Sziasztok!
zozo: nem semmi méretei vannak a lányaidnak!
Marcsi télre szánt nadrágjait tegnap válogattam, a 104-esek egy része még nagy rá. Írtam privit, nem kaptad meg? 92-98 méretben vannak téli ruháitok?
Anett: hát akkor szerintem is nagy Málna, Dóri lába 23-as (most nőtt bele), és a 92-esek még jók rá. Van az én lányaim a kicsik?!
Enikő: a galéria tényleg gyönyörű lett, de nem féltek, hogy lepotyog valaki a lyukakon? Vagy nem olyan nagyok?
dancsi: jobbulást!
gyerc: gratula a legkisebbhez! Hogy tetted be az aláírásodba a két lilypie mini ticker hivatkozást??? Nekem nem férnek be.
szilcsi: ha te úgy gondolsz a bölcsire, hogy de rossz lesz, és de nagyon félsz, akkor az Lalira is át fog ragadni… Így nehéz lesz úgy odavinned, hogy elhiggye, jó lesz neki ott. Mennyi a jegy a SZIN-re? Megvettétek előre? Én is nagyon szeretem a Tankcsapdát. Hol és mikor találkoztok?
haragosi: H-t és E-t Isten éltesse sokáig!
Úszás: Marcsi idén nyáron lett nagy víziboci, eddig nem nagyon, és nem is erőltettük. Én szeretném, ha 6 éves koráig megtanulna úszni.
Dóri megint benne van egy lázas nyavalyában
, nagyon jól viseli szerencsére. A nagyok is elkapták a családban torokfájás formájában.
Erről jut eszembe, ajánlottak nekem
multivitamin-készítményeket (TwinLab és még egy másik márka), olcsóbb sokkal, mint a Nutrilite (3000 körül van 90 db), tartósítószer- és cukormentesek, van olyan folyékony is, amit csecsemőkortól lehet adni stb. Írjon, akit édekel, akár ide a fórumra, vagy nekem, ha utóbbi, akkor e-mail-t, ne privit, légyszi!
Teszek fel
ruhákat, úszópelusokat, téli sapikat az adokveszekbe!