Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat.
Írok nektek pár sort a bent folyó dolgokról...
Nadim....kicsit szórakozott...én,akinek nem volt fogadott orvosa,majdnem hamarabb hazajöttem,mint akinek ő volt,elfelejtette a csajt is,meg a záróját is,a férje meg egy csomót várt rá a kocsinál,mert oda kérte az ajándékot,csak épp ő felejtett el odamenni.....
Szelva...a majom....nem is majom,kisvizitkor nagyon rendes mindenkivel,de a zárómat b@szott aláírni,pedig megtehette volna....
Fehér...nagyon szakmai....amúgy odafigyel minden kis panaszodra!!!
Hajnalba szültem,10-kor ki is tolták hozzám a bébimet,elbírtam éppen látni,de jó,hogy előtte megbeszéltük,hogy csak 12-kor hozzák,addig rendbe teszem magam...
Fürdetés....megfürdetik a babákat,olyan 7-8 között,ott a szobába,előtted,meg is mérik,kár,hogy volt olyan nap,hogy direkt megkérdeztük,mikor fürdetünk,azt mondták....óóóóó...5 perc,na addig akkor nem etetünk,nem is tesszük már tisztába.Abból az 5 percből 2 és fél óra lett,este fél 11kor meg is lettek fürdetve.
Kezelés...leöntenek valamilyen oldattal,reggel és este is,máramikor...de!!!Hálóingbe kell menni a folyosó végére,lábad közöt csak betét lehet,bugyi nem,közbe ömlik belőled a vér,hát ezt nem tudom hogy gondolják...
Vizitkor beszólnak,hogy készüljünk,ez annyit jelent,hogy bugyi,betét nélkül kell feküdni az ágyba,és várni a "csordát",persze addig össze-vissza vérzed a lepedőt,amit nekem 3 napig,akivel feküdtem egy hete nem cseréltek....
Varratszedés,na engem nem küldtek,(állítólag Adriennek potyogós cérnája van)de ez b@szik potyogni...jövőhéten visszamegyek,de ha elfelejtették kivenni,megyek a betegjogi képviselőhöz,az tuti....
Remélem van azért olyan,akinek meghoztam a kedvét a kórházhoz!!!