Sziasztok!
Nálunk úgy történt, hogy augusztus 8-án jött meg utoljára a menstruációm. Általában igen rövid, 25-26 naposak a ciklusaim. A ciklus. hu augusztus 20-ra írta a tüszőrepedést, így mi együtt voltunk (többek között) augusztus 18-án, 19-én és 20-án is. Ugyanúgy, mint május óta minden hónapban, mivel azóta nem védekezünk. S most összejött.
De érdekes volt a tesztelés, mert ebben a ciklusban úgy voltam vele, hogy valószínű ez is negatív. Aztán 31-én reggel felkeltem, s miután többször azt álmodtam, hogy pozitív lett a tesztem, gondoltam, megcsinálom az egyik tesztet a kettő közül. Mikor kezdett halványan, aztán kicsit erősebben is megjelenni a tesztcsík, alig akartam elhinni. Berohantam a szobába, és közöltem a férjemmel, aki még aludt, szóval, elég kómás állapotban volt. Alig fogta fel.
A menstruációt egyébként szeptember 3-ára vártam. A tesztet 31-én, a 24. ciklusnapon csináltam, és viszonylag erős lett. Aztán azóta minden nap csináltam egyet, megnézni, hogyan erősödik a csík. Ma már a Tesztcsík jóval erősebb, mint a kontroll. Olyan boldog vagyok! És ma a 27 ciklusnapon vagyok, vagyis holnap töltöm be a 4. hetet, szombaton pedig 4+1 leszek. Orvoshoz jövő héten szeretnék menni.
Hát, nálunk így történt.
Hogy fiú-e vagy lány, azt nem tudjuk, több napon át is együtt voltunk, így bármi lehet. Jós legyen a talpán, aki nálunk ezt megállapítja.
Nem tudom, hogy van-e valóságalapja ezeknek a különleges fogamzási módoknak. De szerintem ha valaki akar gyereket, akkor sokszor van együtt a férjével, s talán annyira nem nézi ezeket a titokzatos "rítusokat."
Egyébként úgy van, hogy a tüszőrepedés után 14 nap múlva jön meg a következő menstruáció, tehát a tüszőrepedés a menstruáció előtt van, s nem után. Ez általában azonban a ciklus közepén szokott lenni, de nekem ugye 25-26 napos ciklusnál a 11-12. napon. És most augusztusban nyakon is csíptük!
Amúgy észleltem, hogy ez a topic nem igazán lendült még fel, holott már én is május 15 körül fogok szülni. Más topicok ekkorra már virágoznak. Kár, hogy az első oldalon összevesztek a nők. Mint az óvodában.