Jelentem élek még
Ne haragudjatok,szinte minden nap olvaslak benneteket,de írni azt már nem nagyon van időm(persze arra van az embernek ideje,amire szakít
)de tudjátok egyedül a 2 gyerkőccel......na de nem panaszkodok!!! Csilla bölcsizik,Noncsi unja magát ezerrel,és alig várja,hogy kezdődjön a suli,már nem tudom hányszor bepakolt meg kipakolt a táskából,de még mindíg nem tudja,hogy melyik könyvet hová rakja
imádom,ahogy készülődik! Nekünk kedden kezdődik a suli az évnyitó után. Voltunk Budapesten is a dokinéninél,minden rendben már "csak" 3 allergiája van,parlagfű,feketeüröm és pázsitfélék
most tüsszög rendesen,de más tünete nincs,enni is eszik jól,hízott is 2 kilót a nyáron,kezd nőiesedni
Pesten megmérték,119cm,és 23 kiló.......Csillát nem vittem mostanába tanácsadásra,mostmár megvárom a 2 éveset. Nagyon sokat beszél,tud már 5 mondókát,amit játék közben mindíg énekel
cumizik ezerrel és a pelusról se hajlandó lemondani
de mindegy nem erőltetem egyiket se. Csütörtökön vioszem vissza kontrollra(májusi balesete),de szerintem nem lesz gond,igazából,csak a saját megnyugvásunk miatt megyünk. Én dolgozok,Apa is jön haza majd szerdán. Na rólunk ennyit!
Dórikának üzenem,hogy ilyen kis formás babócának már kint a helye,anya már szivesebben simogatna idekint! Szurkolok,hoyg minden úgy legyen szüléskor,ahogy az nektek jó!
Tuntun nálatok is zajlik az élet,sajnálom azt a drága járgányt,fagyasztóddal most mi lesz? Azért még jól működik,vagy azt is cserélni kell? Lányok le a kalappal előttetek,hogy ilyen konyhatündérek vagytok,én ilyeneket nem szoktam csinálni
nem is izgat különösebben,mert anyu mindíg csinál nekünk is
Rékababa,kár,hoyg nem jöttek rá előbb erre az allergiára,szegénykém milyen sokat volt beteg.......majd meglátod,sokat erősödik az immunrendszere,és nem fog minden sz..rt elkapni.
Mesi,hol vannak már azok a képek Lara babáról????????
sulihoz kitartást!!