Én is jelen
Szandra!
Bőrvágó olló persze hegyes, mi szopi közben vágjuk akkor transzban van
Vettem ma nem patentos farmert, nagyon helyeset.
Tobi nekem azt ígérte, hogy jön ide a topikba hamarosan
Csajok!
Szerintem irigylésre méltó az olyan Anya, akinek nem merült fel egyszer sem a tápszer gondolata
Nálunk is voltak eleinte ilyen nyűgök, romokban heverő cicik, és süvöltő gyerek aki tömi az öklét a szájába
Én is voltam már indulóban éjjel a Tescoba tápszerért, csak amíg nyomoztam a neten, hogy milyet is kell venni addigra bealudt a gyerek, így letettem róla
De ha kell a tápszer hát ez van, senki sem boldog tőle, de ha nekem holnap lecsökkenne vagy elapadna a tejem, nem esnék mély depresszióba. Tudnám, hogy mindent megtettem, hogy csak anyatejet adhassak a babámnak, de ezt a lapot osztották le.
Angel!
Nem tudom meddig tart az akció, pedig ma is voltam, de birka voltam és nem néztem meg....
Pedig ma is lőttem egy sapit, meg két nadrágot neki. És ma már voltak télies cuccok is, szóval érdemes benézni. Képeket mingyá' nézem Tokakirálylányról
Ezek is nagyon édesek amiket ide raktál, az ilyen cserebogaras képeket annyira bírom, de EnyémGyerek nem alszik hason, szóval ilyenünk mostanság nem lesz.
Nem is merem akkor már leírni neked, hogy ma is strandoltam
Már kezd egész jó színem lenni
Rani!
Én nem vagyok babonás, ha most találtál jó áron neked tetsző kocsit, naná, hogy vedd meg
Én kb. ennyi idősen vettem meg a bababútort, mert akkor volt akciós.
Skrisz!
Nálunk első mosolyt én kaptam
Miközben a'szem Zoltán Erikát
(bocs Kisfiam... ) énekeltem neki a pelenkázón. De azóta sem szórja számolatlanul, szóval a folyamatos vigyorgás még várat magára
Ma kaptam egyet, miközben olyan szinten lekakált....
Minden ruhám ment rögtön a mosógépbe, ő meg a kádba egy zuhanyra... de azt is percekig tartott kilogisztikázni, hogy vigyük ki a fürdőszobába, hogy ne folyjon mindenfelé a cucc
Nyuszi!
Annyira sajnálom...de hidd el túl lesztek rajta. Nekünk is kb. így második hét vége felé harmadik hét elején volt a mélypont. Na persze fel sem foghatom két babóval mennyivel húzósabb... Részemről, ha valóban éhesek és nem elég a tejcsi akkor pótolnék tápszerrel. De összességében a bevitt mennyiség amit esznek elegendő? Minden szopit mérsz?
Szöcsi!
Miért lennel uncsi??
Butus....
Le a kalappal, hogy van időd egyáltalán jönni
Nikó!
Remélem Gréti begyorsítja most már a dolgokat