Új privát üzeneted érkezett!

Igen,ZAHA merre van?
Remélem ő nem hagy itt minket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
szintus

Hite mindenkinek van. Ki ebben, ki abban ez teljesen egyén függő.
Nem is lehet a másikra kényszeriteni hogy ez jobb, vagy az jobb.

Franciskám után nem imádkoztam, mégis mikor a születés csoportban egy helyzetben pánikba kerültem, mert beszorultam az első ami eszembe jutott a miatyánk, aki a mennyekben vagy volt és ezt mormoltam magamban, mig vége nem lett. Merthogy ott nem engednek ki a szorult helyzetből, hacsak nem mondod a jelszót, de mindenki inkább először küzd.

Zaha, már akartam mondani, hogy Pesten többször van ez a terápiás csoport, olyan sok mindenre rávilágit, segit helyretenni, nem gondolod meg, hogy elmenj egyszer?

Betti
Kép
betti0412

Tünci is el van tünve....remélem nem ablakot mos.
Én kuruttyolok itt, mert valami dolgozás féle közben mindig bekuksizok, de igy meg nem haladok....

Betti
Kép
betti0412

Helló!

Jázmin

Ez nem beszólás volt. Csak egy érzés, ami bennem volt. Ennyi. Amúgy szerintem meg téged ez abszolút hidegen hagy vagyok vagy nem. :wink: Bocs nem bántás vagy ilyesmi csak én azt gondolom, hogy nem nagyon beszélgettünk mi eddig sem.

Témaváltás Juppijjéééééé

Betti

Én nem valaki vagy valakik miatt mentem el. Én nem mentem el. Még itt vagyok. Ti most új utat jártok, és nem akarom hogy visszanézzetek. Csak előre.

Amig úgy érzem hogy megy olvasok, biztos irok is, de amikor úgy érzem hogy nem megy tovább, mert az én lelkemet rosszul érinti arról szólni fogok. Hidd el vagyok olyan egyenes.

Kép

Kép
melcsike70

Nem beszélgettünk, így van, és nem is fogunk, mert nem vagyunk egymásnak szimpatikusak.Te is és én is megtaláltam a saját beszélgetőpajtásaimat, és ez senkinek sem a hibája.Erre írtam, hogy nem mindenki van jóban mindenkivel és ezzel nincs is semmi baj.De attól megkérdezhetem a véleményedet egy adott dologról, ezesetben a zárt topikról, mivel te is ott vagy.Ennyi történt, kacsingatós szmájli nélkül.

Betti:otthon nyomod, vagy bent?

Kép
jázmin20

Most itthonról. Nincs autom, meg fizetésem sem, úgyhogy nem nagyon eröltetem, hogy bemenjek. De itthonról jó azért, mert tényleg unnám csak magamat.

Melcsi
Lényeg, hogy vagy és ha úgy érzed, hozzászólsz.
És most ne haragudj, kérdezni fogok és majd eldöntöd, válaszolsz-e itt, ha nem akarod, nem gond, de pároddal gondolkodtatok-e a próbálkozáson vagy ez a véreredményeid miatt nem lehet, vagy felmerült csak még várni kell, vagy.......csak érdekel, mert erről nem esik szó sosem.
Tudom mondtad, hogy sokat vártatok nagyon Bogira is, én csak kiváncsi vagyok a jövőre, ha rám tartozik.

Betti
Kép
betti0412

Én is takaritok,közbe be-be nézek....

Melcsike ne tünj el véglegesen,mert mi itt igen is kiváncsiak vagyunk a mindennapjaidra,a bánatodra,az örömödre...
Okés???
szintus

Azt is sajnálom,hogy Hasli törölte megát :(
Pedig vele is jól ellehet beszélgetni...
Szerintem az össz topic közül ez a legérzelmesebb...
(báris amelyikbe én beleolvastam)
szintus

Néha én is ugy érzem(biztos igy van),hogy én sem
vagyok épp mindenkinek szimpatikus,néha lehet uncsi is vagyok....

De azért valamiért én kedvelem ezt a kis csapatot!!!!

ÉS NAGYON ROSSZUL ESNE,HA ZAHA NEM JÖNNE..... :(

Hallod te nőce??????????
szintus

Figyelj Szinti:és akkor mi van, ha nem vagy szimpatikus?Ha nem, hát nem.De szerintem ezzel kár foglalkozni.Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Hettuli is zártba van?

Kép
jázmin20

Szinti=ezt ceretem,ha igy szólitanak :wink:

Hettuliról nem tudok semmit :(

A zártba azthiszem,h Hasli,anyci és Bea vannak(az anyatanyán)
Máshol nem tudom.....
szintus

Szini én sem tudtam , hogy van zárt, talán egy héttel ezelőttig sem, akkor is csak egy véletlen elszólásból.
De ez nem baj, hogy van másik topic, mert az nem ugyanez, annak is bizti megvan az élete, csak nekem fura, olyan mintha...nem irom inkább.
Csak valami fura érzésem van. Valami nem jó érzés.

Betti
Kép
betti0412

Holnap megyünk át, de férjem motorral szeretne menni én még rágódom. Végül is nem ráz jobban, mint az autó, meg szeretem is nagyon, ha elfáradok majd megállunk.
De a határ miatt egyszerüen nem lehet már mással közlekedni, mivel ezzel előre tudunk menni.
Holnap nem is lesz olyan bolond meleg, elég vékonyabban öltözni.

Betti
Kép
betti0412

Megkérdezhetem, hogy miért lett ezen kívül egy zárt topik is? nem nagyon értem...
Volt valami sértődés és kiváltak innen régiek, vagy "újak" csináltak egy másik fórumot, mert nem tudtak becsatlakozni?

Kösz a választ, ha lesz!

Ja, és 3-4 ember írogat oda? vagy hogy? És ki a főnök? mármint ki dönti el, hogy kik juthatnak be?

Vicces, amit (azt hiszem) Leda írt, hogy hívták, aztán nem engedték. :? Rejtély.
franka

Az én gonolatmenetem:
Bárki alapithat zártat, ezzel semmi gond nincs. De nem úgy lett volna korrekt, hogy szólok mindenkinek, hogy van az, és akinek van kedve oda is irhat.
Vagy nem szólok, csak a hasonló gondolkodásu embereknek vagy akikkel szivesen megosztom a gondolataim, de akkor nem mutogatok vissza, hogy a régi a hibás.

Engem a zárt topik létrejötte nem foglalkoztat, hiszen én is megtehetem valami miatt esetleg egyszer, csak, csak valami zavar, valami nincs a helyén még bennem, de nem kell mindent értsek.

Más téma.
Jövő héten lehet elutazunk egy kicsit, pár napra, dunántulra, egy wellnes-fitness hotelba, párom valami pihenésfélét emlegetett. De jó lenne összejönne, bár nem tudom én ott mit is csinálok, medencébe nem mehetek, szauna sem, de ahogy néztem van ott masszirozás, kozmetika, mindenféle szépségizé, na majd azokat végigjárom.

Betti
Kép
betti0412

Isten..

én kicsi koromtól hittem benne, jártam templomba, voltam elsőáldozó, meg minden és komolyan vettem. Nem képmutatásból, vagy szokásból mentem misére, vagy imádkoztam.. amikor "felnőtt" lettem akkor sem.
Nem volt annyira borzalmas a gyerekkorom, mint itt mondjuk Jázminnak, vagy Tüncinek, de azért igen távol volt az ideálistól (válás, költözések..), és végig, minden rossz ellenére hittem.

A kislányom haláláig.

Most nem tudom, hogy mi van - de biztos vagyok abban hogy mi nincs. Nincs Jóisten.

Vagy nincs semmiféle Isten, vagy ha van, akkor egy rohadék.
Megölte, vagy hagyta meghalni a gyerekemet.

Bocsánatot kérek mindenkitől, akit esetleg vallásában sértettem, tudom milyen! Sokat vitáztam régebben emaitt. Mindenki higyjen amit akar. Soha senki felett nem ítélkeznék a vallási meggyőződése miatt.
franka

Haliho!

Most ment el az anyu, itt volt egész nap.Olyan jókat beszéltünk, mesélt, én meg vigyorogtam rajta, most éli a második tinikorát, mindig szerelmes...

most nem tudok már a korábbi témához semmi újat hozzáfűzni,úgy látom nagyvonalakban mindenki megérti a történéseket, mindenki elfogadja a különbözőségeket és nincs semmi nagy gond.

Zaháért én is aggódom már, általában olyankor nem ír, ha nagyon szomorú napjai vannak ,de hátha csak nagyon sok a munka, vagy fáradt.
Zaha ,írj egy pár szót, hiányzol és aggódunk :!:

Hettuli kicsit ritkábban ír, szerintem nem sok ideje van, de biztosan jelentkezik!!Ugye Hettuli????

Melcsike, nagyon örülök, ha bármikor ezután is írsz :!: És ahogy már korábban másoknak is elmondtam ,elmondtuk egyáltalán nem nézek, nézünk vissza, (csak ha akarunk és nekünk is jó és szükségünk van rá),egyáltalán nincs rossz hatása a szomorúságnak...

Anyuval kicsit beszélgettünk az itteni dolgokról és bár ritkán ért meg engem, de most mondott egy nagyot.Beszéltünk a mostani dolgokról, reményekről, jövőről..és közben kisétáltunk a temetőbe.Megkérdezte, hogy most milyen sűrűn jövök.mondtam egy-két naponta, max három, ha vmi közbejön.Tettem ,vettem, sokáig hallgatott, majd azt mondta:Igazából nem látom, hogy már jobban lennél, hogy kevésbé fájna, még mindig szomorú vagy, hiába mosolyogsz, látom a szemed....

Szóval ezt mondta, az én távolságtartó, rideg anyukám.

Mértne férne hát meg a bánat és a gyász a topikban, amikor bennem is megfér, mert együtt élek vele, jöhet bármi ezután.
tünci28

Betti hajrá utazás!!! :lol:
Medencébe nem akarsz menni?
Mert én itth.fürödtem nem lett semmi,de ok,itt csak a család fürdött és egy barátnőm!Ott meg sokan vannak,én sem mennék,azthiszem....

Zártba engem is hivtak,de azután már engem sem engedtek be....
Nem tudom,hogy miért :roll:

Betti mi zavar?Ezt nem értem,ne haragudj!

Motorral én is járok,barátnőjeim is mentek vele,bár aztmondják,hogy azért jobban ráz,mint az autó,nem tudom....
Mennyi idő nektek az út Vajdaságba?
szintus

Szinti:Tüncinek itt az anyukája, azért nem jön szerintem.

Franka:mondom én, hogy jófej vagy Te is!De hogy miért nem jöttél eddig sűrűbben?
Az én családomban nem volt ilyen hívőség, templomozás meg hasonlók.Nem vagyok megkeresztelve sem.És a templomi esküvőt is kizártam amikor elvett a Zuram.(szerencsére ő is hasonlóan vélekedik, így nem volt vita)

És igen, nálam is a kislányom halála vetette el véglegesen a hitbe vetett szikrányi hitem.Ha jó lenne és lenne, nem engedné ezt, nem tette volna velünk ezt.Egyikünkkel sem.

Kép
jázmin20

Zahának holnap hóforduló, ugye?
franka

Ha jól tudom Hajnának igen.Zalán babának pár napja volt.
((())) Zaha szeretünk!!!

Kép
jázmin20

, - Az előző mesterem megtanitott arra, hogy elfogadjam a születést és a halált.
- Akkor miért jöttél hozzám?- kérdeztem a Mesterű
- Hogy megtanuljam elfogadni azt, ami a kettő között van. ,
/Anthony de Mello/

Betti
Kép
betti0412

Az én családom sem hivő---anyukám sem hisz benne,amióta ő is elvesztette a második babáját,kislány volt,7 hónaposan született,aztmondták meghalt,anyum sosem láthatta....
Ő néha ugy érzi,hogy meg sem halt,elvették tőle...sajnos az ujvidéki korházban akkor történtek ilyen esetek :( :?

Ja és Betti bazenba szoktatok járni?
:wink:

A férjem anyukája volt az az utóbbi pár évben,amikor meghosszabitották az életét,akkor hitt benne...persze azt a dokik csinálták,de ő akkor akart hinni benne templomba járt...rákos beteg volt...
szintus

Jázmin, neked tényleg nincsnek élő rokonaid?
nagyszülők, unokatesók, nagynéni, nagybácsi,...? senki?? :shock: :( :( :(
franka

Tünci
Azért gondolom jó volt picit, hogy anyud itt volt. Mennyire igazad van. 11.-én hajnalban, egy új élettel a pocimban úgy sirtam csendben a gép előtt, hogy párom fel ne ébredjen.

Tiszta szobaszagom van már, de nem merek kimenni, délben értem haza és szabályosan rosszul voltam, jobb hijján itt ülök és egész nap nyomom a szöveget.
De van reményetek, hétvégén nem jövök, úgyhogy nincs is már sok belőlem....

Szini
Nem javasolják a közfürdőket, bár én soha semmit nem kaptam még el, de most tuti, csak egyszer mennék bele, úgyhogy inkább nem.
Tengerviz az lehetne, de hát az meg nincs széles-e hazánkban. Még jó, mert már azt is eladták volna szerintem.

Betti
Kép
betti0412

Tengerviz----mi hazánkban volt nem is kevés és eladták
a rohadékok... :( :( :(
szintus

Ezt még tegnap este írtam, de akkor nem tudtam elküldeni.

Anélkül, hogy tovább akarnám fokozni a nyílt topikra napok óta be-beszivárgó feszült hangulatot, leírnám, hogy az alábbi hozzászólások bennem milyen érzéseket keltettek:

[quote="melcsike70"] írta:melcsike70Elküldve: 2009 Augusztus 23 Vasárnap - 20:48
Ne törödjön senki ám vele, hogy én is irok, csak beszélgessetek mintha itt sem lettem volna.

Mi jut eszetekbe, amikor egy ilyen mondatot hallotok bárkitől is? Milyen érzést vált ki belőletek ez a mondat, amikor nektek címezik? (költői a kérdés, nem várok rá választ)

Ez itt egy fórum, olyan emberek eszmecseréje, ahol adni lehet, de senkinek, senkivel szemben nem lehet semmiféle elvárása. Mindenki akkor reagál, amikor van mondanivalója, és amikor úgy érzi, reagálni szeretne. És mellőzöttségből eredő sértettségnek nincs helye.
[quote="halsi"] írta:halsi Elküldve: 2009 Augusztus 27 Csütörtök - 17:39
Meli dràga gondolatban èn is ès mèg sokan szoritjuk a kezed!
Remèlem bèkèsen eltelik ez a fàjdalmas nap!
Nagy ölelès neked!

[quote="melcsike70"] írta:melcsike70 Elküldve: 2009 Augusztus 27 Csütörtök - 17:47
Hasli
Köszönöm, hogy gondoltál rám, meg a lányoknak is, akiknek eszébe jutottam….

A fenti két hozzászólás pedig - így szorosan egymás mellett, és annak fényében, hogy ez a párbeszéd feltehetően a "Babanetes barátnők" zárt topikban is lezajlott, SŐT!!! -, nekem egy kicsit a többieknek, a "figyelmetlenek"-nek szóló "megrovás"-nak imponált, ami azután, későbbi hozzászólásaik kontextusában - számomra - megerősítést is nyert.

Ha az ember házastársa elfelejtkezik a házassági évfordulóról, azon fel lehet húzni az orrunkat (bár nem érdemes), de hogy egy fórumban mindenki mindenkit számontartson, és mindig mindenkire reagáljon, az talán túlzó elvárás. És nyilván más okok is belejátszanak, hogy ki, mikor érez indíttatást a megszólalásra.
Csak hogy magammal példálózzam:
én például ezért nem reagáltam Melcsike majdnem egyetlen hozzászólására sem kb. december óta, mert akkor - emberi hangnemben, sőt, az ő extrém érzékenységére tekintettel, különös gonddal "becsomagolva" - hozzászóltam ehhez:
[quote="melcsike70"] írta:melcsike70Elküldve: 2008 November 25 Kedd - 22:32
Ma megint kicsit eltört nálam is a mécses, persze ez csak a mindennapos ki sirogatás. A Barcikám, meg azt mondta hogy ne gondoljak annyit a Bogira, mert azért sirok mindig...

Az inkriminált hozzászólásom (és kiegészítései) megtekinthető a 125. lapon (2008.11.26. 13:42), ki-ki ítélje meg, hogy jogos-e az ezt követő sértettsége. (pl. egy privát barátnőmnek ezt sokkal kendőzetlenebbül, egyenesen és nyíltan megmondtam volna, itt tekintettel voltam Melcsike túlzott személyes érzékenységére), és ő ahelyett, hogy komolyan belenézett volna abba a tükörbe, amit elétartottam, megsértődött. Ezek után a magam részéről nem láttam fontosnak, hogy a későbbiekben, vele kapcsolatban bármire is reagáljak. (de, néhányszor azért megdicsértem, amikor valami halvány pozitívumot vettem észre).
Persze szólhat egy fórum arról, hogy a hozzászólók mást sem csinálnak, mint egymást felköszöntik, meg dicsérgetik, de akkor ennek a fórumnak az előremutató címe - ÉLET, a kisbabánk halála után - érvényét veszti.
Az a cím - nekem - a talpraállás szándékát sugallja. Ami persze hosszabb folyamat, de mégis arról kell hogy szóljon, hogy valaki meg AKAR gyógyulni.
És ahogyan egy munkahelyen vagy egy lakóközösségben, igenis egy fórumon is vannak szimpátiák és antipátiák, ez sem nem érthetetlen, sem nem tilos. A lényeg az egymásnak megadott alapvető tisztelet, ahogyan a villamoson sem taposom le senkinek szándékosan a lábát.
A szimpátiák és antipátiák jelenlétét éppen maguk a zárt fórumra vonulók igazolják a félrevonulásukkal, de ez nem baj, csak akkor nem értem, hogy mi a probléma azzal, ha mások sem tökéletesen egyformán éreznek minden itt megszólaló iránt.
És nem csak a személyek a lényegesek, hanem a sokféle nézőpontból származó vélemények! Éppen találhatok olyantól is fontos, továbbgondolásra érdemes felvetést, akit esetleg nem kedvelek.
aarnika

A mai napot meg nagyon üdítő volt végigolvasni: :wink:
aarnika

Betti! Hát én se motort, se közfürdőt nem próbálnék ki ebben a helyzetben... :oops:
aarnika

Tünci!

Nagyon nagyon jó volt olvasni a soraidat. Hatalmas nagy gratuláció, a kis csodababucihoz. Úgy látszik, hogy Viola kicsi angyalkád egy kistestvért küldött nektek születésnapja alkalmából.
Nagyon sok kitartást kívánok nektek, és kívánom, hogy minden legszebb, legdédelgetettebb álmaitok váljanak valóra.
Én továbbra is sokat gondolok rád, rátok, és veled együtt örülök ennek a csodálatos hírnek!
Nagyon-nagyon vigyázz magatokra, és próbálj meg nem sokat aggódni. Tudom, ez a legnehezebb neked, de próbálj meg sok jó nyugtató zenét hallgatni, és mindig valami szépre gondolni. És próbálj meg beszélgetni a kicsi drága csöppséggel, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.
Szívből örülök, és hatalmas nagy ölelést küldök nektek!

Ancsi

Teljes szívemből kívánom, hogy a képen látható pillanatot te is átélhesd minden egyes napon. Ezért szívből imádkozni is fogok értetek.

Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Tünci csodababája. Ez már rajta marad!

Betti
Kép
betti0412

Ancsi, írtam! :)

Húú, nem tudom felvenni teljesen a fonalat, kivagyok, elfáradtam anyuval! 8) :wink:

Szerintem az év legmelegebb napján vagyunk itt túl, dunántúliak éjjel megérkezik a hűvös levegő, tiszántúliak még várjatok holnap délutánig...

Akartam még ezt azt írni a felmerülő dolgokkal kapcsolatban, de szétestem.Megnéztem a hyradót már délután és képtelen vagyok szabadulni az egyik hírtől.18 év után került elő egy elrabolt, akkor 11 éves kislány.Szexrabszolgaként tartották egy fészerben ,egy házaspár, két gyermeke született.És néhány napja besétált egy rendőrörsre és megmondta ki Ő.
Az életén gondolkodom, hogy min ment át, mire lemondott az életéről ,a szabadságról, hogy meg sem próbált szökni, hogy feladta...Uramisten, min mehetett keresztül???Ilyenkor úgy érzem, az én problémám(bármikor is) eltörpül...Nem egy ki a fejemből.

más.

Mit szólnátok(MINDENKI), ha használnánk az aláírás adta lehetőségeket, néhány alapvető információra.Mint pl Jázmin írta a múltkor, hogy mikor megy Czeizel doktorhoz.Bármilyen közlésre használhatnánk, orvos, vizsgálat, jeles napok,vagy számunkra jeletős változások napja,tervek,utazás,nem leszek elérhető, stb... stb...
Az igazság az, hogy szerintem nagyon sokat kérdezünk és sokszor elmarad egy-egy válasz.
Ma elhangzott kettő olyan is valaki felé, ami engem is érdekel, de lehet hogyha csak holnap, vagy holnapután olvassa az illető, akkor már "átszalad " rajta, viszont, ha nem válaszol, én úgy értelmezem, hogy kényes a számára és nem akar,Ezért nem merem megkérdezni újra, mert nem akarok tapintatlan lenni ,pedig lehet, csak elnézte...Értitek mit akarok?
Hm, mit szóltok?

Egyébként is néha összezavarodok, hogy kivel ,mit beszéltem, melyik napot, stb, aztán keresgélem, pedig csak egy dátum és órákig nem találom.

azt hiszem mára ennyi voltam.

pussz és szép estét mindenkinek...

KépKépKép
tünci28

Aarnika:a megfogalmazásod, a mondataid hihetetlenül jók!Pedig még mi sem voltunk kontaktba...de veled tervezem.

Franka:sajnos senki, nincs tesóm se, anyunak sem volt, így unokatesó sincs, nagyiék is egykék voltak .Hát ez van.Valószínű ezért olyan erős bennem a vágy a családra.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Tünci:én írom, ha lesz mit.Heteken belül úgyis megyek újra Czeizel doktorhoz, meglesz a kromoszóma (kontroll) eredményem.

Kaptam 30 kiló paradicsomot...kár, hogy kisvárosomban nincsenek tüntetések, mert most mehetnék dobálni! :lol:

Kép
jázmin20

Jázmin
Ne mozdulj, mindjárt ott vagyunk! Mint a spanyol kisvárosban, paradicsomdobálást rendezünk!

Aarnika
Ezen a motoron 3 féle rugózási fokozatot lehet beállitani, a comfort fokozat jobb mint az én kis Polomé, tényleg kényelmes, egyenesen tudsz ülni rajta és férjem teljesen normálisan hajtja.
De medencébe a nyáron végig nem mentem, csak a lábam lötyiztem benne, meg tusoltam, elég volt.

Szinti
Bazenba? Hát hogyne járnék. Mikor megvettük a motrot, a barátok meg is csasztiztuk!
:D :D :D

Betti
Kép
betti0412

[quote="betti0412"]
írta:
betti0412Szinti
Bazenba? Hát hogyne járnék. Mikor megvettük a motrot, a barátok meg is csasztiztuk!
:D :D :D

Ez jóóóó :lol: :lol: :lol:
szintus

Jó éjt lánykák,puszi nektek!!!! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.08.28 20:17-kor.
szintus

Vége.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.08.29 07:44-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike nem tudok semmit a privikről én nem szoktam
ilyen jellegű levelet kapni senkitől!
Sajnálom,hogy elmész,de ez a te döntésed.
De azért néha jelentkezz,hogy mi van veled/veletek....
szintus

Kép
szintus

Hát erre már nem lehet mit irni. Mindenki menjen amerre az útja vezeti.

Betti
Kép
betti0412

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.08.29 07:30-kor.

Kép
anyci

[quote="jázmin20"]A írta:jázmin20arnika:a megfogalmazásod, a mondataid hihetetlenül jók!Pedig még mi sem voltunk kontaktba...de veled tervezem.

O.K. :D

[quote="jázmin20"]K írta:jázmin20aptam 30 kiló paradicsomot...kár, hogy kisvárosomban nincsenek tüntetések, mert most mehetnék dobálni! :lol:

:lol: :lol: :lol:

Kár beléjük (rájuk), én inkább egy jó kis lecsóra szavaznék!!! Mmmmmm...

Betti, akkor az nagyon klassz járgány lehet! Ha visszaidézem az én egykori, drága kispolskimat, amiben még húsz kilométerperóra sebességnél is, minden, úttesten heverő kavicsot is meg lehetett érezni! :D
aarnika

.

A délutáni hozzászólásomban nem volt leírva egyetlen jelző sem.

Nem ítélkeztem. Nem minősítettem senkit.

Én csak idéztem.

Mindenkit a SAJÁT HOZZÁSZÓLÁSAI MINŐSÍTENEK.

[quote="melcsike70"]2 írta:melcsike70009 Augusztus 28 Péntek - 21:12-kor

[quote="anyci"]2 írta:anyci009 Augusztus 28 Péntek - 21:53-kor

A topikindító iránti tiszteletből, és az összes - e földön, már saját "lábon" avagy pocakban, valamint a mennyben tartózkodó - topikgyerekek kedvéért leveszem innen ezeket az idézeteket.
Hogy ha netán az eredetit felrakók is úgy gondolják, akkor ne maradjon itt sem nyoma.

A magam részéről, nem kívánok a továbbiakban ezzel a témával foglalkozni.

Tünci, bocsánat!

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aarnika 2009.08.29 00:11-kor.

Aarnika
aarnika

Sziasztok LÁnyok!

Én már nagyon régóta olvaslak Titeket, de most teljesen elképedtem... hogy pont ITT, EZEN a fórumon ilyen hangnem egymással szemben, akik ugyanazt a tragédiát éltétek át... hát az hogy lehet, hogy az előző hozzászólásokban szereplő szavakat használjátok egymással szemben...? :cry:

Hisz hányszor volt szó arról, hogy a kívülállók ezt nem érthetik, csak az, aki ugyanúgy átélte... hogy a kívülállók egy-egy rosszul megfogalmazott megjegyzéssel milyen bántóak tudnak lenni. Hát nem tudom, hogy kaptatok-e ennyire durva mondatokat valaha is kívülállóktól, mint amit most Ti használtatok egymással szemben... Teljes döbbenettel olvastam.... :shock: Dehát akkor most hogy van ez?

Megmondom őszintén, én pl. Tüncit személyesen borzasztóan sajnálom, hogy mire sikerült a csoda, és ott a remény, hogy kisbabája születhet neki is, és kifejezetten leírta, hogy még nagyobb szüksége van a többiekre itt, mint eddig, most ilyen szavakat kell olvasnia... amikor a legnagyobb nyugalomra lenne szüksége, de erre mindenesetre biztosan nem, ami itt történt. Ez lett volna a minimum, amit az ő állapotában minden jóérzésű embernek most kötelező, de minimum illendő lett volna figyelembe venni. És ehhez nem is kell szimpátia, csak egy csöppnyi emberség, amit még az is ért, aki nem ment át ilyen tragédiákon.

Meghát van valami intelligancia-féle dolog is, amiben benne van egy nyilvánosan is elfogadható stílus... bár lehet, hogy ez zárt topikokban máshogy működik... legalábbis úgy tűnik. Döbbenet.

Mindenesetre rossz volt olvasni, hogy pont itt, pont így... :cry:
nóna

Anyci én Beát nem töröltem a skyperöl hanem elromlott a számitógépem,most laptopot használok és új fiókot nyitottam!
És nincs meg Bea.Pedig kerestem,de elfelejtettem a felhasználónevét!Nos drágám csak az életedbe legyen mindenki ilyen hazug mint én és akkor nem lesz gondod....
Az anyámat hogy elromlott a számitógépem :cry: :(
Szóval én hazug vagyok,oké...legyek....
Anyci azért nem gondoltam,hogy ilyen indulatos vagy bammeg

Én a hazug picsa... :(
szintus

Te jó ég, mi megy itt?

KépKép
ancsi_pancsi

[quote="anyci"]N írta:anycia most már tényleg legyen ennek vége!
Itt mindenki szégyellje magát,micsoda viselkedés ez?!Mindenki szajkózza maga hülyeségét és a valódi lényeget senki nem veszi észre!Hálleluja üdvözöljük az új királynőket és az új alattvalóikat!
Most már nem kell őket sajnálgatni nap mint nap így már a régi jó barátok már nem is jók?Egyszerűen felháborító hogy vagytok képesek egymás képébe így belehazudni!Szinti te is nézz már magadba milyen hazúg vagy,te is kaptál meghívót csak te nem akartál jönni és még Beát is kitörölted egy helyről,már bocs akkor miről is beszélünk?!Léda te meg még azt se mondtad Bea üzenetére lófasz a valagadba,így te se játszd az agyad mert komolyan elfut a méreg!Nem mi voltunk azok akik sértve távoztunk innen hanem ti löktetek ki a csapatból,mert már nemkellenek azok akik még nem babásak és fáj a szívük a gyerekükért!Mindenki másképp dolgozza fel a tragédiát,mindenki másképp tud túllépni a dolgokon,nem vagyunk egyformák ezért nem lehet senkit elítélni és olyanokat a fejéhez vágni amiket ti is itt tettetek Melcsivel is meg jó pár emberrel,Ő ezerszer értékesebb ember mint ti és ő előttem egy szent és sérthetetlen ember ezért ne őt bántsátok a ti undorító lelketek miatt!Az meg hogy ki lehet írni azt hogy mikor milyen dolog következik életünkbe az azt hiszem mindenkinek a vonalzóján lehetett látni csak épp az illető nem kezdett hónapokkal előbb erről jajgatni és folyamatosan bőgni csak hogy vele foglalkozzon mindenki!Szerintem rátok férne egy kis önértékelés és nem másokban keresni a hibát!
Aarnika és te belenéztél már abba a tükörbe?!A "lelked"tükrébe?!
Na akkor most lehet engem is mocskolni meg köpködni meg írhatjátok az idióta üzeneteiteket,DE tudjátok rólam lepereg!

Na szevasztok én ezért léptem le ezelőtt is de csak ocsmányabbak lettetek!

Nem is ismersz minket személyesen hogy a francba mondod azt ránk,hogy mi ocsmányok vagyunk?

Kép
Kép
szintus

Hm..nem erre számítottam, de gondolom senki sem.

Azt gondolom, azért Melcsike és Anyci a megfogalmazásotok most lement egy szint alá és döbbentem látom ezt, mert egyetlen másodpercre sem ilyennek ismertem egyikőtöket sem.
Ezzel nem minket, vagy bárkit, vagy mit tudom én már pontosan kinek szólt, mínősítettetek,csakis magatokat.Hangsúlyozom, ez titeket fog a legjobban bántani, mert ez alpári volt...
Javaslom , hogy az első harag lecsillapodtával töröljétek ezt a két üzenetet, mert ezt bárki olvassa, aki bárhonnan ismer titeket, akkor szörnyen szégyenleni fogjátok magatokat.
Ha ezt Zaha, vagy Bende, vagy Hasli, vagy Lyly,vagy Hettuli elolvassa, egy világ fog összeomlani bennük,akkorát fogna k csalódni bennetek és nem fogtok tudni beszélgetni a másikban sem, mert ha egyszer ennyire kifordultatok magatokból, máskor is ki fogtok,velük is.
itt még soha senki nem engedett meg magának ilyen hangot, ennél sokkal enyhébbekért majd a nyakát vettük néhány embernek ,aki támadta Melcsikét.
Szóval Melcsike kérlek itt tarts felülvizsgálatot, hogy ki érdemelt ilyen hangot.

Én személy szerint ezt a hangnemet kikérem magamnak és MINDEN topiktársammal kapcsolatban úgyszintén.És itt eldöntheti bárki, hogy topiktársnak érzi -e magát, sajnálom, ha valaki már nem.

Úgy gondolom egész álló nap csak arról beszéltünk ,hogy semmi komoly gond nincs, megbeszélhető minden.

most először magamra vettem én is néhány szót.

Kikérem magamnak ,hogy bárki felülbírálja az érzéseimet a gyermekeim iránt!Senki se merészelje kétségbe vonni a szeretetemet, a gyászomat!

Más:zárt topikba író régi kedves barátaim,ha teherbe estek, a zárt topikban talán annyira sem lesz helyetek, mnit amennyire azt gondoltátok, hogy itt nincs...

Szörnyen bánt az egész, kérlek Titeket, nagyon vigyázzunk a szavainkra, ne pocskondiázzunk senkit, ez elfogadhatatlan emberi magatartás helytől, kortól, nemtől függetlenül.

KépKépKép
tünci28

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tünci ez engem is bánt...
Gondolom erre gondolt Betti,hogy valami rossz érzése van,hogy lesz itt még háború....

De soha-soha meg sem fordult a fejembe,hogy Anyci ilyen is lehet...lehet,hogy egy kicsit érzékeny lelkű vagyok,de engem ez azért nagyon sziven ütött...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.08.28 22:22-kor.
szintus

A szívem szakad meg,mostmár képtelen vagyok visszatartani a zokogásomat, szégyenlje magát aki ilyen hangnemet mer használni egy olyan topikban, ahol halott babáknak állítottunk emléket!
Isten bocsásson meg azért, amit most érzek, hogy tehettétek ezt??????

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?