Jó reggelt lányok!!
Vagyis nálam még reggel van, mert kb fél órája keltem fel
Ilyenkor picit lelkiismeretfurdalásom van, hogy elment a fél nap, úgyhogy igyekszem mindent besűríteni, már megy a mosás, összevágtam a húst a kajához, már csak a hagyma kell.....Na meg szőrteleníteni is kéne.....Ja és Apjukat meg elzavartam a boltba
Tudok én élni, mi???
Betty - igen, figyelgettem a sorsodat, igazából úgy tévedtem oda, hogy rendeltem LH teszteket Csillagtól, aztán annyira szimpi volt ott a brigád, hogy valahogy olvasó üzemmódban ott ragadtam
Köszi a meghívást, majd lehet oda is átlátogatok író módban is!
Réka - Hát besz.rok
Egy napon születtünk!!!!Juhuuuu!!És még jönnek a névnaposok a brigádhoz, Susytunder és Suzy78
Lehet, hogy ki kell majd bérelnünk a Sportcsarnokot??
Susytunder - ÚÚÚ nagyon sajnálom a fülfájást, az az egyik legszarabb fájdalom szerintem.Amúgy is azt az elvet vallom, hogy a legkellemetlenebb fájások mind nyaktól felfelé vannak ( fül, fog, fej)Melegvizes, sós borogatás szerintem segít. Nagyon nem irigyellek, jobbulást neked!!
Suzy78 - Sziaaa!!Hát a kinti élet elég jó, nincs okom panaszra!!Én a Linzi repülőtéren dolgozom, illetve egy olyan cégnél ahol az orvosoktól begyűjtött ( amiket ők a betegeiktől vettek le ) vért kell szállítanom. A párom most csak focizik, mert hogy focista a lelkem.....Éppen azon vagyunk , hogy valami munkát találjunk neki a foci mellé. De nem panaszkodom, azért így sem élünk zsíros kenyéren
Húúú pedig milyen jó az egy kis lilahagymával, nnnyammmi!!!
Kíra - Szijjja!!
Iner - Nagyon vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad!Tényleg egyik munka sem ér annyit.....Igazad van, amilyen gyorsan lehet maradj otthon!!
Na most megyek megcsinálom az ebédet, aztán meccsre megyünk!!
Mindenkinek csodaszép szombatot kívánok!!Ja egyébként otthon milyen az idő???Mert itt persze tegnap 30 fok volt és napsütés, de ma 20 fok és eső
Pusszantás mindenkinek!!
Szeretettel:
Ancsa