Új privát üzeneted érkezett!

Tünci minden nap arra vártam, hogy publikussá tedd a hírt. Azt hiszem nincsen olyan ember aki ne örülne veled együt és ne drukkolna, hogy minden rendben legyen.. Ez a topic szép lassan a babatervezés és babavárásról fog szólni. Kívánom, hogy mindenki aki ide ír átélje előbb utobb a babavárást.. sajnos mindig lesznek újak, akikkel a sors nem volt kíméletes és írni fognak..de az élet menni fog tovább.

Kép
leda2002

Köszi csajok, amit írtatok.

Nem tudom elkapni a gondolataimat, kifejezni az érzelmeimet, majd holnap megpróbálom...

Tünci, csodababa...csodálatos.

Mindenki aludjon jól, puszik

Zaha

Kép
Kép
zaha

Leda

Te is tudtad a jó hirt már előbb?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Milyen szép hírre jöttem ma, szuper, alig tudom elhinni Tünci, annyi gond,probléma után tényleg egy csoda.

Szívből gratulálok és Veled örülök, és kívánok minden jót, és hogy minden rendben legyen!!!!!

Betti!
Annak is örülök,hogy minden rendben a Te babáddal is!

Zaha!
Adjon Neked erőt az a tudat, hogy Te is átéled majd még ezt a mérhetetlen boldogságot. Remélem minél hamarabb!!!!Jövő kedden lesz vezetői értekezletem a Váci utcában. Fél 5-ig tart én utána ráérek, ha Neked is jó.
beátab

Bea,Lead, Lyly, Nektek is ezerszer köszönöm!

Jaj,Melcsike, ha tudnád, hogy hogy lapítottam, mnit ijedt nyuszi a bokorban, annyira féltem..és aztán itt van Lyly és Leda,aki simán tudta, hiába is próbáltam terelgetni..ők már velem izgultak, nyugtatttak, bíztattak..

Zaha,Bea, de jó ,hogy találkoztok!kicsit lehetünk irigyek? :wink:

KépKépKép
tünci28

Egész éjjel focival álmodtam,tiszta detox vagyok.Néztem a tegnapi bl meccset,egyáltalán nem szurkoltam az elején a debreceni csapatnak ,de végülis meglepően jól játszottak.Azért jó ,hogy ezzel már egy csomó pénzt szereztek maguknak.Ha tovább nem is jutnak, pár évig nem elsz a klubnak gondja.Jó néha ilyen magyar focit látni.

KépKépKép
tünci28

Tünci,
én sajnos csak sejtettem, mert azt hittem, vagyunk olyan viszonyban, hogy ha csodababád van, akkor én sem innen tudom meg a biztosat.
Tiszta szívemből örülök, a legjobbakat kívánom nektek, nagyon megérdemlitek.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, ne hülyéskedj, tudod jól ,hogy ez nem a köztünk lévő viszony kérdése..egyszerűen féltem elmondani.Több okból is.Hiszen tudom ,hogy mennyire küzdötök Ti is, el tudom képzelni ,hogy ez mennyire torokszorító, mert nagyon is emlékszem én mit éreztem, amikor sorban megírták a lányok..de amikor azt írtad ,amit és én válaszoltam, abból arra következtettem ,hogy biztosra tudod, ezt akkor én értettem félre.Arról nem beszélve ,hogy nem mertem megírni, mert annyira rettegtem az uh vizsgálattól, hogy minden rendben-e...
tünci28

Tünci GRATULÁLOK a csoda babához!!!

Kép
anyci

olyan jó kedvem lett tegnap Tünci és Betti csodababa-híreitől! :-)

Tünci, Te vagy a második ismerősöm, akinél felmerült a PCO és közvetlenül a pánik után teherbe esett! :lol:
szuper 8)
Maradjon minden ilyen szép!!!!!!
franka

Anyci,Fel a fejjel, olvastam ,hogy szomorú és csalódott vagy, ne add fel!!

Maratoni Grace klinka nézést terveztem mára.Nézi vki?Már letölthető az 5.évad is, imádom a kórházas sorozatokat.
tünci28

Tünci,köszi,igyekszem és hát te is bebizonyítottad hogy semmi se lehetetlen így én se fogom feladni! :wink:

Kép
anyci

Drága Zalánbabám, kicsi szívem, hiányzol örökké.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bea, akkor megpróbálok Vinyónak találni akkorra egy alkalmi szittert, és ha sikerül, akkor mehet a randi! 8)

Tünci, én is örülök a Debrecennek, akárhogy is.
A Grace-éket én is csípem, bár azért néha túlzottan szentimentális.

Tegnap ott aludt nálunk férjem egyik barátja, meccset néztek. Ők azok, akik a nyaralás után két nappal közölték, hogy elválnak. És most azt is elmondta, hogy a férjemmel közös főnökük is elhagyta a feleségét, szerelmes lett. A legkisebb gyerek 20 hónapos. Nem tudom, az én környezetemben most annyi válás van, nem ítélek el senkit, azt sem, aki kilép, nem tudhatjuk, mi van a háttérben. De annyira szar látni, hogy milyen törékenyek erősnek, tartósnak hitt kapcsolatok.
Aztán arra gondoltam, hogy én olyan biztos vagyok a férjemben, de mi a garancia, hogy nem mi jövünk?

Helló Anyci.
:)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,most lehet, hogy ez furán hangzik ,meg nem is fér teljesen össze a hitemmel ,de azt hiszem van abban vmi, hogy a világban nagyon negatív hullámok vannak most jelen.Az én környezetemben is egymás után bomlanak fel nagyon jónak hitt kapcsolatok, régiek..nem csak házastársi, mindenféle..családok szakadnak szét és barátságok..

Amikor nehéz időszakom van a férjemmel és mégis biztos vagyok benne, ugyanezt a kérdést teszem fel ,hogy mért lennénk mi a kivétel ,akik mindenáron kitartanak?De azért bízom.Hogy nem fáradunk bele a sok rosszba, hogy van erőnk kivárni a jót, s nem a könnyebb utat keresni.Mert ez a legnehezebb, nem feladni.

Zalán Drága... :cry:

KépKépKép
tünci28

Zaha tegnap kaptam egy emailt egy váci barátnőmtől, hogy elhagyta a férje, mert szerelmes lett. a legkisebbik ott is 20 hónapos.. remélem nem ugyanarról a személyről van szó.. ma pedig a tesomról kaptam egy emailt, hogy egyik közös barátunk 15 év után 2 gyerekkel válik.. szerelmes lett.. borzasztó..

Kép
leda2002

[quote="jázmin20"]. írta:jázmin20..És amúgy meg mi nyertük a szerencsétlenségi versenyt, pl Franka, Hasli, én...

hát Jázi, ez tényleg szomorú, de ezen felröhögtem :lol:
Ott díszeleg a homlokomon a nagy 'L'

eszembe jutott, hogy a "Kinek a legkisebb a fizetése" Lúzerségi Versenyt is testhosszal nyerném. Kackackac. :roll:
franka

Franka:legalább röhögjünk a saját szarságainkon...néha kell.
((())) kaccccckacccc :wink:

Zaha:a lelkednek nagy ölelés és ma elküdöm az én angyalbabámat a Tiedhez, hogy puszilgassa meg helyetted. :cry:

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Tünci gratulálok a csodababához! Mikor ítad rögtön az jutott az eszembe, hogy terhes vagy csak nem mertem rákérdezni és inkább csendben maradtam! :lol:

Betti gratula a babához és örülök, hogy minden rendben van!

Zaha :cry: :cry: :cry:

Kép
grácus

Sziasztok!

Zaha!
Kép
Kép
beátab

Franka!NAAA,neeeem, a csórólúzerségi versenyt én nyertem okkéé???Nem létezik, hogy az enyémnél is alacsonyabb fizetése legyen vkinek... :roll:
tünci28

Deeee Tünci,deeee nekem már melóm sincs :( :( :(
szintus

Szintus:Gyesen vagy nem?

Kép
jázmin20

[quote="tünci28"]F írta:tünci28ranka!NAAA,neeeem, a csórólúzerségi versenyt én nyertem okkéé???Nem létezik, hogy az enyémnél is alacsonyabb fizetése legyen vkinek... :roll:

nálam hónapok óta stabil nulla. Ezzel tényleg nehéz "versenyezni".. :lol:
Viszont, amint lesz munkahelyem, lenyomok mindenkit!!!! hehe

(hú, de szánalmas)
franka

ÁÁÁ,akkor nem szóltam... :?
tünci28

Franka:mit dolgoztál előtte?Mi a végzetteséged?

Kép
jázmin20

Jázmin Szerbiában még gyes sincs!
Kaptam 11hónapon át szülés után a pénzt,munkanélküli segély!
És annyi!De ha szerettem volna a kistesó elött dolgozni,akkor kb.2.5-3 évet kellett volna!Mert itt közvetlen terhesség elött kell több mint 6 hónap!Nos,itt a munkaadók ameddig birják,addig huzzák és nem jelentenek be állandóra!6 hónaponként frissitik a szerződést igy nem jár semmi ha elmész szülni(nekem a Fruzsi elött 4 évem volt,igy nem volt gond)
Nem egy gyerekbarát ország,az biztos :?

Franka mi a végzettséged?Hajrá,hogy találj munkát!!!
szintus

[quote="jázmin20"]F írta:jázmin20ranka:mit dolgoztál előtte?Mi a végzetteséged?

:wink: :wink: :wink: egyre gondoltunk
szintus

Szzintus:Ez elég szomorú.De melyik ország gyerekbarát?Jövőre kis hazánkban az egészségügytől 80 milliárdot fognak megvonni.Lehet elgondolkozni, hogy ez mit jelent.
De az biztos, hogy én munkaviszonyhoz kötném a szülés utáni juttatásokat.Mert aki életbében nem dolgoztott, az nehogymár felvegye ugyanazt a pénzt, amit majd esetleg én fogok 7-8 év folyamatos, bejelentett (nem minimálbéres) munkaviszony után.

Kép
jázmin20

Abban teljesen igazad van,hogy a munkaviszony.kell kötni a szülési juttatásokat!Nekem is lenne már 6 évem(a 4 helyett),ha a munkaadók bejelentettek volna!De képz.volt olyan geci főnök,aki 2o hónapból egy napot sem jelentett be :( azután még 6 hónapot elvesztettem egy másik munkahelyen...és ez a késöbbiekben bizony majd számitani fog...de hát ezt sajnos már nem hozhatjuk vissza,elfogadom
szintus

És itt most a gombamód és osztódással szaporodó analfabéta, tróger népségre gondoltam, akik általában a kórházak előtt bagóznak még szülés előtt, majd egy egészséges kölyökkel térnek haza a meglévő 15-höz.Oda baromira nem kéne pénzt adni és egyből lenne a rendes embereknek gyesre pénz.

Kép
jázmin20

Szintus:erre vannak a munkaügyi bíróságok!De hogy lehet, hogy közel 2 év alatt nem voltál bejelenetve?Nem kerested a bérpapírjaidat, magánnyugdíj kivonatokat...stb?

Kép
jázmin20

Látod,itt még azokat sem támogatják...
De pl.a munkaközvetitőbe nekik adnak elöbb kölcsönt.meg a menekülteknek!Ja de itt az a bökkenő,hogy ki akar azok közül dolgozni,hát senki...
Férjem is gondolkodott rajta,hogy vesz fel kölcsönt,hogy elinditsa a vállalkozást,de nem adtak neki!(hát elég fehér a bőre,meg itt született) :?
Látod,akkor engem senki sem világositott fel(19 évesen),hogy ez is nem lehetséges!A központban dolgoztam,az ellenőrök ott jártak mindennap,tojtak rá,az ő zsebüket is meglehetett tömni,bizony....
A tesóm is ott dolgozott nagyon hasonlitunk(őt bejelentette)és külön váltásban dolgoztunk azmiatt,hogy én vagyok ő ha jönnek az ellenőrök!Egy gazember alak volt,tényleg,ritka szemtelen teremtés!
Voltunk mi nők abban az üzletben kurvák is,lopók is...visszagondolván,ha most mondana nekem ilyet,akkor megütném,az biztos!!!
szintus

De nagyon szar világban élünk...amerre nézek csak a szart látom, a kilátástalanságot, erőszakot, ...stb.Néha elgondolkozom, hogy ebbe a világba szüljek gyereket?

Kép
jázmin20

Bocsesz a bepofátlankodásért, Tüncihez jöttem, hogy őszintén gratulálhassak a csodababához :!: :!:
Semmi sem lehetetlen, csodák márpedig vannak! :wink:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok, most nem tudok mindenre reagálni, csak eszembe jutott a szerencsétlenségi versenyről, tényleg lehetne egy jó kis versenyt csinálni: ki miben balfasz?

Én: tér- és színlátás és ismerkedés.

De még estig gondolkodom azért és jövök új kategóriákkal. Ebben az a szép, hogy mindenki lehet győztes valamiben. :wink:

Puszi

Zaha

Kép
Kép
zaha

És köszi, hogy gondoltatok Zalánra. :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

balfaszság:

muzikalitás, zene, hangszer, ének

Esetleges kategóriák:
1.ki miben jó?
2.ki mitől fél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.08.26 14:34-kor.

Kép
jázmin20

Zaha, jaj ,az uramnak sincs színlátása!illetve a narancs és piros árnyalatai nuku.A pirosat barnának látja, a narancssárgára rózsaszínt mond!Imádom.

Azért jó lenne, ha nem száni klubb lennénk..de biztos majd mindenkinek van olyan..Én a családi viszonyaimat tekintve... :cry:
Soha semmire nem vágytam jobban, mnit egy nagy, szerető családra, olyan puhafészek jellegűre...

Jázmin, képzeld, most mondta egy baráűtnőm(most jött haza Angliából, mert a magyarokat egyszerre küldik el az ukránokkal, románokkal), hogy a fehérvári plázába jelentkezett és nemhogy már nincs minimálbéres bejelentés, nemhogy még 4 órás sincs, hanem alakalmi munkavállalói könyvvel dolgoznak havi 250 órát, nettó 60-70 ezerért és hetente adnak egy bélyeget...no comment.De azért a munkáltató mercedes terepjáróval jár szegény... :twisted:

Gyes, gyed, na az még hosszú téma lesz, arra még visszatérek.
tünci28

Elhiszem és tudom, hogy sok ilyen van.Nem is panaszkodok, összeteszem a kezem, hogy nekem ilyen munkahelyem van.Korrekten bejelentve az első perctől, kajajegy, telefon, jutalom, ajándékok...én imádom amúgy. :roll:

Kép
jázmin20

délutánra kicsit lefagytunk csajszik..

:wink:
tünci28

Jó éjt lányok!
Jót aludjatok!
Puszika
szintus

Jó reggel
Mi tegnap kint voltunk, átvittük a polot festetni és későn értünk haza.
REggel volt 6 autó hétkor előttünk, egy óra 20 percet vártunk. Mondtam a határőrnek, ha én igy dolgoznék az én főnököm már kirúgott volna.....
Azt mondta, hogy ez az egy határ van és ezt el kell fogadni....kicsit összekaptunk.
Tényleg igaz a mondás, adj rá egyenruhát és meglátod milyen ember.

Mindegy.
Ma sokat kell dolgoznom itthonról, de két napja széthasad a fejem, ma is azzal keltem, nem tudom, hogy lesz igy belőlem valami, nem panaszkodom, de nem nagyon van kedve dolgozni, csak ennyi.
Meleg lesz megint és komolyan nagyon várom már a lehülést picit.
A végére mindig elegem van a nyárból.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt,engem is kidobott az ágy.

Betti, legalább ma nem kell bemenni, ez is vmi.tegnap nálunk az a rekkenő meleg fajta volt, mikor még levegőt venni se jó, de most reggel jó hűvős van, párom mikor elment hajnalban frankón kitárta az összes ablakot, még fáztam is.De hétvégére már lesz lehülés.Csak eső meg egyebek ne legyenek, mert akkor abban megint nem lesz köszönet.
Autót rendbejozták?
Mi lett a másikkal végül?

Egyébként reménykedem egy nagyon hosszú, nagyon enyhe őszben, hogy okt.végénél hamarabb ne kelljen bekapcsolni a fűtést..még mindig van 60 ezer hátralékom a gázzal,idén nem elsz jóidő a lakásban, mert nem tudjuk kifizetni..

Tegnap megint nem jó híreket hallottam, aztm ondják olyan lesz a költségvetés ,hogy megint mindennek emelkedik az ára, megint csökkennek a reálbérek.Most azért már kezdek kicsit aggódni.

KépKépKép
tünci28

Zaha,szia :D Zalán baba :cry:

Kép
anyci

Szia Anyci, jobban vagy már?
tünci28

Biztosto megoldást választottam, mert olyan árat mondtak feketén, hogy azért egy új kis polszkit lehet szerintem venni.
Inkább fizetem részletekben, ha megugrik a biztositásom.
Az én automon csak egy felületi festés kell, nem vészes annyira.

Igen, nem kell bemennem, ez jó, nincs is mivel.....de van itthonról tennivaló rendesen.
Már felporszvóztam mig száradta a hajam meg gyorsan feltöröltöm, most indulok városba, van ügyintézés, utána meg irány haza, munka.
Főzni nem kelll legalább, párom nincs csak este, meg még kedden anyutól hoztam kaját, majd megmelegtem.

Gáz....villany....15 ezer a villanyszámlám, tudnám mitől.....

Betti
Kép
betti0412

Nekem is 14, de komolyan,nem értem.Talán a kazán, mert az mindig bekapcsol, ha melegvizet akarok, meg ugye az üzembentartás, de a fűtés, már kifizethetelen.Mindjárt megnézem, mennyi volt összesen tavaly szeptembertől, idén szeptemberig, de lehet elájulok.
tünci28

No, megnéztem, a jelenlegi hátralékunkat is hozzáadva az elmúlt 12 hónap gázszámlái:288 ezer forintocska, átlag havi 24 ezer.(de volt 50 ezres számlánk...)Ez kb megfelel egy hasonló méretű panellakás átlag havi távhőszámlájának.Szóval nem drágább a távhő, mnit az egyedi gázfűtés és nálunk sosem volt több 20-22 foknál, panelban több van, néhány fokkal.Azért döbbenet, hogy ez csak a gáz.Következtetés, idén ,jövőre spórolni kell.

Akinek 90-100 nm körüli háza van, nektek mennyi a havi átlag számlátok?
tünci28

Tünci:nekünk 110 m2 a házunk, havi rezsink 60.000,-, ez átlag, nyáron 40.000,- körül, de télen van hogy 100.000,- a fűtés miatt, pedig 20-22 fok van nálunk is, és a két kisszoba le van rakva minimumra.És ehhez jön a 130.000,- hitel...

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?