Új privát üzeneted érkezett!

Krisztiiiii!))))))))
Hát nem is...) Szó sem lehet róla.
Egyáltalán nem akarok terhes lenni...ki van zárva, hogy babás legyek idén...KépKép
(Murphy! hallod ezt??)

KépKépKépKépKép

Vigyorogjunk a felhõre, hátha szertefoszlik....

Lányok, úúúúúgy várom már a 29-ét, mindenkit agyon fogok pusszantani...KépKépKép

Na, leállítom magam..)

Ancsi
Ancsi

Caldea!

Én is nagyon szoritok Nekd, hogy a baboca már ott legyen a pocidban!!!KépKép

Ancsi!

De szupi lenne!! Az sem lenne baj, ha 1-2 nappal eltérne a szülésünk idöpontja, csak meglenne már!!! Szurkolok Neked meg mindenkinek (magamat is beleértve), hogy sikerüljön!!KépKép

Pucur
Pucúr

Haliho!
Ketcsikos szep napot!Kép

Gitta udv ebben a kedves csapatbanKép

Caldea pozitiv sugarakat omlesztem feled, nagyon drukkolokKép

Nalam mensi sehol tovabbra se, mar alig varom hogy megjojjonKép

En meg egyre jobban kezdek begolyozni....ha kismamat vagy kisbabat latok, elolvadok es irigykedek ezerrel!

Ehhhh....

Pusssz: orsoly
orsoly

Andi!

Nem tudom sajnos, mert valahol elvesztettem a lakasban a homeromet. Kép De igy legalabb nem befolyasol a mert ertek.
Akciok vannak, Macat szedem, tobbet nem tehetek.
A heten mindent bele!

Eszter
Beszti

Szia Monchy!
Mi ujsag a hormonjaiddal! Egyaltalan az okozza nalad a problemat?
Nos a haboruval kapcsolatban teljesen igazad van. Mi csupan apro tehetetlen hangyak leszunk ha kitor a haboru. Azert nem szeretnem Kép
Sajnos nem tudok 29-en hazamenni, mivel koltozkodunk. Hamarosan falubeli Melinda leszek. Kép
A tamogatas ahoz kotott hogy milyen nyelv iskolat valasztasz. Nekem a Volkshochschule-et ajanlottak ami elvileg kedvezmenyt elvez. 280 ora kerul 345 DM-ba. Ez nem sok!

Vasaroltam egy homerot is (nem digitalisat), az elado rabeszelt egy ujdonsagra "Ovulacios homero" 30 DM-ba kerult. Fokok helyett minusz es plusz szamok szerepelnek...eleg erdekesen nez ki Kép
Lehet hogy hibat kovettem el Kép

Kriszti
Hat itt tenyleg esik az eso! Azert suthetne neha nap Kép Golyat meg mar nem latni...azok is elkoltoztek Kép Azert remenykedek, mivel en is Novemberbe fogantam.

Szep napot mindenkinek
Melinda
Melinda

Melinda

Ovulációs hömérő? Érdekesen hangzik. Mi alapján működik? Honnan tudja, hogy hányadik napon vagy?
Kérlek irj róla többet
Gy
Györgyi

LÁnyok, akik már valaha is voltak áldott állapotban!!!!

Egy ismerős csajszi kérdezi (én nem tudtam rá válaszolni úgy igazán, mert még sosem volt pocaklakóm):
(1,5 éve próbálkoznak. Még nem tudtam rávenni, hogy menjenek el dokihoz, ő még hisz a spontánban).
kérdés: Most van a ciklusa 25. napján. (általában 28 naposak a ciklusai). Rátört valami derékfájás, kicsit más mint mensikor szokott. Lehet ez terhességi tünet? Mármint a derékfájás?
Köszi a segítséget!

Monchy, köszönöm. Ezt az oldalt ismerem, de ha valaki még tud Micimacis oldalt, kérem jelezze! Danke.

JELENJEN MÁR MEG AZ AZ 1. KÉT CSÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cincérke
Cincérke

Melinda!

Képzeld, én is novemberben fogantam, mint Te! Kép Kép Kép
Akkor Te is augusztusi vagy? Ha igen, akkor hányadikán születtél? Bocs a sok kérdésért, de izgalomba jöttem!
A hormonjaim egyébként köszönöm megvannak. Ha minden igaz most vagyok túl az ovin, elindult a höm fölfelé. Holnapra várok egy még nagyobb ugrást. Ha nem megy 37 fölé, akkor tuti progi hiányom van.
Egyébként mit tud még az az ovulációs hömérö?

Falusi leszel? Az tök jó! Remélem hamarosan én is. Kép Kép Kép

Kép Monchy
Monchy

Melinda!

Addig is, amíg nem leszünk falusiak, a próbaterületen találsz egy képet a falusi környezetröl.

Monchy
Monchy

Haliho!

Talaltam egy eleg jo oldalt, vannak rajta cikkek a peteeres zavarairol (Elek Csabatol) plusz utmutato, hogyan essunk gyorsabban teherbeKépKép

[url=http://www.szulo.hu/icsal.htm" TARGET="_top]http://www.szulo.hu/icsal.htm[/url]

pusssz: orsoly
orsoly

Cincérke

Én nem tapasztaltam derékfájást, nem is olvastam sehol, hogy ez jel lehet. De hát nem vagyunk egyformák, ugyhogy szoritok az "ismerős csajszinak"Kép
Gy
györgyi

Sziaszok!

Én búcsúzom mára, lassan el kell mennem.
Puszi mindenkinek.

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Éppen, hogy csak lejelentkezem hozzátok. Ovasni képtelen vagyok, meg bármire is képtelen vagyok. Holnap eljön a napja,hogy bevonulok a kórházba. Most már ne is mondjatok semmit, mert már nem találok vígazt semmiben. Még dolgozom, de csak hibát hibára halmozok. Haza kéne menjek, de otthon jobb lesz? KépKép
Totális kétségbeesés lett úrrá rajtam.Kép

Caldea!
Majd felhívlak, ha visszajöttem, úgyis csak sírni tudnék a telefonban és nem akarlak ezzel terhelni.

A többi dumcsioldalt kinyomtatom így legalább velem lesztek odabent is.
Még ma bekukkantok néha amíg vagyok, de most elbúcsuzom néhány napra, de ha kijövök elsö utam ide fog vezetni.
Mindenkinek küldök sok puszit és légyszi szoritsatok, mert megörülök hamarosan. Soha nem gondoltam,hogy lehet ennyire foskózni.Kép

ÓRIÁS PUSSSSSSSZ! SZIASZTOK.

Gabó
Gabómanó

Drága Gabó!

Akárcsak én írtam volna ezeket a sorokat. Szerintem ilyenkor már képtelen az ember odafigyelni a munkájára. Otthon se jobb hidd el. Engem mikor a HSG elõtt hazaküldtek a klinkáról, hogy nincs ágy majd jöjjek vissza délután azaz otthoni várakozás még idegesítõbb volt.
Egy hónap múlva meg te fogsz engem vígasztalni, mert én sem úszom meg lehet a lapart. Én nagyon szorítok neked és várlak vissza.

Sok puszi és egy kis energia!++++++++++++

Andi
Andy

Gabo!

Hat tenyleg nem nagyon lehet teged megvigasztalni.Tenyleg nem olyan komoly mint ahogyan te elkepzeled,de igaz,hogy az ember az ismeretlentol fel a legjobban.En mindenesetre nagyon fogok erted szoritaniKépKépKép

Andi

meg akarmi tortenhet addig,latom most vagytok a legjobb idoben huzzatok bele es talan meguszod a mutetetKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Megvettem a további 4 amp. Metrodint is és összesen ez a négy került 5824 Ft.-ba.

Caldea, és a várományosok!

Nagyon Szorítok nektek.

Most sajna nincs több idõm írni, de gondolatban veletek vagyok.

Éva
Éva

Gabómanó!

Nyugi, és nem elfutni. Ezen túl kell esni. Nem vészes hidd el.
Én elozo délután (17-20 óráig) vizsgáztam Exxelbol úgyhogy arra koncentráltam. Elsonek végeztem és jó lett. Értemjött a férjem kocsival vacsi nem volt csak a zabszem szindróma.
Szerintem este 6 után ne egyél, és kb 10 után ne igyál (persze lehet, hogy nem is tudsz)jó az az üres gyomor.
Rajtad a topic szeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon várom, hogy mi az eredmény, hidd el neked is jobb lesz.

Csak neked, csak most, csak tolem, csak itt, csak holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Caldea
caldea

Andi, Kriszti!

Mégis jobb.

Gabó Kép
Gabómanó

Éva és akiket érint a Metrodin!

Én júliusban váltottam ki. Lehet, hogy azóta volt árváltozás. Ez úgy néz ki, hogy egyes gyógyszerek ára lemegy másoké fel.
Kürülbelüli árakat írok: pl Profasi5000 kb 3.000 Ft vettem most kb. 1.700 Ft.

Ja és júliusban 5 ampulla Metrodin majdnem 50%-os támogatással volt kb. 13.000 párszáz forint.

Örülök, ha lement az ára, de remélem nem kell már ilyeneket kiváltanom.

Most hívtam fel egy patikát: igen lement az ára!!!!!!!!
Már nem érdekel a 13.000 Ft csak eredmény legyen.

Caldea
caldea

Gabómanó!

Mit csinál ez a gép????
5 sor + csináltam neked.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Caldea
caldea

Kriszti!

Húzunk-húzunk és minden nap elmondom magamnak hogy hiszek a MACA-ban és segíteni fog.
Sajnos én is ilyen vigasztalhatatlan vagyok mint Gabó. Lesz játék ma is ha apa is úgy akarja.
Hátha csoda történik.

Andi
Andy

Kép
Kandi72

Lanyok

Szaladnom kell varratszedesre,holnap jovok!!!!

pusssssz Kriszti
kriszti

Haliho!

Caldea: en viszont kb 20 napja vettem a Metrodint, 4 ampullat 10 600 Ft-ert....nnna, ez a mereg!!! Most azota lement az ara??? Azert tudnam amshova kolteni azt a penzt...na mindegy.

Tiszta nyugos vagyok es almos es faradt es kulonben is!

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Én sem tapasztaltam derékfájást, sõt voltam olyan mázlista, hogy megúsztam tünetek nélkül. Most úgy vagyok vele inkább átvészelném a tüneteket is, csak lennének. Ez már a 25. nap volt, a hõm 37 és 37,1 között. Titkon reménykedem. Caldea és a öbbiek szorítok nektek is.

Kriszti!
Üdv a fedélzeten! Hogy bírták nélküled a gyerkõcök?! Két gyerkõc után nem biztos, hogy nincs elzáródás?! /Bocs, ha hülyeséget kérdeztem?!/

Minden jót! Leginkább babákat!!!

Csilla
Csilla

Ilyen lesz nemsokára mindenki UH-os szituációja!
Kép
Kandi72

Sziasztok lányok!
Csak,hogy hü maradjak a topichoz...ma megint megjött... Vagyis nektek már tegnap az idöeltolódás miatt, igy rögtön 2 cn-pal kezdem a lista alján...
Ez van, nem tudok mit csinálni. Igazábol még nem kenödtem el, hiszen nálam ez is nagy szo, hogy ilyen pontosan megjött. Direkt kiszámoltam a kalkulátorral, és beirtam a naptáromba, elvileg mikorra josolták a mensit, és bejött...Mivel honapokig még rendes ciklusaim sem voltak, igy én már ennek is örülök.Lassan, de biztosan áll helyre a szervezetem. Még egy probálkozos honap elött állunk, aztán vissza a dokihoz, és hátha az ö segitségével vége lesz a sok várakozásnak.
Mindenkit puszilok, hajrá az akciokkal!
Barbi
Ui: itt a mai lista, elég frissen, de remélem azért hibátlanul!
Orsoly 8c 63 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 57 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 39 cn Szeged 27 év
Süni 3c 35 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 33 cn Galgamácsa 29 év
Bubi 6c 31 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 26 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 26 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 25 cn Budapest
Norci 5c 25 cn Budapest 26 év
Moni 4c 24 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 24 cn Budapest 26 év
Bella 15c 24 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 24 cn ? 32 év
Eszter 12c 24 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 24 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 18 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 18 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 17 cn Györ 24 év
Márti 9c 16 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 14 cn Szeged 30 év
Eni 2c 13 cn Pécs 26 év
Edina 7c 13 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 12 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 12 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 10 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 9 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 8 cn Adács 27 év
Éva 28c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 2 cn Calgary 26 év
Barbi

Jó reggelt Mindenkinek,

Végre elolvastam az összes lemaradásomat és újra itt vagyok köztetek.

Nem nagyon reagáltatok, hogy jön-e valaki Debrecen (Nyíregyháza, stb) irányából a talira, úgyhogy ezek szerint nem jön senki erről. Na mindegy én úgyis a fiúkkal megyek fel (ha nem lesz nagyon szutyok idő, akkor jönnek). Tényleg, Bp-iek, segítsetek nekem! Amíg mi talizunk, a fiúk hová tudnak elmenni Pesten, ami nincs a világ végén és egy hároméves mazsola is élvezné? Az állatkertre gondoltunk, az a talitól sincs messze, de nem tudom, hogy ha pl. esik, akkor van-e vmi zártabb rész, amit meg tudnak nézni?????

Segítsetek légyszi, vagy ha van más ötletetek, akkor azt is kérem!!!! (Bocsi, ha off voltam, bár ez a talival volt kapcs.)

Egyébként általános jellememmel szöges ellentétben elég lehangolt vagyok, pedig pont most vagyok félidősKép. Na mindegy, nem akarom átragasztani rátok, úgyhogy ne is figyeljetekKépKépKép

Ami viszont nagyon feldob, az a TALI!!!! ALIG VÁROM!!!!

Most lelövöm magam, mindenkinek minden szépet és jót (sok babócát).

GABÓ kitartás, meglátod, ha túl leszel rajta, akkor sokkal jobb lesz minden (és megnyílik az út a baba felé!!!!)

PUSSSZZZZZ

Márti
Márti

Sziasztok lányok!)))
Remélem ma már szebb idõnk lesz...Kép

Nekem továbbra is jó a kedvem,
talán mert: KÖZELEDIK A MINITALCSI NAPJA...Kép

Pucúr, lányok!!!
Azt hiszem Orsoly ajánlott valami olcsóbb helyet, nem kellene inkább azt fontolóra venni?
Én speciel nem vagyok most bõlére eresztve, és kicsit sokallom is a 3000 Ft-ot.
LEHET MÉG EZEN VÁLTOZTATNI???
Lányok, mi a véleményetek?
(vagy csak én vagyok szegény kis templom-egere??Kép)

Ancsi
Ancsi

Jó reggelt Lányok!
Hát, Barbi megelözött, úgyhogy most nem dobom a mai listát.

Kandi!
Óriási az UH-s kép, amit föltettél! Kép Rögtön el is mentettem a saját gépemre!
A pici babás kép pedig egyenesen tündéri!

Barbi!
Fel a fejjel! Úgy látszik ez még nem volt a megfelelö idöpont! Kép
De majd a most következö! Kép Kép Kép Igazából csak most kezdödik az ösz! Kép Kép Kép

Kriszti!
Hogy ne kelljen hiányolnod, íme itt egy idézet:

"Fogyókúrázni kezdtem, megfogadtam, hogy nem iszom, és hogy nem eszem túl sokat, és tizennégy nap alatt pontosan két héttöl szabadultam meg." Joe E. Lewis [amerikai humorista, 1902-1971]

Lányok!
Hasznos infokat találtam a termékeny napokról, ovulációról és hasonló fontos dolgokról a következö két weblapon:
http://www.babapont.hu/babavar/fert/csaltervbase.html
http://www.kzs.hu/eva/fogam/egyeb.htm
Érdemes odakukkantani, mert azt hiszem egy-két dolgot félreértettünk, vagy nem tudtunk pontosan eddig.

Kép Monchy
Monchy

Jó reggelt Lányok!

Köszi mindenkinek a szíves fogadtatást!

Andi!

Tegnap este elment az email (remélem!)

Gabómanó!

Gondolok rád és nagyon-nagyon szorítok Neked, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!!

Puszi mindenkinek:

Gitta
Gitta

Szia Ancsi, szia Márti!
Mire megírtam a levelem, Ti is megérkeztetek. Üdv Néktek! Kép

Márti!
Azt hiszem, hogy valamelyik bevásárlóközpontban van ún. "játszóház", arra az esetre, ha rossz idö lenne. De sajna nem tudom, hogy melyikben van. De szerintem az Interneten utána tudsz nézni!

Ancsi!
Felölem elmehetünk másik helyre is, nekem 8. De nem nagyon hiszem, hogy sokkal olcsóbb helyet találunk, ahol 3.000 Ft-ból megússzuk a "kaját-piát" mindenestül.
Igen, én is asszem, hogy Orsoly ajánlott valamilyen Kiskakas nevü helyet????????

Monchy
Monchy

Szia Gitta!

Ha még eddig nem mondtam volna, üdv a fedélzeten! Meglátod milyen jó kis csapat van itt! KépKépKép

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Amikor csak lehet, olvaslak Benneteket, de sajnos továbbra sem tudom tartani veletek a tempót, ezért kiveszem magam a listáról. Ettől függetlenül nagyon drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb beköltözzön mindenkihez egy pocaklakó!

Akkor az új lista:
Orsoly 8c 63 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 57 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 39 cn Szeged 27 év
Kriszti 12 c 33 cn Galgamácsa 29 év
Bubi 6c 31 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 26 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 26 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 25 cn Budapest
Norci 5c 25 cn Budapest 26 év
Moni 4c 24 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 24 cn Budapest 26 év
Bella 15c 24 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 24 cn ? 32 év
Eszter 12c 24 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 24 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 18 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 18 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 17 cn Györ 24 év
Márti 9c 16 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 14 cn Szeged 30 év
Eni 2c 13 cn Pécs 26 év
Edina 7c 13 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 12 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 12 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 10 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 9 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 8 cn Adács 27 év
Éva 28c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 2 cn Calgary 26 év

Sok sikert kívánok mindenkinek!

Sziasztok:
Süni
Süni

Haliho!

Igen, en mondtam az olcsobb helyet, a ferjem ajanlotta. Majd megkerdem tole, hogy kb mennyi egy kaja, abbol mar lehet kovetkeztetni a tobbire. Mindenesetre azt mondta olcso, es jo a konyha.KépKép

Barbi! En meg alig varom hogy vegre a sor aljara keruljekKépKép

pusssz: orsoly
orsoly

Kedves Monchy,

Köszönöm a játszóházas tippet, de az az baj, hohgy itt Debrecenben is vannak ilyen játszóházak a Plázában, Tescoban stb. És mikor most nyáron nem volt bölcsi-ovi, akkor folyton oda adtuk be a gyerkőcöt a bevásárlások alkalmával. Szóval besokallt, és egy kicsit elege van ezekből a helyekből.

De ezért nagyon köszi, és ha vkinek még van ötlete, akkor LÉGYSZI!!!

Puszóka,

Márti
Márti

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek válaszolt Dr. Elek Csaba. Most le vagyok törve teljesen, mert a lombikbébi módszert
javasolja. Pont ezt szerettem volna elkerülni.
A véleménye:
A természetgyógyászati készítményeknek (MACA VIBE) itt már nincs értelme. A tüneteim hiperstimulációs szindrómának felelnek meg. Maga a kezelés váltotta ki a hasi folyadékot, mivel hogy "túlhajtották" a petefészkeket. (Ez a Closti, meg a HCG injekció). Ha a jobb oldali petevezetékem nincs is elzáródva, nagyon valószínû hogy nem mûködik. Nincs értelme az inszeminációnak, mert csak fokozhatják a petevezeték elzáródást okozó
gyulladást. Legnagyobb eséllyel és legkisebb kockázattal járó beavatkozás a lombikbébi módszer
amit javasolni tud. Sok jó szakembert ismer Szegeden és ha ajánlhat valakit hívjam fel.
Ezek után már nem reménykedek semmiben. Az anyagi helyzetem nem túl rózsás, hogy a lombikbébi módszerhez szükséges gyógyszereket kifizessük.
Szóval az én esetem most már tényleg reménytlen.

Gitta!

Írtam emilt.

Ancsi!

Akkor már ketten vagyunk a temlom egerei.
Én is támogatam az ötletedet, mert ez a tali nekem is sokba fog kerülni.

Andi
Andy

Draga Andi!

Tudom, hogy ez nehez, de akarki akarmit mond, ne add fel. Hallotam olyan hazasparrol, akinel papirokkal igazoltak, hogy a holgy meddo, es mindenfele kulso beavatkozas nelkul lett gyerekuk. Az orvosok nagyon sok esetben csak korlatozott tudassal rendelkeznek. Leteznek "csodak"! Kép
Csak ne add fel! Higgy abban, hogy lehet babad, az orvosok segitsege nelkul (ha mar ok nem ajanlanak elfogadhato dolgot)!!!

Egebkent valaki regebben (viccesen...) irta, hogy nyissunk bankszamlat. Azt gondolom, hogy nem is lenne butasag, mert szerintem mindannyian segitenenk (meg ha nem is vagyunk esetleg gazdagok), es sok kicsi sokra megy. Ha mar az allam nem finansziroz elegge.
En szemelyesen is (latatlanba) szivesen segitenek neked, Andi nincs lehetetlen! KépKép

Eszter
Beszti

Andi!
Szerintem kell lenni más megoldásnak is! Azért az egyik petevezetéked átjárható...Nekem csütörtökön derült ki, hogy inszem lesz, és amiket olvastam eddig az inszemrol abba benne van az is amit Elek doki irt, hogy gyulladást okozhat az inszem. DE! A gyulladást a kezeletlen sperma okozhatja(én legalábbis ezt olvastam a tájékoztatóban) és azt manapság már kezelni szokták inszem elott! Ha elfogadsz tolem egy tanácsot én a helyedben mindenképpen megpróbálnám az inszemet, már csak azért is mert ha csak a lombik jöhetne szóba mi sem tudnánk megvenni a stimulációhoz szükséges gyógyszereket!
Puszi, Szonja
Szonja

Halihoo!Jo reggelt!

Hat lanyok ez katasztrofa!!Milyen fejlodo orszag az ahol az embernek azert nem lesz gyereke mert nem tudja kifizetni a jarulekos szurik arat!KépKépKépEz tragedia!!Most teljesen letortem mint a bili fule.KépKép

A tali helyen meg lehet valtoztatni??Nekem nem lenne gond.

Eszter
nagyon kedves vagy az otleteddel de sajna a fel orszagon igy nem lehet segiteni.

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!
Hát újra itt vagyok, nem a régi fényemben, de már sokkal jobban. Hétfö este felment a lázam 38-ra! Tegnap már csak 1x volt höemelkedésem és egész nap rosszul voltam, hányinger. Ma is fáj a hasim egy kicsit, de már nincs még höemelkedésem sem.

Most azt kívánom, ne legyek terhes! De komolyan. Alig várom, hogy megjöjjön, mert akkor tudom, hogy ez a fránya láz meg vírus/baktérium (mit tudom én mi) nem tehet kárt a babában. Ráadásul be is kellett vennem 1,5 aszpirint is, mert annyira dobogott a szívem a láztól, hogy már megengedhetetlen volt. Hát majd kiderül. Mindenesetre nem örülök neki.

Andi,
Elek doktor úrra én azért orrolok, mert kategórikusan kijelentette, hogy nem hisz semmi Maca Vibe vagy Gynevac-ban. E. is "mérges" rá a Gynevac miatt. Úgyhogy, ne add fel. Próbálkozz még azzal a Macával!!!

Kriszti,
Köszi a mailt. Örülök, hogy pozitívak a tapasztalataid. Én már több éve tudom, hogy Fábiánnál fogok szülni. Amióta hozzá járok érzem úgy, hogy nem egy henteshez járok, hanem egy igazi nögyógyászhoz.

Gitta,
Örömmel fogadunk körünkben. Mit gondolsz a talira el tudsz jönni? Szívesen látunk.

Süni,
Ha még olvasod, Sajnáljuk, hogy itthagysz minket, sok sikert kívánunk.

Mindenkinek pusszancs,
Moni
mj

Andi!

Öszintén sajnálom, hogy ennyire letört a hír. Kép De én kikérném egy vagy még két orvos véleményét is mielött döntenék. Söt, nem csak a véleményét kérném ki, hanem meg is vizsgáltatnám magam elötte. De ez csak az én magánvéleményem.
Egyetértek azonban Esztivel is, történtek már "csodák"! Kép

A Gynevac-kúrát nem csináltátok még meg, amit dr. E. javasolt?

Monchy
Monchy

Moni!

Gyógyulj meg mihamarabb! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Eszter!

Aranyos vagy, de majd megpróbáljuk összegyüjteni.
Idén még biztos nem megy, mert a nyári konyhafelújítás részleteit kell elõbb rendezni.
Szóval elõször úgy egy lapar. jön és ha inszem lesz, ha lombik, mert ezt a dokim dönti el úgyis, akkor már jövõre tolódik az egész. Mindenestre felháborító hogy azért essek el a gyerekszüléstõl, mert nincs rá pénzünk. Mert benne van a pakliban, hogy nem sikerül az elsõ és akkor még a többire is gyütögessünk. Nem csak a babaprojektbõl áll az életünk. Kezdek belefáradni már.

Szonja!

Írok majd egy emilt inkább. Azért aranyos vagy hogy gondolsz rám.

Kriszti!

Amit Eszternek írtam avval meg is válaszoltam az emiledet.

Andi
Andy

MJ

Orulok,hogy jobbanvagy,gyorsan gyogyulj megKépKép

Nalam is csak rossz hirek vannak,igazolodott a PCO,tehat mar okt.kozepetol elkezdjuk a Metrodint-gondolom nemsok eselyt lat a dokim a spontanra-ha az sem jon be akkor csak a lombik.Hat ennyi.Most egy picit en is elfaradtam ma ugy erzem 2-3szor megprobalom a szurikat aztan szepen lemondok a 3. babarol es teljes erobedobassal a masik kettore fogok koncentralni,bar nagyon szeretnenek egy kistesotKépDe mar legalabb nem vagyok szomoru,ugy erzem nem tragedia ha nem lesz tobb.
Ezt nem igy gondolnam ha az elso babarol lenne szo,akkor a hegyet is elhordanam,hogy lehessen babam
Ugyhogy mindenkinek sok-sok-sok erot es kitartast kivanok!!!KépKépKépKépKép

Andi
Igen,a rolad szolo reszet!!

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Teljesen igazad van, hogy a fel orszagnak nem lehet segiteni. De nem is a fel orszagnak van most eppen segitsegre szuksege. (Ha lenne, akkor ennek mar nagyobb visszhangja lenne valahol.)

Mindezt azert irtam, mert nagyon orulnek neki, ha valaki azt mondana, hogy odaadna annyi penzt nekem, hogy ha lombikra kerulne a sor nalam, akkor azt finanszirozni tudjam (nekunk meg az Andiekenal is rosszabb ilyen szempontbol a helyzetunk, mert nalunk mar semmit nem finansziroz a tb). Nem azert irtam, mert en magam szamara ezt szeretnem (mert hiszem, hogy nem fogunk odaig jutni!), hanem azert, mert nagyon egyutt tudok erezni az Andival. Es felhaboritonak tartom, hogy azert, mert nincs annyi penzuk, azert nem lehet gyerekuk. Minden masra van penz? KépKép
Es ez itt OFF: es mindezzel osszefugg az egesz tarsadalmi problema: miert nem fizetik meg az embereket? Miert kell palyaelhagyonak lenni ahhoz, hogy egy pedagogus hazaspar (mint mi), valamit kezdeni tudjon? Miert kell annak kerdesnek lenni, hogy legyen-e gyerek vagy egynel tobb legyen?
Bocsi, de ez a kerdes engem mindig nagyon felbosszant, es el is keserit.KépKépKép

Andi!
Teljesen egyetertek a Monchyval, Elek dr. csak a toled kapot (biztosan nem teljesen kimerito) infok alapjan valaszolt. Menj el meg masik dokihoz is kivizsgalasra. Specialistahoz. Mert ha hiperstimulaltak, akkor biztos nem csinalta a dokid jol.

Moni!
Azt hiszem a dokiknak elbol ellenezniuk kell az ilyen dolgokat, hisz hol lenne az o tudasuk es tekintejuk. Nagyon helyes, ha talalunk olyat esetleg, aki nem utasitja el kategorikusan a dolgokat. Azt hiszem, az a jo orvos. Marmint aki megvizsgalja elobb a dolgokat. Ettol halad elore a vilag.

Eszter

Bocsi a sok OFF-ert!
Beszti

Haliho!

Mindenki: a Kiskakas megse jo, mert ez allitolag csak valami kifozde, ergo nem epp talalkakra valo, max arra hogy az ember egyen valamit. Szal ez kilove! DE ha gondoljatok, meg korbekerdezhetek, van-e azon a kornyeken valami jo es viszonylag olcso hely...

Eszti: de nalatok a parodnak meg nincs gyereke nem? Mert allitolag a tv-ben ugy van, hogy azoknak biztositjak, akinek meg nincsen...vagy ez csak a nokre vonatkozik? A pasik meg kit erdekelnek? Szal erdemes utananezni szerintem.

Andi! Ne add fel! Vizsgaltasd ki magad azert ne csak virtualice, de ha mindenkepp lombik, tuti vannak alapitvanyok, ahova lehet fordulni ilyen keresekkel.

Kriszti: mert a Metrodin mit tud tenni a PCO ellen? Az vegulis csak a peteerest segiti elo, nem? En most kicsit meg vagyok remulve, mert engem a dokim el akart kuldeni valami mutetre, merthogy van valami koros ham a mehszajam korul. Ez a teherbeesest nem gatolja, de rakot okozhat. Mondtam neki, hogy en eloszor inkabb gyereket szeretnek, majd utana megmutettem magam. De azert irt egy beutalot, amit most neztem meg, es az van rairva zarojelben hogy PCOs. Na most ez mit akar szerintetek jelenteni??? DE ekkor meg csak manualisan vizsgalt, tehat meg UH-n nem is latott! Vagy ez jelenthet mast is? Szal ossze vagyok kavarodva...

orsoly
orsoly

Kedves Lányok!

Pusszantás mindenkinek!
Na kedves Pucur én nem hiszem, hogy nyitom a zebrasort! Ma csináltam reggel egy tesztet és hát ez sem lett 2 csíkosKép. Tehát én nem kezdhetem, de talán még zárhatom a sort.
A 31.napon vagyok és tüneteim nem nagyon vannak se arra utaló se a topic címre utaló.Néha van ilyen kisebb hányinger szerűségem, no meg majd leragad a szemem. No az első terhességnél sem volt semmilyen komoly tünetem, csak a mellbimbóm fájt kegyetlenül, de most semmi!
Furcsa, de még nem adtam fel!Innen a háttérből szurkolok nektek!
Csak hányatok!!!!!!!!!Ez így elég undorító, de a pocaklakó beköltözésével együtt járó eme apró kellemetlenség azért elviselhető nem????És húzzatok minket is magatokkal!Kép
bubi

Orsoly!

Kerdezd meg tole! (Marmint a dokitol.)
Addig meg aggodni tilos! KépKépKépKép

Azt nem tudom, hogy mi van, ha a pasinak nincs gyereke, csak a nonek. De nalunk nem ez a helyzet (1. hazassag mindkettonknek 1 gyerek (es a gyerek kozosKép)). Akkor az is felmerulhetne (indokoltabban), hogy o a hibas, de igy azert keteselyes a dolog.

Eszter
Beszti

Szep Jo Napot Mindenkinek!

Remelem nalatok is hetagra sut a nap! Kép
Tegnap delutan olyan szepet lattam: az eg egyik resze borult volt, a masik derult uditoen szitalt az eso mikozben sutott a nap! Az eredmeny egy gyonyoru negyfele szinben pompazo szivarvany, es mindez biciglizes kozben. Ezt kuldom nektek pozitiv energiakent Kép

Monchy
Hol van az a probaterulet?
Igen falusi leszek Nürtingentol 5km-re. Erre a koltozkodesre azert volt szukseg mert a ferjem Stutgart kozeleben dolgozik es Ulmtol napi 200km-utazott oda-vissza. Igy kozelebb leszunk a forrashoz. Kép
Nekem van egy ismerosom aki akkor esett teherbe amikor lefogyott, ugyhogy en is fogyozni kezdtem meg etrendet valtoztatni mivel magas a koleszterinem. Kép
Juli 16-an szulettem....Kilenc honappal szamoltam...kb Oktober-November a fogantatas...?..

Monchy+Gyorgyi
Mint mar irtam eleg erdekesen nez ki a homero. Formajat nezve hasonlo, viszont belul egesz mas. Higanyos es ket reszre oszlik. Felul pozitiv szamok talalhatok, majd kozepen van egy piros csik ez 36,9 fokos homersekletet jelezi. Alul negativ szamok talalhatok. +1 - +6-ig tart a Numerikus kiosztas illetve -1 - -6-ig. A jelzesek es abrak nagyok rajta igy meg sotetbe is latni Kép
A femresz a tetejen ijesztoen vastag Kép, ugyhogy eloszor arra gondoltam hogy visszaterek a hagyomanyhoz, de az ara eleg borsos volt igy inkabb a proba szerencse mellett dontottem. Nem panaszkodok problema nelkul becsuszant, talan azert nem tunt kellemetlenek mert meg felalomba voltam. Kaptam hozza egy sajatsagos tablazatot is, allitolag igy konnyebb feljegyezni es kovetni a homerozes utani adatokat. Tehat ahogy a Magyarok mondjak Nemetesen nem valami nagy Was ist das!
Talan azert Ovulacios homero, mert ezt rendes homerozesre biztos nem lehet hasznalni, es meg 10 markaval tobbet is elkerhetnek tole. Ja!..es a higany masnap kette szakadt benne, meg szerencse hogy van egy jol bevalt regi technika ennek korigalasara, kulonben meg azt kene hinnem hogy jobban jartam volna az olcsobb megoldassal. Kép

Moni
Jobbulast kivanok, csugedes helyett Kép

Gabomano
Remelem mar tul vagy a beavatkozason, es megkonyebbultel. Ha meg nem....en is kuldok egy kis pozitiv energiat: ++++++++++++++++++++++++++Kép

Andy
Senkinek sincs olyan hatalma hogy pontot tegyen a mondat vegere! Nekem is sok olyan ismerosom van akit medonek nyilvanitottak es megis bejott naluk a szazalek. Sot nem is egyszer hanem ketszer!
Ui:
Ugytudom hogy a lombikbebi programot valamennyire tamogatjak!?

Puszi Mindenkinek
Melinda
Melinda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?