Új privát üzeneted érkezett!

na, Jázi, mi a vicsok? valmi vicsorgó kisállat, hmm??

szok=üdítő

CSoki a legjobb az Üvegtigrisben. "Csikánó!" :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára franka 2009.08.28 09:48-kor.
franka

Na végre, akadt egy létező szó, amit én tanítok nektek kedves gyerekek.
vicsok=egér

Csokitól kész vagyok, úgy ahogy van, és ha meglátom egy képen, már röhögök rajta.(szarul őrzött latin bankok)

Betti:na ezért nem akartam ezt írni...remélem nem sértődtél meg itt a virgonckodás közepette!

Franka:te meg milyen kis vicces munkanélküli vagy!Sűrűbben kéne jönnöd! :wink: Merthogy van egy csomó időd!

Kép
jázmin20

[quote="jázmin20"]F írta:jázmin20ranka:te meg milyen kis vicces munkanélküli vagy!Sűrűbben kéne jönnöd! :wink: Merthogy van egy csomó időd!

hehe, biztos jól elszórakoztatnám magam. Csak írogatnám a versikéket, meg az idegen szavak szótárát naphosszat. :lol:
Te most is dolgozol?

én most eltakarodok kicsit a géptől, mert van azért némi dolgom.
franka

Hót ciki, de igen, dolgozom.Csak ma annyira semmi nem volt bennt az irodában, hogy ráértem egyész nap irogatni.Meg ma olyan jó volt a hangulat.De itt a sofőröm, megyek haza, 5 ig tart a munkaidőm.És otthon túrós barackos finomságot kell gyártanom az én naaagy szerelmemnek, meg kutyázni, meg sétáltatni.Szóval sziasztok!

Franka:neked ma külön ölelés!
Kép

Kép
jázmin20

Dehogy sértődetem meg! CSak nyösztetem a freemailt.

Betti
Kép
betti0412

Hiába Betti, a freemail hót hasznavehetetlen ma. :?

Kép
jázmin20

[quote="franka"] írta:franka
[quote="jázmin20"] írta:jázmin20
én most eltakarodok kicsit a géptől, mert van azért némi dolgom.

Férjem egyik jó barátja is ezt irta a fogalmazásba,csak elhagyta az ékezetet valahogy igy:
"Reggel amikor felkelek akkor elvégzem a nemi dolgaimat..."

Kihivatta a tanárnő az osztály elé és hangosan kellett neki elolvasni,gondolom gondolhatjátok,hogy röhögött az egész osztály.....
:lol: :lol: :lol:
szintus

Meli dràga gondolatban èn is ès mèg sokan szoritjuk a kezed!
Remèlem bèkèsen eltelik ez a fàjdalmas nap!
Nagy ölelès neked!

Jàzmin köszönöm èrdeklödèsed,helyzethez kèpest meg vagyok...-majd megirom kèsöbb!
Vendég

Hasli

Köszönöm, hogy gondoltál rám, meg a lányoknak is, akiknek eszébe jutottam. Mindenkinek olvastam a kedves szavait. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike
Gyujtottam gyertyát neki a lapján én is.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike!

Nagyon sajnálom, szégyenlem magam, de nekem csak most jutott eszembe, ahogy megláttam a vonalzódat..mert azt tudtam, hogy drága kis Boginak hány nap volt, amit itt tölthetett.
Talán ,ha lenne kedved beszélgetni velünk, úgy,mint régen..de már nem szeretnél ..érzem és sajnálom..csak remélem ,hogy azért tudtatok beszélgetni a zártban, hogy ott ha jelen voltál, akkor ott volt segítség, volt,aki fogta a kezed, nem voltál ,nem vagy egyedül... :cry:
Én azt hittem ,hogy nem is olvasol minket, így nehéz is segíteni..nehéz kifejezni.... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci, ahogy irtam, te csak szólogasd az embereket, nem esik az rosszul senkinek.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike nagyon sajnálom a mai napot :( :( :( :cry: :cry: :cry:
szintus

Ma lesz valamilyen égi jelenség,tudjátok?
szintus

Dehogy nehèz segiteni Tünci 1 jo szo semmibe nem kerül senkinek,meg amibe nem biztos az ember azt megkèrdezi!
Legalàbb is èn szerintem!
Abbol indulok ki ,hogy èn is voltam orvosnàl(irtam is) ,kutya sem kèrdezte mi volt pedig lett volna mit mesèlni..Mindeggy ez nem felhànyàs ,mert nem is lehet mire!
Jàzmin,Zaha meg Betti megkèrdeztèk mi van velem mèg azelött,utolag is:Nagyon jol esett köszönöm!

Tudod a zàrtban tènyleg senki nem felejtette el ...kis csapat vagyunk ,de ugyèrzem nagyon erössen fogjuk egymàs kezèt!Jo is ez igy inkàbb bèkèben külön vàlni,de jobb nem felesleges èrvekre hivatkozni!Mindenkinek vannak negativ ès pozitiv dolgai ,meg nèha felejtünk vagy megfeletkezünk màsokrol akaratlanul is!

Nekem nagyon sokat jelent ez a topik talàn mèg ma is ,mert kaptam böven jot is a legnehezebb pillanatokban,ezèrt hàlàs is vagyok nagyon mindenkinek!Azt hiszem èn talàn tovàbbra is olvasni foglak benneteket ,ha jo ,ha nem jo ,de igenis èrdekel a sorsotok,mert közösek az àlmaink!S minnèl többötöknek vàlik valora annàl közelebb èrzem majd èn is az enyèmet!

Szivböl köszönök mindent ,ès ugyanigy a lehetö legjobbakat kivànom mindannyiotoknak!

Tünci kérlek ne èrts fèlre nem tüzet akarok szitani,nem is szabad ,mert senkinek sincs rà szüksège ...-plàne nem neked!Eggyszerüen ez szerettem volna mèg megirni!

Kriszta
Vendég

Szia Hasli!

Egyáltalán nem értem félre, pontosan értem.Azt is ,amit Melcsike írt, ezért is mondtam ,hogy valóban elfelejtettem.Örülök neki ,hogy a zártban ennyire erősen alakul ki kapcsolat közöttetek(gondolom ,hogy oda is mindenki csak heti egy kettő hsz-t ír, mnit ide,vagy annyit sem ,mnit ahogy ide sem, és ennek elllenére mindenki mindenkivel képben van..na jó ez szarkazmus, bocsánat.),
Ennek ellenére szerintem jó,ha van segítség,szerintem itt is ez van.Aki szeretne, az továbbra is részt vesz ebben, aki meg nem szeretne az nem..én ezt mondtam ,ennyit, semmi mást...

És valóban igazad van, közösek az álmaink, egy cél ,ez a legfontosabb mindannyiónknak!!!

Innentől csak általánosságban, ez nem szól senkinek, csak úgy leírom:
Nagyon sajnálom, valóban nem tudom megjegyeni mindenkinek ,minden évfordulóját, ezt már többen jeleztük ,de ha akar bárki,bármikor beszélhetett erről és vígasztaltuk is ,azt hiszem mindig...
Nem hiszem ,hogy ha valaki nem akar írni és ezt egymás után többször ki is írja és egy idő után nem szólongatjuk,akkor nem vetheti a szemünkre, hogy mért nem kérdezzük.Mert ez egy beszélgetős topik és beszélgetünk.
Nem is értem mért nem kérdezgették egész nap a lányok ,hogy mit csinálok és hogy lehet ,hogy ilyen jót beszélgettek.. :)
REmélem nem baj ,hogy ennek én örülök, azt viszont továbbra is sajnálom, hogy volt amiről megfelejtkeztem, nem kellett volna,ahogy írtam, szégyenlem magam emiatt.
Igazán bánt már ez a helyzet, én azt hiszem egészen eddig mindig nagyon is törekedtem az egyensúly fenntartására, sokszor inkább volt ,amire nem is reagáltam, mert nem akartam senkit megbántani.
KÉrem szépen mindazokat, akik nem akarnak ide írni ,hanem a zártba és tették ezt azért, mert a magánéletüket nem szeretnék kiteregetni,vagy vannak dolgok, amiket ott jobban meg tudnak beszélni,azok csak azért ne írjanak, hogy néha megbántsanak másokat.Szeretném ha tiszteletben tartanák azokat az érveket, amik miatt elvonaultak zártba.Mert Ők továbbra is olvashatnak és kritizálhatnak minket.Ha valaki úgy érzi ,hogy mellőzik, akkor írja azt, ne valami teljesen mást.Nem hiszem ,hogy bármikor szándékosan valakit figyelmen kívül hagyott volna az egész topik, az meg egyértelmű, hogy a rendszeresen jelenlévő egy tucat emberből mindenki tökéletesen egy hullámhosszon legyen mindenkivel!DE!Az is biztos, hogy MINDENKINEK van vki, akivel igen!Szóval fenntartom, hogy olyan sosem volt, hogy bárkit is figyelmen kívül hagyott volna az egész topik!

Természetesen én sem szeretnék emiatt további ellentéteket, de kérem szépen, aki ide szeretne írni ,az ide írjon, aki meg nem szeretne, az csak amitt ne írjon ,hogy kettéválassza a topikot.

Nagyon köszönöm a megértéseteket!

Ha bárkinek ezzel kapcsolatban véleménye van, azt nagyon szívesen venném, viszont személyeskedő jellegű hsz-eket nagyon kérem ,hogy csak privátban tegye a részemre, mert semmiképpen sem szeretném, hogy a topik rovására menjen.

KépKépKép
tünci28

Szintus, milyen égi jelenség?Én nem tudok semmit...
tünci28

Tünci szarkazmusod: 2 hèt több ,mint 2000 hsz a zàrtban!
Nem neked a feladatod mindig,hogy mindenkiert felelj,vagy vèdekezz!
Majd eggyszer ràjövök ,mièrt veszed ellensègeskedèsnek!
Különben amit irtam azèrt irtam,mert igy èreztem ,nem mert bàrmit is szèt akarnèk vàlasztani,ahhoz èn kevès vagyok!Meg annyira barom sem vagyok!

Szemèlyeskedès:Anno Boboka,Betti esetnèl ki tette ezt privàtba!????!!!

Nem jövök megigèrem ,de nèha azèrt kicsit tàgasabban kellene kérül nèzni nem mindig szimpàtia alapjàn itèlni ide vagy oda!Jogom nekem sincs elvàrni semmit ,de szabad emberek vagyunk ..ez van!

Tudod nem mindig csak elöre megy az ut nèha van jobb is bal is!

Ja ès èrdekes mod ,csak az èn hsz-em megy a topik rovàsàra...-persze ,mert èn nem tudom befogni a szàmat!

Na akkor most törölöm magam ,ja ès ne aggodj èn sem akarok terhessen idegeskedni ugy hogy definitiv elèg!

Kriszta
Vendég

Szia Melcsike!

Veled érzek mindig, főleg a mai napon.
Mirci :(

mirci001

Tünci, Betti, Mirci

Nektek is köszönöm.

Tünci

Olvasom a topikot mindig, mert nekem fontos volt, hogy itt lehettem, de nem vagyok képes más szinben látni a világot. Még nem. Ennek az átalakulásnak én nem tudok részese lenni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike szívből kívánom, hogy ezeket a napokat és a többit átvészeld és, hogy az üresség átalakuljon egy kevésbé fájdalmas emlékké. Gondolok Rád!

Kép
leda2002

Kriszta!

Ahogy olvashattad is odaírtam ,hogy általánosságban.többször félreértettél már és mindig pontosan ugyanígy reagáltad le.Sajnálom, ha megint félreértettél, pont NEM rólad volt szó.Nem vettem egyáltalán ellenségeskedésnek ,úgyhogy ezen ne törd a fejed,mert nincs mire rájönni! :wink:
És a szarkazmus.pont arra értettem ,hogyha oda írtok 2000 hszt,akkor jobban figyelemmel lehet kísérni ,mnit az ide beírt heti 2-3-at.Azt hittem ez érthető, de mégsem.Ezt is sajnálom, az én hibám, hogy azt gondoltam ,ez is megbeszélhető.
Pont ezért kellett volna privátban, mert pl Boboka és Betti esete is a topik rovására ment, mint néhány másik is.
Megkérdezhetem ,hogy Te mi alapján ítélsz, ha nem szimpátia lapján?

Részemről ezt lezártam, mert tényleg nem akarom most ezzel terhelni magam.Mindenki gondol,amit akar.Elegem van a magyarázkodásból ,mert a fennti példa is mutatja, hogy hiába írom ,hogy fehér, ha valaki azt olvassa:fekete.

De látom a regi törlésével Te is véglegesen határoztál.
Ez pedig a Te döntésed,nem az enyém és nem vagyok hajlandó ebben semmilyen szerepet vállalni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.08.27 21:31-kor.
tünci28

Melcsike,
hidd el ,hogy szívből sajnálom.Szerintem nagyon is van helye a gyásznak, de mostmár kell legyen helye a reménynek, a jövőbe vetett hitnek ,a pislákoló boldogságnak.
Ha ez nem lenne, akkor miért élnénk tovább?Sok minden változik a topikban, úgyis ,mnit az életünkben.Nem csak a család, minden egyéb.Sorsok, életek alakulnak át, esnek szét, vagy épülnek éppen.
Nagyon szerettem volna, ha mindenki,aki részese volt a topiknak, részese lesz a változásnak is.

Lehetséges, hogy azzal követtem el nagy hibát, hogy azt hittem ,mniden változás itt marad.Pedig Te is nagyon sokat változtál és igenis jófelé, csak Neked lehet az a megfelelő irány, ha most nem tudsz velünk lenni.Ez is változás, ezt meg nekem kell megtanulnom elfogadni, igyekszem is, hogy ezzel kapcsolatban is átgondoltan érezzek..már ha lehet ilyet ésszel érezni.. :(

Szóval csak azt akarom mondani ,hogy lehet ,hogy én hibáztam ,hogy erőszakkal itt tartanék olyat is, aki nem akar..ezért mondtam ,hogy nem szólongatok, mert éreztem ,hogy nem mindig van értelme..mert a változás ezt hozta.Csak nem akartam elfogadni.Ha Neked, vagy többeteknek jobb most egy másik kör, el tudom fogadni és a kívánságotokhoz tartom magam.

A párral fentebbi hsz- em arról akart szólni ,hogy elfogadom a döntéseteket, csak emiatt ne nekem, vagy nekünk, itt maradóknak kelljen rosszul érezni magunkat..ha oka volt ,hogy elmenjetek, kérlek ,hogy azt ne vetítsétek rám, ránk, mert nem ez volt a valódi ok,szerintem......
Remélem megtaláltam a megfelelő szavakat és megfelelő módon írtam őket sorba és nem lesz félreértés..

minden jót kívánok ha mégsem írsz sosem én mindig is emlékezni fogok RÁD és Bogira!

Szeretettel:Tünde

KépKépKép
tünci28

Most akkor a zártban vannak a szimpatikus, kedves emberek, itt meg a kiállhatatlanok?

Melcsi
A változás egyszer sem biztos, mindenki felett ott lebeg a veszteség lehetősége még. Én szerettelek itt, stabil pont voltál mindig, sok értelmes gondolattal és azt hiszem, mikor támadások értek, ki is álltunk melletted a NÉVTELENekkel szemben.

Tüncinek igaza lehet.
Lett egy zárt. Hát lett. Én biztos nem megyek át, azt idegennek érzem. De arra sincs igazán szükség, hogy megmagyarázzák, hogy itt érzéketlenek vannak, ott pedig csupa jó fejek.
Ez csak a reggeli látásmódom, de szerintem mindkét topic megfér egymás mellett.

Betti
Kép
betti0412

Miért érzem úgy, hogy nem a topic nyitottságával vagy zártságával van a gond?
És ha innen mindenki egyszer csak átmenne a zártba, onnan hova menekülnétek előlünk?

Betti
Kép
betti0412

Boboka, Betti eset.

Akár lehetne most Franka vagy Betti eset, hiszen elhagzott, hogy gyűlöl minden pocakos kismamát....
Lehetne most tőlem erre hideg, meleg. De nincs, mert tudom, mit érez, éreznek itt többen.
És még az sem biztos, hogy mindenkivel minden rendben lesz, nagyon gyorsan lehet az előrelépésből hátralépni métereket, ha Isten másként dönt.

Betti
Kép
betti0412

hm, fura ez..mert igazán én sem bántódtam meg..annak ellenére megértem ,hogy amennyire emlékszem nekem ennyire nem volt erős érzésem akkoriban.Csak izgultam ,hogy hogyan osszam meg veletek a hírt...És remélem mindannyian megférünk és tudjuk kezelni.A jót is, a rosszabbbat is..
Betti ,azért remélem ,hogy minden rendben lesz, egyelőre igazán jóra szeretnék gondolni, emrt nem állítom ,ohgy nem vagyok betojva.... :?

Boboka és Betti eset(de lehetne egyéb példát is felhozni, mert sajnos volt több is)-megfizettük a tanulópénzt,hiszen Boboka már nem ír.. mostanra okosabbak kell legyünk mindannyian..

Nagyon aranyosak voltatok tegnap, szójátékok! :wink:

KépKépKép
tünci28

Akkor is irtam, hogy soha nem leszek büszek azon hozzászólásaimra és akkor sem voltam.
Sajnálom, hogy a rosszindulatot feltételezték sokan rólam, nem pedig azt a mérhetetlen fájdalmat és elkeseredést, ami akkor ezt mondatta, éreztette velem.

És igazából, nem visszavonva akkori magamat, mert azokkal az érzésekkel akkor én sem tudtam mit kezdeni, de vagyok annyira tisztességes, hogy most belátom, nem voltak helyesek, de voltak.
Nem voltak szépek, de voltak és továbbra sem vagyok büszek rájuk.
Nyilvánosan is bocsánatot kérek Bobokától érte, azt gondolom ezzel már tartoztam, neki is, és remélem senki nem gondolja, hogy bármikor is rosszat kivántam volna neki vagy születendő gyermekének.

Hasli
Nem értem a névtelenséget, ha az alján ott van a név. De sok mindent nem értek. Tüncivel egyetértek, aki menni akar, vissza tartani nem lehet, de én is úgy érzem, hogy senki nem lett melőzve, kiutálva, szándékosan háttérbe szoritva.
Ha idegeskedést okoz ide irni, ne tedd, ha szavaidból jól vettem ki Baba van készülődőbe és nem okoz neki jót bármilyen stressz is.
Én mindenesetre csak jót kivánok neked!

Betti
Kép
betti0412

Zárt-nyílt topik:
Volt egy levélváltásom egy kedves itteni on-lánnyal.Megírta a véleményét a mostanság kialakult helyzetről és elgondolkoztam nagyon azon, amit írt.Baromira igaza volt, így pár nappal rá már tudom.
Ez nem fog sokáig menni így sajnos.És nem azért, mert mi nem akarjuk így.Eddig ugye voltunk többen, ugyanazzal a problémával, érzéssel, hiánnyal, fájdalommal.Voltak jobb napok, amik nem csak erről szóltak, de a legtöbbje negatív volt, mert ez így volt a normális, hiszen eről szól a fórum.DE.Most kialakulóban egy másfajta topik, a változásé.Szintus,Tünci, Betti terhes.Ami jó és áldás és ajándék és legyen minden rendben!De mi többen akkor is vagyunk, akiknek ez a dolog még csak álom, és az érzéseink ugyanolyanok, mint amiről ezer éve szó volt ezerszer.Én irígy vagyok és még irígyebb és valóban üvöltenék a fájdalomtól.És jönnek a pocakosok, a hírek az orvostól, aminek a szívem egyik fele örül, mert drukkolok a sorstársaimnak, de a másik zokog, mert fáj és fáj...emberek vagyunk.És ezért nem mehet sokáig.Mert nem lehet alakoskodni.
Itt van egy napokban történt eset.Franka írta a véleményét, érzését, amit Szinti övön alulinak érzett, mert mennyire durva.Mindkét fél véleménye jogos pedig, és én, Frankával értettem egyet...Durva volt pedig, de is néha ilyeneket érzek.És lehet elítélni őt, (gyerekestül, terhesen) vagy engem, vagy azt, aki ezt le meri írni.
És ezért volt igaza az on-lánynak, mert a mi negatívoskodásunk nem tesz jót a már pocakosoknak.És az ő boldogságuk pedig néha fájdalmat gerjeszt bennünk, mert elővetíti a bánatunkat.
Én nem örülök a külön topiknak.Jó volt, hogy többen voltunk, többfélek.Nyilván nem ismertem annyira mindnekit és nem is szeretek embereket egyformán, de akkor is.Nekem így volt kerek.Nekem pl hiányzik Hasli csaj, hiányzik Zaha, aki egyre kevesebbet jön és Bende persze.És azért nem kell megsértődni, ha valakinek a valamilye felejtésbe merül valaki részéről.Mindenkinek más ember fontos itt.Nem kell álltani egymást, hogy éljen a világbéke és mindenki szeret mindenkit.A nagy francokat.De valahogy nekem hiányzik régi.
És tulajdonképpen nem is akartam én ezt leírni, még most nem.De Tünci bejelentés után írtam Zahának, hogy olyan fura érzéseket váltott ki ez a helyzet belőlem.Ezeket.
És most biztos van aki bölcsen hallgat itt, a zártba meg esetleg lehord mindennféle szar alaknak, de én vállalom a véleményemet és le is írom.Jó lenne, ha más is leírná.
És mégegyszer, szó sincs személyeskedésről azért mert hoztam példákat is.Mondom, nem erről szól a mondandóm, mielőt valaki ízekre szedne emiatt.Csak ilyesmiket gondolok, lehet hülye megfogalmazás, de ez vagyok én.Vállalom.

Kép
jázmin20

Jázmin, nekem semmi gondom ezzel a véleménnyel ,tulajdonképpen szinte az egésszel egyetértek.
Nekem nincs bajom azzal, ha megírjátok ,hogy nem tudtok felhőtlenül örülni, nem baj, emlékszem még, nem vagyok képmutató,én sem tudtam felhőtlenül örülni....Akkor hogyan is vethetném bárki szemére?

KépKépKép
tünci28

Várható volt, hogy előbb utobb a szó nem fog egyezni.. Ezt el kell tudni fogadni azok részéről, akik terhesek már és azok részéről, akik a mai napon még csak reménykednek. Az viszont azt jelenti, hogy mindenki tiszteletben tartja a másik érzéseit engedi tovább lépni a másikat, bántás nélkül. Most, hogy már vannak terhesek a Franka féle beszólás már bántásnak számít, ami egy évvel ezelőtt amikor mindenki egy cipőben járt teljesen elfogadható volt. Franka (vag ybárki más) érezhet úgy, meg ki ki is mondhatja, de a terhes kismama megbántva érzeheti magát szintén jogosan. Ezt nehéz összeegyeztetni, ezért döcög és átalakul a topic. Azért jó lenne, ha a kialakult barátságok megmaradnának..

Apropó kaptam 2 hete egy meghívót a zárt topicba, gondoltam bekukantok, de most meg senki nem enged be.. :D ez valami vicc??

Kép
leda2002

Jázmin, arra emlékszel, én mit irtam Frankának hsz-re?
Ha majd nem tetszik, nem olvasom, vagy nem szólok hozzá.
De itt már ne csináljunk úgy, mintha senki nem tudná milyen is az érzés, ami most elnézést a megint példáért Frankába, Benned van!

Pont azért van helye itt, mert mindannyian tudjuk, átéltük, szakaszok vannak, időben, érzésben és ahogy most olvastalak magam köszönt vissza május, április, március hónapokban, és ha negativ vagy nem baj. Helye van. Akit zavar majd nem olvassa.
Ugyanakkor tudom, hogy te is tudod, hogy ezek negativ érzések és nem jó ilyet gondolni, de ebben a helyzetben sajnos ezek vannak többségben.
Én is kikérhettem volna magamnak, hogy dehát én már terhes vagyok és hát nem lehet igy beszélni a másikkal, meg csak pozitivan......Ó hogy gyülöltem a szót.
De ahogy olvastalak titeket komolyan inkább csak mély bánatot éreztem, mert gyülöltem a szenvedést és tudom milyen rohadtul sötét egy alagut ez.
Igen, most talán jobb, de rengeteg az aggódás, a félelem, akarattal eröltetem a pozitiv érzéseket magamra, de a tulzott elbizakodás sem jó, inkább csak hálát adok minden egyes eltelt, egészségben töltött napért.
Hogy fura érzéseket váltott ki belőled? Kérdezt csak meg LEDÁT szegényt, én hogyan is reagáltam februárban vagy márciusban, mikor megirta, hogy pozitiv a tesztje, na azt nem nevezném furának inkább szégyelni valónak.
De akkor is azt mondom hogy ha nem irhattam volna legalább ide ki a leggonoszabb, legmélyebb gondolataimat, amik még engem is sokszor megrémitettek, becsavarodtam volna.
Független ez attol, mikor kitől mit kaptam érte.
És még a rosszat is köszönöm, mert lehet az is lenditett azon, hogy előrébb lépjek kicsit.

Betti
Kép
betti0412

helló
De béna lett ez az oldal... :)

Majdnem mindenkivel egyetértek. Jó sokmindenkitől a saját gondolataimat olvasni :wink:

Betti, én emlékszem, mit írtál nekem és köszönöm. meg Jázminnak is. meg Tüncinek is, hogy nem értette félre. Meg kösz azoknak is akik kiakadtak :-) mostmár tudom, hogy ilyesmit nem szabad leírni nyilvános fórumra. Ez mégsem az angyalokszülei, ahol mindenki felfogja, hogy van ilyen, és nem rosszindulatból....
(szarkazmus)

egyébként nem gyűgyölöm a kismamákat. Miért kell ezt többször megmagyarázni? (végülis én vagyok a hüle, h megint megteszem..)
csak annyit írtam a múltkor is, hogy ha egy nap túl sokat látok, estére kiborulok. És a kisbabákat se gyűlölöm. (Ha esetleg valaki ezt gondolta volna.)

és többször írtam, hogy nagyon örülök az új babáknak, és őszintén a legjobbakat kívánom nekik.
Azért írtam, mert ezt gondolom. (Nem azért írok, hogy bájcsevegjek.)
franka

Egy valamit kihagytam:Melcsikétől akartam kérdezni.
Hogy ő miért ment el?És miért volt ez a beszólás?Kíváncsi vagyok az ő véleményére.

[quote="melcsike70"]N írta:melcsike70e törödjön senki ám vele, hogy én is irok, csak beszélgessetek mintha itt sem lettem volna.

Legyetek jók. Puszi mindenkinek!

Kép
jázmin20

És az is teljesen rendben van, hogy leirtad. Pont ezért jó itt, mert nem csak a boldog perceket lehet megosztani, hanem a nehezet is.
Én inkább itt maradok, mint a márciusiban esetleg, ahol megint én lennék a vészmadár, mert én meg már nem tudok gondtalanul dumcsizni vagy épp egy téma máshogy érdekel, más a véleményem róla.
Próbálom én sem idehozni a terhességet, csak épp annyiban, hogy milyen aggódás vagy mikor mit élek át egy-egy uh előtt.
Mert ez vár rátok is, előbb vagy utóbb, de ez.
Vonalzóm sosem volt, képeket nem teszek, korábban sem raktam. De szeretek itt lenni mert pont attól jó, hogy őszinte, néha bántón az.

Betti
Kép
betti0412

Évforduló, nekem is volt augusztus 11.én. Mivel emlékeztettem mindenkit aznap, sőt előtte is, hogy van, igy kaptam együttérző szavakat.
Nem vártam el senkitől, hogy emlékezzen rá automatikusan, nem lehet, sokan vagyunk, keverednek a dátumok, időpontok. Akinek emlékét őrizni kell, az én vagyok, az anyja, ezen felül minden köszönő szó ajándék.
Nem attól tartottunk össze, hogy aznap gondoltunk e rá, hanem hogy az egy év alatt mit nyújtottunk sokszor a legelkeseredettebb percekben egymásnak.

Betti
Kép
betti0412

Én meg tudod mit mondok Betti?Azt, hogy minden áron meg nem kell jófejnek lenni.Nem szeret mindneki mindenkit.Csak azért nem kell egy ölelős szmájli vagy mondat, mert mindenki reagál adott megemlékezésre.Ha nem szívből jön, akkor minek?De szerintem ezzel sincs az ég világon semmi baj!Erre utólag, de rájöttem.
Én nem várom el, hogy mindneki engem istápoljon, de mikor kapok egy kérdést vagy csak egy keresést vagy privit, hát attól elolvadok, mert annyira jól esik.És ilyen Haslitól is volt, hogy privátot kaptam anno, pedig nem voltunk olyan nagyon szoros kontaktba, de el sem tudom mondani mennyire jól esett.
Egy szó mint száz, tolerancia, elfogadás és tisztelet.

Kép
jázmin20

Ja, és holnap nem vagyok gépnél valószínű, de szeretnék megemlékezni Jakson bácsira és a neved napjára.Az előbbivel nem voltunk szoros barátok, de Betti téged tisztellek az őszinteségedért, még akkor is, ha néha nyers és kimért vagy.

Kép
jázmin20

[quote="jázmin20"] írta:jázmin20n nem várom el, hogy mindneki engem istápoljon, de mikor kapok egy kérdést vagy csak egy keresést vagy privit, hát attól elolvadok, mert annyira jól esik.És ilyen Haslitól is volt, hogy privátot kaptam anno, pedig nem voltunk olyan nagyon szoros kontaktba, de el sem tudom mondani mennyire jól esett.

DETTÓ! :-)

2 Haslitól és 1 Szintitől. Ezúton is köszönet!
franka

(apropó keresés:)

Zaha nekem is hiányzik!
franka

Igen, Jackson szülinapján van a névnapom, nem is tudom melyikünk hiresebb! :D
Soha nem küldött még egy lapot sem, szép................ :D

Egyébként a Beatrix azt jelenti, hogy boldogságot hozó, ezen a férjem szokott nevetni..... :D

Betti
Kép
betti0412

Jázmin, nem is értem, miért nem jártatok össze Jackoval? Valamiért nem jöttetek ki igaz? :D

Betti
Kép
betti0412

Állandóan elhasználta a sminkcuccomat, ez nem tetszett valóban...és már untam a körhintákat neverland-ben. :D

Kép
jázmin20

:D

Betti
Kép
betti0412

[quote="jázmin20"] írta:jázmin20n nem várom el, hogy mindneki engem istápoljon, de mikor kapok egy kérdést vagy csak egy keresést vagy privit, hát attól elolvadok, mert annyira jól esik.És ilyen Haslitól is volt, hogy privátot kaptam anno, pedig nem voltunk olyan nagyon szoros kontaktba, de el sem tudom mondani mennyire jól esett.

[/quote]

Mindég is éreztem,hogy te egy jó emberke vagy!
Igaz,néha kemény,őszinte(tisztelet érte),de jólelkű!
Mert aki az állatokat szereti rossz ember nem lehet!
Főleg a kutyusokat,a férjem is kutyaimádó és nagyon jó személyiség! :wink: :wink: :wink:
szintus

És kérlek hiddjétek el Jázmin és Franka,hogy megértem a
fájdalmatokat!!!
Elhiszem,hogy mennyire rossz nektek,hisz már ott álltatok a cél előtt és a JóIsten(sajnos!!!!)másképp döntött! :cry:
Annyira tiszta szivből kivánom nektek,hogy sikerüljön az álmotok,hisz annyira megérdemlitek!
Hogy amikor hazaértek a melóbol évek múlva,akkor legyen aki odaszalad hozzátok és megölel titeket és kérdezze:
-Kifáradtál anya?
Lehet nem tudok valami jól fogalmazni,de remélem érthető a lényege ennek,amit irtam!
Hogy nektek is legyen egy-két-három kincs!
Mert ezekkel a kincsekkel van értelme az életnek....
szintus

Nem ezért írtam,... tudom, hogy jófej vagyok. :P
Témaváltás.
Hol van Zaha?ZA-HAAAAA ugye nincs semmi baj?
Úgy volt, hogy holnap dolgozunk, de főnökasszony, akit imádok amúgy hívott, hogy ne jöjjek be.Jupiiiiiijééééé!

Szintus:szerintem nincs Jóisten.

Kép
jázmin20

Lehet Jázmin,de akkor ki-mi dönt az emberek sorsa felett?
Ezen már annyit gondolkodtam....
szintus

A sors.Vagy ahogy mondani szokatam:"ezt dobta a gép".
Istenben sokan hisznek, elfogadom.De nem hiszem, hogy ő olyan JÓ.Mert akkor mi nem is ismernénk egymást...és nem halt volna meg az anyám kicsi gyerekkoromba és lenne csak egyetlen egy élő rokonom is...

Kép
jázmin20

Tudod,én hiszek is benne,meg nem is,de hivő,templombajáró nem vagyok....
Abban nem hiszek,pedig még pap is van a családban...

Lehet,hogy nem ismernénk egymást,de lehet,hogy más körülmények között is megismerkedtünk volna,ezt már sosem tudjuk meg
szintus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?