Jó reggelt!
Dita: Nagyon csini kismami vagy! És szép nagy a pocid!
A cukrot nagyon sajnálom.
Annak viszont nagyon örülök, hogy diétával tökéletes lett az érték!
Örülök, hogy minden rendben Milóval! A párod fián próbáld ne idegesíteni magad, jobbat úgysem tehetsz!
Linácska: Te jó ég, mennyit nőtt a "pici" fiad!
A védőnéni mit szólt hozzá a meglepődésen kívül?
Monic: Most nézem a vonalzódat. Végre megjött!
Nem tudom, hogy van-e összefüggés szopi-hízás-mensi között. Nekem ugye elég korán megjött először, jún. 11., aztán azóta se volt semmi, de hízni egy dekát nem híztam a szoptatás alatt. Szóval lehet.. Azért a pajzsmirigyedet mindenképp nézesd meg.
Vius: Te egy hős vagy! Foggyökérkezelés szuri nélkül?? Sajnálom, hogy ennyi gond van a fogaddal.
Gratula Darinkához!
Bunkó orvos!
Boni: Nekem is megvan az Anne sorozat, de látom már megkapod.
A lombik beülti utáni fekvés közben ennek a megnézése volt egyik elfoglaltságom. Jó sok zsepit telesírtam közben.
Klassz lett Zsigi kuckója!
Nemone: Sajnálom a nemalvást!
De talán a 4-szeri kajcsi beválik nálatok! Mostanában Niki is felsír éjszaka, általában 2-kor és 4-kor, de szerencsére 2-3 perc alatt sikerül visszaaltatni. A védőnő szerint vagy a foga helyezkedik, vagy a növekedés miatt fájnak a csontjai. Az biztos, hogy az utóbbi pár hétben szemmel láthatóan is nagyot nyúlt.
Gratula a négykézláb ringatózáshoz!
Tündéri lehetett! Nem sikerült lefotózni?
Vicky: Sajnálom az inzulinos dolgot.
Mi volt az UH-n? Kiderült, hogy mi van Picuri lábikói között? Kellemes nyaralást Nektek!
Évi: Örülök, hogy az apraja jól eszik!
Remélem, Dórinál sem komoly a nevevés.. Nekem is javasolta a védőnő, hogy tegyek el fagyiba paradicsomot (paszírozva, tartósítószer nélkül). Úgyhogy jövő hétvégén megyünk anyukámhoz, főzünk paradicsomot, remélem Niki is szeretni fogja a paradicsomos krumplit.
Czinke: Gratula az 5. fogacskához!
Képzeljétek! Niki már pár napja erőteljesen próbálkozott a hasrafordulással, majdnem sikerült is neki, csak mindig beszorult a keze. Tegnap este fürdés előtt a pelenkázón pucéran sikerült neki.
Szerintem hamarosan pelenkástól, ruhástól is képes lesz megoldani a beszorult kéz problémát.
Szerdán voltunk oltáson, megkaptuk a kötelező oltás 3. adagját és a Prevenar 2. adagját. Legközelebb 15 hósan lesz oltás, a fülbelövés is megvolt 2 hete, úgyhogy most egy évig nem fogják szurkálni a drágánkat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denika 2009.08.29 08:17-kor.