Jó estét Lányok!!
Ma egész nap dolgoztam, másfél órát voltam itthon aztán már mentem is a másik melóhelyre, fél 10-re értem haza...Hulla vagyok!!De szorgalmasan visszaolvastam amit termeltetek
Angyalkrisz- Szerintem abszolut ne izgulj az alkohol miatt, én is úgy tudom, hogy az első 4-6 hétben még nincs kapcsolatban a baba és a mama vérkeringése, úgyhogy tuti, hogy nem lehet semmi gond. Nem tudom ki is írta pontosan de én is hallottam , hogy egy pohár vörösbor még állítólag ajánlott is néha-néha
Zsu- Én írtam a spermavizsgálatot
Nálunk ez az első vizsgálat a páromnál, vagyis hát az első látogatás az urológusnál, de ott egy csomó mindent megcsináltak, vérvétel, uhu, vizelet....Szeptemberben lesz eredményünk!
Csip-csip- Sajnálom a lakás ügyet, de egyszer úgy is megtaláljátok azt a lakást amibe mind a ketten beleszerettek.
Az APEH-es dologra meg inkább nem is mondok semmit, mert csak csúnyákat tudnék.....Bezzeg akik milliárdokat csalnak el azokhoz valahogy sosem kopogtatnak
Én Femibiont szedek és abban van folsav, külön nem szedek semmit....illetve Femibiont is csak ha eszembe jut
Joli- Kitartás hányinger ügyben , úgy tudom általában csak az első 3 hónapban kísérti az ember lányát
Gondolj mindig arra akiért ki kell bírnod, a babáért a pocakodban
És ez azt jelzi, hogy minden rendben van oda bent!!
Pitypang- Ez jó hír, hogy itt van piri, mert így végre mehettek a kivizsgálásokra...És utána tisztábban fogtok látni!!!
Kírus- Nem minősítem a magyar egészségügyet.....2 óra egy szaros papír miatt?????Mi lesz ha majd vizsgálatok miatt mész??Fél napokat kell majd ott dekkolni???
Susytunder- Én is csupa jókat hallottam a Bioptron lámpáról, a volt barátom is mindig azzal gyógyítgatta a sérüléseit és tényleg használt!!Nagyon sok mindenre jó!!
Anita1984- Mennek a drukkok a teszteléshez+++++
Iner- Ne izgulj, minden rendben a babáddal, ez tuti!!!Szívhang leghamarabb a 6-ik hét környékén van, ha jól tudom!!!Úgyhogy ne izgulj!!!
Betty - Mennek a drukkok+++++++++++++++
Jajj csajok majdnem elfelejtettem a mai nap legfontosabb eseményét!!Megjött a vérvételem eredménye...Telefonon hívtam a dokit és hát állítólag a férfihormon szintem túl magas....Na most ez mi a fenét jelent?????Fogalmam sincs....Ilyet én még nem hallottam, szerdán van hozzá időpontom akkor beszéljük meg a teendőket , mert valami gyógyszert emlegetett, meg mondott még valamit, csak nem értettem, a franc essen belé, hogy nem tudom ezeket a szakszavakat németül....szerdán viszem a szótárt bár a túl kacifántos szavak úgy sincsenek benne
Hát majd próbálok következtetni.....Szerintetek ilyenek, hogy FSH és hasonlók azok angol rövidítések, nem???Lehet, hogy itt is ezeket használják???Ilyenkor bánom, hogy nem otthon vagyok, mert ott legalább érteném mit karattyolnak
Legyen szép estétek!!
Szeretettel:
Ancsa