Szep Jo Napot Mindenkinek!
Remelem nalatok is hetagra sut a nap!
Tegnap delutan olyan szepet lattam: az eg egyik resze borult volt, a masik derult uditoen szitalt az eso mikozben sutott a nap! Az eredmeny egy gyonyoru negyfele szinben pompazo szivarvany, es mindez biciglizes kozben. Ezt kuldom nektek pozitiv energiakent
Monchy
Hol van az a probaterulet?
Igen falusi leszek Nürtingentol 5km-re. Erre a koltozkodesre azert volt szukseg mert a ferjem Stutgart kozeleben dolgozik es Ulmtol napi 200km-utazott oda-vissza. Igy kozelebb leszunk a forrashoz.
Nekem van egy ismerosom aki akkor esett teherbe amikor lefogyott, ugyhogy en is fogyozni kezdtem meg etrendet valtoztatni mivel magas a koleszterinem.
Juli 16-an szulettem....Kilenc honappal szamoltam...kb Oktober-November a fogantatas...?..
Monchy+Gyorgyi
Mint mar irtam eleg erdekesen nez ki a homero. Formajat nezve hasonlo, viszont belul egesz mas. Higanyos es ket reszre oszlik. Felul pozitiv szamok talalhatok, majd kozepen van egy piros csik ez 36,9 fokos homersekletet jelezi. Alul negativ szamok talalhatok. +1 - +6-ig tart a Numerikus kiosztas illetve -1 - -6-ig. A jelzesek es abrak nagyok rajta igy meg sotetbe is latni
A femresz a tetejen ijesztoen vastag
, ugyhogy eloszor arra gondoltam hogy visszaterek a hagyomanyhoz, de az ara eleg borsos volt igy inkabb a proba szerencse mellett dontottem. Nem panaszkodok problema nelkul becsuszant, talan azert nem tunt kellemetlenek mert meg felalomba voltam. Kaptam hozza egy sajatsagos tablazatot is, allitolag igy konnyebb feljegyezni es kovetni a homerozes utani adatokat. Tehat ahogy a Magyarok mondjak Nemetesen nem valami nagy Was ist das!
Talan azert Ovulacios homero, mert ezt rendes homerozesre biztos nem lehet hasznalni, es meg 10 markaval tobbet is elkerhetnek tole. Ja!..es a higany masnap kette szakadt benne, meg szerencse hogy van egy jol bevalt regi technika ennek korigalasara, kulonben meg azt kene hinnem hogy jobban jartam volna az olcsobb megoldassal.
Moni
Jobbulast kivanok, csugedes helyett
Gabomano
Remelem mar tul vagy a beavatkozason, es megkonyebbultel. Ha meg nem....en is kuldok egy kis pozitiv energiat: ++++++++++++++++++++++++++
Andy
Senkinek sincs olyan hatalma hogy pontot tegyen a mondat vegere! Nekem is sok olyan ismerosom van akit medonek nyilvanitottak es megis bejott naluk a szazalek. Sot nem is egyszer hanem ketszer!
Ui:
Ugytudom hogy a lombikbebi programot valamennyire tamogatjak!?
Puszi Mindenkinek
Melinda