :)

Kene mosnom egy hegynyit....... csak nehez nekilatni......

sünciboglya

Szilvi: még nem biztos, hogy ez a végleges vonalzó..., olyan határozatlan vagyok vagy mi... :roll:

Mia: gyönyörűek a takarók!!!!!! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na ezt meg nem mutatja. :evil: Feladom maradok a réginél. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: ugye hogy milyen gyonyoruek?
Annyira sajnalom hogy az enyem odaveszett (sok mas cuccommal) Volt parnam 2db, meg egy oriasi takaro hozza. Kint, Canadaban sokkal olcsobb mint itt de hat ugye ott nagy hagyomanya van ennek a muveszetnek. :)

sünciboglya

Mia: odaveszett??? Biztos elmondtad már de én lemaradtam. Már akartam kérdezni, hogy miért jöttél haza?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Mia, ezek gyönyörűek!!!!! De így elnézve, jó sok apró anyagból van készítve.... nem is olyan sok érte az a pénz! (szerintem)
Mért maradt kinn a Tied?

Teszvesz: én is gondoltam rá, hogy megmérem őket, hisz alapból is nagyon csalókák a méretek, hátmégha használt és ki lett mosva egy párszor...
Na, elkezdtél mosni?

Hívtam ovikat: :cry: hát nem sok jóval kecsegtetnek.... :cry:
Mindenhol baromi sokan vannak, ha el is megy egy gyerek, szerintem még örülnek is neki, nemhogy nekem szólnának...
Mindegy, holnap bemegyek a gyula utcaiba, ott mondták, hogy írjak egy felvételi papírt és eltesznek tarcsiba, hátha lesz valami csoda és megüresedik egy hely, persze nem én vagyok egyedül várólistás.... :cry: Jövő héten meg hívom a kisfenyvest, mert ott azt mondták, hogy most még nem tudnak üresedésről, próbálkozzak később.
Ja és amit az újságban írtak, három ovit, abból a bem térit bővítették csak, (azt is felhívtam) oda is mehettem volna tarcsinak, de mikor megtudta, hogy nem oda tartozom, azt mondta ne is próbálkozzak, mert biztos azt veszik fel előbb, aki oda tartozik...
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Szomcsi vagyok.... Kép Kép
sylph

Sziasztok!

Mia!
Az Angyalka utcaiba 1x voltam, de a másik jobban bejött az a Spar mellett van Érden!!!

Sylph!
FELHÁBORÍTÓ!!!! ez az ovi téma, véleményem szerint egy 3 év körüli gyerknek IGENI közösségben a helye, hogy megtanulja enyém tied övé, hogy a saját korosztályával legyen, hogy szocialzálódjon. Egy tökéletes anyuka sem tud olyan társa barátja lenni a gyermekének mint a saját korosztálya.
Barinőm fia 2005,05.hó végén született a kislány két éves és nem vették fel a fiát oviba mondván otthon van a picivel ja és pont az ovi mellett laknak, ami persze nem jelent semmit, de hogy tud egy anyuka lekötni egy több mint 4 éves gyereket!!!! :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Orsi!
voltunk a Lászlóba, pont ma nem volt hallásvizsgálat, mennünk kell holnap is hallásvizsgálat és vagy belenyúl a doki a gyerek szájába vagy megendoszkópozza orron keresztül, hogy kiderüljön van-e orrmandula. Szegénykém, egyik megoldás sem kecsegtető!!!! :( :( :(
Megyek betömni az éhes szájakat
Sziasztok
Vendég

Jaj, el is felejtettem mondani, ma kellett mennunk a SOTE I. Genetikara. Persze nekem fekudni kell igy parom ment egyedul. Minden papirral, TB kartyaval, stb.

Ugy elhajtottak mint a szel, hogy huzzon onnan, kicsoda o, nem allnak vele szoba, a leletekrol ne is almondjon !!!!
HAT HOGY A TUROBA TUDOM IGY MEG HOGY VAN-e VALAMI BEtEGSEGE A FIAMNAK??????? Ezek nem normalisak!!!!

Kb, mint az ovi tema! Megorult a vilag!!!

Szilvi:

Eloszor, amikor hazajottem 2004-ben, (lejart a munkavizumom) ugy volt hogy csak par honapra de fel ev utan (parom kint volt addig) meguntuk hogy kulon kell varakoznunk a papirokra es hazajott parom is, mivel itthonrol elobb megjonnek a papirok. Utana beteg lettem 2005-ben. Amikor eloszor kijutottunk mar nem voltak meg az eltarolt cuccaink. Egyszeruen mindenunket kipakoltak a raktarbol...... nem tudjuk mi lett a butorokkal, ruhakkal, haztartasi gepekkel. Sajnaltuk mert lett volna olyan amit haza szerettunk volna hozni, talan a butorokat is, a tobbit pedig el lehetett volna adni vagy odaajandekozni olyannak aki igazan ra lett volna szorulva.
Hat ez igy alakult. Nem baj, megbekeltem vele, rajottem ezzel az esettel hogy az anyagi, materialis dolgok egyaltalan nem fontosak es nem szabad hogy megszomorodjon a szivunk ha elvesztjuk oket! :)

Mosas: igen, betettem egyet..... majd a teregetes lesz nehezkes, lassan kesz is lesz, rakhatom ki. De tobbet szerintem nem mosok ma. Az ebedkeszites is elfarasztott, most abbol probalok "felepulni" egyenlore. :D

Ovi: Iszonyu a helyzet! Pont arra gondoltam, hogy ebben az evben meg tobb baba szuletik mint par evvel ezelott (a vedonom mondta a statisztikat.) Nekunk eselyunk sem lesz az ovira, igy marad a maganovi........ klassz :(

sünciboglya

A mostani vilag allasa szerint, tenyleg csak Istenben bizhatunk hogy O gondoskodik rolunk........

sünciboglya

Orsi: épp írni akartam milyen rossz, hogy ma még nem is hallotunk Rólad. Erre látom, hogy bejelentkeztél. :lol: :lol:

Ma felavattuk a hintánkat. Elképesztő mekkora már a lánykám! :shock: Még azt is fura kimondani, hogy lányom, nem szoktam még meg, erre már hintázunk. A karomban már ülni akar, a fejét tök ügyesen megtartja már. :lol:
Kép

Szilvi: szerda délelőtt mehetünk turizni? :D

Mia: nem mertem eddig megírni de így, hogy Szilvi is így látja szerintem sem drága ennyiért a takaró. Persze az emner meggondolja kiadjon-e érte ennyit, de nem drága.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajnika!

Itt vagyok, de írtam egy tök hosszút és elszállt! :x
Suliban voltam az utolsó gyakorlaton! :D :D :D
A héten megcsinálom az elméleti és a gyakorlati modulzárót és már csak az OKJ-s vizsgáim vannak hátra! :wink:
Na ez a "csak" modulzáró 60 tétel (bőrgyógyászat, ortopédia, anyagismeret és válalkozástan)
Írásbeli lesz közegészségügy, munka- és környezetvédelem, balaesetvédelem!
:? :? :? :? :? :? Szétdurran az agyam!Szerintem péntekre élő halott leszek és hű a nevemhez! :wink:

Nagyon édes Lilibaba a hintában! Csúúúúcs ez a hinta!

Szilvike! Szemét ovik!!!!! :x :evil: :cry: Nagyon sajnállak! :(

Mia! Péter elviheti holnap a fúrót, de ha nem megy neki, Andris pénteken itthon van, szivesen felfúrja azt a karnist! :wink:

Zsandi! Sajnálom Dorcit, meg hogy feleslegesen mentetek be ma! :(
Szegény picilány!Remélem nem kell újra műteni!!!!!

Nincs még tükröm, majd a fördőszobai tükörrel és az ajtó üvegezéssel együtt szept közepén!
Remélem azért jössz pénteken és elviseled, hogy nincs tükröm még! :wink: :lol: :lol: :lol:
Már alig várom, hogy jókat rötyögjünk együtt! :wink:
Most jutott eszembe, hogy mi van ha a vizsgán is agyon nevetjük magunkat! :shock: Nem ér rögögtetni!

Képzeljétek megszült ma a kaposvári barátnőm, 3700gr, 57cm Ákoska! :D
Ami csúcs, hogy az első babója császár volt és most természetes szülés lett! :D :D :D Olyan büszke vagyok Rá!
Itt vannak a szeptemberi topicban!
Szegénykém két hete még rohangált az algás táplálékkiegészítőnkkel a postára! :cry:

Dolli merre vagol?
Liniiiiiiiiiiiiiiiiii! Hahóóóóóóóóóóóóó,hazaértetek???Minden okés?

Megyek nyomok egy kávét és nekiesek a tanulnivalómnak! :wink:
Vendég

Sorsi!
Azért kérdeztem a tükröt, mert mi vettünk régebben pár tükröt, hogy majd csináltatunk a hálóba tolóajtós tükrös szekrényt, szekrény van, de nem az lett az ajtaja, mi azt nagyon jó áron vettük, ha kell mikor megyek elviszem a nagykocsival megmutatni aztán kigondolod!!!
Na???

A vizsgán nem foglak röhögtetni, majd előtte kiröhögjük magunkat!

Hajni!
Eleinte nekem is furi volt, hogy van egy lányom, de aztán belerázódtam!!!

Lépek, sziasztok!!!!
Vendég

Hajni:
Jaj de edes ez a foto Lilivel! Tenyleg mar tiszta holgy!!! Rengeteget nott az elso fotok ota amiket lathattunk rola! :D
Nagyon szep, okos kislany!
Klassz a hinta!

Patchwork takaro:
Persze hogy nem draga! Kint is belekerul 100-150 dollarba, ami kb annyi, csak ugye ott jatszva meg tudta venni az ember, meg sem kottyant. Itt meg ha bedobnam apanak hogy "jaaaj vegyunk mar 30-ert egy agytakarot" akkor tuti harakirit csinalna igy epitkezes elott. hehehe :D
Bar be lett igerve egy agytakaro parnakkal (nem patchwork de gyonyoru! akkorra, amikor kesz lesz a haz. Azzal avatjuk majd a haloszobat. ;)
Tudja apa mennyire hianyoznak a szep agynemuim, vastag bolyhos takaroim, pledjeim, kulonleges paplanjaim amiket Canadaban szep lassan gyujtogettem ossze. (bar meg lehet lenni ilyen luxus izek nelkul is teljesen jol, ahogy erre mar ra is jottem. :D Csak neha, a regi fotokat nezegetve ramjon a nosztalgiazas....

Orsi:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de edes vagy! Tenyleg lehetne furkalni? Huuuuuuuuuuh ez klassz lenne. :) Kedden megdumaljatok. Sajnos en nem mehetek:(:(:( Pedig mennek, jaj de mennek!!!

Apa este 8-ra ment melozni Diegoba. :( Kollegaval egyutt most ott tespednek hajnalig. De gaz! :( De hat evvan. Na en tuti nem alszom amig haza nem er. Annyira aggodom mindig ha ejjel keson jon haza.

Na puszka, jok legyetek!

sünciboglya

Andika!

Megírod a tükrök méretét és árát?
Köszi, pusszancs!

Besokaltam a sok gombás, vírusos, bakteriális bőrbetegségektől, holnap hajnalban folytatom a tanulást, de már nem fog az agyam! :? Fél 5-re húztam az órát! :cry:

Suli, ovi miatt para vagyok! :shock:
Vendég

Úúúúúh szegény Péter! :(
Mia, azért pihenj egy kicsit!
Vendég

Holnap maratoni szülői értekezlet lesz 17h-tól, én kezdek, Apa 3/4 19-kor levált, hogy tudjak maszírozni!Anyós jön felügyelni a gyereksereget! :lol:
Vendég

Orsi: figyi, ez nagyon durva. En tudom mondani Peternek hogy tegyuk at mas napra! Meg a vegen hullara hajtod magad!!!! :(

Kuldok neked sok sok +++++++ hullamot, energiasat meg minden szepet-jot! :D

sünciboglya

Jó reg!

Vagyok ám, csak apa itthon volt tegnap, meg most olyan ezer dolgom érzésem van. Reggel fogorvos volt, aztán bankoztunk, utána spar, ebéd, alvás/kresztanulás (kinek kinek ízlése szerint), du elintéztük az ügyfélkaput mindkettőnknek, aztán megkóstoltuk a soos (vagy hogy írják) fagyit, ha már annyit reklámoztátok. Bejött! :D Már amennyit én ettem, mert Gézu elette előlem. Igazi fogyókúrás fagyizás volt. :lol:
Este megnéztem a betegutamat... Hát lányok! Két héten belül két császár? 8)

Mia! Te szegény! Tudom, milyen ez az aggódás, meg hogy nem tudsz aludni, amíg párod nincs otthon. De próbáld magad rávenni ilyenkor is, Patrik érdekében!!

Orsi! Mi ez a maratoni szülői? Ez ugye nem 1 szülői? :roll:
Hú, nagyon drukkolok neked, hogy legyen sok-sok erőd, energiád az elkövetkező 2 hétben!
Gratula barátnődnek! :D Mennyi idő van a két szülés közt?

Hajni! Nagyon szupi pihiszék! És tündéri a lányod benne! :D
Azt hiszem Te kérdezted... Nagy babakocsival nem praktikus a turi, én csak ritkán nézek be, venni még semmit, mert mindig Gézuval voltam, és mindig sokan voltak, úgyhogy nem volt időm szétnézni.

Szilvi! Ez iszonyat durva! Már mikor utoljára írtál ezzel kapcsolatban, éreztem, hogy egy nagy lufi az egész, de bíztam benne, hogy mégsem. :( Én megkérdezném azért az újságot, hogy honnan jött az info, és ha már a lufit közölték, közöljék azt is, hogy kidurrant!!! Hú, milyen cifrákat tudnék most mondani!

Gézu nagy dumás lett, egy hete kimondja a "z" betűt, így gyönyörűen mondja a nevét. Imádom a sziszegős hangjait, most szinte minden szó végére bebiggyeszti az "sz" hangot". Apa mondta, hogy újra meg kell tanulnia Gézául. :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Raktam képet a falvédőről az albumunkba...

Kép
Kép
tekiroll

Lányok segítsetek lécci!

Annyira kivagyok! :cry: :cry: :cry:
Bevittem Bubukmat suliba, nálam maradt a tízóraija, aztán bevittem Fruzsikát az oviba! Új óvónő van, hozzá sem szólt Fruzsikához, nem is üdvözölte én nem is hívta be a csoportba, szó szerint levegőnek nézte!
Leskelődtem az utcáról, mert kimentek az udvarra, de senki nem játszott Fruzsikával, ebben a csoportban már megvannak a párok, a barátok! :wink:
Lehet hogy érzékeny vagyok, mert túlvállaltam ezt a szeptembert, de ma egész nap zokogok! :cry: :cry: :cry: Elment ez az egész nyár, alig voltam a gyerekeimmel!
Semmi márt nem akarok csak a gyerekeimmel lenni!Komolyan mondom megszakad a szivem!Bogika meg folyamatosan keresi a tesókat! :(

Ne haragudjatok, de most kijött rajtam minden feszültség, fájdalom, fáradtág! :(

Nem gondoltam volna, hogy második gyereknél is így megvisel az elszakadás, annyira hiányzik Fruzsika!
Vendég

Jaj, Orsi! :( Úgy szeretnék segíteni, de nem is tudom, hogy hogyan! Biztosan fáradtság és kimerültség/kevés alvás is hozzájárul, hogy pityeregsz! Nekem még nincs fogalmam róla, hogy milyen is ez az elválás dolog, nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lehet!
Óvónéni elmehet a sunyiba! Ha már összeszokott csoportról van szó, akkor az újonnan érkezőket különösen segítenie kellene!
Amivel tudlak biztatni, hogy Fruzsika szép, okos, kedves, nyitott lány, biztosan hamar beilleszkedik, és kis csoportkedvencke lesz. ;-) Az ilyen kislányokat nem lehet nem szeretni, tuti hamar fölfedezik a gyerekek is! :D
Most még biztos mindenki azzal van elfoglalva, hogy újra találkozhat a régen látott barátokkal. De az óvónőt jól seggbe tudnám rúgni! (már bocs! :oops )

Mikorra mész a gyerkőkért? Bújj Bogihoz, megvigasztal! :)

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

Szegeny apa nemtom mikor ert ejjel haza a melobol, de 11 ora van es meg mindig alszik! (Ez nalunk nem mindennapi!)
Labujjhegyen csortettem ki tizoraizni. :)

Dolli:
Ezek szerint neked is mindenfelet raterheltek a TB-dre.... Ne tudd meg, nekem mik vannak rajta! Masfel evig pl, massziv neurologiai kezelesek valami intezmenyben. Umm !!! :mrgreen:
Szeretnem azert tudni hogy vajon kit kezeltek az en kartyaszamommal olyan sokaig....
Apa mar irt a TB-nek levelet ez ugyben, mert rengeteg bejegyzes van nalam amihez semmi kozom nincs.

Orsi:
Jaaaaaaj szegenykem!!!!! Ez borzalmas!!!! Nagyon kijutott ez most neked. Sok ez igy egyszerre. nagyon sok!
Fogalmam sincs mi lenne a jo. Viszont en bizom benne hogy Fruzsi annyira jo fej, talpraesett kislany, par nap alatt korul fogjak rajongani a tobbiek. (Egy szep szoszke kisasszonynak ez mindig jol megy!!!) :D

Orsi, tegyuk at a ma esti masszazst? Mert ez most krizis szitu!!!! Apa megertene!

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!
Ez nagyon nehéz dolog és biztos vagyok benne, hogy a gombóc ott van egésznap a torkodban, DE hidd el egy-két nap és rendeződik a dolog.
Tavaly nekünk is kegyetlen napjaink, éjszakáink voltak, sokszor éjjel is felsírt Dorina.
Én is leskelődtem, néztem mit csinál szegénykém csak sírdogált az udvaron, de aztán megszokta és szeretett járni.
Azért az furi, hogy az óvónő nem pátyolgatta nálunk beszoktatásnál is mindig mondta Dorinának, hogy de jó, hogy jött, mert már úgy várta, mikor jöttünk el mondta, hogy holnap várni fogja!
Nem tudom milyen az óvónő, de próbálj meg beszélni vele, hogy kicsit istápolja. Ez most mindkettőtöknek egy új helyzet, Neked is és Fruzsinak is. Azért az vigasztaljon, hogy gyerekek között van, előbb utóbb elkezd játszani és akor már jól fogja magát érezni!!!

Dorina is hüppögött itthon egy kicsit, hogy ő nem megy oviba, mert nem akar odajárni, aztán az ölembe ültettem, beszélgettünk és ment simán utána már!!!
pusz
Vendég

Sziasztok!

Segítsetek légyszi. Tud valaki olyan tornát ami letölthető a netről???

Zsand
Vendég

zsand:

Nekem van itthon a gepen egy zsak torna, mindenfele!
Mondd meg milyen kell, felirom DVD-re. Parom hetvegen megy Orsihoz kezelesre, tudom hogy ti kozel laktok egymashoz, ott fel is veheted (mar ha Orsinak is jo lenne ugy.) ;)

Van:
Aerobic
Yoga
Pilates
body building
hip hop
Setalos workout
reggeli torna (5 perces koruliek, magyarul)
30 napos erosito edzesek
Strech torna

Egyetlen dolog, hogy minden angolul (es par dolog franciaul) van meg nekem.

Parom itt szedeleg ossze-vissza a lakasban. Szegenykem, 5 orat aludt... jo lenne ha nem menne be a cegbe ma, de szerintem be fog :(
Nemtom meddig lehet ezt igy birni!!!

sünciboglya

Orsi: Dehogy haragszunk!!!!! :roll:
Inkább add ki magadból a feszültséget mint később " robbanj". Ez az elszakadás dolog egyébként is nagyon megterhelő érzelmileg de Te meg ráadásul túl is vagy hajszolva, fáradt vagy. De igaza van ZSandnak eltelik egy kis idő és Fruzsi imádni fogja az ovit. Az vígasztaljon, hogy a gyerekek ( főleg a kislányok) sokkal könnyebben, gyorsabban tudnak alkalmazkodni, beilleszkedni. Csak hát nehéz, hisz 4 évig folyamatosan melletted volt. De kitartás...... nem tudom vígasztal-e de szerintem mindannyiunk nevében mondhatom itt vagyunk és segítünk ha tudunk.
Ha mást nem szorítunk és lelkileg támogatunk. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Köszönöm Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Nagyon aranyosak vagytok!

Most kicsit jobban vagyok, mert már itthon szuszmákol az egész kis almom! :wink:
Lehet az is furi volt, hogy mindhárom gyerekem külön volt! :(

A suliban nagyon jó volt Bubukának, annyira aranyos a tanítónénijük!Minden gyerek kapott kis védőangyalkát! :)
Együtt mentek az évnyitó szent misére, Veni Sancte, reggel is imádkoztak közösen, nagyon megható! Olyan szeretet veszi Őket körül!Láttam ma Egerszegi Krisztinát, az Ő gyerekei is oda járnak! :D

Fruzsikával senki nem játszott, mikor mentem érte elkezdtett sírni, mert be akart volna menni a tetembe, de csak az udvaron volt végig! :(
De ismerem a lányomat, nem azért sírt, hanem akkor jött ki rajta a feszültség!Szorította a nyakamat úgy ölelt, fel kellett vennem! :cry:
Édes kicsi lánykám! :cry: :cry: :cry: Tényleg nem gondoltam, hgy ennyire nehéz lesz! :shock: De azért megnyugtattatok, ogy ez az élet rendje és később jó lesz ez!
De az bánt, hogy ez az óvónő meg se próbált kedves lenni! :shock:
Pedig egy fiatal 35 éves két gyerekes anyuka! :?
Lehet holnap beviszem Fruzsit és megkérem nézzen rá, beszélgessen Vele, mert érzékeny a kis lelke! :wink:
Annyira kiváncsi vagyok miket mondanak ma a suliban a szülőin!!!!!

Elfáradtak a gyerkők is, mind alszik! :shock:

Én meg vonszolom magam a könyveim elé! :?
Vendég

tetembe=terembe! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Orsi!
Jaj,Orsi,szívesen segítenék Neked,de nem tudom hogy. :( Azzal én is egyet értek,hogy Fruzsit nem kell félteni.Az óvónőre meg ráférne a sün sz@rás!! :evil:
[quote]E írta:gy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele:
"elmúlik"

A szórólapos dolgot meg megértem..Erre nem is gondoltam,hogy betérhetnek nem kívánatos személyek is. :oops:
Nagyon szép lett a szalon!!Ez a szín!Nagyon tetszik,pedig nem vagyok oda a rózsaszínért,de ez szuper jóóó!
Bubu mit szólt a sulihoz?Tetszik neki?

Sylph!Gratulálok a munkádhoz!Nagyon jó ez a falvédő.Főleg ez a füstből lett Géza megoldás nagyon ötletes.
Milyen autós ülésed van?Piciknek való?
Ovi :evil:

Dolli!Látszik,Gézu milyen boldog! :)

Hajni!Én a Spar melletti turiba szoktam járni.Nekem nagyon bejön!Annyira jó cuccok vannak ott!Nagy babakocsival is mehetsz,én is azzal szoktam.Az Angyalka utcaiban még nem jártam,de ebben a hónapban megnézem azt is.
Lili mekkorát nőtt! :shock:
Néha még nekem is fura,hogy úúristen,anya vagyok!

Patchwork:De szépek,amiket belinkeltetek!

Mia!Miért hajtották el a párodat a SOTE-n?Ha Ő a gyerek apja,akkor miért nem adták ki a leletet???? :evil: Neki is ugyan annyi joga van!

Párom Diósdon,Dorci mindjárt ébred.Átsétálunk,megnézzük Apát + a szobát. :)
Sziasztok!

Kép
tierno

Szasztok!

Zsand, Bálinton is érzem, hogy szüksége lenne gyerekekre, én már kevés vagyok neki.... azért még így is szerencsés a helyzet, mert Lilivel jól eljátszanak, de azért ez sem az igazi.... meg mi lesz, ha Lilit viszem bölibe?! :? :cry:
Milyen tornára gondolsz? Nekem Alexandra van.

Hajni, de cuki Lili a hintában! Annyira hasonlít Bubó egy kiskori képére.... :lol:
Mikor jöttök holnap? Várunk! :D

Orsi, nagyon sajnállak, de szar lehet Neked... gondoltam ám Rátok, meg Bogira is, hisz most egyedül lesz... eddig mindig tesók vették körül.
Én meg itt küzdök, hogy felvegyék Bubót, aztán ha felveszik, majd azért fogok sírni, hogy ott kell hagynom... :wink: Liliről nem is beszélve, ő még olyan picike.... jajjj nekem. :cry:
De genyó az az óvonéni :evil:
Kitartás, két hét és könnyebb lesz!

Dolli, gratula GéZZZZZunak, a "z"-hez!!! :lol: Okos kis pasi!

Mia, szegény párod!!! :cry: Nem tud egy kicsit lassítani Ő is?

Brigi, köszi! :oops: Gyerekeimnek is nagyon tetszik a falvédő, már le is adták a megrendelést :wink:
Kicsinek való autósülésünk van, 13 kilóig....
sylph

Orsi:
Jaj de jo hogy atveszeltetek az elso napot! A holnapi mar konnyebb lesz bizonyosan.
Csatlakozom: ovono c@rajon sunt, egy egesz csaladnyit!

tierno:
Huuuuuuuh nagyon jo az indiai bolcs es az idezet! Jol elgondolkodtatott!

Nemtom miert voltak annyira bunkok (szo szerint) a SOTE-n parommal. Pedig minden irat nala volt! Bar most mar nem erdekel az egesz. Tok mind1. Ha baj lenne a gyerekkel, ugy sem tudnank mit csinalni, ez mar egy lejart dolog, a negyedik honapig kellett volna odafigyelni, de senki nem tette. Az UH-n minden rendben van, igy en ebbe kapaszkodom. :D
Egyebkent mindig ramjon a cifra-frasz ha a SOTE-ra kell mennem...

Mikor lesz kesz teljesen haz hogy koltozhettek Diosdra? :) Kerunk kepeket!

Szilvi:
Gratula a munkadhoz, remekmu! Nem csoda hogy Gezu annyira odavan erte, gyonyoru!

Apa es lassitas? Ah, ez a ketto nem jon ossze. Sajnos az o munkajanal ez van. Amikor gubanc van akkor nincs mese, addig kell csinalni amig kesz nincs. Ezek a vallalatok meg mindig ujitanak (szerencsere,mert ebbol van a penz!) es ilyenkor maratoni melok vannak paromeknak.

Ez semmi egyebkent, volt 2 eve hogy 3 hetig kuloldon volt, ejjel-nappal meloztak asszem 4 vagy 5 orszagot jartak meg az ido alatt. Hat, szegeny elegge rongykent erkezett haza.... de imadja a munkajat, igy jokedvvel csinalja mindig. (Ez egy nagy aldas!)

Ma delutan behutottem (lehibernaltam!!!!) a szobat, igy aludtam is 2 orat! Most is hutok, apa nem sokara hazaer, igy bent tudom majd tartani a szoban mellettem, hatha el tud aludni a jo hidegben. :D:D:D

sünciboglya

Ja ja ja SZUPER a füstgomoly GÉZA!!!! :)

Szilvi: Holnap 10 körül jó ha megyünk? Azt láttam,hogy csengetni kell, de hova? :o

Most értünk haza az ultrahangról. Koponya, has, csípő. Szerencsére minden Ok, csak a csípője laza kicsit, tornáztatni kell.
Persze végig bőgte az egészet ( Apa aszisztált, néztek is a dokik, hogy milyen ügyes ) erre azt mondja a doki néni, hogy ma minden baba mosolygott rá csak Lili nem. Na gondoltam: persze, bekened a testüket a jéghiged zselével, le kell fogni őket, és minden baba vigyorog. kac-kac.

Orsi: ugye megnyugodtál kicsit??? Süssek neked nyugi sütit? :lol:

Brigi: akkor majd lenézek Lilivel a turiba. Ugye mekkorát nőt? Hihetetlen nekem is. :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mia!
Párom szerint Karácsonyt már ott töltjük...
Háát,akartam ma fényképezni,de nem tettem.Kissé erős lett a gyerek szobában a szín. :? Én nem ilyennek képzeltem..Na,mindegy.

Hajni!
Ha mész a turiba,szóljál!Akkor megyek veled,ha nem zavarlak :wink:
Doki:sablon szöveg...

Kép
tierno

laptető vagy miafene

Kép
tierno

Sziasztok!

Teljesen ki vagyok akadva!!!!!!
Dorina az orrmandula műtét előtt(május 21) horkolt, nyitott szájjal aludt, a műtét után megszűnt, szépen csukott szájjal aludt és nem horkolt, DE megint -kb. 10 napja- szuszog, horkol.
Tegnap említettem a dokinak, hogy horkol a gyerek mire ő azt mondta, hogy nem tartja valószínűnek, hogy ennyi idő alatt visszanőtt volna az orrmandula. Tegnap azt mondta ma csinál egy vizsgálatot amit NEM csinált meg, mondván nem akarja kínozni a gyereket, mert elég kellemetlen a vizsgálat!!!
A gyerek elalvás óta horkol!!! Szegénykém már tavaly is szóltak az oviban, hogy nagyon horkol és kellemetlenül érezte magát a horkolásáért, azért ezt nem akarnám megvárni.
Hova a turóba vigyem, hogy kiderüljön miért horkol a gyerek?????
Nincs valakinek valami ötlete??? Nagyon elkeseredett vagyok!!!

Szerintetek hova vigyem???
Már rákerestem a horkolásra és nem sok jót írnak a gyerekkori horkolásról.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,

Újra itthon! Szuuuuuuuuper volt, haza sem akartam jönni! :D
Majd teszek fel képeket.
Nem olvasok vissza, mert gondolom nagyon nagyon sok mindent történt. Tartanátok egy rövid összefoglalót?

puszz

Lini
Kép
kicsi lini

Zsand!Dorinának boldog névnapot kívánok!

Hol voltatok dokinál?A Heim Pálban van aláscentrum,próbáld meg,hátha tudnak segíteni.Miért mondta az orvos,hogy megvizsgálja,ha mégse? :? Remélem megoldódik,mert én is most utána néztem,tényleg nem írnak jókat.És a torokmanduláját is kivették?

húúú,rohanok aludni.
jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt! Elkezdődtek a szürke hétköznapok! Miss pitsa megint reggel hatkor fut. :evil: Szóljak neki, hogy felesleges, mert nem látszik rajta? :twisted: Dolli, a gonosz! :lol:

Dorinának nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Kép

Brigi! Hú, az akkor már mindjárt itt van! Én tuti nagyon izgatott lennék. :) Lehet, hogy Te is az vagy, csak Te olyan kis nyugis alkatnak tűnsz! :)

Lini! Üdv újra itthon! :) Én már tényleg azt hittem, kint ragadtál! :D
Összefoglalás? Hú, az nagyon nehéz szerintem, de ha néha beleolvasol, szerintem képbe kerülsz! :wink: Lehet, hogy valaki ügyesebben összefoglalja, mint én tenném! :oops:

Orsi Drága! Jobban vagy? Bubunak hogy tetszett a suli? Melyik nap vizsgázol először?
Gondolkodtam tegnap, hogy nem Veronika csoportjába került Fruzsi? Aztán rájöttem, hogy de, csak ők most nyaralnak...
Meg eszembe jutott, hogy mi évkezdéskor, ha beszokós gyerek volt, mindig ketten voltunk bent óvónénik.
Jaj, remélem, hogy hamar megbarátkozik valakivel! Nagyon drukkolok és izgulok érte!

Mia! Én azt nem tudom, hogy ezek minek vannak számon tartva, ha úgysem nézi meg senki, hogy van-e valóságalapja... TB válaszra méltatott legalább? Vagy tudnak ezzel kezdeni valamit? Áh, kupis az egész ország, de "Magyarország! Én így szeretem!" :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?