Sziasztok, lányok!
Nem nagyon voltam, mert úgy látták jónak, hogy jól leterheljenek munkával a napokban. Kedden szerdán éjszakáztam, ma meg egész nap rohangálnom kellett interjúkra, stb...
Nem bírom ezt a meleget! Nem szoktam ilyet mondani, mert imádom a nyarat, de most őszt akarok, meg hűvöset. Már majdnem sírtam mire ma hazaértem, 2 nagy táskával meg a bevásárlással - a bugyimból is csorgott a víz...
Viszont a nap egytlen pozitívuma, hogy beugrottam az unokatesómhoz, akinél most 3 hónapos a baba - tündéri kislány, Zsófia. Egy kicsit megszorongattam, meg elmagyaráztam neki, hogy ott a másodunokatesó a pocakomban, aki akkor készült, amikor ő született
Egyre inkább szoktatom magam a fiú gondolatához, előfordul, hogy Bercinek hívom már most, aztán eszembe jut, hogyha véltlenül mégis lány, akkor talán komplexusai lesznek ettől
Maradunk a Bucinál, vagy a Bucványnál - az egész család így hívja
pocak: még mindig nincs rendes terhes pocakom, biztos amiatt, hogy nem vagyok vékony eleve, úgyhogy csak egy kis extra hájnak látszik a hasamon. Hiába tolom ki, nem ültetnek le a buszon
, ma is fél órát álltam a csomagokkal, majd leszakadt a derekam ...
babamozgás: én semmit sem érzek az égvilágon. Kicsit kisebb a baba, mint a legtöbbeteknél, és nem is gondolom, hogy egy darabig még éreznem kellene bármit, első babánál - bár ez is biztos a sok háj miatt van...
az elmúlt 2 hónapban nem híztam semmit, de totál formátlannak érzem magam így is
Bocs a nyafogásért, meg a hosszadalamasságért, kicsit kivagyok