Lois is jelen
És már nem strandol
Igyekeztünk kihasználni a 2 utolsó nyári napot, bár csütörtökön KisZé megfúrta a strandolását, egész nap nem aludt, de persze mikor indultunk volna beverte a szunyát, így odaadó anyja szépen itthon hagyta, és lement egyedül napozni és fürdeni
De tegnap már családilag mentünk tök jól vette meg én is, volt szundizás, meg is tudtam szoptatni, egész estig ott voltunk vacsoráztunk, gyakorlatilag nyugisabban mint itthon (mert itthon rögtön kiszagolja ha épp eszünk is ált. végig nyekergi), ott meg angyalkásan viselkedett végig.
Azt mondjuk nem tudom, szabad volt e nekem fürödni (tegnap letelt a 6 hét), de bementem saját felelősségre
Skrisz!
Gyönyörűek ezek a képek, nagyon szépséges Lányod van
Én úgy tudom a PKO egy fehérjelebontási zavart szűr. Ami ha fennáll, akkor speciális tápszerre és sajna életen át tartó diétára kell átállni, mert súlyos degenerációkat okoz. De nagyon ritka. A kórházban nekem azt mondták, hogy azért szokták visszahívni a kismamákat, mert úgy veszik le a vért hogy még nem evett eleget a baba (60grammot meg kell hozzá enni, néhány szopi alatt). Minket is ezért nem akartak hazaengedni először, emiatt a vizsgálat miatt.
Angel!
Tesóméknak tudod bigája van, Pizsi legnagyobb cimbije, na ő is nagyon aranyosan viselkedik, csak egyfolytában befekszik a babakocsi elé, én meg folyton rátolom
Hanna!
Ez a kép annyira édes, ez a pasi csúcs!!
Narancssárga klotyópapíros eset pont ugyanígy nálunk is
Keny!
Valóban egy csomó laborvizsgálatot végeznek, de ez neked csak egy vérvételt jelent. Én 9 hetesen mentem, addig csak UH-k voltak. Más nincs.
Till!
Tümmedés nekem is új, de a punnyadást mesteri fokon űzöm
Én komolyan nem is tudom mivel érdemeltem ki ezt a kölköt, ma aludt este 10-től reggel fél 5-ig, kaja, aztán szunya fél 9-ig, megint kaja, aztán még lustiztunk fél 11-ig