Kakaó - érdekes, hogy írtátok, 2 napja egyfolytában a finom, igazi, főzött kakaót vedelem.
Székrekedés ellen én a Herbalife rosttablettáját szedem, napi 3-at, mivel vastablettát is kaptam, s így nincs semmi gondom (mondjuk nekem könnyebb hozzájutnom, mert tanácsadó vagyok).
Annácska, jó utat nektek, várjuk a jelentkezésed itthonról!
Kismamaruha: Borim idejéből egy vékony nadrágom van, meg egy barna szoknyám, ezekkel a ruhadarabokkal bajban vagyok, így kevés, előbb-utóbb nekem is fog kelleni még. Felsőket nem veszek (pedig azt a Takkost én is néztem), mert egyrészt nincs pénzem rá, másrészt meg egy kedves, ruhamániás és nagyon csinosan öltözködő barátnőmtől folyamatosan öröklök, s azok kimondottan szépek, bár nem kismama-fazonúak, csak szimplán testhezállóak. (Gyerekkoromban utáltam az örökölt cuccokat, pedig csak olyanjaim voltak, most meg madarat lehet velem fogatni, ha kapok.) Ismerősöket is pofátlanul végigkérdeztem kismamaruhák ügyében, állítólag fogok is kapni, s lehet, nem is kölcsönbe, mert a baráti körünkben több helyen már nem lesz gyerek, a kismama-dolgok és a gyerekruhák is csak ránk vártak - mint most bevallották...
Tegnap épp közöltem Sanyival, hogy valószínűleg költenem kell egy cipőre, az őszi cipőcskémnek van egy pici sarka, s kényelmetlen, a keresztcsontom és a pocakom is fáj, ha sokáig rajtam van. Már pedig kutyagolok eleget napközben, Bori óvodájáig 4-szer járom meg az utat naponta 4 órán belül.
Bettike, üdv. közöttünk! Hova jársz dokihoz, hol fogsz szülni?
A 2. trimeszteri aktivitás kezd előjönni rajtam, már éjfélig is simán fennvagyok, bár ha le kell feküdnöm Borival, elalszom vele. Napközbeni fél-1 órás szundikálásom így is megvan vele. Ma délelőtt viszont nagytakarítást csináltam Bori szobájában, s 2 óra alatt végeztem is. (De jó, hogy újra van ovi!) Még a a parkettát kellene feltörölnöm a speckó folyadékkal, de azon kívül minden megvan, még a csillárokat is letöröltem. Most bezzeg érzem a keresztcsontom...
Nóri, az oviról jutott eszembe, ha ebéd után viszed haza, azzal számolj, hogy nagyon kevés időd marad. Tapasztalatból mondom! Az a 3 óra szinte semmire sem elég!
Álmok: rossz álmok nekem is szoktak lenni, s mint Beát, engem is nagyon megvisel. Szexuális álmaim is időnként előfordulnak, mert bár papíron nem vagyok veszélyeztetett, férjemet zavarja a tudat, hogy baba mocorog a hasamban, fél, hogy kárt ne tegyen benne, így a terhesség kezdete óta eddig 1 alkalommal voltunk együtt, 3 és fél hónapig semmi. Jó lenne kicsit aktivizálni magunkat, de ezt a dolgot nem lehet erőltetni.