Nagyon sokára értünk haza este...nem volt erőm írni.
Ábelnek egyelőre nem úgy állnak a paraméterei, mint aki 24 órán belül ki akar bújni....nincs annyira lent a feje, még magzatvizem is bőven van, méhszáj nem nyílt tovább, ugyanakkora az értéke, mint aug elején!!!!!!!!!!!! Csak tudnám mi az a rengeteg jósló akkor!!!!!!
Pici Ábel 3300 gr körüli, elég nagy pocakkal, - ezt már múltkor is mondta a doki, - meg is ijedtem, mondom ez baj, de mondta, hogy nem, nem kórosan nagy, nem ilyen értelemben mopndta.
Viszont a vasamat olyan kevésnek ítélte, hogy injekciókúra kell, ez nagyon nem tetszett neki. Most haragszom is magamra emiatt, mert ez sokban az én hibám, kb egy hónapja olyan szinten elegem van és fáraszt a kaja téma, meg a mit egyek/együnk, meg a mit is kell hozzá venni.....hogy rendszeresen elintéztem valami vacakkal...pedig a lelkiismeretem hangja állandóan piszkált...a másik meg, hogy annyi mindent beszereztem, amit szednem kéne, de egyiket étkezős előtt, másikat után, haramadikat evés előtt 2 órával....na a lényeg, hogy sokszor kihagytam hol ezt hol azt, mert nem volt energiám követni......nnna hát ez lett a kinkségemből....
Szerencsére Ábelre nem hat az állapotom, vagy legalábbis nem úgy, hogy baja legyen, szívhang minden a legnagyobb rendben, e téren ugye milyen bölcs a termsézet, még bőven van magzatvíz, amiben nyilván elég az oxigén...hááát lehet emiatt nem kell még születnie, hoigy előtte fel lehessen tölteni vassal minket.....
Na mennem kell, sok kis apró tennivalóm összejött mára....szép napot nektek!