sziasztok
yuyu,őszinte részvétem a mamád miatt. Nekem is az a véleményem,hogy nagyon szép kort élt meg...
Figyusz,most nagyon őszinte leszek,lehet sokaknak ez nem fog tetszeni,előre is bocsi tőlük:
nekem 2003 júliusában halt meg a mamám,és még azév novemberében apukám. Mindkettőjükkel nagyon-nagyon jó volt a kapcsolatom,de ezek ellenére következő év júliusában megtartottuk az esküvőnket. Igaz,kisebb létszámmal,mint terveztük,meg nem volt vőfély,nem volt zenekar,csak Apu egyik munkatársa(nekem is jó barátom) jött el,és zenélt harmónikán...tudod,nagyon sokan megkiabáltak,amiért megtartottuk az esküvőt,DE:Apu tuti nem szerette volna,ha az első unokája úgy születik meg,hogy nem házasodtunk össze,hamár meg volt az időpont is...tudod,sok embernek jár a szája,de azt nem tudják,hogy te mit is érzel odabent...Na,ezzel a kislitániával csak azt akartam mondani,hogy nekünk,ittmaradottaknak az élet megy tovább,még ha fájdalmasabban is,és nem betegedhetünk bele a szerettünk elvesztésébe(vagy csak kicsit),és azzal se Neki,se magadnak nem teszel jót,ha bezárkózol,ha nem mész sehova,nem csinálsz semmit...Az Élet megy tovább,neked ott van egyenlőre egy gyönyörű lányod
Tudod,bennem a mai napig az van,ha valamit teszek,csinálok,stb...,hogy Apu biztos örülne neki,Apu biztos helyeselné. Sokszor gyújtok gyertyát itthon értük,ami számomra nagyon jóleső érzés.
Voltunk szombaton Komló-Zobákpusztán egy hadi,katonai járművek kiállításán,vagy hogy is mondjam...ahogy leértünk,rögtön összeszorult a gyomrom,hogy ez mennyire tetszene Apunak-de már nem sírtam el magam,inkább csak egy könnycsepp jelent meg,meg egy halvány mosoly felfelé.
Na,most elég sok mindent kiírtam magamból,bocsányt mindenkitől.
Évi,jajj,már megint a műtét. Szegény szépséges kékszeműd
Drukkolok nagyon!!!!
Remélem mostmár nálatok is lassan rendeződik minden.
tuntun nekem el ne tűnj mégegyszer,lécci-lécci!!!!!!!
Kristóf tök jól felkiabált,mikor néztük a képeket:ott van a Jicsi
Na,megyek,Elizám enyhén csíkot húz maga után...