Judit,
nekem ez a vesetágulatos-hugyúti fertőzéses dolog gyanús. Mert ugye Lilinek is lett hugyúti fertőzése, konkrétan vesemedence gyulladása is, attól tágulata, de azért két hónap alatt kikezelték, 5 hétig itthon, az nem jött be, kiújult, és akkor voltunk egy hetet a Heim Pálba, mert ide Kecskemétre nem akartam jönni. Ott ugyan elkapott még egy kórházi bacit (mondták, hogy sajnos ez benne van a pakliba), de arra is 6 injekciót kapott összesen, és ennyi. (Nekem meg elment az akkori 5 hetes magzatom, lehet, hogy én is benyeltem a kórházban a bacit
). Járunk ellenőrzésre, de több, mint két éve semmi, és a tágulat is elmúlt.
Nálunk is állandó volt a fülgyulladás, a vesés doki már azt mondta, hogy ez már nálunk kimeríti a sepsis fogalmát, és tuti, hogy a veséje a fülétől fertőződik a véráramon keresztül. (jelzem a fülész néni jót nevetett).
Timci,
tej nem túl sok van, vagyis több, mint Lilinél, de nem elég. Igaz ma eddig 290g-ot szopott Levi, és csak 70 tápit evett hozzá összesen.
Amúgy nem bánom, hogy van tápszer is, mert az én/mi életvitelünket tekintve nem olyan nagy baj, ha néha apa/nagyi, bárki meg tudja etetni.
Tavaly kapott Lili tubust a fülébe, és ez is megoldódott, most hó elején vették ki, mert magától nem akart kiesni. Na meg a tejallergia is megvolt, de azt is kinőttük.
Thymi,
mikor én nagyon meghíztam szoptatás alatt, akkor nézettem terheléses cukor+inzulint, meg pajzsmirigyhormonokat (TSH, FT4, FT3), és mivel ezek nem lettek jók, és ugye a doki tudott anyu betegségéről, ami örökletes, néztek még anti-TPO-t, és úgy derült ki az autoimmun pajzsmirigy gyulladásom.