Sziasztok!
Na itt a tanévkezdés, én meg jól eltűntem
Ádámnak jobbulást!!!
Nem is tudom hol kezdjem: hétfőn orvoshoz mentünk, mert előző nap belázasodott Dávid - torokgyuszi, így az ovit csak 7-én kezdi...
A héten még minden nap elhoztam Bálintot délben, jövő héttől már otthagyom majd napköziben is - eddig tetszik neki az iskola. És már első nap azt mondta, hogy van egy fiúcska, aki kezd a barátja lenni
Ennek azért örültem, hogy a "van - e már barátod?" kérdésre nem egyértelmű NEM volt a válasz
Már megjött a diákigazolvány
Olyan nagyfiús rajta.
A tankönyveket tényleg megkaptuk ingyen, viszont benne van az iskola pecsétje, szóval lehet, hogy majd vissza kell adni őket
Majd hétfőn lesz szülői, kiderítem...
Na akkor mára folyni kezdett az orra Benedeknek
(jó sokat kelt éjszaka ő is), Bálint is úgy kelt, hogy kapar a torka - tekintve, hogy nem hőemelkedéses, nem lázas, elvittük iskolába...remélem a hétvégén túlmegy rajta
Mi most olyan 9, 20 kg körül vagyunk - otthon mérem csak, annyit járunk orvoshoz, hogy tanácsadásra külön nem járok
A védőnő meg ha akar, úgyis meglátogat...(asszem mondtam, hogy megint újat kaptam)
Ami nálunk új mutatvány: ha leültetem sokszor előredől, letámaszt a karjaival és tulajdonképpen mászópozícióba kerül, az egyik lába nem akarja még az igazságot...de szorgalmasan gyakorol. És ebből a helyzetből vagy visszaül, vagy hasra keveredik, és akkor kúszik.
Kajcsi: egyéves korunkig teljesen le vagyunk tiltva minden tejes holmiról (a fulladás miatt) így még tejpépet sem adhatok neki - ehelyett receptre kaptunk Sinlac nevű eledelt - ez allergén szegény cucc. Rizslisztből meg szentjánoskenyérmagból.
Nálunk megy a bébiétel is, meg a külön főzőcske
Eléggé óvatoskodok most Benedekkel, de azt hiszem érthető.
Mennem kell, most anyáéknál vagyok, és a bátyám eltúr a gép elöl
Üdv, Kriszti