Till!
Persze, ClarkApa vigyázott rá
Ma is napoztam szűk két órácskát, de csak a kertben, a Pasik addig idebenn hűsöltek
Nikó!
Tényleg úgy kell kicsalogatni ezeket a Kölköket....
Remélem most már nem várat sokáig
Rani!
GRATULÁLOK!!!! Itt volt az ideje egy kisfiúnak, kellenek a kék csíkok is abba a táblába
A név nekem is tecc, évekig ez volt a befutó nálunk is
Mi azért a Till által felsorolt színeknél sokkal többet hordunk, pirosat, narancsot etc. Igazából csak rózsaszínt meg lilát nem, minden más jöhet.
Ja akartam is kérdezni, nem tudjátok hol vehetnék olyan bébi farmert, ami patentos a lába között? Sehol sem találok, csak nagyobbaknak valót.
És ha valakit érdekel, Tescoban minden babaruha mínusz 30 %, én eléggé betáraztam rugikból meg bodykból 74-esig,egy jó kis alapkészletet. Nekünk a Tescos rucik váltak be eddig a legjobban, pedig voltak fenntartásaim. Zé pont olyan inkább nyúlánk alkat, hogy ezek a legpasszentosabbak.
Nyuszi!
Sajnálom, hogy ilyen gyötrelmes a szopi, használsz rá valamit?? Mi is küzdöttünk ezzel a problémával, hogy nem kapja be teljesen, főleg a bimbóvédő után, az eléggé hazavágta a szopási technikáját
És Zének ha már a szájában van,nem tudom elvenni tőle, csak ha az ujjammal lefeszegetem magamról
Most úgy szoktam csinálni, hogy kicsit lenyomom az állánál, akkor szép nagyra nyitja, és nem csukja be mielőtt jó helyre kerülne Ez ált. beválik.
Angel!
Sajnálom, hogy nyűgösek az éjszakák
Zétény a nyűglődést nappal letudja ha olyanja van , az éjszakáink tök nyugisak (azért ezt lekopogom).
Szandra!
Én is hiányoltalak már nagyon! Sajnálom, hogy a nyaralás lerövidült, merre jártatok?