Új privát üzeneted érkezett!

Tünci: válaszoltam..

Lányok!
Csak azt szeretném leírni, hogy mikor elkezdtem olvasni ezt a topic-ot, csodáltalak benneteket, ahogy segítettétek egymást, ahogy olyan bölcsek voltatok, olyan jó volt, hogy mindenkinek volt egy kedves, vígasztaló szava a nehéz pillanatokban, és hogy össze tudtatok fogni, találkozót szervezni, és hogy együtt tudtatok örülni a másik boldogságának is, együtt tudtatok nevetni, mosolyogni a szürke, fájó hétköznapokon is.
Most kicsit elképedve látom, hogy mi történt itt, hogy ócsároljátok egymást, és sajnálom, hogy már nem csodálhatlak benneteket úgy mint régen....

KépKép
ancsi_pancsi

Tünci kérlek ezért ne sirj!!!!!!!
Hallod?????
Nem kell most az neked!!!!!!!!!!!!!
szintus

Drága Tünci kérlek ne sírj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Tünci, ez Viola - és még sok más angyalka - emlékét nem bántja, nem tettél semmit, ami Rád, vagy Violára nézve szégyenletes lenne! Ez azokat az angyalbabákat bántja, akiknek a saját anyukájuk nem tartotta ennyire tiszteletben az emlékét, hogy ne rondítson ilyen stílusban oda arra a helyre, ami értük, az ő emlékük ápolása céljából jött létre... ez csakis rájuk nézve lesújtó. A te angyalkád büszke lehet Rád, ez biztos! Szóval ne sírj!
nóna

Szegény Tünci, hát neked erre most aztán egyáltalán nincs szükséged, és szerintem a többieknek sem. Próbálj meg kicsit kikapcsolni innen.... pár napig bele se nézz a topic-ba.
Ne sírj, tudod csak a vidám dolgok, és a pozitívumok.

nóna: tök igazad van, mindkét hsz-ban!

KépKép
ancsi_pancsi

Aarnika bölcsen írtál!

Anyci fogalmam sincs, hogy te ki vagy én tényleg nem emlékszem, hogy valaha is szóltam volna hozzád, ilyen alpári stílusban végkép nem, de ez nem engem, hanem téged minősít. Egyébként mivel csak pár napja jöttem rá, hogy két zárt topic van egyiket Hasli nyította, másikat Bea, szinte azonos címmel, ezért elkövettem azt a hibát, hogy Haslihoz jelentkeztem be (ahova nem volt meghívóm mint utólag kiderült, azért nem fogadtak be :)) erőszakosan. Pár napja jöttem rá, hogy a baj ott lehet,hogy a másikba kaptam meghívót és ezért oda is bejelentkeztem -igaz némi késsésel (ezt tudthatod, ha azt tudod, hogy privátban nem köszöntem meg Beának), de oda már addigra gondolom a "tanács" úgy döntött, hogy nem enged be :D . Kb.. ezek alapján kivántál egy lóf@szt a seggembe, gondolom ennyire alaptalanul is ocsmánykodsz mindenkivel...

Ami lényeges, hogy én azt hittem, hogy mindenki bent lesz a zárt topicban, közös döntés alapján együtt úgy mint a régi időkben, ezért örültem a meghívónak. De ilyen áron, nem kérek belőle, én semmilyen mocskolodásban részt venni nem szándékozom, sem energiám, sem agyam nincs rá, azonkivül nem a területem.

Tünci most legyen elég!!! Ha te ezen sírsz, akkor én kiszállok és nem írok neked sem ide, sem privátba soha többet. Azért te is tudod, hogy az emberek irigyek, rosszak és gonoszak tudnak lenni, ezzel együtt kell élnünk, annyit tehetünk, hogy kikerüljük őket és megrázzuk magunkat. Emberek jönnek, mennek, de te ettől nem omolhatsz össze, egyébként határtalan örömben van részed és azt SEMMI és SENKI sem ronthatja el..
Egyébként első reakcióm az volt, hogy egy jót nevettem az emberi primitív megnyilvánuláson, határtalan az emberi hülyeség az biztos.. szomorú, de nevetséges..

Kép
leda2002

2x küldte el!

Kép
leda2002

Csak ülök, iszom a kávém és szörnyüködökök!

Ilyen stilus itt még nem volt, bár voltak komoly viták, nagyon komolyak. De azt gondolom, hogy bizony van egy szint, ami alá nem szabad lemenni, mert elveszitjük az emberi méltóságunkat.
Én ilyen stilust nem akarok itt olvasni, kérlek titeket, ne irjatok ide, nem hiányoztok.

Melcsike
Először bántott a hangnemed, utána rájöttem, micsoda mérhetetlen bánat uralja még a lelked, ami lassan mérhetetlen haraggá válik.
Aarnika nem volt bántó, sokszor kaptam én is tőle hasonló megfontolandó szavakat, volt hogy nem értettem egyet, de más hangban, más stilusban én is megirtam neki.
Kivánom, hogy találd meg a békédet, mihamarabb és remélem, hogy a zártban a lányoktól nem csak egyetértést kapsz, hanem néha ellentétet is, hogy lásd jó e az út még, ami előtted van.

Valami borzaszto nagyot csalódtam. Hogy kiutáltuk volna azt, aki nem babás? És ha ti azok lesztek egyszer? Azt az új topic eltűri majd? Tudjátok mit jelent 3. terhességet viselni, várni, az előzmények ismeretében, mit jelent rettegni a 16. heti AFP előtt, vajon mi az eredménye? Hogy mennyire felhőtlen időszak ez?

Sajnálom, hogy ennyi harag van bennetek és ilyen nagyon mélyen jön a gyűlölet és ezt a hangot is, aminek semmilyen körülmények között nincs itt helye.

Betti
Kép
betti0412

Én továbbra is itt maradok.
Hogy miért?
Mert itt akislányom emléke. Maradok, ha várandós vagyok is, maradok, ha bármi lesz is, én itt barátokat találtam, értékes embereket, akikkel legbensőbb gondjaimat osztottam meg, néhányat már sajnálok, hogy mindenkivel, de az élet változás és nem feltétlen rossz változás.
Maradok, mert van miért, mert továbbra is értékes emberek vannak itt.
Maradok, bár voltam már érzéketlen, gyűlölködő, meg nem értő, volt krititka amit elfogadtam, volt, amivel szembementem, volt, amire haragudtam, de az írásaim stilusáért még soha nem kellett szégyenkeznem.
Maradok, mert itt az utóbbi egy évem, kiteritve, talán mások, néhány olvasó okulására is és maradok mert szeretném megmutatni, hogy nem ez a két oldal a topic és mindenképp megérdemli azt, hogy az élete folytatódjon tovább. És maradok, mert kiváncsi vagyok, milyen az élet, életek a kisbabánk halála utána!

Betti
Kép
betti0412

Hát Betti szépen leírtad, hogy miért maradsz és miért akarod, hogy ez a topic éljen. Úgy legyen! Legyen erő a szégyenletes, alpári, buta, gusztustalan megjegyzések ellenére is mindenkinek felemelt fővel és nem leereszkedve ugyanarra a szintre, tovább menni.

Egyébként hogy döntöttél ezt már napok óta akarom kérdezni a vizsgálatokat illetően? Lehet írtad, de nem emlékszem mindenre :shock:

Kép
leda2002

Nem tudom még Leda.
Billegek, jövő héten kellene levenni az első vért, de még nem tudom.
Félek az eredménytől illetve jobbára inkább a várakozástól, ami addig van.
Bizni akarok az UH-ban, hogy az elég.
Még döntés előtt vagyok.

Betti
Kép
betti0412

Értem.. mindenképpen írd meg, hogy hova méssz és mi lett az eredmény.. ez lesz végig, mindig lesz egy viszgálat mire várakozni kell, de amint túl vagy rajta egy kővel kevesebb a súly. és szép lassan így telik el a 36 hét. Lesznek ám örömteli és nyugalmas napok is meglátod!

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Beatrixeknek:

Kép

KépKépKép
tünci28

Bettinek boldog névnapot kivánok!!! Kép

Szinti
szintus

Kép

Ezt pedig mindenkinek szeretettel
szintus

Most néztem a kapu-n(www.kapu.hu),hogy nálatok 21 fok van(brrrrr)
Itt Szerbiába már most 25 fokos a levegő...
Ugyhogy Betti siessetek,ha nem akartok megfázni :wink:

Egyébként van mit aggódni az utak miatt,mert itt Vajdaságba eléggé carok az utak,sőt kimondottan :(

Végül is mivel jöttök Betti?
szintus

Ennyire szánalmas és primitív embert aligha találni itt a babaneten...ilyen stílust egy analfabéta román segédmunkás engedhet meg magának, de talán az sem teszi.Szegény, én sajnálom, hogy ennyire silány és hogy ennyire nevetségessé tette magát.Hát, ez van.Óóó, mennyire jó, hogy nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre az első döbbetenet után jól szórakoztam...ez olyan máunika sóba való...

De egy valamit nem értek.Ha ekkora büdös parasztok vagyunk mi itt a nyíltba, és van, aki zártba ment, mert úgy tartotta jónak, akkor ide miért is kell jönni olvasgatni és írogatni?

Kép
jázmin20

...

Kép
anyci

Este hosszasan keresgettem egy idézetet, ami - még régen olvasva - nagyon megérintett. Úgy terveztem, beírom ide.
Végiglapoztam most jópár könyvet - újabb szép gondolatokra rácsodálkozva - de nem találtam meg azt, amit kerestem. (igazából azt sem tudom, pontosan melyik könyvben is keressem, itt tornyosul már mellettem vagy egy tucat...)
De valami olyasmi volt a lényege, hogy jó, ha olykor vihar van, mert utána kitisztul a levegő.

Vehetjük most is úgy, hogy a tegnapi viharban sok minden felkavarodott, felszínre került, egy részét elfújta a szél, más része meg leülepedett, egy új rendet, új harmóniát hozva magával.
aarnika

:shock: :shock: :shock: ........öööö ......... mi ez itt? most sírjak vagy nevessek?
(a kérdés költői, ofkorsz)

Jázi: 25

Bettinek sretan imendan!!!! :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára franka 2009.08.29 12:10-kor.
franka

már 11-re átértünk, motorral, kényelmes volt, nem volt gond, csak meleg. Itt nagyon nyomja....

Tegnapi dologról én már elmondtam amit akartam, több szót nem érdemel részemről, aarnika, megint csak jó gondolatokat fogalmaztál meg.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, Betti
megkérdezhetem, mikorra vagytok "kiírva"?
franka

En még soha nem töröltem hsz.t a stilusom miatt.....
Jaj Istenem, hát ennyi tartás sincs? Egyenes gerinccel.
Szomorú vagyok, olyan nehéz csalódni, fáj, tényleg, ez meg még rá is tett, hogy igy is lehet.

Betti
Kép
betti0412

Jaj köszönöm mindenkinek a köszöntést, vagy már irtam?

Franka, március 15.re. Hosszú még az út odáig.

Betti
Kép
betti0412

Betti üdv.Vajdaságba ,most közel vagyunk ám egymáshoz!

Franka te horvátul nyomod????
szintus

[quote="betti0412"]J írta:betti0412aj köszönöm mindenkinek a köszöntést, vagy már irtam?

Franka, március 15.re. Hosszú még az út odáig.

Hosszú,de szoritunk neked,melletted vagyunk,hogy
biztonságos legyen,örömteli...legkevesebb aggódással....
szintus

ja, egen, nem figyeltem! Jav.: SRECAN :-)
franka

35 fokot mutatott a motor kijelzője. Hol a .....ben van az a lehülés, amit emlegettek olyan nagyon? Elért már valakit? Szintus, téged nem kérdezlek.....

Betti
Kép
betti0412

Itt 36,5 a kocsi mutatója szerint.Délelőtt kimentem napozni a kertbe, de már most nem tudok, mert elviselhetetlen.Férjem elment rocksztárkodni, én meg mosok, függönyt szedek, ágyneműt húzok, sütit sütök, estefele meg locsolhatok a mai nap után.

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Betti:Nagyon boldog névnapot kívánok neked :D
Kitartás nálunk már 20 fok van(veszprém)
Vendég

Nálam 16-17, és vacogok. (Bp) És esik is.
Betti, Jázmin postázzatok légyszi, egy kis meleget!
aarnika

Mázlisták!
Itt ki sem lehet menni, éget a nap, egyszerüen elviselhetetlen!

Kérek Zala és Őrséglátogatásra tippeket. Szálás van, látnivaló érdekel, ha tudtok olyat.

Betti
Kép
betti0412

Aarnika:ha küldessz egy órányi esőt és lehűlést, kapsz meleget és pár kiló paradicsomot is.Vagy lecsót, már kész van. :wink:

Kép
jázmin20

Jázmin igaz én csak meleget birok küldeni,deee....
Te küldesz nekem egy kis lecsót?
Cejetem!!!!!

Ma elment anyukám a ti országotokba,
gondolom mostmár megérkezett az intercity a keletibe :D
Maglódra ment a mamáért!Szóval ő már hűvösbe érkezett!
De jó neki..... 8)

No de,majd visszasirjuk mi még ezt a meleget(legalább is én.... :lol: )
szintus

Jázmin!
Fújdogálom felétek a felhőket (de a szélvihar is besegít).

Lecsó jöhet, köszönöm.

Betti!
Őriszentpéter, Szalafő, Velemér, Pankasz, Magyarszombatfa (én bekunyeráltam magam egy pár fazekashoz, még korongoztam is egy kicsit), valamelyest odébb Kőszeg...
Ja, és majd' elfelejtettem: Ják.
A Vadása tó (Hegyhátszentjakab mellett), meg Szentgotthárd felé van egy másik tó, nem tudom mi a neve, nekem az még jobban tetszett, érintetlenebb, és rajtunk kívül alig volt ott pár ember (de jó 10 éve jártam arra, a mai állapotokról nem tudok nyilatkozni).

És ha elég sok időtök van: mi annak idején átmentünk Ausztriába egy délutánra, csak pár kilométerre a határtól, van egy néhány, szép régi vár, amit érdemes megnézni, gyönyörű természeti környezetben, ha az ember elindul észak felé. (Azt hiszem, talán Kőszegnél mentünk át)
aarnika

Jelentem itt a szél és a felhők is!
Jaj de jó. Komolyan szenvedés volt ez a nap eddig.

Betti
Kép
betti0412

Na, akkor elég hatékony voltam. 8)
aarnika

Aarnika
Köszi a tipekket, közbe én is böngésztem a neten és néhány név, amit irtál ismerönek tünt is már.

Leda, megirom majd, hogy döntöttünk, férjem erőszakosan vizsgálat párti, én inkább úgy érzem nincs bátorságom hozzá, arra akarok gondolni, hogy egészséges, nem arra, hogy vajon mi baja lehet.
Nem tudom érthetően fogalmaztam -e az aggodalmat.
Az amnioról sokan sok véleményt irtatok, de inkább nem csináltatnám meg ha nem szükséges, még ha itt a dokival nem is fogok egyezni.

Betti
Kép
betti0412

Eső sehol... :shock:

Kép
jázmin20

Mi az amniotól mindketten féltünk ezért is csak az első babáva csináltattuk meg, hogy kiderüljön mi volt a baj, aztán sem Barakkal sem most nem csináltuk meg. Viszont minden egyebet ami nem veszélyes a babára elvégeztünk, de annak ellenére nem mondanám, hogy nem aggodtam végig ez előzőt és hát most is sok minden megfordul a fejemben.. Nehéz dolgok ezek!

Kép
leda2002

Jó reggelt!
Milyen istenien lehült az idő! Olyan jót aludtam, meg kiülök, most kávézni a teraszra kicsit élvezem ezt a jó időt.

Tünci
Eddig te hivtál másokat, most én hivlak téged, ugye nem tünsz el teljesen ?

Leda
Valamit majd döntünk mi is, de valószinü hétfön felhivom a dokim, mert itt szegeden is csinálják, azért lehet nem megyek pestig, hogy megszúrassam magam, költségben sem mindegy azért, megörültem mikor mondta, hogy itt is lehet, nála.
Az az új, a régi ugye nem javasolja, de ha megcsinálom, akkor nem gond neki. :shock:

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Iszogatom én is a tejeskávémat,lassan felteszem főlni a levest!
Szeretem ha sokáig fől!Közben hallgatom a temerini rádiot,általában itt tudom meg,hogy kiknek lesz az esküvőjük 8) :wink:

Mindenkinek kellemes vasárnapot kivánok!
szintus

Jázmin remélem azért már megérkezett hozzátok is a lehülés, vagy te még a strandra készülsz ma is? :D

Szinti, egyszer majd leugranék ebédre..... :D

Betti
Kép
betti0412

Igaz egy nap késéssel,Zahának boldog szülinapot kivánok Kép
szintus

[quote="betti0412"]J írta:betti0412ázmin remélem azért már megérkezett hozzátok is a lehülés, vagy te még a strandra készülsz ma is? :D

Szinti, egyszer majd leugranék ebédre..... :D

Ok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
szintus

Ha Zahának szülinapja volt, akkor Isten éltesse sokáig, békében és boldogságban.
Hányadik évét töltötte be Zaha? Már ha ez olyan kor, amit még a nők meg szoktak mondani.... :D

Mikor töltöttem a harmincat, egy kedves barátom azt mondta, hogy a legszebb tiz év egy nő életében a 29-töl harmincig terjedő időszak. :D

Betti
Kép
betti0412

Zaha augusztus 29-én született?

Akkor én is boldog születésnapot kívánok!

Kép
aarnika

Sziasztok!

Leskelődtem kicsit iwiw-en és valóban tegnap volt Zaha születésnapja!
Isten éltesse sokáig!!!
És még olyan korban van, amit be lehet vallani! :wink:

Zaha, nagyon sokat gondoltunk RÁd,RÁtok az elmúlt napokban!

Betti,Ó, most nézem kicsit elmentek pihenni, biztosan találtok sok-szép látnivalót, a fürdéssel, motorozással tényleg csak óvatosa.Nekem Violával a doki azt mondta inkább wellnes, mnit Balaton,de ne melegvíz.És a mssszás sem okvetlenül jó, kérdezz rá előtte, hogy kismamáknak ajánlják -e.

Franka szemtelenül fiatal, pedig tudtam is, de akkor is! :wink: :)
kiírás,még nincs pontos idő, majd legközelebb, méret alapján, de előzetes számítás szerint, ápr.15.(kb -2 hét az elektív császár miatt..)

Nóna, köszönöm,amit írtál!!!!!!!!!!

Aarnika, nekem is egy másik idézet jutott eszembe, bár nem is idézet, mert Emily Dickinson vers és azért elég szabad fordítás, utánanéztem, tudom ,ohgy nem pont így fordítják az irodalmárok, de nekem így maradt meg az emlékezetemben:

"Tollas teremtmény a REMÉNY,
Mely lelkünk ágára ül,
Fújja szövegtelen dalát,
Soha onnan tova nem száll...."

Mára szép idő van itt is,süt a nap, közepesen fúj a szél és pont jó a hőmérséklet.
Tegnap győzőtt a csapatunk,ez is jó.
Megnéztem egy döbbentes filmet, Mennyei teremtmények a címe..nem könnyű film, nem hatásvadász, nem emészthető..
Most kimegyünk füvet nyírni(azt úgy szoktuk ,hogy én énzem, párom meg csinálja... 8) )

Amúgy minden oké.
Remélem nálatok is.

KépKépKép
tünci28

Zaha:késve bár, de csupa szépet és jót kívánok ezután neked, boldog(abb) szülinapot kívánok és puszillak!
(én nem tudtam, hogy tegnap van és iwiw-en sem tudom hol vagy) :roll:

Betti:itt éjjel volt egy kis eső, de reggel óta tűz a nap, simán mehetnék a kertbe napozni.

Jelentem elraktam a paradicsom 90 %-át, délelőtt óta főztem, kevertem, paszíroztam, főztem, kevertem, paszíroztam...12 liter lett kb.
Megyek meggyűröm ezt azt imádnivaló szőrös maciarcot.

Jaaa, Franka:egy feladvány, mi az:csimmaz?
(és nagyon ifjú vagy, én pedig nagyon irígy emaitt)

Kép
jázmin20

Jázmin,de régen csináltam én már ilyet, még a nagymamámmal,húú mennyit szoktunk csinálni, úgy nézett ki a konyha ,mint egy durvább horrofilm, de mi láttuk el az egész családot lével!De milyen finom is az illata!!!

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?