Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Puszi: vv miért lesz?

Lili: köszi. Zebrás tesztet kívánok!!!!!!

Hát nekem semmi jó hír nem adatik, előbb értesítettek, hogy apukámat gyomorfekéllyel műtötték, de sajna rossz állapotban van és altatják, készüljünk a legrosszabbra. Most elegem lett a világból.

Mindenkinek drukkolok nagyon!!!
Vendég

Sannah: B. dr.nál szinte minden uhunál vv is van.
Apukádat sajnálom, pozitív energiák mennek!
Pest megyében merre laksz? Jöhet priviben is.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lili: Szorítok, hogy úgy legyen!
Sannah: Sajnálom, hogy rossz hírt kaptál, de erősnek kell lenni, hidd el, tudom :cry: !
Puszi: sok sikert a vérvételhez, és még többet a tüszikékhez!

Sok puszi mindenkinek! Most elteszem magamat holnapra Apával és Marcussal együtt: JÓéjt és millió drukk mindenkinek mindenért! V
nemevi

Sannah, légy erős, nagyon nehéz, tudom és átérzem, de légy erős, a picikéid miatt!!!!!!!!!!!!!!!!(én pont egy éve temettem apukámat)
Vendég

Sannah légy nagyon erős. Küldjük a pozitív energiákat!

Nekünk sajnos az éjszakáink rémesek, nem kap levegőt szegény férjem ettől az allergiától.

Nani hajrá január!!!

Lili egyre izgibb tényleg, szorítok. Boldog házassági évfordulót!

Puszi nekem csak egy vérvétel volt az elején B. dokinál, biztos minden stimu más egy kicsit.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Szép reggelt mindenkinek!

Sannah, apukádnak jobbulást kívánok, csodák vannak, bízni kell. És ha úgy érzed, függeszd fel ezt a lombikot, és koncentrálj csak apukádra.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Sannah nagyon sajnálom apukádat, gyors felépülést kívánok neki! Enyém apumnak gyerekkoromban kilukadt a gyomra életveszélyes álapotban került kórházba de megműtötték és azóta is jól van. A fekélyre szedi a gyógyszereket! Ne add fel!

Puszi, Sannah drukk mára!

Nani sajnálom a vv eresményt. Jól tettétek hogy kikapcsolódtatok!

Lili drukk! ++++

Allergiásoknak mielőbbi enyhülést!

Kismamiknak pocaksimik!

Kisbabáknak buksisimogatás.
:D
lidi33

Sziasztok Lányok,
ne hari, hogy eltüntem, de teljesen össze voltam zavarodva, hogy most mi történik velem...nem akartam elkiabálni semmit

Szóval a sok vérzés és görcsölések ellenére csak elmentem a nőgyógyászomhoz a múlt héten, mert nem bírtam tovább és képzeljétek, láttunk egy petezsákot, amiben halványan lászódott egy kis pontocska!!!!!!
Azóta, azt se tudom, hogy vigyázzak magamra...
A héten szerdán megyek a Kaáliba UHra: most léptem a 6. hétbe:)!
Kenyhez hasonlóan nálam sincs semmi rókakoma:) sőt amúgy jól vagyok, leszámítva, azt hogy reggelente olyan gyomor-, hasi izomgörcseim vannak (pedig magnéziumot szedek ezerrel)

Lili+++++++++++++++++++++++++mindjárt itt a szerda
Skrisz: gyönyörű kislányod van!!!!!
Puszi, Sannah drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sannah apukádnak mielőbbi felépüéést!!!!
lorina

Lorina, ez a nap híre! Gratulálok! :lol:

Sannah, nagyon sajnálom. Jobbulást mihamarabb!

Drukkok mennek!!!

skrisz72

Lorina!

Végre meg vagy :) Tudom milyen idegtépő a várakozás pláne ha vérzel,de ezek szerint minden jól halad,nagyon örülök!!Szerda?Mikor jössz,mert én is megyek 9:30-ra.Én még most is izgulok ám,de nagyon,pedig próbálom elterelni a gondolataimat mindennel,főleg a munkával.

Akciósok!Drukkok mennek!

Lili!
Már csak 2-őt kell aludni és+++++++++++++++++++++!!!!!

KépKép

Kép
keny

Sannah,
:( apukádnak a legeslegjobbakat!
várom a híreket rólatok!

Puszi,
szurik hajrá! 8) tüszők nőjetek!

Lili,
tapasztók++++++++++++++

Lorina,
:)
sok nyugi! :wink:

angel37

sziasztok CSajok!

Lili, kívánom, hogy a szerda nagy örömöt hozzon!

Lorina, de jóóóó! pihizz sokat!

Sannah, apukádnak javulást!!!!! Neked jó híreket!

Puszi, drukk mára is!

Szurizósok ügyeskedjetek!

Angel, Dióka jó kislány?

Irises, férjednek nem válnak be az orrspray-k?
nani72

Keny: én is 9:30-ra :)
lorina

Lorina,írtam privit.

KépKép

Kép
keny

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk végre újra a nyaralásból a "civilizációba"!!
2 hétre el lettem tiltva a számítógép közeléből (hiába vittem magammal :oops: ), már alig bírtam ki a hiányotok nélkül!!! Fránya rosszak a napok nélkületek!!!! HIÁNYOZTATOK!!!!!!
(a pihenés, nyaralás szuperül telt amúgy, csak net lett volna....)

Próbálok képbe kerülni, de 2 hét az 2 hét...
Olvasgatván sokan voltunk pihenni ebben az időszakban!!!

Sannah, nagyon sajnálom édesapáddal történteket, jobbulást kívánok (kitartást az egész családnak...)

Amina, köszi a ránkgondolást viszont, októberben kezdetek, szuper, puszi

Tilli, jobbulást az allergiából, pusssz (holnap már suli)

Puszi, szép kis tüsziket növesztgettél, gratula!!!!

Alle, kipihented magad a nyaralás alatt???

Nani, sajnálom, remélem azóta már jobban van kicsivel. Ölellek!!!

Lorina, látod vannak még csodák!

Skrisz, rohan az idő, Eszterke csodálatos és már 24 napos.

Lili ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Nani,
peeersze, mindig! :roll: :lol:

Kalkata,
júj, ez a tiltás durván hangzik :wink:
örülök, hogy ettől függetlenül jól telt az idő! :lol:

angel37

Sziasztok!!!!!

Lorina: szívből gratulálok!!!!!!!!!! :D

Keny, Lorina: én is megyek szerdán (is), 10.30ra! :D

Sannah: mi volt? Apukád hogy van?

Kalkata: örülök, hogy kipihentétek magatokat! :D

11 tüszőt számolt ma doktorbácsi (8. cn), valamelyik már tök nagy (18x22), valamelyik meg még kicsike (10x14), remélem ez nem gond. :roll: A hormonok jók. Mindenesetre begyorsultak az események: holnap is és szerdán is mennem kell, csüt. v. pénteken várható a punkció. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
nagyon jó! :D
én mindig kb így álltam első uh-on! oldalanként egy kb ekkora vezető tüsző, többiek is kb ekkorák! vagy voltak még kisebbek is.
lett belőle petesejt mindig rendesen!

angel37

Puszedli :D :D :D

Kalkata, üdv itthon. Igen, kipihentem magam, azóta lassan újra elfáradok :wink:

Angel, most nézem, Dióka már 5 hónapos? Repül az idő :)

allegrobarbaro

Kép
Vendég

Puszika, de szuper!!!!!

skrisz72

Köszi Lányok!

Amina: talán nálad is így volt legutóbb, nem? :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Olvassátok el:

1251723585.2767.doc

Kép

Kép

*puszedli*

Alle, csak nem :roll:

Puszi, nagyon igaz a cikk, köszönjük

kalkata

Sannah,
nagyon drukkolok, hogy apukád meggyógyuljon! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
A lényeg, hogy kipihented magad! :lol: Azért nem tudom, hogy én mennyi ideig tűrném az internet hiányát. :roll:

Puszi,
ez jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hajrá hajrá hajrá!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorina,
örülök, hogy rendben van minden. Ez a babó már nálatok marad az biztos! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Úgy tűnik topikos tali lesz a Kaáliban? :lol: :lol: :lol:

Nekem ma is fájt a fejem. A görcsölgetések szűnőben vannak, a bal oldalon érzek némi szúrkálást. Röviden ennyi. :roll:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kalkata: na itt van a kipihent "elveszett baranykank" ;). kicsit kemeny buntibe voltal, no net 2 hetig! ugyes vagy hogy ilyen jol birtad.

Puszi: milyen szep termes! es no para, nekem is ez volt, vegeredmeny meg az lett, hogy mindenfele meretu tuszobol erett petesejtek lettek - khm... kisse lustacskak a petefeszkeink, de hat van ilyen :oops: :D .
csak igy tovabb.

Lorina :) :) :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sannah: nagyölelés! bizom abban, hogy minden rendbejon.

Lili: babaragacsok +++++++++++++++++++++++++++

amina09

Sziasztok!

Vegyes napom volt a mai, a tüszők csodák-csodája megnőttek 20*22-es stb, 4 nagy és több kicsike, ma repesztünk. Amikor végeztünk az uh-n sírtam, patakokban folyt a könnyem, nem tudták miért sírok, de én tudom, hogy apukám segített.

Mint kiderült rossz információt adtak apuról, nem fekélye van, hanem daganata volt ami bevérzett, kivették a fél gyomrát, de még mindig van benne rosszaság és még egy műtét kellene, de nem tér magához és nem is reagál semmire sem. :cry: :cry: :cry:
Iszonyatosan nehéz, de belülről valami azt súgja, hogy most nem adhatom fel, bízom benne, hogy minden rendben lesz és sikerrel zárunk mindketten. Utálom, hogy ilyen nehézségek elé állít az élet, gyűlölöm ezért, de hiszem, hogy ezen nehézségek árán érjük el mindketten és mások is a célunkat.

Köszönöm az együttérzéseket és a kívánságokat, nagyon kedvesek vagytok, tényleg jól esett.
Vendég

Sannah Drága: szerintem se add fel, Apukád sem szeretné! Szerdán hánykor lesz a punkció?
Puncióhoz egy kalappal, Édesapádnak pedig a legjobbakat!

Kép

Kép

*puszedli*

Sannah pocakpuszi!Amit gondolok, érzek, elmondtam neked.Apudnak gyógypuszi.a családodnak és neked kitartás!
Vendég

Sannah Drága megkönnyeztem amit írtál, annyira sajnálom, hogy ezen kell átmenned. Ha az orvosok tehetetlenek is én kívánom hogy csoda történjen és felépüljön apukád!!!

A repesztéshez és a továbbiakhoz is drukk és kívánom hogy minden jól alakuljon!
lidi33

Természetesen többieknek is sok-sok drukk!
lidi33

Csak az utolsó oldalt tudom visszaolvasni, bocsi!

Sannah: nagyon sok erőt kívánok Apukádnak és nektek is! Nagyon drukkolok nektek mindenért!

Lili: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: hajrá tüszők!+++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!!

Sannah,
óriási ölelés és pozitív energiák mennek!!!!!!!!!!
Apukádnak úgyszintén!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Aztaaa, Lányok, micsoda nap lesz a SZERDA!!! :D :D :D

Sannah,
megadrukk a punkcióhoz!!!++!+++++++++++++++++++++++++++

Lili :D
boldog évfordulót és EKKORA: II zebrás tesztet kívánok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
hatalmas drukk az UH-okhoz, tüszőknek hajrá és egységes célbaérést!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny,
"elbocsátó, szép üzenetet", magyarul útilaput szerdára!!! :D

Lorina,
fantasztikus hír!!!! :D (Jól elkóboroltál! Irgum-burgum!!! :evil: :D )
Megnyugtató UH-ot szerdára!!!+++++++++++++++++++++++++
Látod, ugye megmondtuk!? :wink:

Kalkata,
de jó, hogy megérkeztetek! :D Nagyon hiányoztál!!! :roll: :D

Irises, Nani, Baba, Lidi, Amina, Nemevi,
nagy puszi Nektek! :P
(akit kihagytam, annak dupla! :wink: )

tillidian

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, de nem akarom szétoffolni a topicot apuval, ha bármilyen változás történik nála akkor írok. Köszi még egyszer.

Puszi: én leszek az első, korán megyek, akkor még nincsenek sokan, de 9-10 körül már tapasztalatom szerint rengetegen vannak és jobb hamarabb. Te mikor jössz?

Lili: én pedig ekkkkkkkkorrrrrrra zebrás tesztet kívánok, csakhogy Tillt túllicitáljam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Till: köszi, allergia??? Iszom a calciuomt rendesen és nekem ez most kicsit jobb nekem, neked?

Alle: csak nem??????!!!! +++++++++++++++++++++++

Most nézem a táblát, Bella merre vagy?????

Mindenkinek mennek a drukkok++++++++++++++++++++
Vendég

Sannah, drága, énis nagyon meghatódtam soraidat olvasván...
Bíztatásként azt tudom mondani, hogy "pót"nagymamának is kivették az egész gyomrát daganat miatt és felépült, sőt több mint 20 évig élt utána egészségben!!! Kívánom, hogy édesapád is ezen a szép úton haladjon tovább támogatásotokkal!!!!!
((((((((((((((((((((((Sannah))))))))))))))))))))))))))

kalkata

Sziasztok!

Sannah,
mindig csak pozitívan!!! Mennek a pozitív energiák, hogy rendben legyen nálad is és apukádnál is minden!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
Mennek a mai drukkok

Timi,
ti ma mentek uh-ra. biztos nagy élmény lesz a 4D!! Jelentkezz ám utána, hogy milyen volt! :lol:

Tüszőnövelő drukkok mennek lányok!!!

Till, Sannah, :lol: :lol:

Köszönöm a zebra kívánságokat és ragacsokat mindenkinek!!!! :lol: Remélem holnap szolgálhatok szép erős zebrával. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tilli, már csak pár hét drága és újra egy kis csöppség lesz a kezedben!! :D

Amina, nem volt más választásom, próbáltam "bűnözni", de messze volt a civilizáció :roll: (mégegyszer nem élném túl, bevallom :oops: )
Tintúrázás???

Puszi, várlak a hírekkel

Timi, ahogy olvasgattam (jól is emlékeztem) nagy lekvárfőző vagy te is, ügyi vagy!!!

Lili+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi, hogy vagy???

IR lányok, Természetesen én sem tudtam ellenállni a grahamlisztből készült szilvásgombócnak... :oops: (persze megpróbáltam mértékkel :oops: )

kalkata

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, mit nem????? Mi most spontánkodunk....

Sannah, Puszi ++++++++++++

Kalkata, egészségedre!

allegrobarbaro

Jó reggelt Lányok!

Aprókám gyógyulóban, csütörtöktől mehet oviba.
Sannah: Apukádnak és az egész családnak kitartást és sok + energiát!
Lili:Kívánom, hogy életetek apró csodája megmutassa magát, és azt, hogy mennyire jönni akar!
Lorina: Millió gratuláció, és öröm, boldogság!
Tilli: Köszi a rám gondolást... :wink:
Kalkatám: Végre itthon! Mesélj, milyen volt a "túra"? Merre jártatok? Két hét alatt nagyon sok mindent lehet ám csinálni! Jöhet priviben is
Puszi: Gratula a tüszikhez, csak így tovább!
Alle, Sminti,Nani, Bols, Amina,Keny, Skrisz, Lidi, Meli, Zuzu, Lyly,Irises: Pusszantás!V
nemevi

Timi: A világért sem hagytalak volna ki!++++++++++++++
nemevi

Persze Majuskáról sem feledkeztem meg, ő viszont úgy tűnik igencsak elfeledkezett rólunk! Hahó!

Harcika: Remélem Párod szépen javulgat. Tudom, hogy ez nagyon lassan megy. Én nem tudok pozitív történettel szolgálni, ígyhát nem írok semmit, csak küldöm a sok energiát és erőt a kitartáshoz! Puszillak :V
nemevi

Angel: Dióka jól viselkedik?
nemevi

Sziasztok!

Szerdára nagy drukk az összes intézetbe menő csajnak!!! :wink:
Szép uh. képeket, és pozítív tesztet kívánok nektek!

Sannah-papának gyógyulás!

HArcika mi lett az eredmény a videópályázaton?

Kalkata, na végre megjöttél! :D merre jártatok?

Lidi, beszéltél már a dokinkkal a folytatásról?

Kismamiknak kitartás!

pussz mindenkinek!
nani72

Sziasztok!

Október 9-én 16 órától PCOS közönségtalálkozót szervezünk Kelenföldön.

Mindenkit szeretettel várunk, aki PCOS-ban vagy IR-ben szenved, még küzdős, vagy már révbe ért és babázik. A korábbi évek tapasztalata alapján, férjek és kisebb-nagyobb gyermekek is megtalálják ott a helyüket (büfé, csarnok, játszószoba, szoptatós-pelenkázós szoba).

Tervezett műsor:

- PCOS riportfilm levetítése (3 sorstársunk és családjának közreműködésével, továbbá szerepel benne dr.Tűű és dr.Breyer), Budapest Film támogatásával készült: ez egy dokumentumfilm, amely 3 PCOS nőn keresztül mutatja be a szindrómának tüneteit, általa okozott életvitelbeli nehézségeit, teherbeesési problémákat; szó esik a PCOS kezeléséről, életmód-váltás szükségességéről; a civil összefogás erejéről

- színpadi beszélgetés a filmben résztvevőkkel és alkotókkal

- büfészünet, közben igény esetén szakértői tanácsadás

- dr.Breyer Helga (jelenleg Németországban dolgozik) előadása a PCOS és IR terápiás "ínyencségeiről", kifejezetten közönségkérdésekre alapozza a mondanivalóját; kérdezz-felelek

- 2009-es metformin baby mozi levetítése

További részletek később fixálódnak.

Aki szeretne jönni, azt kérjük, hogy legkésőbb szept.25-ig regisztráljon (sari.nora kukac pco-szindroma.hu), mert ennek függvényében alakítjuk a fogadókapacitást! A belépés ingyenes.

Aki metnek köszönhetően babás lett, és szeretne benne szerepelni, az szintén szept.25-ig jelentkezhet az idei metformin baby moziba.

Részletek itt: http://www.pco-szindroma.hu/in.....i2009.html
arkon

Sannah, nagyon erős csaj vagy! Nem feladni, csak bízni, hinni!!!! Sokan vagyunk itt, és mind pozitív energiákat sugárzunk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Kalkat: a tinktura eleg rossz izu, de azert nyomom. Ti hogy birjatok, parod eszi a zellert+furj tojast ? :)

Sannah: erot kivanok, hogy tul legyel ezen az idoszakon. En is sajnos atmentem hasonlon, tudom milyen nehez.

Nemevi: neked is pusszancs! :)

Puszi: tuszonovelok, azaz a nagyoknak lassu novekedest a kicsik pedig huzzanak bele +++++++++++++++++++++++++++

amina09

Sannah,
írtam mélt!

Puszi,
hajráhajrá! :wink:

Lili,
boldog szülinapi kétcsíkot! :wink:

Nemevi,
tüszőkék++++++++++++++++++

ma jól :D csak a vérvételen és a szemészeten bömbölt, de az jogos :wink:

angel37

Csajok, kéne egy kis IR segítség. Írtam már, hogy a tesóm lombikozik, szedi a Met-et már 1 hónapja és elment még 1x terheléses cukorra megnézetni és sztem rosszabbak lettek az eredményei. Ez normális? pls segítsetek....

1. Vizsgálat - Met előtt
Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0
120 perces glucose 5,8 mmol/L
Inzulin 10,4 mIU/L 3,0 - 25,0
Inzulin terhelés 67,1 mIU/L

2. Vizsgálat - 1 hónapos Met után
Glucose 3,9 mmol/L 3,8 - 6,0
120 perces glucose 6,3 mmol/L
Inzulin 18,7 mIU/L 3,0 - 25,0
Inzulin terhelés 127,9 mIU/L

Kép

Kép
leo50

Leo, üzenem a tesódnak, ne nézegesse kezelés közben az irt, mert csak szívinfarktust fog kapni.

ui mivel 3 azaz három hónap a min kezelési idő, a met ez alatt fejti ki hatását, addig csak romlik folyamatosan minden érték, ez látszódik is.

javaslom, ne nézegesse még egy ideig.

ui2: mennyi metet szed?

iresek, aki olyan, hogy felidegesíti magát szarabb eredmények láttán, NE is nézessen irt, bízzon a dokiban, aki azt a dózist felírta neki és ha a doki 3 hó után csak hormonsort kér, azt sem poénból teszi, hanem mert az ir 3 hó után sem 100% hogy javul, ellenben a hormonsor igen.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?