Szépjóestét
Krisz
Tecc az új vonalzód
Az ágyikó nagyon jól néz ki
Nézzétek meg tényleg személyesen. Érdemes azt tudni, hogy a kombi kiságyakat azért nem célszerű szétszedni többször, mert a csavar, ami összefogja a lapokat, vagy beletörhet, vagy annyira kikophat, kitágulhat a lyuk, hogy új helyekre kell fúrni.
Nekünk az első kombi kiságyunk örökölt volt, és hát a fele csavar beletört, a másik fele meg lötyögött, mert a menet szétment.
A második kiságyat használtan vettük bizományiban, és ott is azt mondták, azért van egészben az ágy, mert minél többször van szétszedve, annál rosszabb a csavarozása. Több új heylre kellett csavart tennünk... Megjegyzem, már félre van téve kisöcsinek, átvittük a mi szobánkba
Egy összeszerelési útmutatót is kérjetek
Nem könnyű némelyiket összerakni
Én ma voltam dokinál. Váltottam... Még júliusban elzavart az egyik aszisztensnő onnan, ahol most voltam. Persze más volt a doki is, meg az aszisztens is, és nem problémáztak...
Minden oké. Most akkora a pocakom, mint Alberttel 33 hetesen. És medencefekvésű a lurkó
. Sejtettem, mert annyira de annyira lent éreztem a rugdosást. Már 18 hetesen is térdelt. Azóta meg változatlan
Rengeteget mocorog, főleg este/éjjel
A fejecskéje a májamnál van
Megvettük a pelust a kórházba. Ez az első dolog, amit vettünk neki. Más nemis nagyon kell, örököl mindent
Albert kinőtt ruhái már kifolynak a szekrényből
Este a sírás elkapott
Lemostam a csap alatt Albert borostyánláncát. És amikor ráztam le a vizet róla, véletlenül hozzáütődött a mosdóhoz, és a kapocs eltört
Nézegettem már másikat helyette, de annyira elkeseredtem most
Remélem nem valami rossz előjel akart lenni
Most megyek tentikézni, jóéjt mindenkinek