Új privát üzeneted érkezett!

Most nyomnak egy reklámot hogy a T-mobilnál van egy akció fél évig féláron lehet netezni 1999 Ft-ért utána meg 4000 lesz.
Remélem jó lesz mert a barátnőmnek vodás van és szídja de nagyon.

DENIKA
Gyönyörű a kislányod. Már 68-as ruci??? Hová nő ez a gyerek??? :lol: :lol: :lol: Milyen szép sorban vannak a játékok, édesen nézegeti őket. :)

BONI
Remélem beváltja az ígéretét apa! :)

MONIC
Milyen érdekes hogy így kihat a tejre a mensi.
Remélem nem lesz kevesebb miatta a tejcid.

dita75

Sziasztok!!!

Cukrom a kaja után 6,3 diétáznom kell de nem vészes ha figyelek semmi baj nem lesz.

Most jöttem meg Pécsről 1kg 10dkg körül van a bébi:)
Méretei megfelelők a cukorhoz képest is semmi jele a cukornak nála.
Apa látta uhun én csak a képen mert mindig apának mutogatja a doki.Kérdezi a doki tudjuk már mi lesz igaz?Mondjuk a férjemmel nem igazán mert múltkor zárva volt a lába.Mondja neki a doki látja ott az egyik lába amott a másik és közte ott a puncija:)Tehát lány lesz.
Legközelebb szeptember 22.én megyek Pécsre reggelre délutánig mert reggel vércukor vizsgálat 8-fél 9 felé délután 3kor meg magánrendelés.Felesleges hazajönni mert 1 óra mire végzek.

Kép

Kép
vius
Baja

Vius,

gratulálok a pici Darinkához!!!!!!!!!! :lol:
Örülök, hogy a cukor is rendben. A fogaddal mi a helyzet?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ez nem ééééééééééééééééééééééééééér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VIUS
Nem szeretnétek inkább egy kisfiút, cseréljünk má!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Persze gratulálok, jó sokáig rejtegette magát!
Most olyan irigy, de olyan irigy vagyok!

MONIC
Tecc az új vonalzók! 8)

dita75

Sziasztok

fogammal az a helyzet most jobb már nem fáj csak érzékeny ha ráharapok
Kép 27 hetes Darinka

Kép

Kép
vius
Baja

Ne légy írigy majd a második lány lesz de amugy mindegy csak egészséges legyen!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Vius,
gratulálok a picilányhoz!!!

Dita,
ilyen az élet, ha jól látom, a mostani pocakosok közül csak neked lesz fiad, nem??? Mármint akinél már kiderült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm mindenkinek!!!

Dita neked volt mostanában uhu??
Méreteket nem tudsz?

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

LINA
Ne is mondd! Amúgy csak az inszemesben!
A BMC-sben is csak fiúk vannak. Egy lány árválkodik a sok pöcsis között, illetve van egy vegyespáros ikres mamink. Úgy látszik a BMC-ben a fiúkra specializálódtak az elmúlt időszakban. :shock:

VIUS
Nem biztos hogy lesz tesó. :(
Pedig mindig arról álmodtam hogy fodros szoknyácskánk lesz.

Nekem 3,5 hete volt 4D. Akkor volt Miló 70 deka.
Ahogy nézem a képet ott egy héttel idősebbnek titulálják a kislányodat. Sztem tökéletesek a méretei.

dita75

Jó reggelt!

Vius gratulálok Darinkápoz! :lol: .édes kis csöpp!

Dituli ne akarj cserebelélni.. Neked Miló rendeltetett! irgum-burgum :wink: :lol:

én már nem álmodok fodor szoknyácskáról :shock: ezen magam is meglepődtem.. 8)
Vendég

CSiguszom kapott egy új polcos szekrényt a szobájába! olyan jó lett így a kis kuckója de játékok, könyvek még nincsenek rápakolva, mert apa még rögzíteni akarja falhoz! Kép
Vendég

Sziasztok!

Vius,
Gratulálok az édes kis Darinkához!
Fogadat sajnálom!

Dita,
Sajnos nem tudok hamar visszaaludni amikor felkelek Rékához, mert az a fél óra pont annyi, hogy teljesen felébredjek... DEEE végre ma éjszaka nem ébredt fel Réka!!! Lehet, hogy ennyit számít, hogy hagytam neki egy pici fényt éjszakára? :roll:
Még nem kell neki 68-as rucikat adni, mert ő vékonyka, és jók még a 62-es rucik.
Sajnálom, hogy lassú a neted! Nekünk T-Mobilos van, és meg vagyunk vele elégedve!

Linácska,
Az én pm-es dokim a szülés után 1, és 3 hónappal akart kontroll vérvételt csináltatni, de sajnos a komplikációk miatt az volt az utolsó, ami eszembe jutott, így már csak akkor mentem el amikor újra elkezdett hullani a hajam. Sajnos, a régi adagommal sikerül túlműködést produkálnom, így most kevesebb gyógyszert kell szednem.

Vicky,
De jó, hogy az új mérő bevált, és még nyaralni is el tudtok menni!

Boni,
Az Anne sorozatot mi is nagyon szerettük a Tesómmal! Felvettük, és vagy 100x megnéztük... :wink:

Denika,
Húú, de nagyott nőtt az édes Niki-baba! A háztartással még nekem is vannak problémáim, de már nem izgat!

Szóval, végre átaludtam az éjszakát, így ma nagyon jól érzem magamat! :D
Réka sajnos kanállal továbbra sem akar enni, de nem rakom át neki üvegbe, és még 1/4 üveg főzelék után sem evett túl sokat a következő etetésnél. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
Sajnálom, hogy Danika nem fogadja el a tejedet a mensi miatt! :( Remélem, hamar megszokja az új ízét, és szopizik tovább!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boni,
Tényleg nagyon jó Zsigi szobája!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Úgy látszik csak mi voltunk annyira csóringerek, hoyg nem volt videónk amivel fel tudtuk volna venni :mrgreen:

nálunk az autó, videó és egyéb luxus cikkek a hugom :wink:
Vendég

NÉmócska majd egyszer csak elkezdi addig is cumisüveg. figyeld meg ha majd a ti kajátokat eheti, akkor nem lesz gond a kanál meg a villa 8)

ja ma reggel ZSiga tejbepapit kapott kakaó nélkül.. csak tolta az arcába :lol:
Vendég

ja és olyan távokat tesz meg szobáról szobára sétálgat! de kinnt az udvaron csak mászik :roll:
Vendég

Boni,
Értem én, de pár hete simán megevett 1 teljes üveg gyümit, vagy főzit kanállal! Mi változhatott, hogy most nem akarja???? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Boni mami,

este megtaláltuk a sorozatot, ma átírom és adom is postára. Az Édesek és mostohák is rajta van (Colin Firth-tel a főszerepben a 4 részes sorozat) azt is rátegyem? Én még azt is szeretem bár nem a szigeten forgatták. :wink: :lol:
Zsigi polca gyönyörű, annyira szép a szobája.

Nemone,

nem lehet, hogy jön Réka foga? Ugyanis Danika akkor nem fogadja el a kanalat és üvölt ha a foga jön, ezzel szenvedünk már hetek óta.
Mázlim van mert tegnap este óta Danci újra szopizik, megszokta az új ízt.
Örülök, hogy aludtál végre egy jót. Hát én 3-ig nem aludtam mert Danci sokszor felsírt (tuti, hogy a foga), vagy ha nem a foga miattt akkor keresztbe fordult a kiságyban és nem fért el. :roll:

Basszus, hát nekem is hullik a hajam, és 6 héttel a szülés után kellett volna visszamennem a pajzsmirigyes dokihoz. Azt hiszem 6 hónappal a szülés után épp időszerű lenne... :oops:

Linácska,

lehet, hogy igazad lesz és a pajzsmirigyem a hízás oka, mert mint fentebb írtam a terhesség alatt havonta nézték, de szülés óta nem voltam és lehet, hogy állítani kell a gyógyszeremen.

Dita,

fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miló egy olyan édes kisfickó lesz, hogy el is felejted, hogy valaha lányt szerettél volna. :wink:

Vius.

nagyon szép Darinka! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Azt mondja meg nekem valaki, hogy ez a fránya két új vonalzó miért nem számol?????????????????????????????????? :evil: :evil:
ennyit arról ha valamit újítani akarok...

Kép}
monic80

Nemone,
én kevesebb gyógyszert nem tudnék szedni. Terhesség alatt 125-ös volt, szülés másnapjától 50-et szedek újra. Remélem nem lesz kevés.

Monic,
látom most már sikerült a vonalzó. Egy vérvételt szerintem megér a dolog, mielőtt túl sokat kellene leadni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,

a vonalzóm még mindig nem számol... Tegnapi számokat mutat... :?
Jövő héten igyekszem elmenni vérvételre.

Kép}
monic80

Monic,
Hát, érdemes megcsináltatni a vérvételt!
Lehet, hogy a foga, bár nincs megduzadva az ínye, de sokat rágcsál recés műanyag játékokat.

Linácska,
Nekem 75-ről 50-re kellett csökkenteni, mert a terhesség előtti 75-től túlműködésem lett...

Jelentem Réka 40 g gyümi után nem evett többet. Megpróbáltam átrakni üvegbe, de ahogy megérezte, hogy nem víz kiköpte, és hisztizett. Szóval nálunk az üveg sem fog bejönni... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Megjöttem a dietetikustól. Nem fogjátok elhinni. Reggeli után másfél órával 5,4 volt a cukrom. Reggelim ez volt: Két szelet vollkorn kenyér, egy kockasajt, két szelet pulykapárizsi és egy bazi nagy nektarin + egy pohár bolero epres üditő. Szóval még csak nem is ettem valami keveset. Azt mondta a doktornéni ha így betartom a diétát nem is kell mérni, mert ez az eredmény több mint jó, tökéletes.
Azért asszem azt csinálom hogy egy hétig átjárok apósomhoz mérni. Egyik nap reggelinél másik nap ebédnél harmadnap meg vacsinál és még egy ilyen kör aztán ha mindig jó az eredmény akkor én nem stresszelem magam a méréssel. Egy hónap múlva újra kontroll és még egy terhelés lesz vagy mi a szösz ha jól értettem. Hát akkor előtte nap már nem fogok beszőlőzni meg ilyesmi és akkor elképzelhető hogy jó lesz a cukkerem.

Suskáék lehet ma átugranak látogatóba. Várom már hogy Olcsát is láthassam élőben.

Azért néha cserélek a csajos mamikkal gyereket. :)
Eddig Twisttel sikerült már ebben megegyezni! :wink:

BONI
Milyen szép nagy szobája van Csigusznak! :)
Nagyon jó az új szekrény, jó sok minden elfér majd rajta.
Jó ötlet hogy rögzíteni fogjátok, így tuti nem rántja később magára.

Párom fia 14-én megy Lengyelországba, mi akkor kezdjük el a szoba kipakolását, tisztasági festés, bútor összerakás és egyebek.
Már nagyon-nagyon várom. Úgy volt előbb csináljuk, de mindig megy az alkudozás.

NEMO
Szuper hogy volt egy nyugis éjjeled. Hagyd azt a lámpát ha ennyit számít. Megéri nem?
Ma voltam a T-mobilnál és ilyet szól a csaj hogy 30ezret be kell fizetni előlegnek ha náluk akarok netet, hát ki is fordultam az ajtón. Hülye ez csak nem forog.

MONIC
De jó hogy elfogadja Danika a tejedet így is.
Majd írok privit az utazással kapcsolatban, megint tök kiakadtam hogy a párom exe és a gyerek totál idiótának néznek minket.

dita75

Sziasztok

Ezek a 3D uhu képek ma készültek itt nálunk a kórházban..A doki ütögette a hasam(tök mérges lettem rá azóta nem is alszik csak bokszol) hogy felkeljen de itt ma már nem mutatta meg magát mert mikor kérdeztem hogy lehet e tudni akkor azt mondta hogy majd ha megszületett örüljünk hogy a csontjait láttuk mert hájas a hasam. Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Moncsi köfi előre is..

Vius bunyek doki monnyon le :twisted:
Vendég

Probálkozott a doki jó képet hogy minél többet ki lehessen belőle venni aludt fogta csapkodta a hasam az uh fejjel felkelt Darinka de azóta is rugdos Pécsen sosem ütögetik meg nem kell a hasamat felfelé húzni két kézzel és nem kell térdid tóni a nacit meg a bugyeszt.
itt elképedtem meg itt más adatokat mért mint Pécsen.

Kép

Kép
vius
Baja

Boni mami,

a postázás kalandosra sikeredett, zárás előtt 5 perccel rontottam be a postára karomon Danikával, mint az őrült gyors megcímeztem, eléggé olvashatatlanul, remélem megkapjátok. :oops:

Vius,

micsoda egy bunkó a doki. :evil: És a "hájas" szót használta? Úgy bírom amikor egy férfi ilyet mondd egy terhes asszonyra amikor neki soha nem is lesz gyereke...
Na, a férfiak pocakja tud hájas lenni...

Dita,

nagyon örülök a szuper cukor eredménynek!!!!!!!!! Látod, nincs itt veszve semmi. Nagyon ügyesen diétázol, ezután is csak így tovább! :lol:
Zsuzskáék voltak??????????????????????????????????

Viki mami??????

Czinki????????

Ancsi?????????

Nellike????????

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Ditusom szép eredményed van látod látod rendeződik minden! :lol:

biztos gyönyörű lesz a kuckója.

Moncsi egy tünemény vagy! :lol:

Tényleg Viki merre vagytok?

képzeljétek Zsiga tegnap már egyedül ment a játszótéren is.jaj és eltűntek a gyerekjátékok a szobánkból! jippijé! nincs totálkáosz hangulat!

Ime ZSiga birodalma berendezve már

Kép

Kép Kép

és lekváros kenyér majszolása tegnap

Kép Kép Kép

a képek minősége car, mert félhomály volt....

és ma van a 4.házassági évfordulónk apával! :lol: holnap reggel megyünk Balatongyörökre az augusztusi babásokkal azért leszünk páran, utána meg egy hétre lennt maradok Anyuéknál... :lol:
Vendég

ja és egy kedves ismerősöm F.P játékokat árul teszveszen

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=11999

ha kell valamelyik k írj privit

http://www.teszvesz.hu/item725170837_ki ... hinta.html

illetve van egy eladó Beszélő sütifaló bödön is :lol:
Vendég

Sziasztok!

Remélem még emlékszetek ránk :twisted: :twisted:

Dita!

Ügyes vagy nagyon, látod, minden rendben lesz ezzel a fránya cukorral!

Vius!

Gratulálok a kislányodhoz! Az uh-os doki nem véletlenül B.E. volt? Egyszer én is belefutottam a bajai kórházban, hát... Van egy érdekes modora, az biztos... :evil: De Darinka csodaszép, és egészséges, és ez a lényeg!

Boni!

Csigabirodalom nagyon szép! Boldog házassági évfordulót nektek!

Na puff, ébredés van, majd még jövök!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt mindenkinek!

Évi,

hát hogyne emlékeznénk :wink: :lol:
Hogy vagytok?

Boni mami,

nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok nektek!
Nekünk is az idén lesz a 4. :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Nagyon boldog voltam és azt remélem ez így is marad.
Tegnap még bűnöztem is ennek örömére mert ettem dinnyét is meg almát és olyan finom bakonyi sertésbordát csináltam apának hogy a húsos jellege ellenére még én magam sem tudtam neki ellenállni úgyhogy abból is sikerült sztem kétszer akkora adagot ennem mint amekkorát szabadott volna ..... de ma már visszapenderítettem magam a régi kerékvágásba úgyhogy diéta van ezerrel.

VIUS
Ha ezt tényleg így adta elő jó nagy paraszt, pláne hogy ezért a vizsgálatért az ember kemény ezreseket fizet ki! :twisted:

BONI
A szoba szenzációs lett, nagyon tetszik.
Édes te kis lekváros kenyér falatozó bödönöd is! :lol: :lol: :lol:

Boldog házassági évfordulót!

Ma megyek dokihoz remélem fogad időpont nélkül is de ha egyszer 4 hétre előre már nem adnak akkor hogyan kérjek nem?
Muszáj lenne bejutnom hozzá mert a 26, heti kenetvétel nem is volt még az ünnep miatt, na meg jövő héttől szabira megy.
Majd kiharcolom hogy bejussak. A múltkor is azt mondták milyen sokan lesznek aztán rajtam kivül nem is volt senki, még le se ültem kijött egy csaj és már hívtak is be, amikor kijöttem üres volt a váró.
Uhu biztos nem lesz, de olyan szépen ficánkol Miló, a nemét is tudom.... azért jó lenne látni de feleslegesen ne zavarjuk. Nem nagyon szereti ha piszkálják! :roll: :roll: :roll:

dita75

Sziasztok!!!!
Boniko tetszik Zsigi szobája..
Igen úgy mondta hogy hájas de mondjuk ezt a dokit sosem csíptem már régről ismerem de ez egy.......
Évi amugy a Szluha volt.

Dita nem kellett a 3d uhuért fizetni csak a két képért de mondjuk azt gondoltam hogy 2d képet kapok mint pécsen.de nem és persze igy a drágább képet csinálta na de se baj ide majd ugy is csak 4dre megyek legközelebb szept 16.án Házassági évfordulóra ajándék.. és nem hozzá egyszer láttam a pofiját is de akkor nem fényképezett még mondta is ott a pufi pofija.na nem baj 4dn majd lesz cd meg kép a cdről olyan képet csinálunk amilyent nem akarunk.

Nálunk megint csinálnak az utcán a vizvezetékkel és nem tudok mosogatni se mosni se főzni. :twisted:

Kép

Kép
vius
Baja

Dita,

te aztán szuper háziasszonyka vagy! A párod remélem becsüli a csodás főztödet? :wink:
A horgászos bodyt hol rendelted Milónak? A linket megadod?
Apukám megy ki Hollandiába dolgozni, havonta egyszer lesz itthon, ezért rendelnék ilyen bodyt, lefényképezném Dancit és bekeretezett képet vihetne magával az imádott unokáról.
Meg a Tesóm eladó body azóta is ott motoszkál a fejemben, azt hiszem az is érdekelne.

Vius,

szereintem a tegnapi doki elég balfék volt, mert a képeket nézve a pécsi 2d-s képen tökéletesen látom Darinkát, a tegnapi fotókon pedig nem is igazán látom mit kell nézni...

Boni mami,

nagyon szép Zsigi szobája.
FP-s sütis bödön mennyibe kerül?

Kép}
monic80

Moncsi 4300Ft barátnőm ennyiért vette(+ postaköltség de azt nem adja hozzá) )teszveszen , de férjének nem tetszik. így egyből eladja. ők nem is használták, pénteken hozta postás . megnéztem semmi hibája nincs, mind az 5 forma megvan, újonnan láttam 6500- felfelé vannak az árai.
Vendég

Évi hmm ki is vagy? :mrgreen: elhavazódtál drága?
Vendég

Bonikám, úgy is mondhatjuk :) Sose érem utol magam, de már beletörődtem :twisted:
Lekváros kenyér pusztító Zsiga tündér :)

Vius!

Na, az a doki is érdekes egy fazon...

Dita!

Remélem fogad a doki!

Képzeljétek, tegnap paradicsomos krumplit kaptak csirkehússal a drágáim, és csak úgy tolták az agyukba :) Ha lett volna még két kezem, amivel kanalazni tudok, úgy már majnem elég gyors lettem volna, így volt egy kis türelmetlen bömbi :) Imádták :) Direkt nekik főztem be egy rakat paradicsomot, persze tartósítószer nélkül, és csak fagyasztottam, de azt hiszem legalább egy raklapnyi kellene télire, úgyhogy most jóképű paradicsomot vadászok :) Nem tudok betelni vele, hogy végre jó étvágyú gyerekeim vannak... Dórival egyébként hétfőn megyünk a gasztrós kivizsgálásra a nemevés miatt, már kész idegbe vagyok előre :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monic pedig ő a nagy uhs de én nem csípem.....én is nagyon nehezen tudtam ki venni a képeket egyiket látta anyum a másikat meg én. a férjem meg nem .Na de remélem a 4dt jól megcsinálják mondjuk nem ez a doki lesz.

Aki csinálja a 4D annak meg rosszul vagyok a hangjától mert nyervog.

TudomÉvi én Csak úgy hívom hogy Rákoczi Ferenc MErt úgy nézett ki mikor utoljára voltam nála.(2 éve)

Kép

Kép
vius
Baja

MOncsi köfi megérkezett! :lol: férj most hívott!
Vendég

paradicsomos krumplit ZSiga is imádja! :lol: majd gyere mit mondtak +++
Vendég

Évi,

Danika kedvence szintén a paradicsomos burgonya csirkehússal. Mi is főztünk be paradicsomos, Dancinak kis csinos üvegekbe.
Nagyon drukkolok Dorcusz királykisasszonynak!!!!!!!!!!!!!

Boni mami,

szívesen, remélem jól van kiírva mert nem néztem meg, mert akkor tuti zárásig nem értem volna be a postára :oops:

Kép}
monic80

Monic, és megkérdezhetem, hogy mivel tartósítottad a paradicsomot? Én is úgy szeretnék ipari mennyiséget eltenni nekik!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Megjöttem!

Bejutottam viszonylag hamar éééééééééééés még uhu is volt! 8)
Egyből a lepényt nézte a cuki miatt és teljesen jó, magzatvíz is meg minden porcikája Bogyónak. Semmi eltérést nem lát a dokibá!
Még csak nem is nagy baba, Vius Darinkája nagyobb pedig egyidősek. Kb. 850 gr.

3 hét múlva újra megnézi. Addig meg el kell intéznem még egy laborvizsgálatot a cukival kapcsolatban. Remélem ennem már jó lesz az eredménye!

ÉVI
Örülök hogy ilyen jó étvágyuk van a gyerkőcöknek!

MONIC
A horgászos body-t itt vettem Palotán. Nem is volt belőle több, csak ez az 56-os méretű, de majd figyelem hátha lesz nagyobb is.
Meg sem mutattam apcinak, mert az a tervem hogy ha esetleg nem jön be a szülésre akkor megkérem a szülésznőmet hogy ebbe öltöztessék és úgy adják oda apának. De mindenképpen úgy szeretném hogy rajta lássa először ezt a body-t.
Amúgy a kismami barátnőméknek van egy ilyen feliratkészítő vállalkozásuk amit most fognak beindítani új helyen, majd megpróbálok egyezkedni velük hogy olcsón nyomassanak ilyen bodykat. :)

dita75

Dita örülök hogy jól van Miló

És még tényleg nem is nagy.

Nekem igy is úgy is van esélyem hogy nagyobb lesz Darinka.A párom anyukája és nagybátyja 4kg 60 a batyija 4 kg 80 az én öregapám 5 kg 10 a tesója 4kg 90 én 3kg 50 tesom 3kg....szal nem kesz igy sem úgy sem kicsi
Jó tenyeres talpas lesz mint én:)

Kép

Kép
vius
Baja

Dita, Vius
A 27+5-ös UH-n volt Lrvi 1159g, úgyhogy talán megússzátok az óriásbébit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska

én 27+1 en voltam és akkor mértek 1100got.azt mondta a doki hogy méretei megfelelőek.de egy héttel idősebbnek tituláltak.

Levi Hogy van ?És Lili?

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok,

bocsi, nem olvastam vissza, csak a képeket néztem meg!
gyerkőcök mind nagyon édik és egyre szebbek!!!

mi jól vagyunk, a miniszabi jól sikerült. de szerencse, h csak 4 napot voltunk a családdal és 3 napot csak 3asban. vas este olyan jó csend volt végre már. szinte már fülsüketitő!! sógornőm férje rettenetesen hangos, a fiuk meg rettenetesen hisztis. igaz volt olyan nap is, amikor Nándus és Matykó kánonban sirtak, én már röhögtem!! :lol: Nándus jól viselte a sokadalmat és a jövés menést. evéssel nem szenvesztettem, adtam neki cumiból, igy is volt, h autóban menet közben evett szegénykém.
de ma kanállal etettem kézben és a főzi felét (másik felét odaadtam cumiból, mert már nagyon fáradt, nyűgös volt) , majd du a gyümit mind megette kanállal. az tejpépes uzsihoz már szintén fáradt volt kanállal enni. :roll: de igy is sikeresnek tudom a mai napot!! remélem szépen fejlődünk majd!
képeket majd hozok, de most még mosok, takaritok, és muszály Nándussal de játszóra , du meg sétálni menni, mert nem tudok mit kezdeni vele bent. föl alá mászkál és mindenhol feláll és már szépen le tud ülni!!! de azért még mindig a segge nyomában kell lennem!!

Monic: irtad, h már kevés a tejcsid. ma egy anyuka mondta, ha még 40-50 gr van naponta, az is kincset ér, mert az is elég a babának az immunerősitéshez. már én is gondoltam, h megmérem, h most mennyi a tejcsi, de mindig elfelejtem elővenni a mérleget, amikor meg már kajcsi idő van, akkor meg már nem tökölök vele. én a nagy mérlegfüggő!! :lol: milyen jó is az élet mérleg nélkül!! na majd a kistesónál tuti máshogy lesz! legalábbis remélem! 8)

Dita: sajnálom, h a cukrot, rem minden ok lesz!! mostohafiad :twisted: no comment!!

Boni: Zsiga szobája nagyon szép!! bár már mi is igy ennénk a kenyeret!! :roll:

Viki: ha összesedi Lackó a szöszöket , jöhetne hozzánk is! :oops: szerintem nem volt rossz élménye a kanállal, ha kezébe adom, szépen eljátszik vele, szájába veszi stb...szerintem a közelségem hiányzik neki!

Némóka: nem csodálom, h nem tudtál választani a képek közül!! Réka baba nagyon csodás, nagyon édes, te meg nagyon csini boldog vagy!!!

Évi: sajnálom,h Dorcit vinni kell dokihoz, rem minden ok lesz!

Vius: gratula Darinkához!!

most ennyi jutott eszembe, bocsi, akit kihagytam!

ja és kibújt már az 5. fogunk is!!! a bal felső 2es, de nagyon nehezen jön, és látom már fehérleni a jobb felső 2est is. hát jó nyűgösek is vagyunk :roll: fogmanó verő klubba belépnék!! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziastok!

Dita,
Nagyon ügyesen diétázol! Csak így tovább! Örülök, hogy Miló jól van! :D
A netet a T-Mobilnál mi hűségnyilatkozattal, aranykártyára vettük, és csak minimális összeget kellett fizetni a pen-drive-szerű modemért.

Vius,
Doki :twisted: Akkor szép nagy lányod lesz, ha családban ekkora babák voltak...

Boni,
Zsiga szobája nagyon szupi lett! Imádom a maszatos kis nóziját! :D
Boldog házassági évfordulót!

Évi,
Na a paradicsomos burgonyát csirkével Réka is szereti! De jó neked, hogy ilyen jó evők a gyerkőcök!
Dorcinak drukk a vizsgálathoz!++++

Czinke,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Gratulálok az 5. fogacskához!

Hát, a tegnapi éjszakánk katasztrófa volt... 1/2 12-kor felébredt Réka, és csak 3/4 2-kor aludt végre el. Nagyon élénk volt, és állandóan játszani akart, meg nézelődött.
Ma nagy elhatározásra jutottam a kajcsikat illetően, és felhívtam a védőnőt, hogy tanácsot kérjek tőle. Szerencsém volt, mert pont a szomszéd lépcsőházban volt, így bejött hozzánk is, és megbeszéltük a továbbiakat. Holnaptól Réka csak 4x kap kajcsit, mert a napközbeni etetéseknél szörnyen hisztizik (valószínűleg még nem éhes). Megpróbáltam ugye üvegbe is tenni a főzit, de úgy sem ette meg, de a védőnő mondta is, hogy ezt ne is csináljam, ne fejlődjünk visszafelé. Meglátjuk, hogy fog működni... :roll:
Nem is meséltem, hogy mit csinált a drága kicsi lányunk! A járókából úgy dugta ki a lábát, hogy egyik rácson ki a másikor be. :? Nagyon megijedtem amikor megláttam, így szétszedtük nehogy eltörje a lábát szegénykém. De hétvégén sajnos újra össze kell majd rakni a járókát, mert így meg össze vissza pörög, és tegnap is a tv előtt találtam rá a hosszabbítóval a hasán. (Pedig csak pár perce nem néztem rá...)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Hali!!

Lenne egy kérdésem.

Mostanában feszül keményedik a hasam kicsit de általában este és mikor front jön .Miért lehet ez és ez baj?

Kép

Kép
vius
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?