Sziasztok!
Végre idejutottam. Tomikám ugyanis néhány napja változtattott az alvási szokásain.Fürdés után (7-8 között) szopi közben bealszik kb. fél órát, uána fölébred, és csinálja a műsort. Mintha fényes nappal lenne. Beszélget, rugdalózik, szóval teljesen fölébred. Tegnap fél 11-kor tudtuk nagy nehezen elaltatni.
Ma elmaradt a cicin való elalvás, így fél 9 körül elaludt. Ráadásul mostanában éjjel 1-2 óra felé ismét fölébred. Remélem, hogy csak átmeneti állapot, és lassan visszatérünk a hajnali ébredésre.
Nálunk jó világ van, mert hétfőtől Gábor szabin van, a kocsink a szerelőnél, úgyhogy egy csomót sétálunk.Vasárnap meg megyünk Mohácsra. Már nagyon várjuk.
Ti és a babáitok hogy bírják a meleget? Tomika egyelőre egész jól. bár nagyon izzad szegény.
Tegnap este apával a nagykádban fürödtek!!! Nagyon aranyos volt Tomika: először félt, de a végén már nevetett is (a kiskádban a fürdést mindig végigneveti).Most egy ideig megint a kádjában fürdik, nem akarjuk nagyon hirtelen átszoktatni. De ott meg állandóan mocorog, rájött, hogy a lábával el tudja rúgni magát, és ficánkol, mint a halacska. Nem egyszerű a fürdés.
Tomika sokszor szopik most a melegben, de megint csak 110 grammot hízott (múlt héten 90-et). De nem is csodálom. Állandóan mozog, ledolgozza.
Erika!
Benedeknek boldog szülinapot!
Karmen!
Jobbulást tesódéknak.Tudják már, mi a bajuk?
Dancsi!
Örülök, hogy Józsika rájött, hogy a telcsi az igazi. Nagyon aranyos a képeken. Tomika is mindig a szájában tartja a kezét. A frizurája is nagyon tetszik.
Melinda!
Gratula húgodéknak! Nagyon csinos volt Lotti az esküvőn.
Angi!
Virág tényleg nagyon okos.
Ági!
Én csak az anyukámmal szoktam vitatkozni, mert ő is mindig attól fél, hogy Tomikának kevés a tej. Ha nyűgös, azért, ha sokszor szopik, azért, ha nem alszik, azért, most meg, hogy kevesebbet hízott, azért. Tudom, hogy jót akar, de egyszer régebben én is kiosztottam szegényt. igazából megértem, mert a mi babakorunkban már szinte elképzelhetetlen volt, hogy valaki csak szoptassa a babáját.
De azért igyekszem magam visszafogni, mert egyébként rengeteget segít, de ő már ilyen.
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
Itt egy új fürdős kép: