tenyleg annyit irtatok, hogy nem birom jegyezni, mire szeretnek reagalni.
orsi,
a konyha a legfontosabb hely! mondom mindazok ellenere, hogy eddig minden lakasunkban lemondtam a nagy konyharol a tobbi ter javara, de akkor is! en nem vagyok egy tervezgetos-lakasberendezos fajta (bezzeg a kedvesem), szal en ezt a reszet nem irigylem, de terhesen jo koltozni (2x koltoztem 8 hos terhesen:-)), mindenki engem kimelt, alig volt dolgom, s megis kesz lett minden:-)
en soha nem fozok be, nem is tudom, hogyan kell, anyukam viszont rendszeresen, mi meg megesszuk, megisszuk:-)
egyebkent, ha borisz ebrenleteben vagyok gep elott, akkor nekem is mindig az olemben van, idekeredzkedik lesni vmit az osztott kepernyon, neki ugy is jo szorakozas, nem meg csinalhatom a kedvemre valot, de ketsegtelen, inkabb alvasidoben teszem, a tobbi hazimunkat megcsinajuk a kedvesemmel, ha itthon van, vagy borisz mellett esetleg a maradek alvasidoben, konyvet mar ugyis reg nem olvasok, legalabb a net maradjon meg!
ugy olvasom, hogy hellyel-kozzel mindegyikotok megprobalkozott mar a szobatisztasaggal vmilyen szinten, max. feladta...haaata ilyenkor tenyleg elhsizem anyosnak, hogy lusta vagyok. en meg csak figyelgetem boriszt: mar neha elvonul, ha kakal, s szol, ha benn van (nem mindig), de nem akarja rogton kivetetni, s a pisi se zavarja, a wc-ben tudja, hogy anya tisij, apa tisij, ajiz tisij stb., de nem vagyakozott meg ra! itt tartunk.
mezitlab, ha szaladgalt kinn (nyaralasokkor, akkor megallt, s megnezte, hogy pisil!
evi,
s adsz is annanak minden etkezesre tojasrantottat? azaz megprobalod a normal kajatokat, sutana gyorsan osszecsapsz egy kis rantottat???? van turelmed. egyebkent borisz se nagy kenyerevo, azaz ha valamihez enni kellene, akkor ket dologra nem tud figyelni, ezert en a rantottaba (bar meg csak2x-3xevett) beleapritottam a kenyeret, ugy kanalazta (villazta) kifele egyutt, de egyszer rizst kevertem bele, mert eppen volt maradek, s a higabb fozeleknel (zodbabot keves liszttel csinalom) is megteszem ezt, hogy rizst keverek bele, ha van eppen, s a lecsoba is kapott mar kenyeret vagy eppen maradek kifott tesztat.
egyebkent amilyen kozonyos evo volt borisz, annyire meg vagyok elegedve vele egy fel eve. mindent megeszik, s nagyon szeret enni. mar regota nem kell neki semmi extrat csinalni a mienkehez kepest. s 2 honapja mar nagyon kenyelmes nekem, mert egyutt ehetunk teljesen, tisztara nyalja egyedul a tanyerjat, s szepen folehajol (nehe tulsagosan is:-)), ha nagyobb falatot akar bekapni, ugyhogy a tanyerba folyik vissza, alig vmi melle. egesz nagyfiusan lehet vele mar lenni! bar a barackot is villaval hajlando csak enni, s ma a szolohoz is kanalat kert, azaz le kellett szedegetnem neki a furtrol, hogy kikanalazhassa utana!:-)
tina,
tenyleg ti uraltatok a balatont:-) teszel fel davidrol olyan kepet is, ahol latszik jol az arca e es a rovid haja?
en egyebkent (forditva vagyok bekotve), kislanyoknal neha nagyon birom a tusi hajat (alizna beprobalkoztam neha, mikor erosebb volt mar a haja, hogy vagjuk le, de nem volt sikerem), de kisfiuknal inkabba kis kocos-borzost szeretem, most boriszet is hagyom egy kis ideig, meg sosem volt levagva neki, bar hatulrol mar tenyleg is csajos.
levinek viszont jol surusodik a haja! tetszik a vagany feje ennek a koloknek!
orsi-timi,
megdumalhatjuk egyszer jovo hetre az allatkertet, ha ezentul is felkel alizzal, akkor oda tudunk kerekezni f10 korulre!
na nem jottem par napig, de aztan hogy bepotoltam...! bar most meg ti nem vagytok sehol!!!!!!!!!!!! hahoooo!