Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok
Tetszett nagyon, és azon csodálkozom, hogy már mennyi mindent vásároltatok! Itt ámulok-bámulok, mi még nemigen vettünk semmit, a lista már úgy-ahogy megvan, aztán majd meglátjuk. Kiságy, babakocsi okés, az apróságok, ruhák meg ráérnek. Max. ha nagy lesz a hőség, apa kezébe adok egy listát, hogy mit kell venni
Csirkesz, Trompipi: csini kismamák vagytok
nagyon jók a képek! Mostanában sok kismamával találkozom, mikor megyünk vásárolni, és nemigen látok olyat, aki elhagyná magát, vagy nagyon szétfolyós lenne
És mostanában, ami tetszik, merik hangsúlyozni a pocakot
Olyan helyes egy nyári ruhában slasszézó kismama
Néha azon gondolkodom, hogy odamegyek, nem netezik-e, hogy megkérdezzem, nem ismerjük-e egymást valahonnan
Motiot: az ilyen kollegákat kilógatnám az ablakon és egy pillanatra elengedném
Ma a vacsorám egy fél dinnye volt, apát megkértem este fél 7-kor (!), hogy hozzon nekem, és a felét már be is vágtam. Hu, jólesett..
Kismazsolának is
Sérvem ma nagyon rendetlenkedett, köszi az infot, az anita.com-mal kapcsolatban, láttam is olyat, ami érdekelne, csak már előre citerázom az árától. Találtam itthon olyan kisnadrágos bugyit, most azt használom, egész jól tart.
Szőrtelenítés: ma megpróbálkoztam fürdés után vele, de már csak emlékezetből sikerül
Voltam ma fodrásznál is, jó kis nyárias lett a hajam, mikor a hajszárító beindult, kisfiam olyan szambába kezdett a pocakomban, hogy csak fintorogtam
Nálunk is akkorákat rúg, hogy néha szinte fáj. Apa szokta is kérdezni, hogy nem rossz érzés nekem? Hát, nem
Sőt, alíg várom, hogy szambázzon
Jók legyetek, a talit akkor auguasztus 1-re rakjátok? Benne vagyok
Lau