Új privát üzeneted érkezett!

Sucer üdv köztünk és drukk a babához!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007zilvi nem lehet hogy akkor pszihés oka van ho nem jön a baba???????!!!

azért 9éve elég nehéz lenne, hogy csak pszichésen nem jön...

majd meglátjuk, még a jövő évben reménykedem
Vendég

[quote="sucer"]B írta:suceretti,

mikor van pontosan a szülinapod?

magas volt a prolactinod?
más értékek?
fsh-lh?
cukor? inzulin?
tsh?

mert magas prolactin, és esetleg teszto is, még ha határon is van, nem csak bromo, esetleg más bogyót is maga után von

én pco-s és inzulin resziztens vagyok, holott cisztám sincs már és épphogy emelkedett volt az inzulin terhelésem

én a bromot nem birtam, norprolacot szedek, pedig a prol értékem is jó volt, 500alatti, most 100alá vittük le
Tűű dr az endokrin orvosom, mert ezek már nem nőgyógy betegségek

no nem belebeszélni akarok itt semmit sem, csak sokan küzdenek ezzel és évekig nem derül ki, hogy ez összetett dolog, és az anyagcsere érte a felelős
Vendég

sucer

szept 5:)nemsokára :wink:
miért,?

remélem bejön a számitásod:)

szilvike

én is sokszór elcsodálkozom hogy sokan mennyit küzdenek a babáért,te is már 9 éve,és nem tudják megondani miért...ez annyira durva.ilyen esetben nem tud az ember jó tanácsot mondani,csak drukkolni erősen azért h végre sikerüljön:)

KépKép
bettike83

Betti!

köszike a drukkot!Tudod én már 38leszek, ez is neheziti a dolgokat.

pár képet még feltettem, nincs lejelszavazva, van a lakásomról uj konyháról, és állataimról:)
na meg páromról:)

http://szilvike1972.fotoalbum.hu/index/ ... mid/124417
Vendég

Szilvi tuti hogy 38 leszel????????? :roll: :wink:
olyan fiatalnak nézel ki!!!!!!!!!!!!és csini vagy nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olyan fáradt vagyok! 16.30-kor zárunk, persze, hogy beesnek 16.25-kor ketten...Á, mindegy.

Bendi itthon van és ez a lényeg.

Ronci, felfogom ám, hogy ez tényleg fontos meccs volt, csak én nem tudnék így rajongani. Szóval, ha én lekésem egy meccs elejét, akkor lekésem, és kész. Nem ülök előtte fél órával a tévé elé, hogy biztosan el ne mulasszam. De grat a Lokinak, jók voltak!
Igen, kicsit ironikus voltam. De azért örültem én is, tényleg nagy lehetőség a fiúknak.
Nem tesztelek, max akkor, ha nem jön meg. Jövő héten kell neki. De meg is fog, mert megvannak a jól bevált jelei.

Bettike, üdv itt.

Brigi, csini poci!

Sucer, szia!

Szilvike, jók a képek!

Na, megyek, Bendi teát akar és játszani a gépen.

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Sucer
Üdv köztünk, Ildi jól mondta beledrukkoljuk a babát mindenki pocijába. :lol:
Remélem jó sok baba lesz 2010- ben.

Szilvike
Jók a képek nagyon, tényleg fiatalabbnak nézel ki. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Hú,egy pár napig nem vagyok,aztán látom vannak újabb kismamijelöltjeink! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettike,Sucer!
Én is üdvözöllek itt Titeket! :lol: :lol: :lol: :lol:
és kívánok Nektek mihamarabbi zebrás tesztet! :D :D :D :wink:

Kinga!
Bár 2 nappal elkéstem,de annál nagyobb szeretettel kívánok Nektek Sok Boldogságot a 8 évetekhez!
A 8-as a szerencse és kedvenc számom! :oops: :lol: :wink:
Barinőm,Ő MKB-s is mindíg panaszkodik,hogy zárás előtt pár perccel képesek emberek betódulni a bankba! :? :evil: :evil: :evil:

Szilvike!
Nagon csinos vagy!Néztem a képeket!Egyáltalán nem nézel ki 38-nak! :lol: :lol: :lol: :lol: De komolyan!Max 31-32,ha nem tudnám a korodat! :wink:
Hú,és naon szép lett a konyhabútorotok! :lol: :D :D :wink:

Képzeljétek,az októberi topicunkba ma megszülettek az első babák!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ikrek,egy kislány és egy kisfiú!
Bár az anyukájuk pont ma töltötte be a 33.-ik hetet,így koraszülöttek,de egészségesek mind a hárman! :D Persze csaszival lettek! :roll:
Olyan furi,hogy lassan már anyuka leszek! :roll: Igaz a kiságyon kívül már mindent megvettünk Martinnak,illetve az is meg van rendelve,de kb 2 hét mire kihozzák.Jövőhéten össze pakolom a kórházi cuccomat is!Lehet,hogy nekem még korai,de ki tudja! :roll:

Ronci!
Nagyon édes a manód az uh képen! :D Már Te is 15 hetes vagy!Az igen! :) :wink:

Hékás!
Nagyon szép poci! :lol: Te meg már 21 hetes vagy!Hogy szalad az idő!Ti nem érzitek úgy?
Nekem nagyon gyorsan elment ez a 6 hónap,mióta nem dolgozok! :roll: :shock: :roll: :shock:

Susy!
Nagyon édes Kristóf a képeken! :wink: :wink: :wink: 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszko

neked is gratulálok a pocaklakódhoz,és mi lesz?

szilvike

hát azért remélem még megadja a sors az esélyt neked is...és persze mindannyiunknak:)

KépKép
bettike83

Szisz nyugodtan pakold össze korházi cuccot.......te is nyugodtabb leszel!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok :!:

Szeretnék elbucsúzni. Ma voltam a BMC-ben , Szűcs dokinál.
Nem válallnak. Nekem meg nincs most pénzem, magánklinikára. Hiába mondtam, hogy kiméletes császárral szültem, és több orvossal, proffal konzultáltam és azt mondták, hogy bőven belefér még egy császár, hisz laparkor megnézték a méhet. és alkalmasnak találták :roll:

Hát ennyi

más esélyem sajna nincs babára
:cry: --------------------------------------------------------------------------------

Kép
surmi
kockasfulunyul

jaj Surmi ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
ez tuti? :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Nitacska,
köszönöm a kedves fogadtatást, jól látom, hogy 1 hónap és ti is babáztok? :)

Szilvike,
endokrinológushoz járok 2 éve, csak a prolaktinommal van gond és annak is megvan az oka, ugyanis van egy microadenoma az agyalapi mirigyemen. A bromot azért szedem, hogy az adenomát eltüntesse, vagy megállítsa a növésben. ha ez sikerül, akkor a prolaktinom is visszaáll. Jó ideje nagyon jók az eredményeim, most kezdek "lejönni" a gyógyszerről. Amúgy az elején én se bírtam a bromót, de aztán beállt minden szépen. Nemrég voltam MRI-n is, így bizakodó vagyok. Nőgyógyászatilag minden ok, így remélem most már semmi se áll a babázás útjába.

Betti,
a szülinapodat azért kérdeztem, mert láttam a szalagodon, hogy nemsokára ünnepelsz :). nekem szeptember 4-én van a szülinapom :) .

Kinga,
köszönöm, fogok jönni, írogatni. A teszthez meg drukkolok, hogy ez esetben tévedj :wink:

Susytunder,
én is nagyon remélem, hogy a terve, vágya, álma minden topic tagnak sikerül!

Sziszkó,
készítsd össze a holmid nyugodtan, ha ez megnyugtat. Jómagam is már jó korán összekészítettem a cuccomat, pedig a kislányunk napra pontos baba volt :wink:

Van vmi ötletetek, hogy tudnám a peteérést nagyjából belőni? Tudom, hogy vannak erre való tesztek, de neten is olvastam többféle tesztelési módszert. A hőmérőzést ismerem, de nekem nem volt vmi sikeres :( .

Előre is köszi!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

nekem akkor van a házassági évforduló,5.,másnap pedig szülinap:)

neked hanyadik? :D

KépKép
bettike83

Betti,

nekem a 33. szülinapom lesz. Szép szám :) . Nekünk szeptember 14-én lesz a házassági évfordulónk, a 7.

Akkor a jövőhét végén mindkét nap ünnepnap lesz nálatok :) . Nálunk az augusztus 20.-a is duplán ünnep, ugyanis aznap született a kislányunk. Szóval sűrű hetek vannak mögöttünk és előttünk is, mert ma is van családi szülinap, meg utánam is van kettő :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

14.-én meg a hugom szülinapja lessz:)

nálunk is lessz bőved űnnep,de nálatok is úgy látom:)

lányodnak meg utolag Kép

KépKép
bettike83

Betti,

köszi a köszöntést! :)
Jó ünneplést nektek az elkövetkező hetekre!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer igen 1 hónap és érkezik az újabb kukis a családba!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska,

nagyon szuper! Vigyázz magatokra!

Most elköszönök, nagyon jó 7végét mindenkinek! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bettike!
Kisfiú lesz,Martinnak fogják hívni! :lol: :lol: :wink:
De nekünk még 2 hónap! :roll: De nagyon várja már az egész család! :wink:

Sucer!
Nagyon szép kislányod van!Gratulálok hozzá! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Köszi lányok, pedig 37.et töltöttem be juniusban:)

Surmi, ne add még fel!

sucer: igen, akkor az más, reméljük minden érték marad Neked is tökéletes
én hétfőn tudom meg

sok a babaeső bnőknél és ismerősöknél
mindenkinek ezt kivánom 2010-11-re:)
Vendég

Sziasztok!

Üdvözlöm az új tagokat!
Sucer!
Hogy hívják a kislányotokat?

Mi is ünnepeltünk a héten. 9. házassági évfordulónk volt szerdán :wink: Nem mentünk sehová, itthon grillezett apa husit, Mi Bogival tortillát sütöttünk hozzá meg Bogi kavart pidungot :lol: Ez volt az ünnepi kajcsi :D

Tegnap meg dokinál voltunk. Bogi berekedt (emiatt nem mentünk volna) és fehér foltok jelentek meg a torkán. Víruskiütés, Rutascorbint meg Calcium sandozt kell szednie. Még jó, hogy nem viseli meg. Semmi baja így ránézésre, csak rekedt a hangja.

Surmi!
Akkor azért nem vállalnak, mert veszélyesnek tartják az esetleges újabb császármettszést?
Azért ne menj messzire :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Lányok, köszi a pocakdicséreteket :lol: Hamarosan én is dicsérlek majd Titeket :wink: :lol: :lol:

Sucer, szia, üdv köztünk! Tetszik a nicked, a Prison Break (A szökés) jut róla eszembe :lol: Sucre volt az egyik kedvencem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti, Sucer (ma ha netán van valaki, aki nincs benne a táblázatban még...), küldjetek nekem privit a következő adatokkal: életkor, lakhely, milyen nemű babát szeretnél, hol szeretnél szülni, illetva ha van tesó, akkor az ő nevét, és akkor bekerültök a táblázatunkba, jó?

Betti, nagyon szép és érdekes szakmád van!

Szilvi, nagyon csini vagy!

Sziszkó, szegény babák! Elég korán jöttek :cry: De a lényeg, hogy nincs semmi gond velük! Érdekes, hogy mostanában milyen sok iker van, nem? Az idő meg tényleg repül... épp tegnap este jöttem rá, hogy lehet, hogy lelkileg még nem vagyok felkészülve, hogy kétgyerekes anya legyek... :oops:

Jaj, Surmi, nagyon sajnálom :cry: Tényleg nincs más megoldás? :cry:

Ma mi is dokinál voltunk, be van gyulladva Marci szeme :cry: A ciki, hogy nem én vettem észre, hanem tegnap beszólt egy nő a Tescoban. Én majdnem elküldtem melegebb éghajlatra. Erre ma délután elkezdte dörzsölni a szemét, elvittem, és kiderült, hgoy tényleg gyulladt :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

jobbulást Marcinak!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziszkó

elhiszem hogy várod már a picit:)

szilvike

neked is babaesőt idénre:)

hékás

köszönöm,szeretem csinálni:)

küldöm a privit...

KépKép
bettike83

itt vannak azktoberi topicból a tegnap született ikrek:Lucas és Sophia!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani: nem megyek messzire. délelőtt visszahívtak a BMC-ből és mondta az orvos, hogy megkonzultálták az esetemet Koncz doktorral és ő engedélyezte :D ki is írták a vizsgálatokhoz a papírokat, időpontott kell kérni rá :D
Tegnap előtt sajnos meghalt a keresztanyukám, így amig nincs meg a temetés ídőpontja, addig nem akarok telefonálni.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi részvétem!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Surmi!

Részvétem a keresztanyád miatt, de örülök, hogy a babaprojekt jól halad.

Betti, Sucer!
Üdv közöttünk!

Hékás!
Tényleg nagyon szép a pocakod. És Marcinak jobbulást! Jót mosolyogtam Jázmin tickerén, hiszen a háza most még nem is olyan kicsi, mint amennyire az lesz pár hónap múlva :) .

Kinga!
Vállalati hitelek döntésében veszek részt.

Szilvi tényleg nem néz ki 37-nek, még élőben sem :D .

Elfelejtettem ki a rekedt hangú gyermek anyukája :roll: , nekik is jobbulást.

Én meg tüszős mandula gyulladást szedtem össze. 3 napig folyamatosan lázas voltam. A doki azt mondta, hogy menjek vissza, ha meggyógyultam, mert lehet, hogy gócos a mandulám is ki kellene venni - 34 évesen? Hát nem tűnik túl biztatónak.

Jó hétvégét mindenkinek.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

surmi

nagyon sajnálom:(

a konzultációnak pedig örülök,csak sikerül:)

nagyon szép babák:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!!!!!!
hála fúj a szél és szürke az ég is...... de én nagyon rosszul vagyok......erősen szédülök és hányingerem is van.........:((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!

Hát nálunk most is 34fok van..majd megsülök, főleg ha kimegyek!
ma egésznap főztem eddig, de még akarok valamit: pudingot, vagy tejbegrízt vagy valami ilyesmit...
Amúgy ragulevest csináltam, rántott pulykamell filét, tésztasalit, rizst, meg holnapra egy kis kinai öntetes/házi/ husit...hát ennyit, de jól eltelt az idő. :lol:

Kép
Kép
ronci

köszi mmanya!
mandula nem játék, még babásodást is hátráltathatja

nekem fogaim kéne megnézetni, van 2-3 tömött és még amalgámos, ki kéne cserélni

Surmi örülök, hogy mégis van megoldás!
Részvétem a keresztmama miatt!
Vendég

Ronci mmegyek hozzátok behamizok.........!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Milyen édesek az ikrek :shock: Nem is látszik rajtuk, hogy előbb jöttek :shock:

Surmi, de örülök, hogy megoldódott a gond. Látod, csak nekünk kellett panaszkodnod, és a pozitív energiáink működésbe léptek :wink: A keresztanyádat nagyon sajnálom, részvétem miatta

Mmanya, nem is mond a tickert :twisted: Nekem babafalvás van, de az holnapig nem elérhető. A nagyonbaba meg mindig késik 1 napot :twisted: De holnap visszacserélem :lol:

Jobbulást kívánok! A mandulaműtét tényleg nem egyszerű ilyen korban... Ha Pesten akarod megműttetni, tudok ajánlani egy profi dokit, a Lászlóban van, tesómat is ő műtötte, és tényleg minden rendben van vele

Ronci, Te egész nap főzöl? :lol: Nem semmi energiád van! Mondjuk most nekem is rotyog a vadas holnapra :lol: :lol: :lol: vacsira meg szerintem csinálok tejberizst. A párom nyúz miatta egy hete, ma lehet, hogy megadom magam :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás tejberizs és vadas nekem is rendel!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, gyere. Annyi van, hogy bőven jut Neked is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

mond a címet......holnapra odaérek........idelyét se tudom mikor ettem utoljára vadast!!!!!!!!!
jaj istenem....csorog a nyála....hmmmmmmmm........... :roll: :shock: :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok úgy látok elvagytok :lol:
mindenki főzőcskézett holnapra,én nem voltam ennyire előrelátó,de még azt nem tudom h mit főzők holnap..

valami husit..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ma hazaértünk Kőszegről. Jó volt, csak utálok idegen ágyban aludni. :lol: Szörnyű vénasszony leszek egyszer. :lol:
Sajna az utóbbi pár napban minden nap hánytam, meg folyamatos hányingerem is van. Nem tudok sokat enni egyszerre, csak többször keveset. Ami mondjuk nem baj, mert nem szeretnék meghízni.

Tényleg? valaki közületek próbálta már a kismama jógát?

Na próbálok betenni hugiról és Majácskáról egy fotót:
Kép

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Visszaolvastam, de már megint nem tudok név szerint írni... Látom mindenki a konyhában tevékenykedett többnyire:)

Senkinél sem kopogtatott azóta a gólya? :lol:

Nekem most jött meg.... Ráadásul párom most kitalálta,hogy szerinte mégsincs itt az ideje a gyereknek, úgyhogy nem tudom mi legyen... Ezért tűntem el kicsit, mert eléggé magam alatt vagyok és nem tudom, hogy erre már mit mondjak neki. Most még egy darabig nem fogok fogamzásgátlózni ha kitart a pillanatnyi állítása mellett, aztán majd meglátjuk mi lesz.
Majd azért jövök kicsit többször, csak eddig nem tudtam mi legyen, de úgy vagyok vele, hogy hagyok egy kis esélyt azért az én vágyaimnak is, ő meg fél, de ha kiderülne,hogy terhes vagyok akkor meg a föld fölött járna... :lol:

Szeretitek a pillecukrot? Találtam a neten receptet hozzá és teljesen olyan mint az igazi... csak lehet, hogy nem este fél 10kor kéne enni :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Sziasztok!

Én ma gulyást főztem, de nem nagy kedvvel, tegnap huzatot kaptam a kocsiban, és nagyon fáj a fülem, ezzel együtt a fél arcom, nagyon tréül érzem magam. :?

Szisza
Nagyon édi Majácska!
Kőszegen nyaralni voltatok? Hol szálltatok meg? Nekünk Kőszeg a következő uticélunk. :)

Encsike
Miért gondolta meg magát a párod? Szerintem is engedj egy kicsit a vágyaidnak, hátha hamar gyorsan összehozzátok a babát. Ne legyél elkeseredve, gyere hozzánk, itt mindig meghallgatunk. :wink:

Surmi
Minden jó ha a vége jó! Örülök, hogy végül másképp döntött a doki. :)

Én ma éjjel egyedül vagyunk Kristóffal, apa kimenőt kapott, egy éve nem volt a barátaival bulizni. Kicsit félős vagyok, de remélem el tudok majd aludni. :)

Kép
Kép
susytunder

szisza édes a hugod kislánya!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szisza

nagyon aranyos kislány:)

pár hét és talán tülleszel ezen a hányós időszakon.

encsike

sajnálom hogy a párod igy gondolkozik,de ebben ugyis a nő dönt,ha nagyon akarsz gyereket ugyis lesz :lol:
de miért döntött igy?

KépKép
bettike83

Susy, köszönöm, aranyosak vagytok! :) Hogy aludtál éjszaka?

Azt hiszem azért döntött így, mert félti a szabadságát... Szeretünk utazni, oké, valószínűleg ez sosem fog elmúlni, és ő úgy érzi, hogy a babával korlátozva lennénk. Valamennyire igen, de vele is lehet utazni stb. De arra az érzésre felesleges várni, hogy na jó, mostmár nem akarok többet utazni, elég volt a szabadságból :)
Tudja, hogy nincs fog gátló, meg azt is, hogy nem a gólya hozza a babát.... :):)

Kép
encsike87

encsike

a szabadság az egy dolog,tényleg vannak olyan jó pofa családok,pár hónapos kortól viszik mindenfelé a picit.ez igazából nem lehet ok rá...azt hisze ha meg lenne egy csodaszép kis tündérkéje,vinné mindenhova magával és büszkélkedne vele :D

különben is,van 9 hónapja belerázódni a dologba,akkor már nincs vissza út :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Encsike
Nem aludtam túl jól, de talán nem csak apa hiánya miatt, hanem mert fáj a fülem, és miért ne pont éjjel fájna legjobban. :?

A pasikban néha előjön ez a szabadság mánia, ezt még esküvő előtt is szokták csinálni. Bepánikolnak. :)
De valóban lehet menni babával is mindenfelé, bár bevallom néha nem minden gördülékeny, főleg az első napokban, talán az új hely miatt is, de hamar belerázódik a gyermek. Bettinek igaza van, büszke lenne a kis tündérre, vagy hercegre, ha már lenne. :)

Kép
Kép
susytunder

Bettike,
Igen, ezt én is így gondolom! :) Én biztos vinném a picit is magammal/magunkkal mindenhova, akkor már az lenne a természetes!

Mikor kell tesztelned?

Kép
encsike87

Encsike azért drukkolok a babához!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: