Dita, akkor a két sapit félre tettem.
Ha előbb jössz fel, mint Vickyvel találkoznék a másik darab vatelin itt van még...
Mit eszel, ha kenyeret, tésztát, rizst nem, hogy kijöjjön a CH mennyiség? Én ha megeszem a kiflit, zsömlét, tény nem sok, de néha elég, de inkább szeletelt kenyeret, abonettet eszek, az kicsit többnek tűnik. Lehet tegnap bezavartam a szervezetem az inzulin adaggal reggel, mert délben is 7,1 volt, ma a reggelinél is 7, de ha ez így lesz akkor emelnem kell a reggeli mennyiséget 2 egységgel.
Ma voltunk dokinál, megnézett, megfelelünk a 30. hétnek, jelenleg farfekvésűek vagyunk. Azt mondta a doki ha megfordulna még természetes szülés is lehet. A cukor miatt plusz dolgokat is nézett, de azt mondta a korának megfelelő a fiam, nem nagyobb. Most 1400 g körüli a súlya. Mikor anyukámnak mondtam, ő keveselte, de szerintem nincs gond, fejlődik ő, s mire eljön az idő majd megfelelő súlyú lesz
Jó tény, hogy a diéta miatt nem híztam, de attól szerintem ő még kap táplálékot, s tud fejlődni. Doki mondta egyek sok fehérjét, mert mondtam hogy időnként fáj a lábam, a csípőm, derekam.
Tigriske, de jó, hogy szépen fejlődnek a babák, csak így tovább üzenem nekik
Ma délután folytatom a kimaradt ruhák felrakását. Amiket eddig jeleztetek félretettem, azok nálam maradnak a többi vasárnap megy vissza a gazdájához
s jönnek helyette másikak, szintén kis méretek...az lesz az utolsó adag részemről.
Ja és ma egy fehér hálózsákot is teszek fel, alul patentos, az az én cuccomban van...de rájöttem van elég kicsi rugim, meg 2 másik zsákom,az elég lesz, ha valakit érdekel...