Új privát üzeneted érkezett!

Bizti fetrengsz...
Vendég

Vazzzeeee..

100.oldal laptetűűű :shock: :D
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tegnap kaptam őket,pusztultam némelyiktől!! :D :lol:
Vendég

Laptetűűre gyúúrtáá mi :?: 8) :lol:
Ráadásul a 100. oldal.
Szerencsés vagy, úgyhogy most te jössz a sorban :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Remélem prófétaszart ettél??!! :lol:

Én már most is jöttem volna a sorban,csak a hülye piri nem tudta!!És sokat késve megjött! :x
Vendég

Honnan tudtad mit ettem :?: :!: :shock: :wink: :lol:
Pirivel meg elbeszélgettem nefédd :!: Aszonta többet nem mer gyünni :!: 8)

betty615

Csak gondoltam,mert csak úgy szólt belőled a próféta!! :D

Naggyon helyes!!Látni sem akarom a dögöt!!!
Vendég

:lol: :lol:
Nem fogod :!: 8)

betty615

Nagyon helyes!!

Ha holnap már nem taliznánk,akkor sikeres hsg-t Neked!(és ne izgulj,én szinte semmit sem éreztem,csak utána görcsöltem,mint egy mensinél)!

Puszi!
Vendég

Nna, én mára elpályázok, de holnap még jövök, mielőtt megyek a kórházba :!:

Kép

betty615

Milyen
nem félek most, mert nem altatnak :!:
A laparnál is csak attól fostam :!:
A fájdalmat bírom 8)
Inkább fájjon, csak ne altassanak 8) :lol:
Na jóccakát :!:

betty615

Betty
nem vagyunk egyformák,engem meg inkább altassanak,de ne fájjon!Én nagyon bírom az altatást,és jól is ébredek!

Jócca! :wink:
Vendég

Betty
Jaaaaah hat az maaas :lol: :lol: :lol: HSG-m 2is volt 8) uhus mivel aszmas vgyok :roll: De miert kell azert elobb bemenni mar egy nappal es egy napot meg plusz? :shock: Japoban volt mindkettom...elsorol inkabb nem nyilatkoznek...zoldfulu voltam azt sem tudtam mi fan terem....azt hittem olyasmi mint a huvelyi uhu :roll: uvoltottem az elsonel mondjuk lehet a csaj volt bena :? Utana marhara sirtam...talan inkabb sokkolt a dolog...es utana felkeltem az agyrol es mehettem haza :shock: Sot meg egy valogatasra is elmentem utana :shock: (munka)aznap es masnap fekudtem...talan hoemelkedesem volt :roll: Ez 2007 oszen volt vgyis telen...

Aztan mentem uj dokihoz 2008 oktobereben aki maga szerete volna latni a dolgokat es ujbol megcsinaltak :? persze en mondtam neki,hogy mennyire fajt az eslo nekem o azt mondta csak annak faj akinek valamennyire elvan zarodva :roll: (nekem a jobb oldalam nem teljesen atjarhato :roll: ) es mondta,hogy figyelmes lesz lassan csinal mindig mindent majd magyaraz mi meg hogy es ha faj abbahagyja :roll: Ez turheto volt...de itt is ahogy megvolt mar oltoztem es mehettem is haza :shock:

Es hat akkor mindent bele :!: De ha lombikot akarna a dokid akkor miert csinalna atjarhatosagit? :? ahhoz nem kell :roll: csak az inszemhez :roll: Lehet megiscsak inszemmel kezdtek? :roll:

Az se rossz am :wink:

Vicceket nem tudtam elolvasni mert csak epp beugrottam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Csajok nagyon jók a viccek! :lol:

Betty: Ezt én sem értem, hogy lombik előtt minek a Hsg???? Tudod nekem júniusban volt ilyenem. Kibírható volt. Majd kapsz ott lent egy szurit, ami kicsit elzsibasztja a méhszáj környékét. Én a saját lábamon mentem át a röntgent megcsinálni. Mondjuk tényleg olyan, mintha menzikor görcsölne a has. Utána vérezgettem.
De ki lehetett bírni. Szorítok nagyon neked!

Kép

Kép
babicsek

Bridget

Én megcáfolom azt a részét,mely szerint,ha el van záródva valaki akkor fáj!!Nekem a bal oldalam egyáltalán nem átjárható és semmit sem éreztem!!(szerintem ez dokifüggő)
Nekem is uhg-s volt még néztem is a monitoron,merre megy a folyadék!Vagy Neked nem ez a fajta volt?

Betty

Tényleg be kell feküdnöd egy nappal előtte?Akkor szerintem tuti nemcsak hsg lesz,mert ezt ambulanter csinálják,az tuti.
Vendég

Rózsa
boldog névnapot neked :!:
Kép

Azt mondta a doki, hogy azért nem aznapra hív, mert nem tudja, mikor fogja "megkapni" a röntgenszobát, hogy megcsinálhassa. Lehet, hogy holnap reggel 8-kor, de az is lehet, csak délben.
Aztán, hogy azért maradjak bent holnap egész nap, mert ha mondjuk délben adja be a koktélt, amitől kifekszek, akkor még szédelegni fogok javában délután, és nem mer elengedni. :shock:
Ha mondjuk reggel 8 -kor bejutnánk, akkor lehet, kialkudom, hogy estefelé eltávozzak :wink:

Bri a vicceket azért majd csak olvasd el, mert k..urv@ jók :!: :lol:

betty615

EHCS
tegnap átutaltam a píízt.
Majd szólj azért, ha átért.
Köszi! :wink:

betty615

Betty

Így már érthető!Nem is tudtam,hogy ehhez elbódítanak!?
Vendég

Azt mondta a doki, hogy ki fog ütni :!: :roll: :lol:

betty615

Értem!

Csak azt nem értem,hogy akkor az uhg-os átjárhatóságihoz miért nem?Vagy ha itt talál vmi összenövést az egyből meg is oldja?
Vendég

Én nemtom Milyen :!:
De majd holnapután, ha hazajövök, akkor elmondom mi volt. :wink: De sztem csak laparral tudja megoldani az összenövést, ami nekem ugye nem volt a laparnál....azt mondta, most nem az átjárhatóságra, hanem inkább a méh felszínére tér ki tüzetesen, hogy ott mi újság.
Mivel átjárható vagyok.
De majd holnapután jövök, és mesélek...
Most viszont érzékeny búcsút veszek, mert még zuhánom kell, meg összepakolni...stb...aztán lépünk is a kórházba.
Amint tudok, jönni fogok :wink:

Szorítsatok nekem!
Pussz mindenkinek! Kép

betty615

A HSG-ről:

A Hsg-re nekem is be kellett volna feküdnöm, de az első napról a doki elengedett, úgy, hogy aláírtam egy papírt, hogy családi okok miatt haza szeretnék menni. Másnap történt a beavatkozás. Én nem kaptam semmiféle koktélt. A saját lábamon bementem 9 felé a kisműtőbe és onnan rögtön saját lábamon át egy másik épületbe a röntgenbe. Közben a lábam között lógott ki a madzag, amit elhelyezett a méhembe. Ja és a másodikról is gyalog jöttem le így. Aztán mikor kész voltunk, feküdnöm kellett utána és délután 2 felé lett kész a zárójelentés. Addig rendesen kórteremben lehetett pihizni.

Betty: ezen csodálkozom hogy el akar bódítani a doki :shock:

Kép
babicsek

Betty: Akkor szia! És ügyes légy! Én szorítok és gondolok RÁd! Puszi!

Kép
babicsek

Betty

Minden okés lesz!!Vigyázz magadra!!

Babicsek

Miféle madzagot kell felhelyezni?
Az uhg-osnál feltesznek egy foley-katétert,felfújják rajta a ballont,majd a másik csövön felnyomják a kontrasztanyagot,közben nézik uhg-n merre megy a cucc,aztán ballon leereszt,katéter kihúz és kész!
A hsg másképp zajlik?
Vendég

Milyen:
madzag = katéter :oops: :lol:
Szerintem úgyanúgy zajlik, csak itt röntgennel figyelik a kontrasztanyag távozását.

Kép
babicsek

ez marha erdekes en mar most alig varom,hogy visszajojjon Betty es elmondja mi meg,hogy mert az okes,hogy a rontgenes mashogy megy de koktel?Ilyet meg nem hallottam :shock: Ennekem arrol az erzestelenitorol meg azt mondtak mire hatna addigra vegzunk is igy nem volt :shock:

Milyen
osszenoveseket nem tudnak ilyenkor korrigalni csak laparnal,es hysteronal egy tajarhatosaginal csak megtudjak nezni atjarhato vgy-e :roll: meg atmosni sem tudnak azt laparnal szoktak :roll:

Babicsek
Kép
Nem egyszeruen mennek otthon a dolgok :shock: Most mar tenyleg kiwi vgyok hogy megy majd Bettynek :shock:

Betty
Szorituuuunk :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok Csajok!
Betty: nagyon drukkolok Neked...

Többieknek ölelés, megyek visszaolvasni.
Vendég

Betty! Drukk!legyél hös :) Rózsa,boldog nevednapját!
onlány

Bridget

Azért kérdeztem csak ezt az összenövés dolgot,mert furcsállottam a bódítást...na de majd jön Betty és többet tudunk meg!
Vendég

Esthajnalcsillag,

privi ment!
Vendég

Sziasztok!!!
BETTY:Szorítok, hogy minden rendben legyen és a vizsgálat a lehető legjobbat mutassa.Ne félj, nem fáj nagyon, nekem is megcsinálták már 2006.szeptemberében, Lilike meg kövi hónapban már pocakban is volt :lol: , kívánom neked is , hogy GÓLYA ÚR KOPOGJON A VIZSGÁLAT UTÁN!!!!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KEDVES KÖSZÖNTÉST!!!!
Most pedig olvasok tovább, mert még 10 oldal hátravan :wink: .

Kép
rozsa1979

Rozsa
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rózsa: boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!

Olyan rövid volt ez a hétvége. És ráadásul vasárnap a piri is meglátogatott. :? Na de nem baj, a következőt már nem várom majd, kerüljön el :D

Betty:

Kép

Rózsa:
Nem vagy semmi, hogy ennyi mindent végigolvastál. Elismerésem! :wink: ÉS:

Kép

Mindenkinek drukkok és puszi! :wink:
recon

Recon
Hat az nem jo...de legalabb letelt a 3honap nem igaz? :wink:

Betty
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel:
- Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát.
Majd megkérdezi a struccot:
- És te?
- Ugyanazt - így a strucc.
Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és a számlával.
- 6 dollár 40 - mondja.
A férfi belenyúl a zsebébe és átadja a pontos összeget. A következő
nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik, és ugyanúgy kifizeti a férfi a
pontos összeget. A következő napokban ugyanez megismétlődik még
négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek.
- A szokásosat? - kérdezi a pincérnő.
- Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit - közli a
férfi, és a strucchoz fordul:
- És te?
- Ugyanazt - hangzik a válasz.
Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és közli a számla összegét:
- 32 dollár 50.
A férfi belenyúl a zsebébe, és ismét átadja a pontos összeget . A
pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi:
- Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a pontos összeg van?
- Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg
lámpát. Megdörzsöltem, kijött belőle egy jó tündér és felajánlotta,
hogy teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, ha valaha
is kell fizetnem
valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg.
- Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga
gazdag marad egész életén át.
- Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az
összeg mindig ott van, ha kell.
- Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc?
- A második kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Még 10 kerek nap :D Annyit már tényleg fél lábon is. :wink:

Csak kicsit tartok tőle egyben, mert a doki 6-ot ajánlgatott, a 3 a minimum ugye. Nem tudom merjem-e... :?: :?
recon

Hat nem tom :roll: tudod ezen anno mar csamcsogtunk :roll: En kivarnam mert minden eset mas...elso terhesseged volt es fiatal is vgy :idea: barinomnek ugyanez volt....mondjuk o 20hetesen megszulte a babajat :( elso terhessege volt es 25eves volt asszem :roll: vartak 6honapot es az elso probalkozasra sikerult nekik :arrow: Sean ma mar 5honapos :wink: tudom mindig ezzel jovok de hat ez van elottem peldanak :roll: Pedig nekik a baba volt beteg meg nem is az,hogy valamiert elment vgy valami :?

De szerintem beszelj egyet a dokiddal...kerdezd meg miert fontos az a 6honap hatha a kello magyarazattal jobban megerted :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is csak azért filózok rajtam, mert mondtak ezt is azt is. Szóval fogalmam sincs melyikre hagyatkozzak. Egyik a saját dokim a másik meg egy ugyancsak szakmailag elismert doki véleménye. Még a szeptembert amúgyis kivárjuk, mert költözködünk, tehát a vége 4,5 hónap várakozás lenne. Se nem 3 se nem 6.
recon

Sziasztok!
Mégegyszer köszönöm a kedves névnapi köszöntéseket!
Nagyon jólesett!
Mostmár mindenkiről tudok mindent, sikerült visszaolvasni!
Le a kalappal előttettek, ahogy küzdötök, reménykedtek és sok csalódás után is mentek előre!

AKELLA:GRATULÁLOK A KICSI LÁNYHOZ A POCAKODBAN,szépen növöget,kívánok hozzá jó egészséget, boldogságot.

Recon:Kevésbé hasonló cipőben voltam már,2005-ben volt 2 sp.vetélésem, ami után méhszájseb miatti műtétem lett, a saját nődokim 3, a meddőségis 6 hónap pihit javasolt,mi 3 hónap után tesztek nélkül próbálkoztunk, szedtem a vitaminokat, de nem erőltettük, igaz nem is jött össze. A lelkem nagyon fájt és úgy éreztem, hogy az angyalkáim hiányát csak egy újabb baba tudná enyhíteni.Szerintem válaszd a középutat, hallgass a szívedre, a párodra és adj egy esélyt a kicsinek is, aki benneteket választana, na meg a JÓISTENNEK IS :wink: .REMÉLEM NEM BÁNTOTTALAK MEG A VÉLEMÉNYMMEL.

Kép
rozsa1979

Rózsa

Nem bántottál meg, ugyan már. :wink: Hát szerintem úgy lesz a legjobb, ha az esélyt megadjuk a babának (természetesen költözés után) aztán ha akar jönni akkor jön, ha nem akkor nem. Már én is rájöttem, hogy kár elsietni, mert akkor nagyobbat koppanhat az ember, koppantam is akkorát. Szóval jó ez így, fiatal vagyok még nagyon, rengeteg időm van még, csak kissé türelmetlen természet vagyok :lol:
recon

Rozsa
Le a kalappal.... :shock: Nyitott konyv az eletunk most akkor :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

IGEN, MINDENT ELÓGASTAM, HÁÁÁÁT NEM VÓÓÓT SEMMI.
MA VOLTUNK ORVOSNÁL....
ELMESÉLHETEM?
Mi Lilike előtt 2 évig próbálkoztunk spontán.

Eredménye nem lett.Kivizsgálásokon apa minden ok. Anya:kicsi , fejleteln, előrehajló méh, petevezeték mindkétoldalon pókhálószerűen elzáródva.A HSG után 2 sp terhesség, melyből sp vetélés lett.Utána bélcsavarodással és vakbéllel megműtöttek.Vártunk fél évet, petevezetékek a műtét miatt elzáródtak, Újabb hsg.
2006-ban méhszájseb miatt műtét fél év várakozás, utána Lilike sp.összejött.

Most:5 hónapja sp. próbálkozunk, rákszűrés, hormonok rendben vannak. Tesztelünk, eszünk , iszunk mindent...
Ma voltunk a meddőségi klinikán megbeszélésen.
Meddőségin kövi hónapban apát megvizsgálják, nekem uh-os peteéréskövetés.
Októberben HSG. Utána spontán meglátjuk....
Szóval a tettek mezejére léptünk újra :wink:

Kép
rozsa1979

Rozsa
Te nagy HSG fanatikus vgy :shock: Mehszajsebem nekem is van :oops: hat teneked sem ugy ripsz-ropsz jott ossze Lili :? Nem ertem en ezt miert mindig annak kell kuzdenie evekig aki babat szeretne? :twisted: De orulok,hogy nem vgy elkeseredve es orvozhoz is fordultal nem 1szer...marthat valaki csak otthon ul es varja a csodat...de dokihoz nem menne :? Hat egy buksisimi neked is kijar Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Esthajnalcsillag,

utaltam, várom a pozitiv teszteket. :lol:
Vendég

Bridget:Én máá úgy járok HSG-re , mint a jó kútra...
Lilike előtt 2 vóót, meg most is sorbba állok érte...kiccit fáj, de hááát ha ez kő a gólyának, akkó legyen...a fene a válogatós fajtáját(bizti nem neki fájj) :wink:

Kép
rozsa1979

Helyesbit anya, mert hülye, 2 vót uh vezérlés alatt.
1 mög rtg alatt no.
HÜLYÜLÖK.

Kép
rozsa1979

Két nő utazik vonatfülkében.
Velük szemben ül egy őszes szakállas férfi.
A szőke súgva kérdezi a barnát: Te, ez nem István a király?
A barna súgva válaszol: Hülye vagy, az ezer éve meghalt!
Kis idő múlva belép egy férfi a fülkébe. - Hello István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak.
Erre a szőke - Na, ki a hülye?

Egy nő papagájt akar venni. Elmegy egy állatkereskedésbe, ott azonban csak egyetlen papagáj van. Az eladó figyelmezteti, hogy a papagáj egy bordélyház tulajdonosnőjéé volt, ezért a szókincse nem éppen szalonképes.A nőt ez nem zavarja, azt mondja, majd átneveli a madarat.Hazaérkezve leveszi a takarót a kalitkáról. A papagáj megszólal:
- Új ház, új madám.
A nő nagyot kacag, és kíváncsian várja, hogy a lányai hazajöjjenek az iskolából.Megjönnek a lányok, őket meglátva így szól a papagáj:
- Új ház, új madám, új kurvák.
A lányok gurulnak a nevetéstől, és várják, hogy apjuk is hazajöjjön és meglássa a madarat.
Vacsorára megérkezik a családfő. A papagáj így szól hozzá:
- Új ház, új madám, új kurvák, de régi vendégek... Üdv Józsikám!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?